Evo da samo napisem da sam kupio pojacalo, Pioneer A 402R i mogu samo reci da sam prezadovoljan :). Hvala svima na pomoci
to ti se bas i neisplati raditi a i dosta je zahtjevno....znam kada samm ja radio vise od 5 dana sam radio ali dobri su i snazi ali od prwvog drva....iverics je govno koja mi se raspala kada sam napravio subwoofer od iverica s zvucnikom od 120 w.......tako da moras dosta stvari znati da bi ih napravio.....a pojacalo nemoj ni pokusavat......ja sam probo i bacio ga u smece.....rade kupi neki stari i malo ga prerpavi i bolje ce zvucati neg ovi novi od 2 tisuce kuna!!!
Odgovor na temu koja je neaktivna skoro godinu dana 
Neznam zašto bi bio problem napraviti pojačalo... ima toliko provjerenih shema, i meni je svako pojačalo iz prve proradilo.
Napraviti zvučnu kutiju nije samo poljepiti ivericu i deri, ako se želi da to na nekaj zvuči ima tu dosta posla.
ja umrem kao sta je i giga napiso.
ko prvo kutije da su kvalitetne se rade od mediapana presani karton. a ako oc jos bolje onda je jos i dampiras premazes katranom.
a za pojacala se ne pravi pametan. da se za male pare napravit jako dobra i kvalitetna pojacala.
u ostalom sa dx ili ebaya uzmes kit za pojacalo. ako ti se neda zezat s plocicom itd.
a i vijerujem da na ovom forumu da ako je neko iz tvog mijesta da ce ti izjetkat plocicu za jednu pivu...
Inace kupio sam i zvucnike odavno, preko oglasnika. Inace jos dan danas sam odusevljen kako to sve svira, a ulozio sam cca 1500kn u to sve od zvucnika, pojacala, kablova i zvucne kartice :)
sad mozes po "moj PC" dodati tu opremu za zvuk sta si kupio da se vidi :P
Pozdrav!
Zadnjih nekoliko tjedana razmisljam o izradi zvucnika za kucno kino... Tipa dva tower zvucnika 70ak cm visoki napravljeni od sirovog MDF...
Mozda ce sada biti komentara kao "Nemoj ni pokusavat,nemas dovoljno znanja,vjestine".... Nema veze nezelim neke profi zvucnike,,i da neispadnu kako teba,da ispadnu teze smece,nema veze nije kraj svijeta...
Od materijala imam medijapana 18mm debeo medijapan,alate,materijal za dampiranje,... Ali nemam drivere ni skretnice...
Gledao sam po njuskalu nista mi posebno nije zapelo za oko a posto mi je budzet dosta mali (oko 600kn) odlucio sam da bi najbolje bilo znaci da svaki zvucnik ima jedan bas i jednog visokotonca a za skretnice cu se vec nekako snaci mozda ih sam izradim.
Pa ako bi mi netko mogao nesto predlozit,dati kakav savjet ili mozda poslat nekakav link sa njuskala za driver koji bi mogao biti dobar bio bih vam zahvalan...