Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.826.605
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Ja sam imao od sandisk-a 32gb karticu i krepala mi je nakon 2mjeseca pa sam tada uzeo transcendovu isto od 32gb i radi mi bez problema vec 4mjeseca
15 godina
neaktivan
iceman89iceman kaže...
Ja sam imao od sandisk-a 32gb karticu i krepala mi je nakon 2mjeseca pa sam tada uzeo transcendovu isto od 32gb i radi mi bez problema vec 4mjeseca

Ne bi baš htio da mi fotografije odu samo tako...za glazbu, filmove i ostale gluposti me nije briga, ali ovo bi mi bilo žao da ode.

Onda ću fotografije na internu spremat, a ostale stvari na memorijsku.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina

Već godinu dana ima Samsung microSDHC 32GB Class10 i nikakvi problemi, samo što sam odma na početku preko cmd-a napravio full format ( ovisno o particiji kak prikaže karticu, npr. X:/fs:fat32/a:32k ). Nikakvih problema, bila u Motoroli Defy pa je sad u SGS3, imam puno previše slika i muzike tu i tamo koji video, sve u najboljem redu. Platio sam ju 285 kn, tako neš, sad je valjda jeftinija.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Nije mi se dalo flashati cijeli rom, samo napravio flashable zip sa kernelom, radiom, novijim egl driverima. Napravio compare, neki libovi su drugaciji pa i njih ubacio.

Kak si napravio taj "compare"?

13 godina

Jedan od nacina je: stavis 1 fajl i drugi fajl u isti folder (stavis ime stari.bla, novi. bla)

Fino u cmd prompt, "cd'aš" u direktorij gdje su oba dva fajla... "fc stari.bla novi.bla"

Ili u bilo kojem hex editoru. Strpas sve u flashable zip i to je to. (ne bas sve, nije mi se bootao odmah, ubacio sam samo egl drivere)

ja

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Poz ljudi,imam galaxy s3 vec godinu dana i odlucio sam ga rootati i stavit neki rom,znaci mozete mi objasniti kako ga prvo rootati i kako staviti rom,te koji je najbrzi rom,znaci da je mobitel skroz fluidan,ako moze neki video s yt u prilog

HVALA unaprijed! ;)

14 godina
nbafan kaže...

kako ga prvo rootati

LINK

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
14 godina
neaktivan

Evo rootan je,sad moze pomoc oko roma

Koji da stavim?

Moze link

Hvala :)

13 godina
neaktivan

Ja sam do sada isprobao JellyBam kod cure (jer imam taj rom na S2), i ok je..trenutačno je na Omegi :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ha ha

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 16:41 (mtopol).
Moj PC  
9 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poz ljudi,imam galaxy s3 vec godinu dana i odlucio sam ga rootati i stavit neki rom,znaci mozete mi objasniti kako ga prvo rootati i kako staviti rom,te koji je najbrzi rom,znaci da je mobitel skroz fluidan,ako moze neki video s yt u prilog

XXEMD3 NeatROM Lite v4.3 (4.1.2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2060403

Meni osobno jako dobar 4.2.2 je jos u razvoju i trosi bateriju dosta vise

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.7.2013 17:08 (zagi123).
13 godina

Samsung GS3 ToolKit <- all in one, meni je koristan, samo prati upute.

A neatrom je odlican, malo mi je bolji wanamlite 6.x

Kao sto si i sam rekao, 4.2.2 malo vise trosi bateriju, doslovno malo vise, prije mi je puno vise trosio, sredio sam ga malo.

ja

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li mi netko od vas reći koliko mu mob otprilike troši baterije preko noći, te koliko se uspije dobiti screen on na wi-fi a koliko na 3G.

Pitanje samo za one koji nisu rootali mob, jer ga ja neman potrebe rootat za sada.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam preko noći gubio između 5 i 10%... Prije nego sam ga rootao, a i sad je otprilike isto...

Samsung Galaxy SIII mini :)
15 godina
neaktivan

What ???

Šta nije to malo puno...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

What ???

Šta nije to malo puno...

Pa 5% posto nije al 10 po meni je.inace meni trosi od 3 do 5%

15 godina

Neznam jel ja imam neki bug ili je nešto drugo u pitanju. 

Ali svako  jutro kad se probudim, baterija na 100% {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dudo986 kaže...

Neznam jel ja imam neki bug ili je nešto drugo u pitanju. 

Ali svako  jutro kad se probudim, baterija na 100% {#}

Hah, pa neznam, ne bi trebao preko noći trošit više od 2-3 % baterije.

S tim nisam ima problema ni s iphoneom ni xperiom.

15 godina

Moj dan uvijek završi između 5% i 30%, tako da je svaku večer na punjaču, jer s tim postotkom ne mogu kretati u sljedeći dan. 

Samim time niti neznam koliko bi trošio preko noći, ali više od 2 ili 3 posto nebi smio

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne bi smio potrošiti više od 3-4 % ukoliko ti je isključen wi-fi i 3g naravno. Meni potroši 3%.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.7.2013 19:07 (renato3110).

0 0 hvala 0
13 godina

Meni potrosi oko 5-7% ali 3 do 4 puta ga upalim nocom da vidim koliko je sati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ajmo ekipa razbudite se malo {#}... dali se vama mob ugrije pri igranju nekakvih igrica... ja osobno igram real racing 3 i mob je vecinom bio malo topliji, od uobicajenog rada na njemu... e sad kako sam napravio update na igrici kao da se mobitel pri igranju ipak malo vise ugrije, nego prije pri igranju navedene igrice... citao sam da se sa zadnjim updateom poboljsala grafika i dodano par automobila i podosta utrka... pa me zanima vase iskustvo i misljenje... jer normalno da se mobitel tako malo vise zagrije (zbog poboljsanja grafike) ili jednostavno nesta nestima tu... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.7.2013 20:19 (SIII Deny).

0 0 hvala 0
14 godina
SIII Deny kaže...

ajmo ekipa razbudite se malo {#}... dali se vama mob ugrije pri igranju nekakvih igrica... ja osobno igram real racing 3 i mob je vecinom bio malo topliji, od uobicajenog rada na njemu... e sad kako sam napravio update na igrici kao da se mobitel pri igranju ipak malo vise ugrije, nego prije pri igranju navedene igrice... citao sam da se sa zadnjim updateom poboljsala grafika i dodano par automobila i podosta utrka... pa me zanima vase iskustvo i misljenje... jer normalno da se mobitel tako malo vise zagrije (zbog poboljsanja grafike) ili jednostavno nesta nestima tu... {#}

To sam ja pitao nekoliko postova iznad.
Te si mu rekli da je sasvim normalno da se uređaj ugrije kada igram Real Racing 3 , tako da se ne moraš brinuti, te slobodno uživaj u igrici {#}
A što se tiče "normalnog rada "  uređaj normalno radi te se ne grije, već se samo ugrije kao što sam već rekao kada igram Real Racing 3

Krstacic Nino
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

What ???

Šta nije to malo puno...

A iskreno možda i pretjerujem, neznam, ali nisam nikad bas previse obracao sad pažnju da točno vidim koliko se isprazni, pa je moguće da sam stekao krivi dojam.

Samsung Galaxy SIII mini :)
14 godina

Zanima me da li je moguće nekako napraviti da mi se "ikonice" od instaliranih aplikacija "automatski" poredaju jedna pored druge u izborniku ( a ne da imam npr. 2 reda ikonica na jednom slajdu a 3 reda ikonica na drugom slajdu ) govori o "slajdovima" kada se odabere "meni" o odjeljku "aplikacije".

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel možda netko koristi Cyanogenmod ?

Čudno mi je da još nema stable verzije. Baš sam ga se zaželio, za sad sam na leakanom 4.2.2 i super je, ali mi je već taj dizajn dojadio.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 12:22 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dizajn..

kids..

ja

0 3 hvala 0
15 godina
Tinča14 kaže...

Jel možda netko koristi Cyanogenmod ?

Čudno mi je da još nema stable verzije. Baš sam ga se zaželio, za sad sam na leakanom 4.2.2 i super je, ali mi je već taj dizajn dojadio.

Nikad neće biti stable verzije. Makar dok samsung ne izbaci source code..znači nikad! 

Ali ovo za sada sto je vani se moze smatrati jako stabilnim, meni radi brze od bilo kojeg samsungovog official roma. nema laga nema ničeg sto bi mi smetalo, a uz to je i ljepši {#}

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina
neaktivan

Evo sad će mi doći novi mob, neotvaran.

Koliko ste punili prvi put, 12 sati ili normalno punjenje kao i svako.

0 0 hvala 0
14 godina
explorer 4 kaže...

Evo sad će mi doći novi mob, neotvaran.

Koliko ste punili prvi put, 12 sati ili normalno punjenje kao i svako.

Kada sam ga dobio, nisam ga niti uključivao već sam ga odmah stavio na punać i kada je završilo ( 100 % ) izvadio sam te ga prvi put uključio i konfigurirao te koristio {#}

Krstacic Nino
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice