Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.814.702
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Ekipa zanima me kolko često nakon korištenja neke aplikaciju, tu istu aplikaciju "mičete" iz  pozadinskog rada ?

(držanje tipke Home ) {#}
Ja to svakako napravim u nadi da će mi to produljiti vjek baterije, dal radim grešku ili ?

0 0 hvala 0
12 godina

"acerbis" tu godine nisu vazne, u forumu smo svi jednaki, sa istim mobom i slicnim problemima, meni takoder mob sluzi kao i tebi, samo sto sam ja naj vjerovatnije mladi od tebe pa volim puno eksperimentirati traziti neka rjesenja na bolji rad, itd.. i samo zato sam reko da je S3 bolji mob od ip jer ima vise mogucnosti pogotovo kad ga rootas, a posebice u romovima, nemoj me krivo shvatiti... a sto se tice custom romova, isprobao sam sve mpguce malo bolje aosp romove ali sam ostao na cm10.1 sa njegovim kernelom, on mi je najbolji i nimi se rusio niti jedan app vec mjesecima, kao nekima, jedino sto je na cm10.1 malo tisi zvuk nego sto je to kod nekih drugih romova, ali stavis yank555 (kernel) i app za podesavanje zvuka i mob ce biti glasniji ili neki drugi kernel koji ima opciju za podesavanje zvuka, al vecinom su svi sa tom opcijom, jedino siyah nepase sa cm10.1 neznam zasto ali nisam ga mogao upariti sa navedenim romom nesta nepase, pa cekam da to poprave i da izbace novi siyah....

ovo su neki romovi pa nek ljudi glasaju sta je bolje pa ti odluci sta ces staviti

8 cm10.1
1 omega
2 foxhound
7 wanamlite
0 neki od xperianovog izgleda
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.3.2013 10:55 (SIII Deny).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
SIII Deny kaže...

"acerbis" tu godine nisu vazne, u forumu smo svi jednaki, sa istim mobom i slicnim problemima, meni takoder mob sluzi kao i tebi, samo sto sam ja naj vjerovatnije mladi od tebe pa volim puno eksperimentirati traziti neka rjesenja na bolji rad, itd.. i samo zato sam reko da je S3 bolji mob od ip jer ima vise mogucnosti pogotovo kad ga rootas, a posebice u romovima, nemoj me krivo shvatiti... a sto se tice custom romova, isprobao sam sve mpguce malo bolje aosp romove ali sam ostao na cm10.1 sa njegovim kernelom, on mi je najbolji i nimi se rusio niti jedan app vec mjesecima, kao nekima, jedino sto je na cm10.1 malo tisi zvuk nego sto je to kod nekih drugih romova, ali stavis yank555 (kernel) i app za podesavanje zvuka i mob ce biti glasniji ili neki drugi kernel koji ima opciju za podesavanje zvuka, al vecinom su svi sa tom opcijom, jedino siyah nepase sa cm10.1 neznam zasto ali nisam ga mogao upariti sa navedenim romom nesta nepase, pa cekam da to poprave i da izbace novi siyah....

ovo su neki romovi pa nek ljudi glasaju sta je bolje pa ti odluci sta ces staviti

a di je paranoid android u anketi, jedan od meni najinteresantnijih romova?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003

12 godina
rosimic90 kaže...
SIII Deny kaže...

a di je paranoid android u anketi, jedan od meni najinteresantnijih romova?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003

upravu si paranoid android je odlican rom, ali nisam ga mogao dodati u glasanje nije bilo mjesta al svakako rom za probati {#}

14 godina
odjavljen

Dali factory reset resetira brojač (root)?

0 0 hvala 0
12 godina
Zin8 kaže...

Dali factory reset resetira brojač (root)?

ne.

16 godina
neaktivan

Ako kome treba dobar, stabilan rom sa dobrom baterijom, od srca mu predlazem miui india. Koristim ga malo manje od mjesec dana i mogu reci da sam odusevljen. Baterija traje 2 dana uz umjereno koristenje (uz ukljucenu sinkronizaciju, face, viber, whatsapp, weather widget se refresha svaki sat vremena...), a uz zesce koristenje baterija izdrzi 20-ak sati, uz oko 5 sati screen-on. Nema fc, ni nekih bugova koje sam primjetio.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ajd mi objasni korak po korak gdje da namjestim da mi se mail refresa svakih npr. 2 sata na MIUI-u?

Hvala.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

glasam za cm 10.1 + nova launcher

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tonček kaže...

naravno i moja odlicna kombinacija uz to jos i opcija za propustene pozive u nova launcher app

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 0:02 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
tonček kaže...

naravno i moja odlicna kombinacija uz to jos i opcija za propustene pozive u nova launcher app

kaj si kupio novu? ja sam si za te notifikacije napravio uccw widget, radi odlično

..i zaboravio sam nadodat + Huawei camera,jer ona stock od CM-a mi ide na qurackolko blokaje

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.3.2013 3:20 (tonček).
12 godina
tonček kaže...
SIII Deny kaže...
tonček kaže...

kaj si kupio novu? ja sam si za te notifikacije napravio uccw widget, radi odlično

..i zaboravio sam nadodat + Huawei camera,jer ona stock od CM-a mi ide na qurackolko blokaje

nisam kupio nema potrebe kad su tu ljudi sa xda samo sam skinuo placenu licensu on nekog drugog i to je to... a sto se tice kamere meni radi bez greske, svaki dio radi bas kako bi trebao

14 godina
neaktivan

oavk stavim punit svoju trecu galaksiju s orginalnim punjacem i jako sporo mi se puni da bude full mu treba nekih 5-6 sati, a sa punjacem od moje prve galaksije mu treba 2-3 sata do full pa me zanimaju milsljenaja zas bi to tak bilo?

i dali moze neka sugestija za vevu bateriju hvala!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
mrDamir kaže...

oavk stavim punit svoju trecu galaksiju s orginalnim punjacem i jako sporo mi se puni da bude full mu treba nekih 5-6 sati, a sa punjacem od moje prve galaksije mu treba 2-3 sata do full pa me zanimaju milsljenaja zas bi to tak bilo?

i dali moze neka sugestija za vevu bateriju hvala!

od takozvane trece galaksije punjaci su po meni napraviti nekvalitetno, u pocetku puni super, ali se ubrzo pokida, tj puni ali punoo sporije, vremenski duze traje... dosta se njih zalilo na punjac, pa koriste od S2 ili bilo kojeg drugog sa istim utorom i puni bez problema..

13 godina
neaktivan
DrFriks kaže...

Ako kome treba dobar, stabilan rom sa dobrom baterijom, od srca mu predlazem miui india. Koristim ga malo manje od mjesec dana i mogu reci da sam odusevljen. Baterija traje 2 dana uz umjereno koristenje (uz ukljucenu sinkronizaciju, face, viber, whatsapp, weather widget se refresha svaki sat vremena...), a uz zesce koristenje baterija izdrzi 20-ak sati, uz oko 5 sati screen-on. Nema fc, ni nekih bugova koje sam primjetio.

daj link za download... 

15 godina
oskarduki kaže...

daj link za download... 

Evo link na temu sa XDA

13 godina
neaktivan
dudo986 kaže...
oskarduki kaže...

daj link za download... 

Evo link na temu sa XDA

pa to sam naso ali 4.1.1 zar nema 4.1.2

13 godina
neaktivan

Stvarno i meni sporije puni sa original s3 punjacem.. jos me cudi koliko je na punjacu i nikad se napunit...

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/

0 0 hvala 0
14 godina
EchoOne kaže...

Stvarno i meni sporije puni sa original s3 punjacem.. jos me cudi koliko je na punjacu i nikad se napunit...

Meni se napuni za sat, sat i pol {#}

Stavljam ga puniti kada je na oko 30 % baterije
I sve mi je uredu

15 godina
neaktivan

koji je stock rom najbolji ili je svejedno? I ako moze link :D  

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran

Zavisi kakav bloatware hoces gore, da svejedno je. Odi na Sammobile, regaj se i skini koji zelis.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dal zna netko zašto Polaris Office 4.0 nije kompatibilan s Galaxy S III
a normalno  ga "download" i koristim preko Samsung Apps {#}

0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

zato sto koristis kao i svi hrvatski play store a u nasoj ljepoj drzavi puno toga nije kompatibilno tako ni ta app, koju mozes koristiiti bez problema, ja sam imao takih pitanja kad je tek izasla igrica real racing 3 pa nije bila kompatibilna pa mi je jedan decko objasnio da je do play store, u razlicitim drzavama, kao nije dostupno u nasoj drzavi, i da je sve manje vise kompatibilno sa S3 samo treba skinuti sa neke druge stranice ako se na nasem google playu nemoze 

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 22:36 (SIII Deny).
14 godina
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

zato sto koristis kao i svi hrvatski play store a u nasoj ljepoj drzavi puno toga nije kompatibilno tako ni ta app, koju mozes koristiiti bez problema, ja sam imao takih pitanja kad je tek izasla igrica real racing 3 pa nije bila kompatibilna pa mi je jedan decko objasnio da je do play store, u razlicitim drzavama, i da je sve manje vise kompatibilno sa S3 samo treba skinuti sa neke druge stranice ako se na nasem google playu nemoze 

Skinuo sam ga preko Samsung Apps-a

14 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

zato sto koristis kao i svi hrvatski play store a u nasoj ljepoj drzavi puno toga nije kompatibilno tako ni ta app, koju mozes koristiiti bez problema, ja sam imao takih pitanja kad je tek izasla igrica real racing 3 pa nije bila kompatibilna pa mi je jedan decko objasnio da je do play store, u razlicitim drzavama, i da je sve manje vise kompatibilno sa S3 samo treba skinuti sa neke druge stranice ako se na nasem google playu nemoze 

Ma kakve ima veze hrvatska s ovim, još mi nikad za ništa nije izbacilo da nije kompatibilno.... A pogotovo polaris office,  mislim ono stvarno

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 21:30 (robijan).
12 godina
robijan kaže...
Gale92 kaže...
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...

Ma kakve ima veze hrvatska s ovim, još mi nikad za ništa nije izbacilo da nije kompatibilno.... A pogotovo polaris office,  mislim ono stvarno

samsung apps takoder koliko ja znam je pilagoden za nasu drzavu, placas u kunama, i sta hoces skinuti, vecinom prebaci na google play stranicu 

robijan"

da vise trazis neke app koji ti nisu osnovni za koristenje nasao bi da pise da je nekompatibilno, nasao sam takih brdo jedno, pogotovo igrica, otvori sam link koji je gale stavio pa se uvjeri sam, to sto nije kompaktibilno neznaci da nemozes koristiti na svom mobu {#} evo jos jedan decko koji je kad je tek izasla igrica real racing 3 napisao razlog nekompaktibilnosti napisao gruber pa procitaj evo ti link

pa malo samo pogledaj o cem se radi, a isto pitanje i ista stvar je sa ovim polarisom

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.3.2013 22:45 (SIII Deny).
14 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
robijan kaže...
Gale92 kaže...
SIII Deny kaže...
Gale92 kaže...
robijan"
da vise trazis neke app koji ti nisu osnovni za koristenje nasao bi da pise da je nekompatibilno, nasao sam takih brdo jedno, pogotovo igrica, otvori sam link koji je gale stavio pa se uvjeri sam, to sto nije kompaktibilno neznaci da nemozes koristiti na svom mobu {#} evo jos jedan decko koji je kad je tek izasla igrica real racing 3 napisao razlog nekompaktibilnosti napisao gruber pa procitaj evo ti link

pa malo samo pogledaj o cem se radi, a isto pitanje i ista stvar je sa ovim polarisom

polaris ti s mobitelom dođe i ne može biti tako kako kažeš,i još s samsung apps s svakim romom je skoro došao

drugo dali misliš na ove igre i nekompatibilnost **???

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
12 godina

dragi robijane tu si upavu dolazi sa samim romom, ali sve ovisi kojim romom, ja osobno nemam dobiven polaris sa romom nego sam ga skinuo sa mobilisima

real racing3 je izasla prije mjesec dva, tako da je ono sto si ti sad pogledo na google playu normalno da je kompatibilno, jer su stavili i kod nas, naveo sam sam pocetak neke igrice ili eventualno neke app, uvijek dode prvo u ameriku kod nas kad je upises u trazilicu nades je ali nije kompatibilna odmah, dok oni to nesrede, tako je bio slucaj sa trenutno navedenom igricom, alli to je zamaranje tim stvarima kad ionako ima jos stranica gdje mozes skidati skoro sve app

evo ovo nije jos uvjek kompaktibilno, a skines sa druge stranice i naravno radi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.infraware.polarisviewerupdater_D2VZW&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbmZyYXdhcmUucG9sYXJpc3ZpZXdlcnVwZGF0ZXJfRDJWWlciXQ..

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice