Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.915.568
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

evo malo se uvatija ROM-a JB 4.1.2 PARANOIDANDROID v2.54 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003 rom je super brz i stabilan svakako provati ko još nije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Koristim bs player za gledanje filmova, ubacim film i titl, al kad kliknem na select active subtitle, croatian izbaci: error loading subtitle..

Zna ko u čem je problem? Preimenoval sam iz srt u sub, al ista stvar... Idem i na check for subtitle online, al mi izbaci:  no subtitle found or error searching..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Neradi mi vibracija za obavijesti.... tocnije sms poruke, JB stavio prije nekoliko dana nebrendirani. Ima tko kakvih isjustava s tim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
tommek10 kaže...

Neradi mi vibracija za obavijesti.... tocnije sms poruke, JB stavio prije nekoliko dana nebrendirani. Ima tko kakvih isjustava s tim?

Jesi pogledao pod opcijama dali je ukljucena? Meni je bila iskljucena nakon updejta.

I possess a skill to google.
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
tommek10 kaže...

Jesi pogledao pod opcijama dali je ukljucena? Meni je bila iskljucena nakon updejta.

Je ukljucena je vibrira kad me netko zove, notifikacije s interneta i whatssup poruke to vibrira ali sms poruke nece..... stvarno cudno. A kad je na glasno +vibracija onda samo se ton poruke cuje ali ne i vibracija....

14 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Otvori SMS i odi pod opcije SMS-a i tu pronadji opciju za vibriranje ili zvuk.
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...

Hvala jura imas pivu ;-)

14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

evo malo se uvatija ROM-a JB 4.1.2 PARANOIDANDROID v2.54 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1745003 rom je super brz i stabilan svakako provati ko još nije.

Može wallpaper od koji imaš na lockscreenu. Hvala.

16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
jurica_m kaže...

Hvala jura imas pivu ;-)

A sta sam ja gore napisao?

I possess a skill to google.
17 godina
zvonac kaže...

Koristim bs player za gledanje filmova, ubacim film i titl, al kad kliknem na select active subtitle, croatian izbaci: error loading subtitle..

Zna ko u čem je problem? Preimenoval sam iz srt u sub, al ista stvar... Idem i na check for subtitle online, al mi izbaci:  no subtitle found or error searching..

Pošto nema odgovora, može preporuka za neki video player sa podrškom za titlove?

17 godina
zvonac kaže...
zvonac kaže...

Pošto nema odgovora, može preporuka za neki video player sa podrškom za titlove?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad&feature=search_result

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.videolan.vlc.betav7neon&feature=search_result

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina
robijan kaže...
daniel.hajdinjak666 kaže...
robijan kaže...

Ne znam dali ste riješili ali ja sam s tringlom to maknuo mislim da sam ga dva puta pustio. Jedino što dam nskon odrađenog deinstalirao triangl....

A-a, nejde nikak.

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/

Probaj ponovno rotat tj flashat cf odavdje, mada su svi valjda isti ali ja na englezu niti wanamu to nisam imao a sada kada sam vratii na stock i ponovi updato JB i kada sam rotao se pojavio. Kako sam i rekao maknu sam ga i sada sam provjeravao nema ga 100 %....

Edit: ja imam 2.15 i s xda free

Korištenjem ovog tutorijala na 4.1.1. ,u CWM-u nemam mogućnosti za napraviti backup ROM-a...,a sa istim tim CF-Root-SGS3-v6.4 sam na 4.0.4. imao tu mogućnost :S

Luc
15 godina
neaktivan
PavoM kaže...
spajder68 kaže...

Može wallpaper od koji imaš na lockscreenu. Hvala.

evo ga: http://imageshack.us/photo/my-images/840/spacehd.jpg/

16 godina
neaktivan

evo ja zadovoljan baterijom sa svojim koristenjem..

da mogao sam i ss dodat :P evo sredeno

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 15:24 (thabigjc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thabigjc kaže...

evo ja zadovoljan baterijom sa svojim koristenjem..

sta imas?

13 godina
neaktivan

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1708371

meni jedan od najboljih romova ,puno mogucnosti...

0 0 hvala 0
17 godina

Za Boga miloga, neka mi netko pokaže kako isključiti "talkback"??

Malo sam bio prčkao i slučajno sam ga uključio. Problem je u tome što kad odem na postavke prikazuje mi samo do postavki za zaslon, i nema načina da spustim na postavke gdje bih ga mogao isključiti...

EDIT: Skužio sam u čemu je problem, očito nemožeš "scrollati" ako prije toga dvaput ne klikneš na zaslon.

scientia est potentia
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 17:21 (alien).

0 0 hvala 0
14 godina
alien kaže...

Za Boga miloga, neka mi netko pokaže kako isključiti "talkback"??

Malo sam bio prčkao i slučajno sam ga uključio. Problem je u tome što kad odem na postavke prikazuje mi samo do postavki za zaslon, i nema načina da spustim na postavke gdje bih ga mogao isključiti...

Nemožeš doći na Postavke-pristupačnost-talkback-"isključi" ?

Luc
17 godina
Kaj bi se osjetilo mozda kakav lag, trzanje i slicno, ak bi uzel sd card class 10 za S3? To sam mislil prilikom citanja i pisanja po kartici.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ne bi smelo, kad je 10 najbrza kartica. Na nju mozes uredno i snimati i full HD.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovisi o kartici, jer imaš live marke pa to bude katastrofa, ja imam Samsungovu 32GB c10, al Sandisk, Kingston i sl. bi trebali radit isto ludilo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan

Kakav je S3 sa slucajnim padovima,jel vam padao kada i dali se sto dogodilo,imao sam s2,pao je par puta i niti ogrebotine,pitam jel sam gledao drop testove i cini se prilicno lomljiv.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:24 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se napadao na svakakve načine, moram nać video gdje je pao tokom snimanja, to je lijep pad bio. malo je izgreban po rubu al ostalo je ludilo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
chingy-os kaže...

Kakav je S3 sa slucajnim padovima,jel vam padao kada i dali se sto dogodilo,imao sam s2,pao je par puta i niti ogrebotine,pitam jel sam gledao drop testove i cini se prilicno lomljiv.

Neznam kakav je sa slučajnim, al znam kakav je s namjernim...

Prilično lomljiv {#}

Samo staklo se ne može zamijeniti, nego treba cijeli ekran mjenjat što košta cca 1200 kuniča.

Prilično razočaran kvalitetom izrade, imajuči na umu da mi je bivši mobitel (HTC hd2) u tri godine pao nebrojeno puta bez da je imao ijednu ogrebotinu. Dakle što se tiče kvalitete kučišta, HTC FTW!...Sve ostalo Samsung.

scientia est potentia
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:52 (alien).
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Meni se napadao na svakakve načine, moram nać video gdje je pao tokom snimanja, to je lijep pad bio. malo je izgreban po rubu al ostalo je ludilo.

Nije vazno za rub,bitno da ekran  bude sacuvan :D

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
17 godina

Kako sam već napisao prije, meni je nedavno pao sa visine 90cm (iz džepa) na keramičke pločice i odmah je puknuo AMOLED panel na dva mjesta. Jako lomljivo i jako skupo.

Preporuka svima je dobra zaštitna maska.

I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate. All those moments will be lost in time...
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Kako sam već napisao prije, meni je nedavno pao sa visine 90cm (iz džepa) na keramičke pločice i odmah je puknuo AMOLED panel na dva mjesta. Jako lomljivo i jako skupo.

Preporuka svima je dobra zaštitna maska.

Gledao sam usporedbu sa iphone 5,totalno ga dobiva po kvaliteti izrade i cvrstoci,na hrpu videa samo se izgreca rub dok ekran ostane citav,s3 odmah puca,bas zalosno.

Moze koja preporuka sa ebaya za dobru masku?

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 20:58 (chingy-os).
17 godina
Koristim ROM hd revolution 14 JB 4.1.1, napravil u CWM, wipe battery stats nakon clear dalvik cache, format itd. Al imam osjecaj da se baterjja sad brze prazni. Inace s tim ROMom, nikad problema, stavljal ga gore 2-3 puta, i baterija je bila ok. Al sad dok sam napravil wipe battery stats, nekak krace traje tj brze se prazni..
Rjesenje? Mozda nisam ni trebal dirat, evo u 3-4 min. koristenja neta, ode 1%. Kolko vidim malo ko to dira, al eto znatuzelja je bila jaca..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Flesni ga opet, bez ikakvog wipe-a.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice