stiže i za Telce xD
A fala ti *urcu vise...
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
stiže i za Telce xD
A fala ti *urcu vise...
juka
moj bad, malo sam požurio sa veseljem :/
Da, čeka TRA, a ovaj link je za LTE model. Da ne bi neko napravil ciglu od mobitela, haha. greška
Šta mislite o ovom romu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815285
4.4.2 Android,kolko sam ja shvatio sve radi...jel ima tko neku informaciju o njemu,da ga je probao,ili nešto?
Nebtendirani kod nas su tra i see
And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
Šta mislite o ovom romu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1815285
4.4.2 Android,kolko sam ja shvatio sve radi...jel ima tko neku informaciju o njemu,da ga je probao,ili nešto?
Mislim da je brutala.
stiže i za Telce xD
nije, to je za s4 mini duos, ako dobro vidim broj s slike.. ;)
I'd hit it :)
-prosli kineski se nije mogao flashati cijeli, bootloader se nije dao, tako da, radije ni ne dirati taj kineski.
-keyboard u kina romu je imao brojeve iznad + emoji +++
Ako sam kupio otkljucani S3 u ducanu i koristim ga u Tomato mrezi koji firmware trebam ocekivati? Je li neki brendiran kao Tomato ili genericki? Trenutacno mi govori da imam najnoviju verziju (4.1)
Ja sam kupio uređaj u Vipu, otključani,
znači ja očekujem nebrendirani firmware , a mislim da tako i ti, 
Ubrzo u nabavku nove kartice, no ono nakon me zanima.. Sale, najvjerojatnije ću hitit Neat v6.1 i biram MK6 modem jel? A Boefflu flešam Odinom i that's it, nema dodatnih čačkanja?
meni i dalje trokira MP3 
Ubrzo u nabavku nove kartice, no ono nakon me zanima.. Sale, najvjerojatnije ću hitit Neat v6.1 i biram MK6 modem jel? A Boefflu flešam Odinom i that's it, nema dodatnih čačkanja?
jeste tako je, samo izaberi i kernel tokom instalacije pa posle kako hoces. nisam siguran da li je boeffla za odin ili cwm, proveri to
isti problem imam i ja..
Šta napraviti da ovaj google play ne troši toliko bateriju na VIP 4.3. gmk6, rotan.
uf treća sreća, dva puta sam koristio brzi odgovor ali ništa ne objavljuje
nego:
ako je uređaj rootan, samo instaliraj greenify i stavi aplikaciju koja ti je budna u hibernaciju
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=en
a ako nije rootan?
Šta napraviti da ovaj google play ne troši toliko bateriju na VIP 4.3. gmk6, rotan.
nego:
ako je uređaj rootan, samo instaliraj greenify i stavi aplikaciju koja ti je budna u hibernaciju
Ovo nije aplikacija, ovo je sistemski program ili zovi kako hoćeš... i nije problem mogu ja njih poisključivati i ovako
ali šta onda ? Ostajem bez svih ili ako i pojedinačno isključim tada koji od ovih a još i podprograma za pojedinačno ima mogućnosti za isključiti
Gdje je onda bit androida ! Pitanje je zašto sada troši toliko i šta stvarno od ovih servisa ne treba a da mob. radi normalno ako se šta iskljući...
Ovo nije aplikacija, ovo je sistemski program ili zovi kako hoćeš... i nije problem mogu ja njih poisključivati i ovako
ali šta onda ? Ostajem bez svih ili ako i pojedinačno isključim tada koji od ovih a još i podprograma za pojedinačno ima mogućnosti za isključiti
Gdje je onda bit androida ! Pitanje je zašto sada troši toliko i šta stvarno od ovih servisa ne treba a da mob. radi normalno ako se šta iskljući...
što se tiče toga imaš dvije opcije ili baciti oko na xda, gdje se o tome na veliko pisalo ili da ti netko pomogne tko je to radio, konkretno mislim da je kolega explorer napisao par stranica prije kako je obrisao određene stavke, te je usppio dobiti screen on od nekih 6 sat i ako se dobero sjećam
vidi za sda si potrošio 14 posto baterije,ta ko da postotak od 20-30 posto za trg. play nije mjerodavan, jer je sama aplikacija bila aktivan 3 minute ako se dobro sjećam
ali ima tu jedna druga stvar, nije u redu da nakon 7 sati ne korištenja ostaneš bez 14 posto baterije
koji rom koristiš i kada si ga instalirao, dali si možda mjnejao kernel
Da se malo ubacim iako nema veze sa ovom temom.. Sretan vam Božić forumaši, sve najbolje! 
što se tiče toga imaš dvije opcije ili baciti oko na xda, gdje se o tome na veliko pisalo ili da ti netko pomogne tko je to radio, konkretno mislim da je kolega explorer napisao par stranica prije kako je obrisao određene stavke, te je usppio dobiti screen on od nekih 6 sat i ako se dobero sjećam
vidi za sda si potrošio 14 posto baterije,ta ko da postotak od 20-30 posto za trg. play nije mjerodavan, jer je sama aplikacija bila aktivan 3 minute ako se dobro sjećam
ali ima tu jedna druga stvar, nije u redu da nakon 7 sati ne korištenja ostaneš bez 14 posto baterije
koji rom koristiš i kada si ga instalirao, dali si možda mjnejao kernel
na VIP 4.3. gmk6, rotan., skinut s sammobile čim je izašao znaci nije flashan na onaj mj9...Već na stock 4.1.2 i wipe all data... Možda je u kernelu problem.. rotao sam s cfautorot.. Možda je kernel u njemu problem, koji kernel je moguće flashati odinom jer nemam Cwm niti jedan i dali bi popravilo trajanje baterije?
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
nego:
Vidim da dosta korisnika koristi Greenify.. zbilja korisna aplikacija kad se poštela kak treba?
: Vama i obitelji želim sretan Božić i sve najbolje u nadolazećim blagdanima! 
Zna neko dobar S3 KitKat ROM? Skinio sam onaj ressurection remix rom,ali izbacuje onaj status 7 error al neda mi se tražit šta nevalja. Znali se kad će izaći službeni CM 11 STABLE? Ima još par KitKat ROM-ova al svi imaju neke bug-ove...
Normalno kad samsung ima govno od podrske,a asus dobije medju prvima update ja sam za nexus 7 dobio nekii tjedan....
Mozda ovo? :)
Sretan Bozic svima
Sale, ne se ljutit ma twitteru sam primijetio prije nego sam došao vamo na forum pa sam samo prenio viđeno. Da baš ne pratim ostale romove i ne samo sam nhtio dati informaciju....
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj