Koji je najbolji nacin da se kuciste iznutra oboja u crno,koju boju koristiti??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Najbolji način za obojati kučište iznutra je da kupiš autolak boju i obojaš, a boju ćeš valjda koristiti crnu ako želiš da bude crno. Logično!
Možda bi trebao i lagano pošmirglati iznutra da se boja bolje primi, kad bojaš moraš tanko nanositi boju, paziti da ne staviš previše boje pa da se ne razlije posvuda i postupak ponavljati više puta.
Najbolji način za obojati kučište iznutra je da kupiš autolak boju i obojaš, a boju ćeš valjda koristiti crnu ako želiš da bude crno. Logično!
Možda bi trebao i lagano pošmirglati iznutra da se boja bolje primi, kad bojaš moraš tanko nanositi boju, paziti da ne staviš previše boje pa da se ne razlije posvuda i postupak ponavljati više puta.
A ce se onda ta boja sjajit ili ne jer ja nebi da se sjaji.Dali ima neka takva boja u spreju?
Ja gdje god sam trazio uglavnom su sve radnje imale crni mat, tj. bez odsjaja, ne sjaji se ;) Mislim da je crna metalic, ili glossy u spreju malo skuplja ;)
Mogu ti slikati kako ispadne, ali sutra sad je vec kasno neda mi se vaditi staro kuciste 
Radio sam sa ABRO i Ren.Co sprejevima mat crne, te sam jedine i nasao i dobro su posluzili...
Btw. iz Sarajeva sam.
Ugl. trebace ti i zastitna traka, obicno zute boje koja ne ostavlja nikakve tragove kad se skine kao npr. obicni selotejp ili kineska izolirka, da zastitis dijelove koje ne zelis sprejati, takodje slikam kako izgleda sutra...
Pozdrav do sutra xD 
Hm ako hoćeš da se sjaji onda trebaš glossy, a ne mat boju iako meni bolje izgleda kad je unutra mat. Ne znma što tebi znači sjaj!? Ali ako si mislio da će ti bit ko kod ogledala onda ćeš morati puno šmirglat i polirat da bi dobio mirror finish.
Koliko sam ja procitao on zeli mat boju bez sjaja ;)
A slike ce malo kasniti ipak mi je danas rodjendan idem to malo proslaviti :)
al pod uvjetom da sve izvadiš...;)
jer ti može boja nagrist metal i onda se ne priznaje garancija..
Lp
Alen
A ce se onda ta boja sjajit ili ne jer ja nebi da se sjaji.Dali ima neka takva boja u spreju?
Cuj jednostavno skoci do trgovine i trazi crnu mat boju u spreju, kosta ti od 20-30kn nesjecam se tocno davno sam to radio a modanje kucista me polagano i popustilo.
Cuj jednostavno skoci do trgovine i trazi crnu mat boju u spreju, kosta ti od 20-30kn nesjecam se tocno davno sam to radio a modanje kucista me polagano i popustilo.
A jer to teba bit neka posebna boja da se ne ljusti?
Ja mislim da bi trebala prvo bit nabačena temeljna boja
Kakva sad pak temeljna boja??
Da ti se ne ljutši boja
Da ti se ne ljutši boja
Znaci cekaj,prvo se treba nanjest temeljna boja a onda crna.Jel se ta temeljna moze isto kupit u spreju?
Dajte ljudi zasto komplicirate ak nije potrebno, treba samo kupit renco mat sprej i malo posmirglat kuciste iznutra tek toliko da se sprej malo primi. Jednostavnije ne moze bit.
Da, to sam ti zaboravio napomenuti preko poruke :P
Primarna boja ti je obicno bordo crvene ili sive boje.....ja nisam nikakvu primarnu boju koristio, nisam imao novca za to a zurilo mi se :/
Sry sto je samo jedna slika lose kvaliteta ali nmg naci kabal od fotoaparata :(
Nego, ja sam farbao bez primarne boje, i samo jedan sloj !
Tj. samo da prekrijem staru sivu boju...i gle cuda ispalo je OK!
Renco sprej, mat crna.
komplicirate bezveze...
uzmeš kučište, sve pošmirglaš sa što finijim šmirgl papirom, onda jako dobro ispereš da se makne sva masnoča...
onda naneseš jedan tanak sloj, čekaš 10min, naneseš drugi i tak sve dok sve ne prekriješ :)
temeljnu boju nisam nikad nanosio jer mi nije trebala, ofarbao sam na taj način već par kučišta i nikad u par godina se boja nije oljuštila.