Di kupujete peroksid (hidrogen)

poruka: 40
|
čitano: 76.774
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
RE: Di kupujete peroksid (hidrogen)
franky kaže...

AIX 2.0, znas da te sad mogu prijavit policiji i možeš završit u zatvoru?

Znas li ti da ja zivim u drzavi dje ne postoje zakoni i da ima vise oruzja po stanovniku nego u Kambodi.

U Hrvatskoj nesmijes petardu bacit da te ne uhite.

http://aixtended.com/
17 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...
franky kaže...

AIX 2.0, znas da te sad mogu prijavit policiji i možeš završit u zatvoru?

Znas li ti da ja zivim u drzavi dje ne postoje zakoni i da ima vise oruzja po stanovniku nego u Kambodi.

U Hrvatskoj nesmijes petardu bacit da te ne uhite.

Ne želim flameat da me ne uhvate

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 0:33 (franky).
16 godina
protjeran

Welcome to the Balkan

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 10:17 (AIX 2.0).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Tema "Di kupujete peroksid" je prešla u temu o naoružanju hrvatske, eksplozivnim sredstvima, te bi mogla izrasti u divan flame war!

Pusti covjeka da dize jezera u zrak ali molim vas ostanite pri temi.

...
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
protjeran
AIX 2.0 kaže...
AIX 2.0 kaže...

Da vidis kad rokne pod vodom na dubini od 2-3 metra. 30 metara od detonacije se osjeti podrhtavanje tla.

hebeni bug ja stisnem uredi, a on napravi novu poruku.

Mogu i ja sudjelovati u bacanju bombe u Jarun? Cool

16 godina
protjeran
GimmieCorsair kaže...

Tema "Di kupujete peroksid" je prešla u temu o naoružanju hrvatske, eksplozivnim sredstvima, te bi mogla izrasti u divan flame war!

Da je covjek trazio normalni VP(12%) pa bi i razumio,nego on trazi 30% i uz objasnjenje da treba nesto izbjeliti.12% VP izbjeljuje sve zivo a moze ga se kupit u svakoj trgovini.Procito sam sve poruke prije nego sto sam napiso svoju prvu poruku, te zakljucio da niko od vas nije ni posumnjao za sto se moze upotrjebiti VP.

Ja sam pisao o explozivima da vidim jel to hoce pravit,jer mi je isprika za sto mu treba bila cudna.Ako vec pravi moze uzet i 12% VP.

Posto se vise ne javlja na temu sigurno je naso VP pa ga sad sastavljaju u bolnici.Nije ovo flame war jer sam htio upozorit covjeka ako ima namjeru to pravit da bude oprezan.A kraj vas bi covjek mogo napravit nuklearnu bombu,a vi nista nebi skontali.

Kad se otvori iduca tema "di kupujete Hexamin",(uz objasnjenje: baki treba za podgrijat kavu u sumi),a vi mu dajte sto detaljnjie informacije pa makar ga sutra citali u crnoj krocnici.

17 godina
neaktivan

ja sam maznuo 35%-tni u školi XD

uzeo bočicu od soka i kada nitko nije gledao pola boce natočio

inače se 35%koristi za jetkanje ali i 3% radi sve isto ko i 30% asmo sporije

a 35% na više opostotni nemaju čpuno koristi na sobnoj temperaturi jer se msam raspada, polako, ali brže na višim temperaturama

ovaj moj svakih tjedan dana moram bocu otvorit da ne eksplodira pa ga držim sada u škrinj (kul je nemože se zaledit na -20)

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...
GimmieCorsair kaže...

Da je covjek trazio normalni VP(12%) pa bi i razumio,nego on trazi 30% i uz objasnjenje da treba nesto izbjeliti.12% VP izbjeljuje sve zivo a moze ga se kupit u svakoj trgovini.Procito sam sve poruke prije nego sto sam napiso svoju prvu poruku, te zakljucio da niko od vas nije ni posumnjao za sto se moze upotrjebiti VP.

Ja sam pisao o explozivima da vidim jel to hoce pravit,jer mi je isprika za sto mu treba bila cudna.Ako vec pravi moze uzet i 12% VP.

Posto se vise ne javlja na temu sigurno je naso VP pa ga sad sastavljaju u bolnici.Nije ovo flame war jer sam htio upozorit covjeka ako ima namjeru to pravit da bude oprezan.A kraj vas bi covjek mogo napravit nuklearnu bombu,a vi nista nebi skontali.

Kad se otvori iduca tema "di kupujete Hexamin",(uz objasnjenje: baki treba za podgrijat kavu u sumi),a vi mu dajte sto detaljnjie informacije pa makar ga sutra citali u crnoj krocnici.

O bože, dobro da mi nije atj lučko pokucal na vrata :)

enivej, nisam se javljal jer sam bil prvo na GO a onda sam imam hrpu zaostataka za riješit tako da nisam čital ni rss-ove ni forume ni ništa privatno.

nadalje, kao što je netko napisal i 12% napravi svoje al 30% odradi brže (a osudio bi se reć i i bolje) i zato sam i tražio 30% jer sam nekak naviko radit s njime i znam kako dozirati i koliko mu vremenski treba.

e sad dolazimo do upotrebe, ja peroksid koristim za izbjeljivanje trofeja krupne divljači (tj rogovi i lubanje) i ne nemam namjeru radit nikakve bombe niti u podrumu kuham meth :)

kod mene normalno radi.....
16 godina
protjeran
Oooo ja mislio da te sastavljaju u bolnici jer si pogodio pravi omjer :) Zar ne postoje specijalizirane kemikalije za izbjeljivanje. Jesil mislio da ce ti Filipovic zakucati na vrata.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AIX 2.0 kaže...
Oooo ja mislio da te sastavljaju u bolnici jer si pogodio pravi omjer :) Zar ne postoje specijalizirane kemikalije za izbjeljivanje. Jesil mislio da ce ti Filipovic zakucati na vrata.

hahaha.......

da, postoji specijialna kemikalija za to, što jači vodik peroksid :)

kod mene normalno radi.....
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice