TRAZIM majstora s plexiglasom da mi izradi akvarij

poruka: 16
|
čitano: 8.565
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Bok !

Dobio sam za Bozic 2 zlatne ribice i jednog Betta borca .. 

E sad, problem je taj sto cura nezna nista o ribama ni nicem te je okrugli akvarij od 6l koji je uzela s njima premali za navedene 3 ribe ...

Stoga trazim uslugu da mi netko tko zna s plexiglasom i ima iskustvo trgovanja na forumu s njime ( znam da je netko trgovao sa izradom kucista od plexiglasa ), napravi pravokutni akvarij od plexiglasa ... 

O velicini samog akvarija cemo se dogovoriti na PP, ovisi o cijeni i tako :) 

Dakle, majstori, javljajte se u PP ! A vi koji znate nekog takvog na forumu, linkajte ga u post da ga kontaktiram !

Lp, Krunoslav

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pogledaj gotove, u Pet Centru ili slicnim trgovinama. A mislim da ti akvarij po vlastitoj želji može napraviti bilo koji staklar.

Potpis
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: TRAZIM majstora s plexiglasom da mi izradi akv
fakEEE kaže...

Bok !

Dobio sam za Bozic 2 zlatne ribice i jednog Betta borca .. 

E sad, problem je taj sto cura nezna nista o ribama ni nicem te je okrugli akvarij od 6l koji je uzela s njima premali za navedene 3 ribe ...

Stoga trazim uslugu da mi netko tko zna s plexiglasom i ima iskustvo trgovanja na forumu s njime ( znam da je netko trgovao sa izradom kucista od plexiglasa ), napravi pravokutni akvarij od plexiglasa ... 

O velicini samog akvarija cemo se dogovoriti na PP, ovisi o cijeni i tako :) 

Dakle, majstori, javljajte se u PP ! A vi koji znate nekog takvog na forumu, linkajte ga u post da ga kontaktiram !

Lp, Krunoslav

Sve što kaže Luka je OK, samo ti još manjkaju grijači, rasvjeta. Nešto više ...... akvarijske-ribe i naravno malo {#} ljubavi prema njima

I pitanje je odgovor. Sporo tipkam i znam da kasnim na odgovor radi toga
15 godina

od pleksija akvari ok za 20litara vode ali preko nedaj boze.

znam o akvarijima jer smo izradivali mi akvarije preko 300 litara. i uzgajali skalare tako da.

za zlatne ti nece trebat grijac ali pumpa da ako ne zelis mjenjat svakih 10 dana vodu a i borca stavit sa zlatnima. poklat ce ih a i njemu treba grijac.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lacko kaže...

od pleksija akvari ok za 20litara vode ali preko nedaj boze.

znam o akvarijima jer smo izradivali mi akvarije preko 300 litara. i uzgajali skalare tako da.

za zlatne ti nece trebat grijac ali pumpa da ako ne zelis mjenjat svakih 10 dana vodu a i borca stavit sa zlatnima. poklat ce ih a i njemu treba grijac.

Ne, zar ne ? Tako sam i ja mislio jer nije dovoljno cvrsto ... 

Nis, imam susjeda staklara u blizini i otic cu do njeg da priupitam za cijenu i sve .. Nadam se da cu proc jeftinije nego novo iz petshopa :)

A da, borca sam odvojio i ostavio u kugli .. Nazalost, posto ga ne smijem mijesati s prakticki nicim, morat ce biti sam .. Bile su jedno vrijeme i ribice s njim dok nisam malo proucio i primjetio da ih ovaj napada, a one njemu zagaduju vodu, stoga su one trenutno u veelikom koritu s 24l vode i moraju biti zadovoljne dok ne nabavim akvarij i filter makar ! 

15 godina

gle ako ce ti neko radit akvarij. obavezno dobre fuge, i silikon za akvaristiku i koji je vodootporan. jer ako stavis neki znj silikon ribe ce ti crknut il jos gore otvorit ce ti se akvarij.

moja preporuka ako ti neko radi akvarij obavezno neka pazi s kojim silikonom radi. i kad dobijes ga.

stavi na terasu il garazu na ravnu plohu i obavezno ispod akvarija stiropor od 1cm minimalno. da upije sve neravnine. i napuni akvarij do kraja znaci do vrha.

i pusti ga tako 4 dana. ako vidis da u 4 dana ne pust anigdlje voda i da akvarij nije napravio trbuh znaci da su ti prednja i zadnaj strana iskocile van mozes s njim u kucu.

ja cu pogledat koji silikon smo mi koristili ima ga u zg za kupit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ovo je vele-majstor sa plexiglassom: http://www.bug.hr/forum/user/izith/1134.aspx

Ima izvrsne cijene te extra precizan laserski CNC stroj.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina

pranja uz duzno postovanje ali akvariji se ne rade od pleksija nikako

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Lacko kaže...

Istina, u pravilu se ne rade, međutim nije baš da se "ne rade nikako".

Čovjek mu je preporučio čovjeka koji zna sa plexyem, ima strojeve za obradu istoga, i to je upravo ono što je tražio...

Sad jel mu to pametno, u to ne ulazim, ali dobio je što je tražio....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina

Slažem se - akvarij treba biti od stakla. Čvršće je i jeftinije, definitivno bolje za tu namjenu od pleksija.

1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Lacko kaže...

Autor teme je tražio preporuku nekoga tko radi sa plexijem. Ja sam dao preporuku.

Da li se rade ili ne,nije moja stvar.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win
15 godina
protjeran

Ne znam sa plexijem, ali se razumijem u ribe.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
14 godina

Ja sam onaj koji je radio case od pleksija,ovako pleksi NI SLUČAJNO za akvarij,moj stari je izrađivao akvarije prije(napravi još poneki to mu nije problem),pleksi će kad tad popucat a nedaj bože potpuno puknuti,još je tu i voda znači ubrzan proces odlaska u vječna lovišta,od stakla treba akvarij,osobno imam doma 2x85L i jedan 150L akvarij i znam o čemu pričam.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina

dobro pranja ne brini nisam te napo :)

znam da je trazio majstora za pleksi ali je trazio majstora za pleksi koji radi akvarije xD

ja imam doma jedan od 300L doma izerzali staklo i zaljepili i evo vec 4 godine drzi :) samo bogte tezak ko sam vrag 12cm staklo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E jbga, nisam ja znao :)

Akarij inace sutra narucujem iz pet-centra 54l za 140kn .. Ak neko ima neki veci za tu cijenu, nek kaze slobodno ;)

A evo onda u ovoj temi malo reklame za pleksi-majstore {#}

0 0 hvala 0
15 godina

i da samo da znas. gledaj sta veci akvarij to manje brige o njemu.

ako imas mali akvarij mjenjat ces dosta cesto vodu ovo ono to znaci ruke u njemu non stop i bakterije s ruka u njega non stop.

velika greska kod mnogo njih je da nakon pranja suda idu u akvarij ribe ce ti se samo okrenut.

Ovaj moj od 300 litara svakih godinu dana ispraznimo pola vode i samo nadopunimo a svake dvije godine il 3 se full cisti. znaci dobra pumpa s dobrim protokom i dibar filter. ne one spuzvice nego bas unutra aktivni ugljen itd.  i nemas frke

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice