Imam jedan problem: Stavio sam android 4.3 na mob i sve je bilo uredu dok nisam išao utipkati *100# da vidim koliko novaca imam na računu. izbacilo mi je upozorenje "nije registrirano na mreži", ne mogu primati niti slati poruke, ni pozive, ni paketne podatke. prije nikada nije bilo sličnih problema. Imam T-mobile karticu, mobitel je kupljen u austriji.. {#} Što da radim? jel trebam flashat novi modem? ako da jel znate koji, možda onaj od verzije prošlog softwera, ali nigdje ga nemogu naći..
provjerio sam IMEI je uredu.. flashao sam preko ove stranice: bit.ly/199cxJo preko odina, prvo sam napravio factory reset, zatim wipe cache partition, otišo u download mode i preko odina pokrenuo flashanje..
Kada odem na mobitelu na pretragu mobilnih mreža, odaberem T-mobile HR, ali javi mi "nema usluge, odabrana mreža (T-mobile HR) nije dostupna"
Danas sam pokušao sve iznova, factory reset, i opet flashati, ali nema uspijeha... nazvao sam i t mobile službu za korisnike, ali nisu mi rekli ništa što ja već nisam znao... imate li bilo koju ideju, recite, možda uspije!!
Hvala unaprijed i sretan Božić!

The future is Fusion - AMD