Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.923.299
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Pozdrav svima!

Imam jedan problem: Stavio sam android 4.3 na mob i sve je bilo uredu dok nisam išao utipkati *100# da vidim koliko novaca imam na računu. izbacilo mi je upozorenje "nije registrirano na mreži", ne mogu primati niti slati poruke, ni pozive, ni paketne podatke. prije nikada nije bilo sličnih problema. Imam T-mobile karticu, mobitel je kupljen u austriji.. {#} Što da radim? jel trebam flashat novi modem? ako da jel znate koji, možda onaj od verzije prošlog softwera, ali nigdje ga nemogu naći..
provjerio sam IMEI je uredu.. flashao sam preko ove stranice: bit.ly/199cxJo preko odina, prvo sam napravio factory reset, zatim wipe cache partition, otišo u download mode i preko odina pokrenuo flashanje..
Kada odem na mobitelu na pretragu mobilnih mreža, odaberem T-mobile HR, ali javi mi "nema usluge, odabrana mreža (T-mobile HR) nije dostupna"
Danas sam pokušao sve iznova, factory reset, i opet flashati, ali nema uspijeha... nazvao sam i t mobile službu za korisnike, ali nisu mi rekli ništa što ja već nisam znao... imate li bilo koju ideju, recite, možda uspije!!

Hvala unaprijed i sretan Božić!
13 godina

Koji si imao prije flashanj 4.3 ?

Trebas pratiti sta se zbiva. Da li je uredjaj kupljen otkljucan ili je naknadno otkljucavan ?

Desava se na s2 (nisam na s3 skuzio) da se zakljuca ponovno.

-.probaj drugi firmware, vipov recimo ili drugi neki.

ja
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 21:10 (bender_007).

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Perooo1 kaže...
Pozdrav svima!

Imam jedan problem: Stavio sam android 4.3 na mob i sve je bilo uredu dok nisam išao utipkati *100# da vidim koliko novaca imam na računu. izbacilo mi je upozorenje "nije registrirano na mreži", ne mogu primati niti slati poruke, ni pozive, ni paketne podatke. prije nikada nije bilo sličnih problema. Imam T-mobile karticu, mobitel je kupljen u austriji.. {#} Što da radim? jel trebam flashat novi modem? ako da jel znate koji, možda onaj od verzije prošlog softwera, ali nigdje ga nemogu naći..
provjerio sam IMEI je uredu.. flashao sam preko ove stranice: bit.ly/199cxJo preko odina, prvo sam napravio factory reset, zatim wipe cache partition, otišo u download mode i preko odina pokrenuo flashanje..
Kada odem na mobitelu na pretragu mobilnih mreža, odaberem T-mobile HR, ali javi mi "nema usluge, odabrana mreža (T-mobile HR) nije dostupna"
Danas sam pokušao sve iznova, factory reset, i opet flashati, ali nema uspijeha... nazvao sam i t mobile službu za korisnike, ali nisu mi rekli ništa što ja već nisam znao... imate li bilo koju ideju, recite, možda uspije!!

Hvala unaprijed i sretan Božić!

Nikad mi neće biti jasno zašto preko Odina flashate ROM-ove osim ako su u nekom drugom formatu a ne u .zip-u? Zašto ne koristite CWM kao i svako drugi? Nikad mi to neće biti jasno....

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina

meni odin radi dobro sa stock romovima, ja sam flashao više mobova i svaki radi ok..

bitno je s kojim romom flashas jer svaka regija ima svoje..

probaj ovaj vipov, ili čekaj da izađe t mobile

http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=23262

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2013 22:00 (ivanm75).
Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
robijan kaže...
salesale kaže...
robijan kaže...
Vidio sam da je Frayab danas stavio ljudi iznenađenje za Božić nexus 4 rom 4.4.2 nađi na xda

Mozda ovo? :)

Sretan Bozic svima

Sale, ne se ljutit ma twitteru sam primijetio prije nego sam došao vamo na forum pa sam samo prenio viđeno. Da baš ne pratim ostale romove i ne  samo sam nhtio dati informaciju.... 

ma sto bih se ljutio? opusteno ;)

14 godina

ja sam flashao svoj sa vipovim ali nisam bio zadovoljan, izbacivao mi je neke errore, onda sam skinuo mađarsku verziju (XEH) i to radi okej. i njemačka isto  (DBT)

radi se o galaxy s4 mini, 4.2.2.

kad za njega izađe 4.3 ili 4.4 stavit ću njemačku, mađarsku ili švicarsku varijantu..

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina

:) pozdrav. Nemate temu za galaxy s4 mini ?

S3 tema kao i svaka druga je specificna za pojedini uredjaj.

Jel izasao 4.3 za s4 mini ?

ja

0 0 hvala 0
14 godina

ja ju nisam uočio.. 4.3 nema, navodno početkom iduće godine..

po meni samsung previše često izbacuje te romove za uređaje.. prvo imaju previše modela, onda za svaki model stalno neki update. 

počeli su me podsjećati na windowse :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 17:38 (ivanm75).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Naprotiv..Izbacuje od "premalo" do "taman".

Moras biti u tijeku.

Na windowsima je 99% toga popravak gresaka i dodavanje novih gresaka. Novi features nisu included.

Na androidu dobijes nesto fixeva i na novoj verziji nove features. + naravno eventualni security updates / fixes.

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 17:45 (bender_007).

1 0 hvala 0
14 godina

jel 4.3 izašao za sve verzije s3? ono branded, unbranded...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

15-ak verzija, između ostalih i VIP-HR

http://www.sammobile.com/firmwares/2/

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Probao sam, nema uspijeha.. Imate li mozda jos koju ideju?
15 godina

Ne radi mi na neat 6.1 oni pokreti rukom. Recimo za screen capture. Jeli zna neko mogući razlog?

Edit:

Hehe, ipak radi. Mislio sam da mogu po zraku kao Air gestures na S4 ali mora se kliznut po ekranu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2013 21:35 (Chome).

0 0 hvala 0
13 godina
Perooo1 kaže...
Probao sam, nema uspijeha.. Imate li mozda jos koju ideju?

Ako ti je kojim slucajem ostao backup mozes vratiti, pogledaj da li imas efs_backup i slicno na internoj.

Ima jos jedan nacin ali riskantan

ja
15 godina
neaktivan

Gdje da nadjem update na 4.3 za ovu verziju mobitela: I9300XXEMC2 (osnovna verzija), a broj verzije: J7O54K.I9300XXEMC2.

I kojim postupkom se nabaci taj android 4.3? Na kiesu jos nista nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Almin94 kaže...

Gdje da nadjem update na 4.3 za ovu verziju mobitela: I9300XXEMC2 (osnovna verzija), a broj verzije: J7O54K.I9300XXEMC2.

I kojim postupkom se nabaci taj android 4.3? Na kiesu jos nista nema.

Radije pričekaj da bude dostupan za tvoj mob. I sadasnji software radi savršeno.

B-A-R-C-A
15 godina

Hoćemo li dobiti "update" (nebrendirani) 4.3 do kraja ove godine, kakva saznanja ? {#}

I kad već ovo pišem, jutros sam se sjetio, naime ako se sjećate kad smo dobili "update" na posljednju verziju androida, (govorim o OTA, ne o Kiesu ), pa kad sam stavio "download" nadogradnje, kad se nadogradnja preuzela, pojavio se okvir u kojem su pisali noviteti toga androida, pa ispod toga su bila tri buttona, " Install" , "Update" i "Exit",
mene zanima koja je razlika između "Install" i "Update" , dal "Install" radi "čistu" instalaciju, te vraća uređaj na tvorničke postavke, a "update" logično radi nadogradnju na postojeći sustav ?

Te koji je bolji, za sam uređaj.

Hvala !!

0 0 hvala 0
14 godina

ja sam neki dan na tabu 3 dobio isto tak prek wi fi poruku da se skinula nova verzija i kliknuo sam update.. sad kakva bi razlika bila od toga da sam kliknuo na install nemam pojma, al na update je radilo sve kao da sam instalirao novi os i sad je na novijoj verziji :D

ako imaš uslugu sigurnosno kopiranje i vraćanje sustava nakon instalacije uključeno, vratiti će ti os na zadane postavke..

inače sve akutualne nove brendirane i nebrendirane verzije vide se na ovoj stranici.. svaki dan izlaze nove..

http://www.sammobile.com/firmwares/2/

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 13:48 (ivanm75).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Jel se meni učinilo ili sam negdi vidjeo portanu sammy kameru za cyanogen?

0 0 hvala 0
13 godina

Dali netko zna dali ovo radi dobro, i dali moze neki link da napravim root?

Stigla mi je nadogranja on air od 429,60 mb imam vip nebrendirani sad izgleda ovako, imenik sam primjetio da je dosta brzi i sve radi savrseno, ali pri pozivu crni ekran i vibrira par sec onda se tek upali i trosi vise rama

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 21:19 (brkan83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bio sam danas u T-centru, probali smo karticu rekla je ženska da nešta nije u redu s karticom.. dala mi ona drugu karticu, vratili tvorničke postavke, opet ne radi.. odemo mi do servisa, imaju gužvu nemogu uzet mobitel, kaže mi lik da se to često događa kod stavljanja nove verzije androida, da odnesemo mob u samsung servis u zagreb, to bi oni besplatno popravili, tj. može mi i on to popravit, al onda neću moć više radit nikakav update........ problem je što sam ja više od tri sada udaljen od zagreba, a znam da to nije gotovo u 10-min, pa da odma dobijem mob... -.- ugl. probo ja to sad kod kuće sam popravit.. sljedio sam prvi tutorial na ovoj stranici: http://bit.ly/1caO0l2 vidio sam da je to puno ljudi pomoglo pa da idem probat.. sad je problem.. uopće mi neće učitat SIM karticu!! iako je ona u mobu i radi, nova je danas sam ju dobio.. kada utipkam *#1234# izbaci mi: AP: I9300XXUGMK6 CSC: I9300XAGMK6 a CP mi uopće ne prikazuje također i na "o uređaju" pod osnovna verzija mi kaže "nepoznato"..da probam slijedit drugi tutorijal na istoj stranici.. koji bi onda modem trebao skinuti? mislim da XXELLA zato što sam taj imao na softweru prije ovog i sve je bilo uredu.. kako da to riješim?? btw. hvala svima što ste predlagali što da učinim :)
15 godina
neaktivan
robijan kaže...

Ovo nije aplikacija, ovo je sistemski program ili zovi kako hoćeš... i nije problem mogu ja njih poisključivati i ovako

ali šta onda ? Ostajem bez svih ili ako i pojedinačno isključim tada koji od ovih a još i podprograma za pojedinačno ima mogućnosti za isključiti

Gdje je onda bit androida ! Pitanje je zašto sada troši toliko išta stvarno od ovih servisa ne treba a da mob. radi normalno ako se šta iskljući...

evo slučajno sam naletio na nešto, nadam se da će ti pomoći

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AqTvctlW89DtdC1qVUlLeVFTV3ZOdUtDclpBdVRQOUE&pli=1#gid=0

također ima tema za instalirati gdje je sve crno, kao 20% više baterije, ovo je samo za stock 4.3 bazirane romove

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2341829

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 21:09 (hd22sb).
15 godina
neaktivan

Pozdrav, prijatelj mi ima problem, telefon se odjednom zaledi i ne reaguje i tako stoji dok se ne izvadi baterija. Kad sam vadio bateriju primjetio sam da je baterija bila malo pomaknuta, iako je zadnji poklopac bio dobro postavljen. Kad se upalio mobitel izgubio je oko 15% baterije. Evo screenshot, ja mislim da je do baterije, ali mi nije jasno sto se nije ugasio ako se pomakla baterija nego samo zaledio...

Edit: Opet se zaledio i uspio sam ga ugasiti drzanjem power tipke i tipke za pojacavanje...

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2013 22:16 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
brkan83 kaže...

Dali netko zna dali ovo radi dobro, i dali moze neki link da napravim root?

Stigla mi je nadogranja on air od 429,60 mb imam vip nebrendirani sad izgleda ovako, imenik sam primjetio da je dosta brzi i sve radi savrseno, ali pri pozivu crni ekran i vibrira par sec onda se tek upali i trosi vise rama

Dali netko ima isti problem?

13 godina

Brkane, savjetujem da ugasis mob, drzis tipku za pojacavanje zvuka, home i power dok ne udje u recovery. Onda clear/wipe cache.

---- To ce ti obrisati sve (ne slike i pjesme..), nego postavke..

ja

0 0 hvala 0
13 godina
bender_007 kaže...

Brkane, savjetujem da ugasis mob, drzis tipku za pojacavanje zvuka, home i power dok ne udje u recovery. Onda clear/wipe cache.

---- To ce ti obrisati sve (ne slike i pjesme..), nego postavke..

evo probao sam i opet je isto trosi oko 660-700 rama i ovo ostalo isto

14 godina
neaktivan

preporučite mi 4.3 samsung custom rom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Perooo1 kaže...
Bio sam danas u T-centru, probali smo karticu rekla je ženska da nešta nije u redu s karticom.. dala mi ona drugu karticu, vratili tvorničke postavke, opet ne radi.. odemo mi do servisa, imaju gužvu nemogu uzet mobitel, kaže mi lik da se to često događa kod stavljanja nove verzije androida, da odnesemo mob u samsung servis u zagreb, to bi oni besplatno popravili, tj. može mi i on to popravit, al onda neću moć više radit nikakav update........ problem je što sam ja više od tri sada udaljen od zagreba, a znam da to nije gotovo u 10-min, pa da odma dobijem mob... -.- ugl. probo ja to sad kod kuće sam popravit.. sljedio sam prvi tutorial na ovoj stranici: http://bit.ly/1caO0l2 vidio sam da je to puno ljudi pomoglo pa da idem probat.. sad je problem.. uopće mi neće učitat SIM karticu!! iako je ona u mobu i radi, nova je danas sam ju dobio.. kada utipkam *#1234# izbaci mi: AP: I9300XXUGMK6 CSC: I9300XAGMK6 a CP mi uopće ne prikazuje također i na "o uređaju" pod osnovna verzija mi kaže "nepoznato"..da probam slijedit drugi tutorijal na istoj stranici.. koji bi onda modem trebao skinuti? mislim da XXELLA zato što sam taj imao na softweru prije ovog i sve je bilo uredu.. kako da to riješim?? btw. hvala svima što ste predlagali što da učinim :)

Evo malo sam razmotrio tvoj problem pa ti mogu pokusati pomoci

zaboravi sve ovo sto si do sada radio i kreni ispocetka...

1.Ako ti je imei dobar *#06# napravi obavezno backup

2.Sa sammobile skini rom koji zelis(moja preporuka je 4.1.2xxemg4)http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=SEE#firmware  

3.Flashaj rom preko odina ali prije obavezno factory reset.

4.Sada bi sve trebalo raditi...u slucaju da ne prepoznaje imei vratis backup.

5.Da bi omogucio da ti radi update preko kiesa moras staviti csc na SEE (south east europe) to samo vrijedi ako ces staviti rom koji sam ti gore preporucio...

Ako ti nesto nije jasno javi se na pm  

15 godina
neaktivan

Imam pitanje za sve koji se kuže malo oko hardvera. Dakle flasho sam CM 11 i moro sam vadit bateriju jer je zašteko kad je instaliro i nisam mogao napraviti setup (jezik itd.) i kad sam ga resetiro,počeli su problemi. Ekran kada ga stisnem ispod sredine postane taman,a kad stisnem iznad posvijetli. Također kada stisnem Home tipku isto potamni te tipku back i options kad stisnem isto potamni. Kada ga "kvrcam" iza po plastici također mjenja se iz tamnog u svijetlo,iz tamnog u svijetlo,kao da gubi kontakt negdje,neznam kako to da drugačije opišem. Pretpostavljam da je baterija,tj. nadam se da je baterija,jer ako je ekran...opet pare iz đepa...zna li neko šta bi moglo riješiti problem? Tj. da bar znam šta je problem

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
@Cro01 Pozz, hvala sto mi pokusavas pomoci :) sorry nemogu ti poslat pm, skroz mi izbacuje eror 404...
Ugl. prije nego sto sam pokusao ono sa Ariza patchom - http://bit.ly/1caO0l2 IMEI mi je bio dobar.. sada kada upisem *#06# kaze da je IMEI null/null. Imam jedan backup IMEI.. kako da ga vratim? Trebam taj backup staviti na SD karticu I onda preko CWM ga instalirati? Takoder pod o telefonu pod "osnovna verzija" kaze nepoznato.. kako da to popravim?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice