Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.624
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

rijeseno, zapravo je greska u koracima

prvo sam mijenjao kernel pa stavljao custom rom

ali je obrnuto, kad se instalira rom, instalira se i arter kernel i sve 5

archidroid 3.0.2 stavljen, zasad sve ok

...i tako dalje
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.1.2015 13:42 (apoteka).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Super ako ide tako 

De gustibus non est disputandum.
15 godina
neaktivan
A eto cijeli dan se igran, nema problema
...i tako dalje
17 godina

Izašao RESURRECTION REMIX LP [5.3.2]

Flashanje sve odjednom (ne trebate prvo podići sustav te ponovno u recovery da bi uradili flash dalje):

1. cm-Resurrection_Remix_LP_v5.3.2-20150127-i9300.zip - changelog
  2. gapps piconano => razlika između pico/nano          NAPOMENA: nemojte stavljati druge verzije jer morate flashati PIT
  3. boeffla kernel 3.0 alpha7a, a da namještate postavke, preuzmite 2.1.66_boeffla-config-v2.apk i instalirajte
  4. SuperSU 2.45 RC

Postavke Boeffla kernela - KLIK

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.1.2015 23:12 (Najbrži).
12 godina

bok ekipa! 

jel itko od vas mjenjao prednje staklo na s3?? ili ima iskustva s tim?

vidim na youtube ima dosta tih videa i izgleda dosta jednostavno, pa ako netko ima iskustva molio bih za poneki savjet ili mozda zna koji od tih videa bi bio najbolji kao primjer jer i sam imam razbijeno staklo! 

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razor1988 kaže...

vidim na youtube ima dosta tih videa i izgleda dosta jednostavno, pa ako netko ima iskustva molio bih za poneki savjet ili mozda zna koji od tih videa bi bio najbolji kao primjer jer i sam imam razbijeno staklo! 

Ako ti radi digitizer, nemaš potrebe ako ga nisi dobrano razbio.

Sva videa su na istu šemu, slobodno izaberi neki i pažljivo prati upute.

https://www.youtube.com/results?search_query=s3+lcd+replacement

12 godina
Najbrži kaže...
razor1988 kaže...

Ako ti radi digitizer, nemaš potrebe ako ga nisi dobrano razbio.

Sva videa su na istu šemu, slobodno izaberi neki i pažljivo prati upute.

https://www.youtube.com/results?search_query=s3+lcd+replacement

a nije bas jako razbijen ali bih ga svejedno htio promjenit kad se vec moze jeftino kupiti ta maska na ebayu.. a i nekako mislim da s vremenom ne bi bilo dobro za display da ne zamjenim jer sve je onako u sitnim komadicima koji bi cak mogli i ispasti ako se malo pocne siriti

17 godina
razor1988 kaže...

a nije bas jako razbijen ali bih ga svejedno htio promjenit kad se vec moze jeftino kupiti ta maska na ebayu.. a i nekako mislim da s vremenom ne bi bilo dobro za display da ne zamjenim jer sve je onako u sitnim komadicima koji bi cak mogli i ispasti ako se malo pocne siriti

Oprosti što prije nisam odg. Uglavnom ako ti ne smeta prstima dok kliziš po njemu, koristi ga dok ne pokidaš i LCD ekran tako da kompletno zamjeniš. Kod cure imaju dvije crtice, stavio zaštitnu foliju i smanjio se izražaj crtica.

17 godina

CM12 Neon tema, ako netko želi - neon.apk

Ukoliko želite u osnovnim bojama, možete ovdje skinuti koja vam odgovara.

Ima plava, zelena, crvena, tamno plava, ljubičasta, crna, tamno zelena.

Kako izgleda Neon tema na mom S2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razor1988 kaže...

bok ekipa! 

hvala

ufff... i sada gorila glass 2 staklo mijenjas obicnim kineskim za 100-150kn?

12 godina

sta to nije preporucljivo??

nisam niti znao da postoji razlika. mozes objasnit sta, kako i zasto??

16 godina

Frendu sam linkao mariov post o rootanju i flashanju custom romova, no kaze mi da kada ide flashat preko odina recovery izbaci mu da odin ne reagira i zgasi se.
Jel imao netko slican problem ili zna rjesenje?

Markinho19
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozz, moze netko vidjeti tko je na Archie 4.4.4 dali se rusi aplikacija FlashLive Score sa google play-a. Meni se kod pokretanja svaki puta rusi. Na stock Samsungu je sve radilo super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hvala na preporuci @Cro01, koristim ga nedelju dana i jedina mana je to da video nece da se posalje na messenger, snapchat, isti problem je bio i kod NeatRom-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 19:19 (Marko1234).
15 godina
neaktivan
markinho19 kaže...

Frendu sam linkao mariov post o rootanju i flashanju custom romova, no kaze mi da kada ide flashat preko odina recovery izbaci mu da odin ne reagira i zgasi se.
Jel imao netko slican problem ili zna rjesenje?

Nakon što je skinuo cf-auto root.ZIP onda ga treba raspakirati, možda griješi pa pokušava flashati .zip Potrebno je flashati iz zipa .md5 datoteku.

RhckTeam kaže...

Pozz, moze netko vidjeti tko je na Archie 4.4.4 dali se rusi aplikacija FlashLive Score sa google play-a. Meni se kod pokretanja svaki puta rusi. Na stock Samsungu je sve radilo super.

Nisam skinuo taj app, ali imam rezultate live, sa google playa pa mi se ruše isto tako. Koristim alternativnu LiveScore aplikaciju. :)

16 godina

Auto root je uspio flashat,ali philz touch recovery mu nece...

Markinho19
17 godina

bog,

može preporuka za neku bateriju, bitno mi je samo da je što sličnija originalu (veličina) i da je kvalitetna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BoTiA kaže...

bog,

može preporuka za neku bateriju, bitno mi je samo da je što sličnija originalu (veličina) i da je kvalitetna

Evo ovdje imam osvrt na bateriju, 

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=384&jumpto=4445911&sort=asc&view=flat

Ovdje sa JustArchi romom, SOT, i ostalo baci pogled.

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-iii-rasprava/149052.aspx?page=386&jumpto=4476343&sort=asc&view=flat

15 godina
neaktivan

Sinoc sam stavio Blekota S5 rom.Estetski nije loš ali softverski i ne bas,ali je brzi od stocka.Uzasno me nervira kad sam npr na google chromu i pritisnem back tipku da izadjem skrzo na pocetnu a ono nema ikonica pa se polako pocinju prikaziva pa tek onda sat,uzasno me to nervira na sve i jednom romu..zasto ne mogu napraviti i jedan rom bez lagganja..jeli jos ko testirao blekotu ?

volim sto vole mladi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zanima me koliko bi koštala nova original baterija za SGS III?

Dal netko zna il je imao iskustva prilikom kupovine?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Hvala

uzmes bilo koju druze,ja imam neko kinesko cudo kao zamjensku i cak mi je bolja od ove moje originalne,jedino sto mi NFC ne radi kad stavim tu kinesku.

al svejedno uvijek imam rezervu pri ruci

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
11 godina

Pozdrav, moze preporuka ROM-a za S3 LTE (i9305)? Nasao pozamasnu listu na XDA ali da ne isprobavam redom...  Trazi se fluidnost, fluidnost i samo fluidnost. Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Hvala

+class baterija, imaš je za 100 kn u svijetu medija. Isto kao i originalna baterija, te imaš 6 mjeseci jamstva.

Ako ćeš ebay, onda polarcell svakako.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
neaktivan
tommmyyy kaže...

Pozdrav, moze preporuka ROM-a za S3 LTE (i9305)? Nasao pozamasnu listu na XDA ali da ne isprobavam redom...  Trazi se fluidnost, fluidnost i samo fluidnost. Hvala!

isprobavaj redom druze,malo ko ovdje ima LTE verziju,ja imam ali ne volim custom romove,jer uvijek nesto fali,koristim ovaj 4.4.4 od samsunga i to je to,ostale sto sam probao il kamera nije dobra il zasteka,il bateriju vuce,il mi sjebe cijelu rezoluciju ekrana pa sve nekako mutnije bude itd itd

ako nadjes sta normalno javi i meni hah

BiH__Snowflake BF4,CS:GO
11 godina

Heh, i kod mene je isti slucaj, probao sam nekoliko custom romova kitkat i na kraju flashao original samsung 4.4.4. Mislim da necu ni probavat Lolipop.

12 godina

Da li postoji kakav nacin da se dekodira besplatno ? trenutno sam na 4.3, a vidim da moze samo za slabije verzije. Ima li sta i za ovu verziju ?

0 0 hvala 0
17 godina
anelko kaže...

Da li postoji kakav nacin da se dekodira besplatno ? trenutno sam na 4.3, a vidim da moze samo za slabije verzije. Ima li sta i za ovu verziju ?

Za S2 ima, a S3 ne.

12 godina
Najbrži kaže...
anelko kaže...

Za S2 ima, a S3 ne.

S2 sam dekodiro cinimi se preko sim unlock ili nesto sl. za 3-4 $. Vidim da s3  moze na 4.1.2 besplatno da se  dekodira, pa reko da vidim ima li kakav drugi nacin da rijesim to. Da li mogu vratiti na 4.1.2 

15 godina
neaktivan
anelko kaže...
Najbrži kaže...
anelko kaže...

Za S2 ima, a S3 ne.

S2 sam dekodiro cinimi se preko sim unlock ili nesto sl. za 3-4 $. Vidim da s3  moze na 4.1.2 besplatno da se  dekodira, pa reko da vidim ima li kakav drugi nacin da rijesim to. Da li mogu vratiti na 4.1.2 

Mozes vratiti. Skini rom na Sammobile i vrati preko Odin-a.

15 godina

Pozdrav, namjeravam uskoro rootati galaxy S3 pa me zanima koji je trenutno najbolji rom? Vidio sam u temi da se cesto preporuca ArchiDroid, ali ima li netko iskustva sa lollipop romovima(vidio sam ima archiev 5.0 rom), jesu se dovoljno stabilni ili je bolje sada staviti 4.4.4 rom pa onda kasnije lollipop?

http://www.facebook.com/webshop112
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice