Samo 200 kn jeftiniji od Xperie S? Nadam se da će se to promijeniti kad dođe u ponudu mobilnih operatera...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samo 200 kn jeftiniji od Xperie S? Nadam se da će se to promijeniti kad dođe u ponudu mobilnih operatera...
http://www.protis.hr/products/details/sony-xperia-p-black-mobilni-uredaj/57131
Evo je stigao Xperia P u Tele 2 i Vip. Meni je ovo isto jako zanimljiv mobitel. Gdje god su objavljene recenzije svi ga hvala. Kako ekran, tako i kameru. Mislim da nije puno lošiji od xperije s za normlno korištenje. Čak dapaće, bolja mu je izrada, a S mi je malo pretežak.
2795 kn na bonove, to je odlično. Pretpostavljam da će, kad dođe u T-mobile, u tarifi Total S koštat negdje između 1600 i 2000 kn (ovisno o + bodovima)... jao, ko će dočekat 12. mjesec za produžit pretplatu...
Danas sam ga malo gledao i isprobavao u Tele 2. Meni je sve super. Od kamere do ekrana. Nekako mi se dojmilo da je bolja slika kada slikaš na P nego na xperi S. Čudi me ovo za bateriju. Malo koja recenzija je napisala da je loša.
Stigao je u T-mobile...
Da li mi može netko malo opisati problem brejkanja 720p filmića na youtubeu na ovom mobitelu? Kako? Zašto?
Evo i recka http://mob.hr/recenzija-sony-xperia-p/
Ima li itko iskustva s ovim mobitelom? Namjeravam minjati mob a ovaj mi je zapeo za oko
Ima li itko iskustva s ovim mobitelom? Namjeravam minjati mob a ovaj mi je zapeo za oko
Imaš dojmove u ovoj temi:
Ono što bih još dodao kao plus pred nekim drugim androidima je tipkanje s načinom ispravka nalik onom na Iphoneu (povećalo).
Jako korisno.
Sve u svemu, Sony je s ovim modelom napravio odličan posao.
Malo okasnio :)
Trebalo mi je 6 mjeseci da izaberem novi mob i jedan od izabranih je bio Xperia P i na kraju sam sa njim i završio.
Izbor je bio Prestigio 4500 bijeli, Xperia SL, Xperia Z (trula jabuka mi je ružan telefon i svi ga imaju pa je odma ispao iz izbora), a svi Samsunzi mi djeluju preplastično ...
Izabrao Xperiu P jer kako je kolega naveo ima sve što čovjeku treba i ne treba, ima SONY iza sebe, 4" (po meni točno kolko treba) ... sve preporuke.
BTW za korisnike Xperia ako ne znate, ako regate Box sa xperia imate 50 GB umjesto 5 GB, vrijedi već dugo, sada još do kraja ove godine.
Ono što bih još dodao kao plus pred nekim drugim androidima je tipkanje s načinom ispravka nalik onom na Iphoneu (povećalo).
Jako korisno.
Sve u svemu, Sony je s ovim modelom napravio odličan posao.
Gdje se nalazi kompas?