Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.829.505
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
AMD boy kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...

Okaci slike i napisi sve fino kaj se dogosilo na Sammobile, mozda ti posalju novoga. Ovo jedino moze kiselina iscuriti, kaj nije šala.

Da cura nije skužila postalno bi gadno jer sam ja zaspo, a mob je na kraju počeo proizvodit čudne zvukove...misliš da okačim na forum ili?

Mos i tu da malo i mi vidimo. 100 mobitela, 100 cuda..

A moguce da se nesto rastopilo od ljepila unutra od tolke vrucine...

Kvar je kvar i nista osim novog mobitela nebi trebao prihvatit po meni.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
16 godina
EchoOne kaže...
AMD boy kaže...

Okaci slike i napisi sve fino kaj se dogosilo na Sammobile, mozda ti posalju novoga. Ovo jedino moze kiselina iscuriti, kaj nije šala.

Da cura nije skužila postalno bi gadno jer sam ja zaspo, a mob je na kraju počeo proizvodit čudne zvukove...misliš da okačim na forum ili?

Mos i tu da malo i mi vidimo. 100 mobitela, 100 cuda..

A moguce da se nesto rastopilo od ljepila unutra od tolke vrucine...

Kvar je kvar i nista osim novog mobitela nebi trebao prihvatit po meni.

bum fotkal kad dođem doma jerbo nemam kak slikat haha... iako nema se šta vidit jer sam ga očistio a mrlja nikakvih nema, budem okačio video kak mob poludi... danas idem u vip im j. mater pa javim kak je prošlo 

Steam:luka2301 , origin:chi2301
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.6.2013 11:59 (AMD boy).
14 godina
neaktivan

meni šteka ovaj punjač, nzm jel imam garanciju na to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako nema vidljivih ostecenja, moraju ti dati drugi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nema vidljivih ostecenja, moraju ti dati drugi.

al mi je proslo 6mj od kupnje, mislim da vise nije u roku..?

14 godina
protjeran

Kaj nema garanciju 2 godine mob, a ostalo 1 godinu? Znam da Sony ima tak?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

eh ništa nisam sazno, poslali su ga u servis a kad sam tražio drugi lagano su me odjebali a nisam se htio previše svađat (dobra ženska) čekam sad tjedan-dva pa ćemo vidit, nadam se potpunoj rikaveli moba{#} jer im je pao jednom i ima rupe na kućištu...

A sad nadam se drugom možda u smeđoj boji {#}

Steam:luka2301 , origin:chi2301

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Haha, gde im je pal, tam pred tobom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Flashao sam ga već :) Od nekih ovako vidljivih razlika od onog prošlog, nije brandiran i za europsku je regiju, te u sebi sadrži i modem :)

Samsung Galaxy SIII mini :)
13 godina

Da, ima u sebi modem, minorne promjene u kernelu (kazu). Skida se upravo, jucer poceo pa prekinuo.

ja

0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa čuo sam da ako stavim crnu pozadinu na uređaj, da autonomija baterije traje duže ( jer kao da se pikseli "ugase" ) {#}
Pa vas molim ako netko zna ( tražio sam po google ali nažalost nisam našao, a photoshop me "zeza" ) da mi stavi u privitak wallpaper čisto crni u rezoluciji 720x1280

Hvala {#}

0 0 hvala 0
16 godina
Gale92 kaže...

Ekipa čuo sam da ako stavim crnu pozadinu na uređaj, da autonomija baterije traje duže ( jer kao da se pikseli "ugase" ) {#}
Pa vas molim ako netko zna ( tražio sam po google ali nažalost nisam našao, a photoshop me "zeza" ) da mi stavi u privitak wallpaper čisto crni u rezoluciji 720x1280

Hvala {#}

Start--Paint--Resize--Pixels--720x1280--Kantica s crnom bojom--Save As...--Jpeg picture--"pozadina.jpg"

done!

morrisoN
16 godina
goranbm kaže...

Flashao sam ga već :) Od nekih ovako vidljivih razlika od onog prošlog, nije brandiran i za europsku je regiju, te u sebi sadrži i modem :)

Ocekujemo da s nama podijelis iskustva u koristenju i trajanju baterije. Hvala.

morrisoN
13 godina

Nije mi se dalo flashati cijeli rom, samo napravio flashable zip sa kernelom, radiom, novijim egl driverima. Napravio compare, neki libovi su drugaciji pa i njih ubacio.

ja

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Zanemariva nadogradnja, ako ju se tako moze uopce nazvati. Jedina novost je integrirani app2sd, novija verzija MP-a i neke nove ikonice. I moguce da vam napravi potpuni wipe ako flesate preko odina, tako da pripazite. 

http://make-everything-ok.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Phill kaže...

Zanemariva nadogradnja, ako ju se tako moze uopce nazvati. Jedina novost je integrirani app2sd, novija verzija MP-a i neke nove ikonice. I moguce da vam napravi potpuni wipe ako flesate preko odina, tako da pripazite. 

http://www.androidnews24.com/official-4-2-2-jelly-bean-software-leaks-for-the-samsung-galaxy-s3-androidnews24-68634.html

Evo dettaljan video sto update "donosi". Koja katastrofa!

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
14 godina
neaktivan

Taj je video jos od prvog 4.2.2 roma koji je procurio u 5. mjesecu. Mozda sam trebao naglasiti da sam naveo promjene u odnosu na taj prvi leak. 

Sve u svemu - razocaravajuce. Pogotovo kad se uzme u obzir koliki su hype stvorili na xda forumu. 

15 godina
Phill kaže...

Taj je video jos od prvog 4.2.2 roma koji je procurio u 5. mjesecu. Mozda sam trebao naglasiti da sam naveo promjene u odnosu na taj prvi leak. 

Sve u svemu - razocaravajuce. Pogotovo kad se uzme u obzir koliki su hype stvorili na xda forumu. 

Netko stavio na XDA pa ja prenio ;) trebao sam vidjeti na youtubu datum.. iako nije neki napredak od tada :/

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
14 godina

Ekipa da li je "normalno" da mi se uređaj (baterija ) brže ugrije kada igram Real Racing 3, nego npr kada igram neku drugu igricu recimo Temple Run 2?
I također sam primjetio da se baterija brže "troši" {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 10:13 (Gale92).

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Ekipa da li je "normalno" da mi se uređaj (baterija ) brže ugrije kada igram Real Racing 3, nego npr kada igram neku drugu igricu recimo Temple Run 2?
I također sam primjetio da se baterija brže "troši" {#}

Naravno, normalno je.

16 godina
Phill kaže...

Ne znam zasto bi bilo razocaravajuce! Ovo je ipak minor upgrade. Ako ce nakon ovoga telefon raditi stabilnije, fluidnije uz manju potrosnju baterije, onda je ok. U sustini, ne znam sta to trebamo ocekivati? Nisam ni ocekivao revoluciju.

morrisoN
14 godina
neaktivan
morrisoN kaže...
Phill kaže...

Ne znam zasto bi bilo razocaravajuce! Ovo je ipak minor upgrade. Ako ce nakon ovoga telefon raditi stabilnije, fluidnije uz manju potrosnju baterije, onda je ok. U sustini, ne znam sta to trebamo ocekivati? Nisam ni ocekivao revoluciju.

Par dana su stvarali (pri tome mislim na SamMobile i pojedine osobe na xda) hype oko toga da bi na kraju dobili ono sto sam naveo u prvom postu. Ljudi su ocekivali noviju verziju Touchwiz-a i aplikacije sa S4 jer se o tome prica vec par mjeseci pa je zato i razocaravajuci. Nismo si sami stvorili ocekivanja, nego SamMobile sa svojim odbrojavanjem i #48h #TheNextUpdate. I na kraju dobijemo ono sto vec imamo mjesec i kusur dana.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 18:46 (Phill).
14 godina
odjavljen

koje micro sd koristite u svojim galaksijama?

dodatnih 16gb mi se čini dovoljno, pa molim preporuku nekih kartica

meni se ova čini ok

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

meni se ova čini ok

16 GB

15 godina
neaktivan
morrisoN kaže...
goranbm kaže...

Ocekujemo da s nama podijelis iskustva u koristenju i trajanju baterije. Hvala.

Pa evo prvo sam se razočarao kad mi je flashanje obrisalo sve, hehe :) Nakon toga sam uspio navući bateriju malo više od 1 dana, s uključenim wi-fi ili internet promet cijelo vrijeme (kombinirano) i uz malo jače korištenje. Nisam isprobavao nešto previše, samo sam ga rootao sa CF Auto rootom... Po meni nešto sitno brži i fluidniji od zanjeg leaka... Sve u svemu sam zadovoljan :)

Samsung Galaxy SIII mini :)
13 godina

Pitanje, ako je netko probao prosli leak i ovaj novi leak, da li je primijetio brzi launcher ? Manju potrosnju rama ? (na home longpress ima jedna dodatna opcija, kratko sam probao samo)

Taj novi leak ni nisam furao.

thx

EDIT..gledam post iznad moga i vidim da hvali novi leak, zahvaljujem na informaciji :)

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.6.2013 23:15 (bender_007).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Zin8 kaže...

meni se ova čini ok

bump

daj nabacite koji komentar na gore navedenu karticu naručio bih danas

15 godina
neaktivan

Class 10 je. Dobra je, kupuj.

Axtross_Hr - Origin
13 godina
neaktivan
Zin8 kaže...
Zin8 kaže...

meni se ova čini ok

bump

daj nabacite koji komentar na gore navedenu karticu naručio bih danas

A di to naručuješ?

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice