- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne bi baš htio da mi fotografije odu samo tako...za glazbu, filmove i ostale gluposti me nije briga, ali ovo bi mi bilo žao da ode.
Onda ću fotografije na internu spremat, a ostale stvari na memorijsku.
Već godinu dana ima Samsung microSDHC 32GB Class10 i nikakvi problemi, samo što sam odma na početku preko cmd-a napravio full format ( ovisno o particiji kak prikaže karticu, npr. X:/fs:fat32/a:32k ). Nikakvih problema, bila u Motoroli Defy pa je sad u SGS3, imam puno previše slika i muzike tu i tamo koji video, sve u najboljem redu. Platio sam ju 285 kn, tako neš, sad je valjda jeftinija.
Nije mi se dalo flashati cijeli rom, samo napravio flashable zip sa kernelom, radiom, novijim egl driverima. Napravio compare, neki libovi su drugaciji pa i njih ubacio.
Kak si napravio taj "compare"?
Jedan od nacina je: stavis 1 fajl i drugi fajl u isti folder (stavis ime stari.bla, novi. bla)
Fino u cmd prompt, "cd'aš" u direktorij gdje su oba dva fajla... "fc stari.bla novi.bla"
Ili u bilo kojem hex editoru. Strpas sve u flashable zip i to je to. (ne bas sve, nije mi se bootao odmah, ubacio sam samo egl drivere)
Poz ljudi,imam galaxy s3 vec godinu dana i odlucio sam ga rootati i stavit neki rom,znaci mozete mi objasniti kako ga prvo rootati i kako staviti rom,te koji je najbrzi rom,znaci da je mobitel skroz fluidan,ako moze neki video s yt u prilog
HVALA unaprijed! ;)
Evo rootan je,sad moze pomoc oko roma
Koji da stavim?
Moze link
Hvala :)
Ja sam do sada isprobao JellyBam kod cure (jer imam taj rom na S2), i ok je..trenutačno je na Omegi :)
Poz ljudi,imam galaxy s3 vec godinu dana i odlucio sam ga rootati i stavit neki rom,znaci mozete mi objasniti kako ga prvo rootati i kako staviti rom,te koji je najbrzi rom,znaci da je mobitel skroz fluidan,ako moze neki video s yt u prilog
XXEMD3 NeatROM Lite v4.3 (4.1.2
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403
Meni osobno jako dobar 4.2.2 je jos u razvoju i trosi bateriju dosta vise
Samsung GS3 ToolKit <- all in one, meni je koristan, samo prati upute.
A neatrom je odlican, malo mi je bolji wanamlite 6.x
Kao sto si i sam rekao, 4.2.2 malo vise trosi bateriju, doslovno malo vise, prije mi je puno vise trosio, sredio sam ga malo.
Može li mi netko od vas reći koliko mu mob otprilike troši baterije preko noći, te koliko se uspije dobiti screen on na wi-fi a koliko na 3G.
Pitanje samo za one koji nisu rootali mob, jer ga ja neman potrebe rootat za sada.
Ja sam preko noći gubio između 5 i 10%... Prije nego sam ga rootao, a i sad je otprilike isto...
What ???
Šta nije to malo puno...
What ???
Šta nije to malo puno...
Pa 5% posto nije al 10 po meni je.inace meni trosi od 3 do 5%
Neznam jel ja imam neki bug ili je nešto drugo u pitanju.
Ali svako jutro kad se probudim, baterija na 100%
Neznam jel ja imam neki bug ili je nešto drugo u pitanju.
Ali svako jutro kad se probudim, baterija na 100%
Hah, pa neznam, ne bi trebao preko noći trošit više od 2-3 % baterije.
S tim nisam ima problema ni s iphoneom ni xperiom.
Moj dan uvijek završi između 5% i 30%, tako da je svaku večer na punjaču, jer s tim postotkom ne mogu kretati u sljedeći dan.
Samim time niti neznam koliko bi trošio preko noći, ali više od 2 ili 3 posto nebi smio
Ne bi smio potrošiti više od 3-4 % ukoliko ti je isključen wi-fi i 3g naravno. Meni potroši 3%.
Meni potrosi oko 5-7% ali 3 do 4 puta ga upalim nocom da vidim koliko je sati.
ajmo ekipa razbudite se malo ... dali se vama mob ugrije pri igranju nekakvih igrica... ja osobno igram real racing 3 i mob je vecinom bio malo topliji, od uobicajenog rada na njemu... e sad kako sam napravio update na igrici kao da se mobitel pri igranju ipak malo vise ugrije, nego prije pri igranju navedene igrice... citao sam da se sa zadnjim updateom poboljsala grafika i dodano par automobila i podosta utrka... pa me zanima vase iskustvo i misljenje... jer normalno da se mobitel tako malo vise zagrije (zbog poboljsanja grafike) ili jednostavno nesta nestima tu...
ajmo ekipa razbudite se malo ... dali se vama mob ugrije pri igranju nekakvih igrica... ja osobno igram real racing 3 i mob je vecinom bio malo topliji, od uobicajenog rada na njemu... e sad kako sam napravio update na igrici kao da se mobitel pri igranju ipak malo vise ugrije, nego prije pri igranju navedene igrice... citao sam da se sa zadnjim updateom poboljsala grafika i dodano par automobila i podosta utrka... pa me zanima vase iskustvo i misljenje... jer normalno da se mobitel tako malo vise zagrije (zbog poboljsanja grafike) ili jednostavno nesta nestima tu...
To sam ja pitao nekoliko postova iznad.
Te si mu rekli da je sasvim normalno da se uređaj ugrije kada igram Real Racing 3 , tako da se ne moraš brinuti, te slobodno uživaj u igrici
A što se tiče "normalnog rada " uređaj normalno radi te se ne grije, već se samo ugrije kao što sam već rekao kada igram Real Racing 3
What ???
Šta nije to malo puno...
A iskreno možda i pretjerujem, neznam, ali nisam nikad bas previse obracao sad pažnju da točno vidim koliko se isprazni, pa je moguće da sam stekao krivi dojam.
Zanima me da li je moguće nekako napraviti da mi se "ikonice" od instaliranih aplikacija "automatski" poredaju jedna pored druge u izborniku ( a ne da imam npr. 2 reda ikonica na jednom slajdu a 3 reda ikonica na drugom slajdu ) govori o "slajdovima" kada se odabere "meni" o odjeljku "aplikacije".
Jel možda netko koristi Cyanogenmod ?
Čudno mi je da još nema stable verzije. Baš sam ga se zaželio, za sad sam na leakanom 4.2.2 i super je, ali mi je već taj dizajn dojadio.
Dizajn..
kids..
Jel možda netko koristi Cyanogenmod ?
Čudno mi je da još nema stable verzije. Baš sam ga se zaželio, za sad sam na leakanom 4.2.2 i super je, ali mi je već taj dizajn dojadio.
Nikad neće biti stable verzije. Makar dok samsung ne izbaci source code..znači nikad!
Ali ovo za sada sto je vani se moze smatrati jako stabilnim, meni radi brze od bilo kojeg samsungovog official roma. nema laga nema ničeg sto bi mi smetalo, a uz to je i ljepši
Evo sad će mi doći novi mob, neotvaran.
Koliko ste punili prvi put, 12 sati ili normalno punjenje kao i svako.
Evo sad će mi doći novi mob, neotvaran.
Koliko ste punili prvi put, 12 sati ili normalno punjenje kao i svako.
Kada sam ga dobio, nisam ga niti uključivao već sam ga odmah stavio na punać i kada je završilo ( 100 % ) izvadio sam te ga prvi put uključio i konfigurirao te koristio