Pozicioniranje ventilatora u kucistu

poruka: 11
|
čitano: 6.052
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dragi moji znalci muci me jedan ogromni problem. Nisam siguran moze li se ventilatore postavljati tako da ih se rotira za npr. 90, 180 ili 270 stupnjeva pa da mi kabel od ventilatora ide prema dolje ili prema gore i ima li obicni vulgaris ventilator uopce neku poziciju u kojoj mora biti da bi normalno radio? Pomozite molim vas!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Po mom nekom laičkom mišljenju svejedno je kako ga namontiraš. Fora je jedino u tome jel' želiš upuh ili ispuh. No, bude netko kompetentniji valjda odgovorio.. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pozicioniranje ventilatora u kucistu

ne kopčam pitanje
koja je fora staviti vent 90° na otvor kućišta? to nigdje ne puše, ništajedna strana upuh, druga ispuh

i ne kužim ovo s kablom, pojasni malo

16 godina

Pretpostavljam da mislis da li se smije rotirati oko svoje osi jer se tako mijenja pozicija kabla (dolje lijevo, gore desno itd..).

Ako na to mislis onda - da, smijes ga vrtiti koliko god hoces.

Bitno je da pazis da li je ispuh ili usis, a za to u pravilu imas strelice na ventilatorima koje pokazuju smijer puhanja.

16 godina
neaktivan

e imam i ja jedan problem =D meni jedan ventilator kod napajanja ne radi,i radi toga mi se komp uzasno zagrijava,evo slike

e ovo crveno je kabal koji ide iz ventilatora e ovo crveno je kabal koji ide iz ventilatora
AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.
17 godina
Looka kaže...

e imam i ja jedan problem =D meni jedan ventilator kod napajanja ne radi,i radi toga mi se komp uzasno zagrijava,evo slike

U cemu je problem zapravo pa zamijeni taj ventilator novim i problem rijesen jer straznji ispusni ventilator na kompu mora bit obavezno!Cool

17 godina
Looka kaže...

Komp ti se grije zbog prašine. Očisti to (kist, četkica, usisavač, kako god hoćeš).

A vent koji ne radi - zamjeni. Barem su oni jeftini.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
17 godina
191x7 kaže...
Looka kaže...

Komp ti se grije zbog prašine. Očisti to (kist, četkica, usisavač, kako god hoćeš).

A vent koji ne radi - zamjeni. Barem su oni jeftini.

Samo nemoj ić po matičnoj (ili grafičkoj, ma po bilo kojoj tiskanoj pločici) sa kistom ili četkicom, jer mislim da se može pojaviti elektrostatički elektricitet, pa onda sve ode u nepoželjno mjesto. Ako nije tako, molio bih da me ispravite

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina
neaktivan

e kod mene ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno prasine =D koda ju skupljam =D

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

e kod mene ima puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno prasine =D koda ju skupljam =D

kompresor u uticnicu i deri kao i ja,imao sam prasine vise nego tavanu,, :)

pa kako da se potpisem sunce ti glupo
16 godina
neaktivan

e,da,sada sam iskopcal i ukopcal ventilator,radi kada lagano ukopcam,samo na dodir,koda da samo dobije kontakt = (

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice