Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.827.368
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Evo,nakon što je tmobilu trebalo više od mejsec dana da ga dostavi, SGS III je napokon kod mene :D

Prezadovoljan sam uređajem,ali pošto nemam iskustva s Androiodom zanima me što mi od programa treba za početak(za prijenos glazbe,slika... s kompa) i koje mi widgete i aplikacije preporučate za njega

+ sad vidim da imam problem

Kies mi ga ne prepoznaje tj. samo se vrti onaj kružić i piše da se spaja il što već al nikako da se spoji:/

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.10.2012 23:02 (Zin8).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Pa ne treba ti program za prenosit slike, ustekas usb i mass storage tjt

Makar preporucujem Moborobo
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina

Airdroid i ne treba ti kabel

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

0 0 hvala 0
17 godina
Mene je nesto airdroid poceo zezat pa sam presao na installable Moborobo, podrzava wifi/usb i cak moze prebacivat preko USB-a makar je na uredaju stavljeno charge only
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina

ja sam ocito previse zbunjen da nadjem te korekcije da se maknu..:D
Jel ima mozda neki video kak da maknem inace android je 4.0.4 jos nisam stigao na jb prebacit

a sad da odgovorim kolegi koji je pitao zasto nisam zadovoljan pa evo jedan primjer recimo smeta me jako dok gledam ja youtubu video kad mijenjam polozaj tj ocukada okrecem mob video zasteka na sec dvije nista strasno al opet na iphonu 4 nisam imao te probleme isto tako android platforma mi je odlicna al opet nemogu vjerovat da ponekad zastane na sgs3 itd ima dosta sitnica ali opet nisam bas to ocekivao nisam nikakav apple fanboy al nisam impresioniran uopce sgs3 a tek ju 2 dana imam..:O

isto tako ima i pozitivnih stvari ito puno vise recimo meni je s voice super s njim ujutro kad se probudim saznam novosti i tako to,ekran dok gledam filmove sjajan odlicno je sto sam i prijevode ubacuje to je ogroman plus nemoram nis mijenjat i trazit programe i tako to ugl ima puno vise dobrih stvari al ipak ocekivao sam vise.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kod mene sve radi ko podmazano evo več 2 mijeseca i nekoliko dana,toliko dobro da sam još na stocku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi evo dosadilo mi cekati sluzbeni jelly bean, pa sam pogledao na stranici sammobile i vidio sam da ima jelly bean rom (od vipneta, ja sam na sve mreze), ali je to ota file, sad prvi put se susrecem sa ota fileom pa mi recite sto i kako s njim, treba li root i oce li biti kakvih bugova, hvala

Koma
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

kod mene sve radi ko podmazano evo več 2 mijeseca i nekoliko dana,toliko dobro da sam još na stocku.

mozes mi reci koja ti je to tema.... lijepo izgleda i ikone takodjer :-)

p.s kako si navigon stavio.... kupio ili?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.10.2012 13:01 (tommek10).
16 godina
odjavljen
Pauzu tj. čekanje od cca. 500ms kod rotacije imaju i iPhone i Windows Phone. Upravo provjerio. Očekivano i normalno.
Troll level: sensei
14 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

kakva ti je situacija sa baterijom?jel imas problema sa "cekanjem" ?

15 godina
Tonci, ja kad sam imao Nokia Lumiu 710 nije bilo nikakve pauze kod rotacije, cim sam okrenuo telefon, odmah se rotirao i ekran. Odmah, jednostavno sam bio odusevljen. To sve ovisi o ispoliranosti OSa, a tu Windowsi i iOS su ispred Androida. Tek su se pocele stvari mijenjati s JB i Butter Projectom, ali jos uvijek nije to ta glatkoca i fluidnost koja se postize na fluidnijim operativnim sustavima.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Mene je nesto airdroid poceo zezat pa sam presao na installable Moborobo, podrzava wifi/usb i cak moze prebacivat preko USB-a makar je na uredaju stavljeno charge only

Gdje na S3-u ima opcija charge only?

14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
spajder68 kaže...

mozes mi reci koja ti je to tema.... lijepo izgleda i ikone takodjer :-)

p.s kako si navigon stavio.... kupio ili?

apex launcher,thema cube theme 4 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wed.apex.theme.cube&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53ZWQuYXBleC50aGVtZS5jdWJlIl0. navigon dobio od kolege.

Cro01

zaslon 5do 6 sati rada.

13 godina

jos jedno pitanje kad se ocekuje da ce doc jb za galaxys3 sluzbeni da mogu ga instalirat sam prek wi fia..??

i postoji li neki program(provjeren) kako prek wi fia s kompom mijenjat podatke da nemoram ustekavat usb stalno..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tomislavivic kaže...

jos jedno pitanje kad se ocekuje da ce doc jb za galaxys3 sluzbeni da mogu ga instalirat sam prek wi fia..??

i postoji li neki program(provjeren) kako prek wi fia s kompom mijenjat podatke da nemoram ustekavat usb stalno..??

Novi update možeš instalirati preko OTA.

a na ovoj stranici možeš vidjeti gdje je sve trenutno dostupan Jelly Bean za Galaxy S 3.... ( kao što vidiš još ga nema za Hrvatsku) {#}

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
Gale92 kaže...
tomislavivic kaže...

a na ovoj stranici možeš vidjeti gdje je sve trenutno dostupan Jelly Bean za Galaxy S 3.... ( kao što vidiš još ga nema za Hrvatsku) {#}

hvala samo jos jedno pitanje okvirno oce li doc do sredine 11 mjeseca tj ima li sanse..??

14 godina
tomislavivic kaže...
Gale92 kaže...
tomislavivic kaže...

hvala samo jos jedno pitanje okvirno oce li doc do sredine 11 mjeseca tj ima li sanse..??

Nadam se da hoće što prie ......

16 godina
odjavljen
jurica_m kaže...
Tonci, ja kad sam imao Nokia Lumiu 710 nije bilo nikakve pauze kod rotacije, cim sam okrenuo telefon, odmah se rotirao i ekran. Odmah, jednostavno sam bio odusevljen. To sve ovisi o ispoliranosti OSa, a tu Windowsi i iOS su ispred Androida. Tek su se pocele stvari mijenjati s JB i Butter Projectom, ali jos uvijek nije to ta glatkoca i fluidnost koja se postize na fluidnijim operativnim sustavima.

Hmm, prema mom iskustvu, to nije točno. Na Lumiji 800 i Omniji 7 okretanje videa za okretanjem mobitela kasni ~ pola sekunde. Windows Phone jest u nekim stvarima brži, ali meni SGS3 također radi fluidno, kao i iOS 4 na iPhoneu 4. iOS 6 mrvicu zna zezati na iPhoneu 4, ali na iPhoneu 5 radi bez problema.

16 godina
neaktivan

multi-window, jap. SIII

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

multi-window, jap. SIII

Pojasni mi malo? Btw, u njih se zove docomo?:)

14 godina
neaktivan

Možda nekog zanima POSTUPAK KAKO INSTALIRATI OTA FILES

Coatia 18.sep.2012 android 4.1.1 19300XXBLH1/19300XXDLI8 282mb

1.skinuti ota nadogradnju sa samobile.com u mom slučaju ova gornja

2.preimenovati zip file u update.zip

3.kopirati zip file na micro sd karticu(nikako ne na internu memoriju mora biti na micro sd karticu kopiran)

4.ugasiti mob

5.uči u stock recovery tako da stisnete  vol+ menu power

6.označiti zip file koristeči tipke za glasnoču potvrrditi sa power i čekati da proces završi tipkon za glasnoču

se vratiti u glavni izbornik i označiti ponovno pokretanje moba i ide ono android se nadograđuje i to je to imate 

update na JB 4.1.1

sve radite,naravno na vlastitu odgovornost.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 1:19 (spajder68).
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

vidis ovo je super,a daj reci jel gubis garanciju i da li ce ti kies kasnije nudit daljne nadogradnje ?

ovo bi trebalo biti nesto kao orginalni update !?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cro01 kaže...

vidis ovo je super,a daj reci jel gubis garanciju i da li ce ti kies kasnije nudit daljne nadogradnje ?

ovo bi trebalo biti nesto kao orginalni update !?

nebi trebao gubit garanciju,mob nije rootan,brojač stoji di i je na 0,a dali je orginal bumo vidili kad izađe službenjak.

13 godina
neaktivan

Mene zanima da li se update uređaja i aplikacija može nekako regulirati, recimo slično kao windows update?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel postoji mogućnost da se Viber i/ili WhatsApp pozadinski procesi isključe za stalno odnosno da se upale tek prilikom otvaranja programa?

I kako zgasiti neki proces, a da se on ponovno ne digne? Konkretno, vezano za app Fruit Ninja..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Docomo je njihov operater, to je kao verizonov znak na vrhu uređaja, sad, ne znam jesu li oni što modificirali, ali predobro izgleda, ovo je pravi multi-tasking {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...
Tonči kaže...

Docomo je njihov operater, to je kao verizonov znak na vrhu uređaja, sad, ne znam jesu li oni što modificirali, ali predobro izgleda, ovo je pravi multi-tasking {#}

Je li to JB novost ili 4.2/5.0?

16 godina
neaktivan

Ma nema to veze sa nama, to je samo u japanu. Zato i napisah gore - jap. S III.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice