Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.814.629
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Bas to,iako nemam S2,jedva mogu dobiti sa 50% svjetlina,2-3 sata,a kamoli 5 sati i sa 3G stalno ukljucen :O

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Djevojka si planira kupiti Galaxy S 3 koji je kupljen u vipu i ima njegovu garanciju.

U slučaju Sudden Death-a odnjeti na reklamaciju/slati u servis i promjene uređaj? Bila bi na stocku naravno.

EDIT: Sada čitam da je XELLA pokriven zakrpom (4.1.2 od vipa je XELLA).

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.3.2013 23:51 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz. Želim da kupim S3 napokon {#} . I na netu naletim na momka koji ga prodaje za 1400 kn?! Nov, neotpakovan, original! Imam osjećaj da je to mućka neka, jer je stvarno jeftin. On kaže da ga je kupio u inozemstvu. Jel se može prepoznati koji je original ili kopija? Šta mi savjetujete?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

pazi da ti nebi panj došao u paketu {#} dešavalo se nekima...btw nama razloga da ga netko prodaje po toliko sve i da ga je dobio na pretplatu za kunu a netreba mu...niti s3 mini ne nađeš za te pare...ja bi zaobišao, ili osobno vidio ako je u istom gradu...

15 godina
neaktivan

Rekao je čovjek da ga mogu pogledati jer dolazi u moj grad, al meni to sve sumnjivo. I kako razlikovati original i kopiju jer sad na tržištu ima baš dobrih kopija?

0 0 hvala 0
16 godina

Kolko je po vama realno dat za ovaj mobitel??

Gledam malo cijene po SPlitu, zaista su smiješne.

Nitko ne da ispod 3000 da je novo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zabranjeniples kaže...

Kolko je po vama realno dat za ovaj mobitel??

Gledam malo cijene po SPlitu, zaista su smiješne.

Nitko ne da ispod 3000 da je novo.

Sto vise das vise ces ga cijeniti ja sam svoj platio 3600 prosle godine.

16 godina
brkan83 kaže...

Haha, ne vjerujem baš da je tako.

I ja sam davno, dok je izašao, dao 3500kn.

To je onda bila lijepa ponuda.

Ali ne vjerujem da taj mobitel vrijedi 3000kn.

Pa svima je pala cijena, jedino za njega traže brda i doline.

Xperiza Z se da nać za 3000-3300kn.

Čisto me zanima, pa zato pitam.

Vračam se na S3, nekako mi je najviše sjeo od svih.

S4 me ne interesira, a neda mi se čakat ni da One dođe, a bome ni da mu padne cijena.

A mislim da nije ni neka isplativost u ovom trenutku, ako kupujemo aparat na keš.

13 godina
zabranjeniples kaže...
brkan83 kaže...

Haha, ne vjerujem baš da je tako.

I ja sam davno, dok je izašao, dao 3500kn.

To je onda bila lijepa ponuda.

Ali ne vjerujem da taj mobitel vrijedi 3000kn.

Pa svima je pala cijena, jedino za njega traže brda i doline.

Xperiza Z se da nać za 3000-3300kn.

Čisto me zanima, pa zato pitam.

Vračam se na S3, nekako mi je najviše sjeo od svih.

S4 me ne interesira, a neda mi se čakat ni da One dođe, a bome ni da mu padne cijena.

A mislim da nije ni neka isplativost u ovom trenutku, ako kupujemo aparat na keš.

Onda uzmi polovnjaka za 2500

15 godina
neaktivan

Bio sam na XperianZe ROM-u do danas. Flashao sam zadnji stock ROM sa Sammobile-a za nebrendirane uređaje.

I kad se pokrene mob poslije flashanja odmah se prikaže error: Proces "android.process.acore se zaustavio."

Pokušao sam isti ROM opet flashati ali opet isto. Kaj da radim?

EDIT: Složio sam. Nekako sam ušao u recovery mode i wipeao sve.

Axtross_Hr - Origin
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 11:46 (Tinča14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz svima. Javlja mi šogor iz austrije da će donjet Galaxy S III sa razbijenim ekranom. Koliko sam ga shvatio,touch radi ali je ekran razbijen,koliko će koštati popravak?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
filipvk1000 kaže...

Pozz svima. Javlja mi šogor iz austrije da će donjet Galaxy S III sa razbijenim ekranom. Koliko sam ga shvatio,touch radi ali je ekran razbijen,koliko će koštati popravak?

Iako radi touch a razbijen ekran, zamijeniti nemozes samo ekran, jer je spojeno zajedno, a kosta brdo, meni previse... Mislim bukvalno ekran se od toucha '' moze'' odvojiti ali ako uspijes svaka cast 

15 godina
neaktivan

Jel mi može netko preporučit neki mini stalak za Galaxya? Gledam po ebayu al samo su oni neki Tripod Standovi za koje kažu da sgs3 ne paše.

Axtross_Hr - Origin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije ne, svako toliko .. aeroplane preko noci.. dosta sam glazbe slušao a bateriju sam na 90 %napunio, al kad mi je doslo do jedno 15-20 posto u 20-ak minuta je doslo do nule , nezz kako to

inače mi je baterija oko 4ipo-5 sati ako se ne igram previše

15 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Može li iko odgovorit? Cijena,težina popravka,moguća nabavka djelova,koliko vrijedi mobitel sa razbijenim staklom,dali ima gdje za uzet jeftino staklo itd...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
14 godina
protjeran

Pa evo ti na e-bay-u ekran sa digitalizerom i alatom za zamjenu dođe 180 dolara (bijeli, ili plavi). Ne znam kolki je shiping i eventualna carina, pa sad racunaj.

Na YT-u nađi video (ima ih dosta) i ako se i malo razumijes to, si sam zamjenis. Ako ne, racunaj jos cca 100 kuna negde u servisu.

evo ti primjer

daniel
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 21:45 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
filipvk1000 kaže...
filipvk1000 kaže...

Može li iko odgovorit? Cijena,težina popravka,moguća nabavka djelova,koliko vrijedi mobitel sa razbijenim staklom,dali ima gdje za uzet jeftino staklo itd...

Mogao bih napisati roman objašnjavajući što i kako, ali ću biti opako iskren i kazati samo;

Staklo i digitalizer su ljepljeni, vrlo krhki i JAAAAAAAKO skupi, bilo gdje nažalost da popravljaš, ne računaj nikako ispod nekih 1500.00 kuna, osim ako u međuvremenu nisu pojeftinili dijelovi, a nekako ne vjerujem u dobre vijesti tog tipa {#}!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan

Pitanjce... Googlam al nista konkretno.

Prije par dana mi je kolega donio iz austrije s3 (prvi android kojeg imam...) otkljucan na sve mreze, kupljen u t-mobileu... Danas sam ga pokusao updateat sa 4.1.1 verzije al mi izbacuje poruku ''your device has been modified software updates are not available''.

Jel netko imao slican problem? Postoji li mogucnost updatea ili sta je tu je?

Pisu da se nesto moze preko Kies-a ali imam fobije od takvih programa jer sam prije u iTunesu svaki put nesto zas* :)

Mogu li nesto poremetit da mi vise ne prihvaca hr karticu?  svaki savjet je dobrodosao ili link ako se vec to spominjalo... Pozdrav

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
17 godina
joe_luc kaže...

Pitanjce... Googlam al nista konkretno.

Prije par dana mi je kolega donio iz austrije s3 (prvi android kojeg imam...) otkljucan na sve mreze, kupljen u t-mobileu... Danas sam ga pokusao updateat sa 4.1.1 verzije al mi izbacuje poruku ''your device has been modified software updates are not available''.

Jel netko imao slican problem? Postoji li mogucnost updatea ili sta je tu je?

Pisu da se nesto moze preko Kies-a ali imam fobije od takvih programa jer sam prije u iTunesu svaki put nesto zas* :)

Mogu li nesto poremetit da mi vise ne prihvaca hr karticu?  svaki savjet je dobrodosao ili link ako se vec to spominjalo... Pozdrav

Samo radi update preko kies-a, ne možeš ništa shebati. Iako je kies teško shranje, za to je dobar (napraviti update mobitela).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
neaktivan

Hvala momci! Recite mi jos samo u cemu je glavna razlika izmedju updatea na tončekov nacin preko programa Odin ili ako samo kliknem azuriraj preko Kiesa?

Taj Jellybean 4.1.2 Update ima neka poboljsanja ili u cemu je bit?!

17 godina
joe_luc kaže...

Hvala momci! Recite mi jos samo u cemu je glavna razlika izmedju updatea na tončekov nacin preko programa Odin ili ako samo kliknem azuriraj preko Kiesa?

Taj Jellybean 4.1.2 Update ima neka poboljsanja ili u cemu je bit?!

Preko ODIN-a možeš staviti bilo koji rom na svoj mobitel. Preko KIES-a samo službeni.

Dobivaš neke dodatne funkcije u mobu (multiview, mogućnost podešavanja nofitication bar-a itd.)

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina

Osobno sam vrlo iznenađen (pozitivno) najavama "updatea" i dolaskom novog Androida na S III, izgleda da nisu "zaboravili" svoj smartfon godine {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Osobno sam vrlo iznenađen (pozitivno) najavama "updatea" i dolaskom novog Androida na S III, izgleda da nisu "zaboravili" svoj smartfon godine {#}

A za kad to najavljuju?

Miro
15 godina
neaktivan
Lijep pozdrav... evo sam primjetio prije par dana da mi se baterija jako brzo troši..... jučer sam napunio bateriju i za 17 sati mi je pojelo više od 50%. Poslije punjenja (jučer oko 18 sati) samo sam odradio jedno trčanje s upaljnim endomondom od 30min i poslije toga je mobitel mirovao ništa nije bilo upaljeno (wifi, gps. pozivi..) da bih sada ovo primjetio... napravio sam nekoliko screenshot-ova pa primjećujem da mi je sigic pojeo 20% ali u postavkama nema znakova da je upaljen da bih ga ubio... da li mi možete pomoći oko rješavanja ovog problema???

0 0 hvala 0
17 godina
Prim kaže...
Lijep pozdrav... evo sam primjetio prije par dana da mi se baterija jako brzo troši..... jučer sam napunio bateriju i za 17 sati mi je pojelo više od 50%. Poslije punjenja (jučer oko 18 sati) samo sam odradio jedno trčanje s upaljnim endomondom od 30min i poslije toga je mobitel mirovao ništa nije bilo upaljeno (wifi, gps. pozivi..) da bih sada ovo primjetio... napravio sam nekoliko screenshot-ova pa primjećujem da mi je sigic pojeo 20% ali u postavkama nema znakova da je upaljen da bih ga ubio... da li mi možete pomoći oko rješavanja ovog problema???

Ne mora značiti da ti je taj proces upravo aktivan, nego samo znači da je u nekom trenutku od zadnjeg punjenja mobitela bio aktivan i da je pojeo 20% baterije u vremenu kad je bio aktivan.

16 godina

Znam da je negdje prije već bila rasprava o ovome, ali da ne tražim.

Ukoliko bi se desio sudden death, dali jamstvo pokriva uređaj bez obzira bio on rootan ili stock ?

Kolko sam shvatio, ako dođe do toga, oni uopće ne mogu saznat dal je uređaj bio rootan.

Kako čitam, taj problem sa sudden deathom je riješen zadnjim updateom na vip-u i na večini custom kernela ?

Pitam, jer uređaj koji mi danas stiže je zaključan na vip.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Prim kaže...

Ma kako banalno zvučalo ,ako se to počelo dešavati prije par dana ,pokušaj na 1 dan deinstalirati Facebook for android pa vidi razliku. Ja sam imao problem nakon 20.3.2013 kada je bio zadnji update FB-a da mi se baterija DUPLO brže trošila. Nakon deinstalacije se sve vratilo u normalu. Ponovnim instaliranjem FB-a ista priča ,potošnja abnormalna. 

Luc
15 godina
neaktivan
hvala na savietu napravit ću kako kažete.... i ja sam ga updateao isto tako oko tog datuma i od tada sami i pimjetio, baš ćemo vidjeti... hvala još jednom pozdrav
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice