rijeseno, zapravo je greska u koracima
prvo sam mijenjao kernel pa stavljao custom rom
ali je obrnuto, kad se instalira rom, instalira se i arter kernel i sve 5
archidroid 3.0.2 stavljen, zasad sve ok
rijeseno, zapravo je greska u koracima
prvo sam mijenjao kernel pa stavljao custom rom
ali je obrnuto, kad se instalira rom, instalira se i arter kernel i sve 5
archidroid 3.0.2 stavljen, zasad sve ok
Super ako ide tako 
...i tako dalje
Izašao RESURRECTION REMIX LP [5.3.2]
Flashanje sve odjednom (ne trebate prvo podići sustav te ponovno u recovery da bi uradili flash dalje):
Postavke Boeffla kernela - KLIK
bok ekipa!
jel itko od vas mjenjao prednje staklo na s3?? ili ima iskustva s tim?
vidim na youtube ima dosta tih videa i izgleda dosta jednostavno, pa ako netko ima iskustva molio bih za poneki savjet ili mozda zna koji od tih videa bi bio najbolji kao primjer jer i sam imam razbijeno staklo!
hvala
vidim na youtube ima dosta tih videa i izgleda dosta jednostavno, pa ako netko ima iskustva molio bih za poneki savjet ili mozda zna koji od tih videa bi bio najbolji kao primjer jer i sam imam razbijeno staklo!
Ako ti radi digitizer, nemaš potrebe ako ga nisi dobrano razbio.
Sva videa su na istu šemu, slobodno izaberi neki i pažljivo prati upute.
https://www.youtube.com/results?search_query=s3+lcd+replacement
Ako ti radi digitizer, nemaš potrebe ako ga nisi dobrano razbio.
Sva videa su na istu šemu, slobodno izaberi neki i pažljivo prati upute.
https://www.youtube.com/results?search_query=s3+lcd+replacement
a nije bas jako razbijen ali bih ga svejedno htio promjenit kad se vec moze jeftino kupiti ta maska na ebayu.. a i nekako mislim da s vremenom ne bi bilo dobro za display da ne zamjenim jer sve je onako u sitnim komadicima koji bi cak mogli i ispasti ako se malo pocne siriti
a nije bas jako razbijen ali bih ga svejedno htio promjenit kad se vec moze jeftino kupiti ta maska na ebayu.. a i nekako mislim da s vremenom ne bi bilo dobro za display da ne zamjenim jer sve je onako u sitnim komadicima koji bi cak mogli i ispasti ako se malo pocne siriti
Oprosti što prije nisam odg. Uglavnom ako ti ne smeta prstima dok kliziš po njemu, koristi ga dok ne pokidaš i LCD ekran tako da kompletno zamjeniš. Kod cure imaju dvije crtice, stavio zaštitnu foliju i smanjio se izražaj crtica.
bok ekipa!
hvala
ufff... i sada gorila glass 2 staklo mijenjas obicnim kineskim za 100-150kn?
sta to nije preporucljivo??
nisam niti znao da postoji razlika. mozes objasnit sta, kako i zasto??
Frendu sam linkao mariov post o rootanju i flashanju custom romova, no kaze mi da kada ide flashat preko odina recovery izbaci mu da odin ne reagira i zgasi se.
Jel imao netko slican problem ili zna rjesenje?
Pozz, moze netko vidjeti tko je na Archie 4.4.4 dali se rusi aplikacija FlashLive Score sa google play-a. Meni se kod pokretanja svaki puta rusi. Na stock Samsungu je sve radilo super.
Frendu sam linkao mariov post o rootanju i flashanju custom romova, no kaze mi da kada ide flashat preko odina recovery izbaci mu da odin ne reagira i zgasi se.
Jel imao netko slican problem ili zna rjesenje?
Nakon što je skinuo cf-auto root.ZIP onda ga treba raspakirati, možda griješi pa pokušava flashati .zip Potrebno je flashati iz zipa .md5 datoteku.
Pozz, moze netko vidjeti tko je na Archie 4.4.4 dali se rusi aplikacija FlashLive Score sa google play-a. Meni se kod pokretanja svaki puta rusi. Na stock Samsungu je sve radilo super.
Nisam skinuo taj app, ali imam rezultate live, sa google playa pa mi se ruše isto tako. Koristim alternativnu LiveScore aplikaciju. :)
Auto root je uspio flashat,ali philz touch recovery mu nece...
bog,
može preporuka za neku bateriju, bitno mi je samo da je što sličnija originalu (veličina) i da je kvalitetna
bog,
može preporuka za neku bateriju, bitno mi je samo da je što sličnija originalu (veličina) i da je kvalitetna
Evo ovdje imam osvrt na bateriju,
Ovdje sa JustArchi romom, SOT, i ostalo baci pogled.
Sinoc sam stavio Blekota S5 rom.Estetski nije loš ali softverski i ne bas,ali je brzi od stocka.Uzasno me nervira kad sam npr na google chromu i pritisnem back tipku da izadjem skrzo na pocetnu a ono nema ikonica pa se polako pocinju prikaziva pa tek onda sat,uzasno me to nervira na sve i jednom romu..zasto ne mogu napraviti i jedan rom bez lagganja..jeli jos ko testirao blekotu ?
Zanima me koliko bi koštala nova original baterija za SGS III?
Dal netko zna il je imao iskustva prilikom kupovine?
Hvala
Hvala
uzmes bilo koju druze,ja imam neko kinesko cudo kao zamjensku i cak mi je bolja od ove moje originalne,jedino sto mi NFC ne radi kad stavim tu kinesku.
al svejedno uvijek imam rezervu pri ruci
Hvala
+class baterija, imaš je za 100 kn u svijetu medija. Isto kao i originalna baterija, te imaš 6 mjeseci jamstva.
Ako ćeš ebay, onda polarcell svakako.
Pozdrav, moze preporuka ROM-a za S3 LTE (i9305)? Nasao pozamasnu listu na XDA ali da ne isprobavam redom...
Trazi se fluidnost, fluidnost i samo fluidnost. Hvala!
isprobavaj redom druze,malo ko ovdje ima LTE verziju,ja imam ali ne volim custom romove,jer uvijek nesto fali,koristim ovaj 4.4.4 od samsunga i to je to,ostale sto sam probao il kamera nije dobra il zasteka,il bateriju vuce,il mi sjebe cijelu rezoluciju ekrana pa sve nekako mutnije bude itd itd
ako nadjes sta normalno javi i meni hah
Heh, i kod mene je isti slucaj, probao sam nekoliko custom romova kitkat i na kraju flashao original samsung 4.4.4. Mislim da necu ni probavat Lolipop.
Da li postoji kakav nacin da se dekodira besplatno ? trenutno sam na 4.3, a vidim da moze samo za slabije verzije. Ima li sta i za ovu verziju ?
Da li postoji kakav nacin da se dekodira besplatno ? trenutno sam na 4.3, a vidim da moze samo za slabije verzije. Ima li sta i za ovu verziju ?
Za S2 ima, a S3 ne.
Za S2 ima, a S3 ne.
S2 sam dekodiro cinimi se preko sim unlock ili nesto sl. za 3-4 $. Vidim da s3 moze na 4.1.2 besplatno da se dekodira, pa reko da vidim ima li kakav drugi nacin da rijesim to. Da li mogu vratiti na 4.1.2 
Za S2 ima, a S3 ne.
S2 sam dekodiro cinimi se preko sim unlock ili nesto sl. za 3-4 $. Vidim da s3 moze na 4.1.2 besplatno da se dekodira, pa reko da vidim ima li kakav drugi nacin da rijesim to. Da li mogu vratiti na 4.1.2 
Mozes vratiti. Skini rom na Sammobile i vrati preko Odin-a.
Pozdrav, namjeravam uskoro rootati galaxy S3 pa me zanima koji je trenutno najbolji rom? Vidio sam u temi da se cesto preporuca ArchiDroid, ali ima li netko iskustva sa lollipop romovima(vidio sam ima archiev 5.0 rom), jesu se dovoljno stabilni ili je bolje sada staviti 4.4.4 rom pa onda kasnije lollipop?