5.1 zvucnici u jedan ulaz

poruka: 3
|
čitano: 1.667
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
5.1 zvucnici u jedan ulaz

Pozdrav :) Imam Trustove 5.1 zvucnike koji su do sad isli na 5.1 zvucnu, gledao sam po netu na koji nacin da ih mogu prikljucit na lap, ili na tv preko slusalicnog ulaza, i postoji kvaka al istoimeni dio nije dostupan za kupit.U biti, okrenuo sam se novoj ideji, koliko je pametna / glupa :D budete prosudili sami.

Planirao sam presjeci sva tri audio kabla i spojit ih u jedan, potom ih  spojiti na jedan prikljucak.Znam da necu dobiti 5.1 zvuk, zelio bi dobiti makar 2.1 funkcionalnost.

E sad, sve bi ja to fino zalemio, izolirao i povezao, sad me brine druga stvar, radi se o Trust Zvučnici 5.1 SP-6210 od 40 W, sad me zanima koliko bi to imalo smisla spajati, i koliki bi ''izlaz'' sa audio uredjaja trebao biti da bi ti zvucnici dobili svoju funkcionalnost, konkretno, da ne bude suvise slab zvuk na zvucnicima.

PS ako netko ima neko rijesenje, ja ga do sad nisam pronasao a obisao sam razne prodavnice elektornike jos nisam naisao na neki adapter just split it out :D 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 5.1 zvucnici u jedan ulaz
blue_tander kaže...

Pozdrav :) Imam Trustove 5.1 zvucnike koji su do sad isli na 5.1 zvucnu, gledao sam po netu na koji nacin da ih mogu prikljucit na lap, ili na tv preko slusalicnog ulaza, i postoji kvaka al istoimeni dio nije dostupan za kupit.U biti, okrenuo sam se novoj ideji, koliko je pametna / glupa :D budete prosudili sami.

Planirao sam presjeci sva tri audio kabla i spojit ih u jedan, potom ih  spojiti na jedan prikljucak.Znam da necu dobiti 5.1 zvuk, zelio bi dobiti makar 2.1 funkcionalnost.

E sad, sve bi ja to fino zalemio, izolirao i povezao, sad me brine druga stvar, radi se o Trust Zvučnici 5.1 SP-6210 od 40 W, sad me zanima koliko bi to imalo smisla spajati, i koliki bi ''izlaz'' sa audio uredjaja trebao biti da bi ti zvucnici dobili svoju funkcionalnost, konkretno, da ne bude suvise slab zvuk na zvucnicima.

PS ako netko ima neko rijesenje, ja ga do sad nisam pronasao a obisao sam razne prodavnice elektornike jos nisam naisao na neki adapter just split it out :D 

Zaobisao si rjesenje .. imas kupit  3-55 jack .. 1 muski dva zenska ..i kupis ta tri i spojis ...barem sam ja tako spojio svoje  logitech  zvucnike ..dobija san malo šuma  pa san se okreniaj drugoj ideji ... imas sa 3konektora od 3,5 mm na 2 činča ..a sa dva činča na 1 3,5 mm ..odlican zvuk ..nravno 2,1 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan
Re: 5.1 zvucnici u jedan ulaz

Mislim da znam gdje ima to nabavit.. :)

Bwt, ti si to radio..e sad me zanima, koliku izlaznu snagu mora imati uredjaj da bi ti zvucnici imali svoj efekat :) 

Hvala dao si mi ideju :) 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice