Rješenje za buku iz računala

poruka: 7
|
čitano: 2.191
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

http://img69.imageshack.us/img69/884/presentation1vv.jpg

imam ovakav stol i zanima me ako zatvorim kučište sa komadom stiropora bi li se pregrijavalo

ili ako ima neko bolju ideju nek napiše {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 13:52 (pivo20).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Rješenje za buku iz računala
Buka iz racunala? Mjenjaj hladnjak od procesora, kakav stiropor hahah. I ne bi se pregrijavalo ako iza ima dovoljno prostora, ali ne bi ni smanjilo buku (vjerojatno).
16 godina
protjeran
N3N0 kaže...
Buka iz racunala? Mjenjaj hladnjak od procesora, kakav stiropor hahah. I ne bi se pregrijavalo ako iza ima dovoljno prostora, ali ne bi ni smanjilo buku (vjerojatno).

Sto mislis da ne bi?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
15 godina
neaktivan
Sta? Boldaj na sta mislis, grijanje ili buku? Ovisi kolika je buka, ali nes ti izolacije u stiroporu...
14 godina

Promijeni hladnjak od procesora i malo se pozabavi podesavanjem vrtnje ventilatora.Pa nece biti buke.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
N3N0 kaže...
Sta? Boldaj na sta mislis, grijanje ili buku? Ovisi kolika je buka, ali nes ti izolacije u stiroporu...

Stiropor je dobar zvucni i toplinski izolator.Samo nepotreban u ovome slucaju.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Tocno to, nepotreban u ovom slucaju jer nece bit rezultata. Znam ja da je on inace dobar.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice