Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.827.731
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
user3468 kaže...
John_Doe_11 kaže...

Kako vaš mobitel stoji glede temperature? Ne znam dal je normalno, ali nakon nekoliko minuta čitanja vijesti (aplikacije 24sata, dnevnik, večernji) i par skrolanja na Facebook-u, temperatura okvirno bude između 42-46°C i postane poprilično vruć za držat.

ovisi ti dosta o tome koji governor koristiš, šta je duže procesor na max frekvenciji to će ti se više grijat.. ide temperatura i do 50.. isto ovisi koji rom koji kernel itd..

meni se na zzmove dosta grije, sad sam na pegasusq i bude cist ok, 44-46 stupnjeva al bude manje nego mlak u ruci

13 godina
neaktivan

Imam pitanje u svezi mobitela. Ja osobno imam SGSII, a cura SGSII.

Danas sam joj stavio CFROOT preko Odina, te flashao gore JellyBam 8.3.0....radim se o tome da se gore nalazi CWM stavljem preko ROM Managera. Verzija CWM jest:  v6.0.3.2.

Kada idem "Instal zip from sdcard", nemam opciju "Choose zip from internal sdcard", nego samo preko external. A ako idem "Choose zip from sdcard" ne pokazuje mi internal sdcard, što znači da jedini način da joj instaliravam ROM jest bio da prebacim rom na external, i onda preko external. To sam i napravio, ali me muči zašto nema internal, kada na mom SGSII to je oduvijek bilo.

Ako netko zna riješenje ovako :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Zvuci kao pitanje za SGSII subforum.

ja

1 0 hvala 0
16 godina
bender_007 kaže...

Zvuci kao pitanje za SGSII subforum.

Mislim da se za*ebo, cura mu vjerojatno ima SGSIII

šumski put je bio ravan.
13 godina

Pardonisem. Stavi joj "philz recovery", samo flashas kao i rom sto flashas. On barem ima i "flash from external sdcard"

ja

0 0 hvala 1
16 godina
bender_007 kaže...

Pardonisem. Stavi joj "philz recovery", samo flashas kao i rom sto flashas. On barem ima i "flash from external sdcard"

Ja koristim TWRP recovery od nedavno i ima sve što recovery treba imati, a ima i oku ugodnije sučelje. Btw mislim da si se sad ti za*ebo, i da si mislio internal napisati {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan

Ispričavam se, cura ima SGSIII.

Inače, stavio sam joj JellyBam koji je zasnivan na 4.2.2., i svako toliko se zamrzne...gledajući po XDA, dešava se masu ljudi, i to na verziji 4.2.2., pa sam joj mislio staviti neki 4.1.2. Ima neki dobar custom 4.1.2. , jer su mi ovo solucije:

1. Staviti stock rom 4.1.2. preko ODIN-a (skinuo s samsung firmware)

2. Staviti Omega 43.6 koji je na 4.1.2.

3. Naći neki drugi koji je na 4.1.2 a da je dobar?

Jer njoj jedino mobitel treba za:

Whatsapp, Facebook, Gmail, pozivi, sms, random igre. Bili smo joj mjenjali rom jer joj se ovaj tcomov počeo blesirati žešće, svaki dan po par puta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Od Wanama joj slobodno možeš staviti i 4.1.2 a i 4.2.2. Osobno sam bio prezadovoljan sa njegovim 4.2.2 romom.

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Skidam WanamLite 6.8 koji je baziran na 4.1.2., budem preko CWM full data reset, wipe cache i wipe dalvik cache...pa budem stavio. Makar sam joj dao sada mob neka se igra danas da vidi da li će joj se zamzrnuti, već nekih 30tak minuta sve radi dobro. Ako joj se ne zamrzne danas, pustim joj JellyBam, a ako se zamzne lako joj se prebacim na WanamLite.

Kakav je OmegaROM na S3? Jer sam ga koristio dosta vremena na S2, ali mi je postao blagorečeno loš naspram drugih, i imao problema s malim bugovima, pa sam se prebacio na drugi.

13 godina
dreammaker kaže...
bender_007 kaže...

Ja koristim TWRP recovery od nedavno i ima sve što recovery treba imati, a ima i oku ugodnije sučelje. Btw mislim da si se sad ti za*ebo, i da si mislio internal napisati  {#}

:) bome jesam, da.

@stavi komotno 4.1.2

Ja trenutno imam neatrom lite 5.2, zasad je ok. Pardus takodjer ok. Wanam 6.8 naravno leti itd..Baterija je zakon na wanamlite, ostavi si i taj kernel s kojim dodje(adam).

I tako, uglavnom uvali joj sgs2, uzmi si sgs3, prevelik je to mob za cure :D (cough)

ja
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
dreammaker kaže...
bender_007 kaže...

Ja koristim TWRP recovery od nedavno i ima sve što recovery treba imati, a ima i oku ugodnije sučelje. Btw mislim da si se sad ti za*ebo, i da si mislio internal napisati {#}

:) bome jesam, da.

@stavi komotno 4.1.2

Ja trenutno imam neatrom lite 5.2, zasad je ok. Pardus takodjer ok. Wanam 6.8 naravno leti itd..Baterija je zakon na wanamlite, ostavi si i taj kernel s kojim dodje(adam).

I tako, uglavnom uvali joj sgs2, uzmi si sgs3, prevelik je to mob za cure :D (cough)

SGSII mi je stvarno tri puta draži od SGSIII (a i ljepši), makar moram reći da me  fluidnost na SGSIII privlači {#}

Dobila je danas jellybam, ispipkala je rom više nego ja :)

13 godina

:) pa dobro, ona pipka rom..

Meni je sgs2 naspram starog sensationa ruzan malo, cak boje lose. Note 2 mi nekako ima najbolje boje. (ali ok, o misljenjima se ne diskutira)

ja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ima netko da prodaje S3 u Slavonskom Brodu ili okolici neka mi se javi .. 

Nije obavezna garancija, iako većina ih ima 24 mjeseca .. Otključan mi treba ili da ide na Tele 2. Samo da nije izgreban i izlupan, ne treba biti novi i zapakiran. 

Opet sam postao fasciniram sa tim mobitelom i opet ga moram imati .. {#}

GL&HF
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.6.2013 0:49 (AmD).
15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ljudi, kupio bi LTE verziju ovog uređaja....kolika bi bila realna cijena za njega?

Može nov ili rabljen, ali garancija obavezna.

Može tko helpat?

Ili da možda kupim čak i9300? Jer LTE neću toliko koristiti ali 1gb rama više je korisna stvar.

Koliko sad vidim razlika u oglasniku je oko 500 kn.

Neki savjet, nešto bilo šta, jer tu ima vlasnika s trojke.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
protjeran

Pogledaj si neki video  na YT kolko je LTE brzi i odluci dal ti se za to isplati dati 500 kuna vise.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Gledam bas na yt, nedovoljno je "brzi", barem u benchmarku, sto ne mora nista znaciti.

Ali ta 1 giga rama vise je ipak vise :))

ja

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Gledam bas na yt, nedovoljno je "brzi", barem u benchmarku, sto ne mora nista znaciti.

dosta ti je 1gb

13 godina

Da, je. Zasto to proizvodjaci smartphona ne znaju ? Valjda nemaju pojma pa stavljaju 2 giga :)

ja

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Da, je. Zasto to proizvodjaci smartphona ne znaju ? Valjda nemaju pojma pa stavljaju 2 giga :)

Ili zato što se ljudi pale na brojeve.

"Hej, ovaj ima 1gb, a ovaj ima 2gb".  Ajmo uzeti taj od 2gb, jer nam treba za chrome + poweramp + doodlejump.

12 Jezgri naspram 8 jezgri. Ajmo na 12 jezgri jer ne znam, dižem BackTrack 5.1 preko svog Samsung Galaxya S6 i koristim Reaver da probijem WPA zaštitu.

1gb ti je dovoljan, jer odmah s ovakvim stavom ja se pitam što ti misliš raditi na tom mobitelu da koristi više od 1gb. Stavljati custom romove? Oni su optimizirani da rade na još manje od 1gb roma.

Inače, curi se nije sviđao WanamLite, pa sam joj stavio Omegu v43.6, normalan kernel koji dolazi s time, samo sam joj izmodao caller/notification panel pa je sada sva sretna. Stavio sam 4.1.2., jer se na 4.2.2. (barem JellyBam) dosta često freezao, a neki drugi mi se nije dao stavljati, jer neće niti primijetiti razliku između 4.1.2. i 4.2.2., a još uvijek mi je ljepša (a i njoj) kamera na 4.1.2. nego na 4.2.2.

Ima neki dobar kernel koji bi joj produžio bateriju makar joj i ovako dosta drži?

13 godina
neaktivan

Stock 4.1.2 + Perseus kernel i to ti je to ;)

Ako bas jos koju sitnicu hoces modat, mos to i sam..

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
16 godina
neaktivan
AmD kaže...

Nije obavezna garancija, iako većina ih ima 24 mjeseca .. Otključan mi treba ili da ide na Tele 2. Samo da nije izgreban i izlupan, ne treba biti novi i zapakiran. 

Anyone {#}

GL&HF
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Da, giga rama je giga rama, ali ja u radu ne vidim razliku. Jer ja nisam baš heavy user. Igrice ne igram, najviše što opteretim mob je kad surfam na 3G signalu dok svira glazba na slušalice. Nekad gledam filmove (kad idem doma busom) ali uglavnom net i multimedija.

A vidim da su se điberili pa su makli radio iz LTE modela -.-

Tako da ću vjerojatno na obični S3 ići, jer 500 kn je dosta. Za te si pare uzmem memorijsku od 32gb, neki kvalitetan case te veliku porciju čevapa i pola litre pive.

AmD kaže...
AmD kaže...

Anyone {#}

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s3-cijena-2400kn-oglas-8512892

Reci mu za 2300 kn i to je to.

14 godina
neaktivan

nisam dugo pratio ovu temu ali znat li itko kad će službeni update na 4.2.2?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozdrav ekipa, jedno pitanje ako je tko imao iskustva sa time, znam da mi mobitel nije ispao, plus imam zaštitnu masku koja ima i poklopac za ekran, znači cijeli mobitel je zaštićen praktički , pukla mi maska, tj. onaj središnji okvir kod gornjega mikrofona, znači mikrofon koji se nalazi desno od utora za slušalice, točno napuknulo po sredini rupice od mikrofona, razrez po sredini, dal je moguće jer sam gledao serije igrao par igri na mobu, čisto da vidim koliko će izdržati baterija, daje od topline napuklo, a i slušao sam mjuzu i zaspao, ostao mi mob na krevetu, kako sam spavao tako se probudim trazim mob kad ono lezim na njemu, al opet ne vjerujem da će zbog toga napuknuti, svašta, glupo mi je mijenjati taj okvir zobg crtice na mobu, al opet me živcira jer je baš po sredini mikrofona puklo od poklopca do ekrana. da li se isplati mijenjati zobg te crtice taj središnji dio, mob imam skoro 10 mjeseci

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dexonja kaže...

pozdrav ekipa, jedno pitanje ako je tko imao iskustva sa time, znam da mi mobitel nije ispao, plus imam zaštitnu masku koja ima i poklopac za ekran, znači cijeli mobitel je zaštićen praktički , pukla mi maska, tj. onaj središnji okvir kod gornjega mikrofona, znači mikrofon koji se nalazi desno od utora za slušalice, točno napuknulo po sredini rupice od mikrofona, razrez po sredini, dal je moguće jer sam gledao serije igrao par igri na mobu, čisto da vidim koliko će izdržati baterija, daje od topline napuklo, a i slušao sam mjuzu i zaspao, ostao mi mob na krevetu, kako sam spavao tako se probudim trazim mob kad ono lezim na njemu, al opet ne vjerujem da će zbog toga napuknuti, svašta, glupo mi je mijenjati taj okvir zobg crtice na mobu, al opet me živcira jer je baš po sredini mikrofona puklo od poklopca do ekrana. da li se isplati mijenjati zobg te crtice taj središnji dio, mob imam skoro 10 mjeseci

Događalo se i na S2, ništa strašno. Ako ti baš toliko smeta promjeni, ja ipak ne bi, rađe bi si za te novce uboja neku memorijsku hehe :)

12 godina
neaktivan

znači zna se desiti da pukne samo od sebe, a frend mi probi mozak da sam ja zaboravio, da mi je to ispao, a siguran sam da mi nije ispao

14 godina
protjeran

I meni je nakon par mjeseci okvir napukel dole kod usb konektora sam od sebe. Ne isplati se mjenjati kuciste zbog toga, jer ti niko ne garantira da nece opet, mozda vec drugi dan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

sklopovlje u redu, sve ok, ali sramota da mob tako visokoga ranga, da nešto može puknuti samo od sebe, još ako mi rikne još nešto samo od sebe, poludit ću, još fali da se rastali matična, strava

15 godina
neaktivan

Uzeo bih mem karticu od 32 GB. Koju preporučujete i kolika bi bila razumna cijena?

Držao bih na njoj glazbu, video, fotografije, filmove i ostalo što se nađe.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice