Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.820.459
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
brkan83 kaže...

dali se moze rijesit problem sa wi-fi em na 4.3 cesto pise da je veza slaba da se nemoze spojiti dali je netko uspio rijesiti taj problem?

Vrati na 4.1.2 ili stavi custom ROM.

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
16 godina

@brkan83

rijetko ko ima takav problem? pokusaj preko recoverya napravit wipe cache, ako ne proradi u najgorem slucaju napravi wipe date ili flesaj iznova FW preko odina, ili se posluzi s kiesom :)

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 15:08 (PiXeLsss).
13 godina
PiXeLsss kaže...

@brkan83

rijetko ko ima takav problem? pokusaj preko recoverya napravit wipe cache, ako ne proradi u najgorem slucaju napravi wipe date ili flesaj iznova FW preko odina, ili se posluzi s kiesom :)

Probao sam wipe cache ali nije upalilo to mi se desava kada se mob prebacuje na access point koji je dolje u kuci

13 godina
neaktivan

Pozz,ljudi sta kupiti SGS3 ili SGS4 mini,u istom su cjenovnom rangu manje vise,pa me interesuju prednosti i mane{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
began kaže...

Pozz,ljudi sta kupiti SGS3 ili SGS4 mini,u istom su cjenovnom rangu manje vise,pa me interesuju prednosti i mane{#}

SGS3, to je za klasu veći mobitel. Naravno, samo ako želiš veći ekran, jer ne preferiraju svi čim veći ekran.

14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
Toncek, da li tebe netko pita sta radis u slobodno vrijeme koje je iskljucivo tvoje?

Ljudi imaju "stvarnijih" problema/prioriteta u zivotu od iskoristavanja slibodnog vremena na ispunjavanje zahtjeva drugih. Pro bono. Nhf. Sra ti ne valja na trenutnom Neatu?

bar moze napisat ono bit ce cca.za 2 tjedna neam sad vremena,ili nece uopce bit jer ovaj trenutni radi kako treba ili slično... bar bi ja tako ... ne kuzim u cem je stvar

15 godina
neaktivan
began kaže...

Normalno s3, Jer je u svemu jači uređaj

16 godina
hd22sb kaže...

Normalno s3, Jer je u svemu jači uređaj

osim u kameri!, RAM memoriji i nedostatku IR-a! :)
drugo sve je na strani S3-a

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 22:08 (Tionio).
14 godina
neaktivan
tonček kaže...

zasto neat uvijek najkasnije dobije update,vidim svi su vec presli na ML4 ?

ko je reko da ce neat biti ml4? {#}

14 godina
odjavljen
began kaže...

S3 uzmi definitivno, ako ti je on prevelik onda tek uzmi S4 Mini

Kamere su iste na oba 

13 godina

ja sam kalkulirao između ta dva moba.. imao za probu oba i nosio.

cijena je bila ista, odnosno uspio sam s4 mini dobiti čak malo jeftinije..

e sad prednosti i mane.

to su dva različita moba i uspoređivat ih je malo nezgodno.

samsung galaxy mini serije su za ljude koji imaju male prste i đepove i mob žele koristiti jednom rukom (iako s4 mini nije ništa manji od popularnog S2- GT I9100), dok su za s3 i s4 pa na dalje neophodne dvije ruke. 

ili da imaš ruku ko košarkaš.

osim toga u đepu je velik mob dosta nezgodan, opet kažem ak nemaš 2 metra pa su ti i đepovi ko torbe.

uzeo sam s4 mini samo zato što je manji i stane u ruku i može se s jednom rukom sve.

na s3 nisam to mogao i u đepu me jako smetao.

eto to je moj rezime.

inače performanse su im jako slične po svim benchmarkovima.

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
ivanm75 kaže...
...to su dva različita moba i uspoređivat ih je malo nezgodno.

samsung galaxy mini serije su za ljude koji imaju male prste i đepove i mob žele koristiti jednom rukom (iako s4 mini nije ništa manji od popularnog S2- GT I9100), dok su za s3 i s4 pa na dalje neophodne dvije ruke. 

...

Ma ja sam i Note2 koristio s jednom rukom, sve je stvar navike.

Kad sam prešao na ove manje, G2, S4 i slično - najednom mi je ruka bila prevelika, a ekran - premal :)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
17 godina
neaktivan

Jel ima nekog da mu je puklo staklo na S3? Koliko kosta popravak, odnosno da li se uopce isplati? Fora je u tome sto je mobitel skoro pa nov, ni mjesec dana koristen, pao na pod i puklo staklo, imam jos jedan S3 koji je pao 100 puta i nista... koliko sam citao vidim razlicite cijene, pa ako moze neka informacija iz prve ruke?

Hvala i LP :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dado_000 kaže...

Jel ima nekog da mu je puklo staklo na S3? Koliko kosta popravak, odnosno da li se uopce isplati? Fora je u tome sto je mobitel skoro pa nov, ni mjesec dana koristen, pao na pod i puklo staklo, imam jos jedan S3 koji je pao 100 puta i nista... koliko sam citao vidim razlicite cijene, pa ako moze neka informacija iz prve ruke?

Hvala i LP :)

ja kad sam se raspitivao za mjenjanje  stakla u proljece prosle god cijena je bila ogromna 1500kn... sad jel se sta promjenilo neznam

16 godina
Dali ti je puklo unutrasnje i vanjsko staklo, ili samo vanjsko? :)
15 godina
neaktivan

Zamijenili su mi staklo i digitizer prije cca 3mj u agram servisu (jer kako vele ne može se samo staklo zamijenit) 850 kn. Išao sam njima da sačuvam garanciju, međutim i ostali servisi su tražili od 800 do 1100 kn.

Imaš opciju još zamjene samo stakla, to potraži na googleu da si naručiš staklo i sam zamijeniš međutim koliko ti se da zezati s tim i kako ćeš napraviti to je pitanje. Imaš i na njuški likova koji nude samo zamjenu stakla pa vidi i to.

De gustibus non est disputandum.
14 godina

Molim vas recite mi što mogu napraviti da mi se količina RAMA-smanji, od kada sam "update" 4.3 kao daje mobitel postao sporiji,  recite mi jel je riješenje root uređaja i stavljanje custom roma ili se može nekako i bez roota proći ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tionio kaže...

skroz neobicna situacija..sinoc odem spavat i baterija je bila na 50%, nisam ga zato stavljao na punjac..ujutro se probudim, mobitel mrtav, ne zeli upalit, ne reagira...spojim ga na punjac i pokaze mi da je baterija na 0%

evo i graf, znaci samo je odjednom sa 50% skocio na 0% ??{#}

Iste simptome mi je imao prijatelj na s3 mini, odnio ga je na servis, lik mu je zamijenio onaj dio gdje se prikopcaje punjac. Uglavnom, neki dio se odvojio pa je gubio kontakt sa baterijom. Mislim da ga je izaslo 180 kn. Sad radi kao svicarski sat {#}

12 godina
PiXeLsss kaže...

sta god da je puklo mjenja se sve jel je vanjsko staklo sljepito sa unutarnjim pa je jako JAKO tesko to odvojiti bez ostecenja... moze se probati ali ako se shebe kostat ce te vise... bolje to odnjet na servis pa koliko kosta da kosta, ali znas da ce se napraviti kako treba... jel da je jednostavno zamjeniti samo staklo i ovlasteni servisi bi to radili...

@Gale ja nisam uspjeo smanjiti rame bez roota, a kad stavis root mozes i na originalnom romu smanjiti rame, netrea ti custom rom

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 12:06 (SIII Deny).
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Molim vas recite mi što mogu napraviti da mi se količina RAMA-smanji, od kada sam "update" 4.3 kao daje mobitel postao sporiji,  recite mi jel je riješenje root uređaja i stavljanje custom roma ili se može nekako i bez roota proći ?

Stavi custom rom ilitiga NeatRom 6.2 i uzivaj ;)

De gustibus non est disputandum.
13 godina

možeš i samo root i onda brisanje nepotrebnih aplikacija tipa samsung hub, adapt sound, album s pričom, blurb checkout, checkon chaton, flipboard, kies, klms,knox, otključavanje licem, phase beam, pozadina putovanja, roseeukor, samsung voice, samsung account, book, calendar, link, talkback, tripadvisor,  yahoo finance....

ja sam ih maknuo 20-ak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 12:15 (ivanm75).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
ivanm75 kaže...

možeš i samo root i onda brisanje nepotrebnih aplikacija tipa samsung hub, adapt sound, album s pričom, blurb checkout, checkon chaton, flipboard, kies, klms,knox, otključavanje licem, phase beam, pozadina putovanja, roseeukor, samsung voice, samsung account, book, calendar, link, talkback, tripadvisor,  yahoo finance....

ja sam ih maknuo 20-ak.

ja sam maknuo kompletan knox i sve vezano uz njega {#}

na sve to nadodas i touchwiz, ja calendar ostavim {#}

13 godina

da, onda moraš instalirat nekakav launcher.. koji je dobar umjesto defaultnog?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

naravno bez vec instaliranog nekog launchera nesmjes ni pomisljat na micanje touchwiza... ja sam stavio nova launcher i puno manje trosi rama a brze i puno puno bolje mob radi

0 0 hvala 0
13 godina

meni se najviše sviđa miui 5 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pitanje jedno, imam mogučnost biranja da kupim obični S3 ili S3 LTE, pa me zanima vaš savijet koja je razlika osim RAM-a i LTE-a? 

0 0 hvala 0
16 godina
SIII Deny kaže...
PiXeLsss kaže...

sta god da je puklo mjenja se sve jel je vanjsko staklo sljepito sa unutarnjim pa je jako JAKO tesko to odvojiti bez ostecenja... moze se probati ali ako se shebe kostat ce te vise... bolje to odnjet na servis pa koliko kosta da kosta, ali znas da ce se napraviti kako treba... jel da je jednostavno zamjeniti samo staklo i ovlasteni servisi bi to radili...

Amoled i gorilla glass nisu sljepljeni, postoji sitni luft izmedgu njih. Valjsko staklo je sljepljeno na plasticno postolje housinga, a priljepljeno je ljepljivom trakom koje popusta zagrijavanjem. 

No sigurno, neka odnesi na servis ako nema petlje s takvim stvarim :) Al opet ako kazes da u servisu mjenjaju kompletno sve, on i da sjebe amoled - u servisu mu nemaju sta dodatno za naplatit!? Oni dobiju housing s vec preljepljenim ekranom(ukljucujuci amoled), sve sta rade je dodavanje stare maticne i sve dalje sta ide uz nju :)

13 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
PiXeLsss kaže...

A nemoj tako. Može probat samo staklo zamjenit, samo treba znat ugrijat fino ekran da se ljepilo rastopi. Ako mu pukne ekran, ionako bi ga mjenjali cijelog u servisu.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
14 godina
neaktivan

A razlika u cijeni nenormalna ako ce servis radit 65 kn s priborom na ebayu, a kod njih sve skupa 1200 minimum xD bolje bi sam pokusao pa ako ne uspijem, servis. Ustvari sve zavisi od necijeg novcanika koliko je debel :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Pitanje jedno, imam mogučnost biranja da kupim obični S3 ili S3 LTE, pa me zanima vaš savijet koja je razlika osim RAM-a i LTE-a? 

Procesor je dvojezgreni koliko se ja sjećam...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice