Flesni ga opet, bez ikakvog wipe-a.
Kaj, format, wipe, clear dalvik cache itd.. Onda bi trebalo bit sve ok? Naravno battery stats nebum diral..
Flesni ga opet, bez ikakvog wipe-a.
Kaj, format, wipe, clear dalvik cache itd.. Onda bi trebalo bit sve ok? Naravno battery stats nebum diral..
Ne, ne diraj nista, samo flesni opet rom da sjedne sve na mjesto.
Ne, ne diraj nista, samo flesni opet rom da sjedne sve na mjesto.
Već napravil, wipe i clear dalvik, i format.. a niš idem isponova, al sada samo flešam ROM.. sva sreća kaj imam backup
Koristi li tko 64GB karticu?
EDIT: Kaj koristite (ako koristite) umjesto TouchWiz-a?
Koristi li tko 64GB karticu?
EDIT: Kaj koristite (ako koristite) umjesto TouchWiz-a?
JBdomination temu koja TouchWIZ izvrsno zamjenjuje izvornim izgledom Androida. Moje preporuke, zaboravim da sam na touchwizu s ovom temom ;)
Budem probao.
Trenutačno sam u potrazi za osvježavanjem look-a prije flešanja na poboljšanog engleza pa da znam kaj da si sve stavim nakon toga.
Jedino što me (nepotrebno) muči jest widget za vrijeme. GO Weather EX mi je tak-tak, HD Widgets niš posebno, a stock mi je kriminalan.
Tražim widget koji je što više sličniji HTC-ovim (prek cijelog ekrana; animacije kada kiša pada, kada grmi, da stalno neš vizualno radi)... al bezuspješno zasad 
Koliko ja znam a ako griješim neka me isprave, u pravu si što se tiče CWM aplikacije i to zato što još CR-root nije za JB riješen, a za backup uđeš u recovery i pravi backup kako hoćeš. Ujedno možeš i ovaj flashati recovery-cwm-touch-6.0.1.2-i9300.tar ako ti se onaj stock ne sviđa...
Imam instaliran adobe flash player, i pokrenem firefox, veli mi, da instaliram flash player..
Dolphin pak više nema podršku za flash..
Kak ste riješili taj problem?
Riješeno..
Ljudići kav velite na "dolazak" Androida 4.1.2 na S3 ?
Ljudići kav velite na "dolazak" Androida 4.1.2 na S3 ?
Daj Bože da bude tak 
ovaj s3 svakim soft up-om je sve bolji i bolji ..i <3 my s3
Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
Baterija pak kenja, bila je na 60%, sad je na 61%... Niš bum videl kolko bu po noći požderal u standby modu...
Izvadi bateriju kroz noc, pa probaj.
Baterija pak kenja, bila je na 60%, sad je na 61%... Niš bum videl kolko bu po noći požderal u standby modu...
Jesi update preko kiesa,moba ili si flashnio JB preko odina ?
Ja sam danas uzeo bijelog S III,zbilja se cini super uređaj,presao sam sa S II,neznam dali da prelazim na JB radi baterije jer vas se puno zali,imali nekom da valja?
Na ICS me zivcira povremeni lag,nije strasno ali osjeti se...
Jel zna netko gdje na http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TWO&os=1&type=1#firmware naci za moj na tele 2 official rom za ICS (I9300XXLH1) nemogu naci.
Zasto dok sam u multitaskingu mi reloda stranicu kada se vratim na browser,tako i sa igrama,pocne ispocetka?
Evo ti za Tele2:
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TWO&os=1&type=1#firmware
To je ok ali moj je slobodan uređaj,ne poklapaju se PDA I9300XXBLH1,a moj je I9300XXLH1.
Pa napisal si da trebas za Tele2?! Evo ti nebrendirani.
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=TRA&os=1&type=1#firmware
Gledao sam usporedbu sa iphone 5,totalno ga dobiva po kvaliteti izrade i cvrstoci,na hrpu videa samo se izgreca rub dok ekran ostane citav,s3 odmah puca,bas zalosno.
Moze koja preporuka sa ebaya za dobru masku?
Dojmovi nakon sluzbenog updatea nebrendiranog i nezakljucanog S3, preko OTA: sve 5, radi cak i zamjetno brze, baterija mrvicu bolja ili ista kao i prije. No, muci me jedan bug, ne mogu pobrisati nijednu stranicu u "Edit" modu, svaki put kad povucem neku stranicu u smece, Touchwiz se zblokira i restarta svaki put. Ima li jos tko taj problem i postoji li mozda kakav zaobilazni put za pobrisati stranice koje mi ne trebaju?
@frulex E tako je i meni radio zbloko se i resetirao ali nakon factory reset radi super..
Zbilja se popravio lag od kada sam stavio JB,ali i dalje iritantno lodira stvari u multitaskingu,browser i igre,kak su to tak smotano napravili,kao da ima 512 mb ram,pa iphone 4,s2 desire mi nisu to radili :/
Već neko vrijeme sam na JB wanamliteu i koristim phenomenal 4 kernel - medium i svakako preporučam svima tu kombinaciju.
Baterija i performanse super, nema FC, nisam naletio na nikakve bugove, sve radi.
Baterija , trajanje ??
Forumaši dali mi možete preporučiti po vašem mišljenju the best CUSTOM ROM za Galaxy s3?
te poslati u inbox linkove i pomoću čega se instalirat ( odinom?)
Forumaši dali mi možete preporučiti po vašem mišljenju the best CUSTOM ROM za Galaxy s3?
nema ni najboljeg ni najgoreg custum rom-a,izbor ide prema osobnim afinitetima korisnika. sve od A-Ž tu: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1563 ako neide tu je google prevoditelj.
nema ni najboljeg ni najgoreg custum rom-a,izbor ide prema osobnim afinitetima korisnika. sve od A-Ž tu: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1563 ako neide tu je google prevoditelj.
Hvala, ma ide engleski :) ma dosadio mi je ovaj official Jelly Bean 4.1.1 nekaj bi mjenjo a neznam kaj
Baterija , trajanje ??
5+ sati rada ekrana, cca 12h rada, sve sinkronizacije upaljene, IM, face, skype , surfanje, video streaming i još mi ostane cca 40% baterije. Punim svaku večer.
koristim noop scheduler, pegasusq governor, min cpu 200, max cpu 1000.
Nasprem s2 baterija traje i traje..
Na s2 mi je najjačio bio dreamkernel, imao je sve opcije kao siyah samo šta je za razliku od siyaha bio stabilan, bez bugova, i sa njim sam dobio najbolje rezultate za bateriju. Nadam se da će dečki napravit i S3 verziju kernela.
Uskoro stiže 32GB kartica :)
Evo, samo sam htjela javit da mi se oko tjedan dana na jelly beanu i par ciklusa punjenja stanje baterije jako popravilo, i sad mi opet redovito traje dan i pol, i dva kad manje koristim mob (mogla bi čak i dulje, ali je nakon dva dana napunim), tako da je opet na razini ics-a, ako ne i bolje, pa sam prezadovoljna, s obzirom da je mob još i puno brzi.
Čak mi se čini i da se možda i puni nešto brže nego prije.
Updejtala sam preko Kiesa (jer nisam updejtala kad mi je prvi put mob javio, pa mi više preko njega nije htjelo, i onda sam išla preko Kiesa).