Imam s3 dve i pol godine, neki dan mi se ugasio i pokusao restartat, ali samo stoji boot logo od cma i tako dok se ne isprazni baterija... ne mogu uci u download mod ili recovery. Zna li netko razlog tomu ili dal se vec susretao s tim problemom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristim NeatROM_v8.2, da li neko moze da da neki kernel koji trosi manje baterije u odnosu na stock i boeffla?
Da li postoji neki bolji rom od ovog?
I sam koristim tu verziju NeatROM-a. Prije sam koristio Boeffla kernel ali sad sam na stock koji dođe sa Neatom i ne troši uopće puno baterije, čak bi rekao da je više trošio s Boeffla a sa stock mi nekako najglađe radi.
Većina sa S3 imaju bateriju staru minimalno preko godinu dana a neki i više i u tom vremenu su ju punili gotovo svaki dan. Nakon takvog tretmana ta baterija je dosta oslabila i često svi misle da je stvar u romovima a zapravo da vrate i originalni bilo bi isto ako ne i gore jer jednostavno je baterija znatno lošija neko prije.
I sam sam počeo sumnjati u rom dok nisam primjetio da se baterija sve čudnije ponaša pa sam naručio Polarcell s ebaya i od tada sam se preporodio. Isti rom a baterija traje duplo duže.
Koristim NeatROM_v8.2, da li neko moze da da neki kernel koji trosi manje baterije u odnosu na stock i boeffla?
Da li postoji neki bolji rom od ovog?
I sam koristim tu verziju NeatROM-a. Prije sam koristio Boeffla kernel ali sad sam na stock koji dođe sa Neatom i ne troši uopće puno baterije, čak bi rekao da je više trošio s Boeffla a sa stock mi nekako najglađe radi.
Većina sa S3 imaju bateriju staru minimalno preko godinu dana a neki i više i u tom vremenu su ju punili gotovo svaki dan. Nakon takvog tretmana ta baterija je dosta oslabila i često svi misle da je stvar u romovima a zapravo da vrate i originalni bilo bi isto ako ne i gore jer jednostavno je baterija znatno lošija neko prije.
I sam sam počeo sumnjati u rom dok nisam primjetio da se baterija sve čudnije ponaša pa sam naručio Polarcell s ebaya i od tada sam se preporodio. Isti rom a baterija traje duplo duže.
Također koristim tu polarcell bateriju i svakako je za preporuciti!
Samo sam se ja zeznuo pa narucio bez NFC-a ali nije mi to toliko bitno :)
Također koristim tu polarcell bateriju i svakako je za preporuciti!
Samo sam se ja zeznuo pa narucio bez NFC-a ali nije mi to toliko bitno :)
Dimenzije su iste kao i original? Ne treba zadnji zamjenski poklopac?
Ne treba, ista je kao originalna.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
Da li mozete dati gapps za rom? @Najbrži
gapps pico / nano => razlika između pico/nano NAPOMENA: nemojte stavljati druge verzije jer morate flashati PIT
dali ima koji stabilan custom lollipop rom ili je sve još uvijek u beta verziji?
Flashanje sve odjednom (ne treba reboot recoverya):
- cm-Resurrection_Remix_LP_v5.3.1-20150120-i9300.zip
- gapps pico / nano => razlika između pico/nano NAPOMENA: nemojte stavljati druge verzije jer morate flashati PIT
- boeffla kernel 3.0 alpha6a, a da namještate postavke, preuzmite 2.1.64_Boeffla-Config V2.apk i instalirajte
- SuperSU 2.45 RC
- Changelog
Ako želite detaljno pregledati što vam troši bateriju, isprobajte
xda člana chamonix, prije koji dan izašao final build
NAPOMENA: nemojte stavljati druge verzije jer morate flashati PIT
moze nesto vise o tome? ja stavljam mini od slimlp i nisam nikada nista s tim PIT imao ?
moze nesto vise o tome? ja stavljam mini od slimlp i nisam nikada nista s tim PIT imao ?
FAQ:
My GApps install failed with the message 'Insufficient storage space available in System partition'. My device has 16GB (or more) of storage available. How can this be?
The reason you won't get this error message with other GApps packages is because our installers use a System Partition memory detection system to insure a successful installation and the ability to restore GApps after a ROM update. Most other GApps installers do no such checking and leave the responsibility on you to know if your device has sufficient space available. In addition, our installer will generate a detailed log that will show you exactly how the system space on your device is being used. You will find this log (pa_gapps_log.txt) in the same folder as the GApps zip file, after the installer has completed. Please refer to it for complete details.
ja uvijek instaliram ovaj najmanji, no sto bi se dogodilo da instaliram veci a ne napravim pit repartition prije toga, oce mi se nesto poremetit na mobu?
jel ima neke razlike od pa i slip gappsa?
ja uvijek instaliram ovaj najmanji, no sto bi se dogodilo da instaliram veci a ne napravim pit repartition prije toga, oce mi se nesto poremetit na mobu?
jel ima neke razlike od pa i slip gappsa?
Samo imaš dodatnih nepotrebnih aplikacija koje se vrte u pozadini i koje nećeš koristiti, a zauzimaju podosta memorije. Ja koristim gapps od 31MB koje sam u postu linkao.
Nakon tjedan dana korištenja CM11 ...konstantno se kamera / fotić počeli rušit..najviše u Whats App i Viber aplikaciji
u čemu je problem?
u čemu je problem?
u cm11, stavi cm12
Izašao RR 5.3.1
Flashanje sve odjednom (ne treba reboot recoverya):
- cm-Resurrection_Remix_LP_v5.3.1-20150120-i9300.zip
- gapps pico / nano => razlika između pico/nano NAPOMENA: nemojte stavljati druge verzije jer morate flashati PIT
- boeffla kernel 3.0 alpha6a, a da namještate postavke, preuzmite 2.1.64_Boeffla-Config V2.apk i instalirajte
- SuperSU 2.45 RC
- Changelog
Evo kako izgleda kod djevojke na SIII
a koja je razlika universal i proper?
a koja je razlika universal i proper?
The Proper DPI version will install the proper version of Google Play Services for your device (resulting in a smaller installed footprint on your device).
The Universal DPI Play Services version is for users with limited download bandwidth. You will still receive a silent update (from Google) to the proper version for your device (if needed).
Pozdrav
Imam problem sa Sgs3 pri spajanju poziva.Kad me netko nazove linija pukne za 3sec...Prijavio sam nekoliko uta Vipu problem.S njihove strane je navodno sve u redu.
Mobitel sam stavio na tvornicke postavke nadajući se da ce se nešto promijeniti ali ništa.
Dali ima netko iskustva s ovakvim problemom da mi pomogne ga riješiti.
Lp
Pozdrav
Imam problem sa Sgs3 pri spajanju poziva.Kad me netko nazove linija pukne za 3sec...Prijavio sam nekoliko uta Vipu problem.S njihove strane je navodno sve u redu.
Mobitel sam stavio na tvornicke postavke nadajući se da ce se nešto promijeniti ali ništa.
Dali ima netko iskustva s ovakvim problemom da mi pomogne ga riješiti.
Lp
uzmi nečiju karticu, stavi u svoj mob i probaj
Uzeo sam u Vipu novu karticu i nikakvih promijena nema.
Uzeo sam u Vipu novu karticu i nikakvih promijena nema.
tvornički Rom je gore ili neki Custom?
Jel isti problem i kad ti zoveš?
ja imam problem sa s3 otiso mi je ja msn power dugme jel se to moze popravit ili ne hvala pali gasi se sam od sebe
ja imam problem sa s3 otiso mi je ja msn power dugme jel se to moze popravit ili ne hvala pali gasi se sam od sebe
Koji znak interpunkcije bi ovu poruku ucinio razumljivom. Mozda bi tada neko mogao i pomoci.
ha meni je to bilo pa sam nosio na garanciju tako da bi se trebalo moci popravit
Moze se popraviti, samo jako tesko je izvrsiti zamjenu navedenog buttona. Takodje odgovara i button od S4.
Ako je softverska greška tada možeš to srediti kod kuće besplatno.
Prva stvar koju bi mogao napraviti jest factory reset (reset na tvorničke postavke). U tom slučaju obrisat će ti se svi podaci koje imaš na mobu.
A ako to ne upali tada možeš staviti novi software pomoću odina.
Po meni, dobre upute, imaš u tutorijalu koji je objavljen na smartphonehrvatska.com.
U ovome tutorijalu prvi korak navodi te na sljedeće: "Preuzmite službeni Jelly Bean rom za vaš GS3." To slobodno zanemariš i skineš verziju koja tebi odgovara.
Kada klikneš na taj link iz tutoriala u prvom koraku postaviš stvari kao što su na ovoj slici s tim da odabereš operatera kod kojeg je kupljen mob (vip, t-mobile...).
Ostatak uputa je odlično opisan tako da ne bi trebalo biti nekih problema.
nisam ovo pokušao jer mislim da mi je do power tipke.tj nekad radi nekad ne radi.pa sam pali gasi zaslon.nekad je tipka super osjetljiva pa cim je taknes mob se zakljuca itd itd.
tako da sam odlučio izvadit power tipku tj maknut je komplet sa ploče i sada pogađaš šta.nemogu upalit telefon :D
metoda paljenja bez power tipke ne radi
EDIT:upalio mobitel.nemam pojma kako :D
evo jedan problemcic
naime, cura ima shw-m440s juznokorejsku verziju s3
posto se dosta usporio a reset nije polucio zeljene rezultate, odlucio sam flashati na archidroid
instalirao recovery, promjenio kernel koristeci arter97-kernel i nakon wipe-a flashao rom
ali kad se upali, ekran stoji na logo-u i ne mrda
pokusao sam opet, bez pomoci
ideje?
Pa instalirao si ROM koji je za europsku verziju i9300, na južnokorejsku verziju shw-m440s. I naravno da je pao u bootloop.
Rješenje ? Nađi stock rom za svoj model na sammobileu, ili negdje na netu, i flashaj ga putem odina.
Pa instalirao si ROM koji je za europsku verziju i9300, na južnokorejsku verziju shw-m440s. I naravno da je pao u bootloop.
Rješenje ? Nađi stock rom za svoj model na sammobileu, ili negdje na netu, i flashaj ga putem odina.
zato sam i mijenjao kernel koji navodno omogucuje instalaciju rom-a za internacionalnu verziju
dobro, sto nakon sto flashan official rom? kako staviti custom
Baterija na curinom S3 + postavke
Flashanje sve odjednom (ne trebate prvo podići sustav te ponovno u recovery da bi uradili flash dalje):
- cm-Resurrection_Remix_LP_v5.3.2-20150127-i9300.zip - changelog
- boeffla kernel 3.0 alpha7a, a da namještate postavke, preuzmite 2.1.66_boeffla-config-v2.apk i instalirajte
- SuperSU 2.45 RC
Postavke Boeffla kernela:
P.S. pod RAZNO, u Boeffla kernelu na dnu, isključite Android zapis
Ako koristite drugi CM12 ROM samo flashajte boeffla kernel 3.0 alpha7a,
a da namještate postavke, preuzmite i instalirajte 2.1.65_Boeffla-Config V2.apk
zato sam i mijenjao kernel koji navodno omogucuje instalaciju rom-a za internacionalnu verziju
dobro, sto nakon sto flashan official rom? kako staviti custom
Očito je kriva informacija , nikad nisam čuo za tako nešto da kernel omogući to. Pratim Archija i nitko nije stavio taj rom osim na i9300. Nakon što flashas stock, pronađi neki rom za taj model (ako ih ima uopće) ne znam kako stoje romovi za taj model. :)