Sony Xperia P

poruka: 14
|
čitano: 13.235
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Xperia P".
15 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Samo 200 kn jeftiniji od Xperie S? Nadam se da će se to promijeniti kad dođe u ponudu mobilnih operatera...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia P
Pajco kaže...

Samo 200 kn jeftiniji od Xperie S? Nadam se da će se to promijeniti kad dođe u ponudu mobilnih operatera...

http://www.protis.hr/products/details/sony-xperia-p-black-mobilni-uredaj/57131

17 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Evo je stigao Xperia P u Tele 2 i Vip. Meni je ovo isto jako zanimljiv mobitel. Gdje god su objavljene recenzije svi ga hvala. Kako ekran, tako i kameru. Mislim da nije puno lošiji od xperije s za normlno korištenje. Čak dapaće, bolja mu je izrada, a S mi je malo pretežak.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia P

2795 kn na bonove, to je odlično. Pretpostavljam da će, kad dođe u T-mobile, u tarifi Total S koštat negdje između 1600 i 2000 kn (ovisno o + bodovima)... jao, ko će dočekat 12. mjesec za produžit pretplatu...

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.6.2012 1:16 (Pajco).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Konačno su ga testirali i na GSM Areni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Danas sam ga malo gledao i isprobavao u Tele 2. Meni je sve super. Od kamere do ekrana. Nekako mi se dojmilo da je bolja slika kada slikaš na P nego na xperi S. Čudi me ovo za bateriju. Malo koja recenzija je napisala da je loša.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 19:37 (deny).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Stigao je u T-mobile...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Da li mi može netko malo opisati problem brejkanja 720p filmića na youtubeu na ovom mobitelu? Kako? Zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia P

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia P

Ima li itko iskustva s ovim mobitelom? Namjeravam minjati mob a ovaj mi je zapeo za oko

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia P
IRebic kaže...

Ima li itko iskustva s ovim mobitelom? Namjeravam minjati mob a ovaj mi je zapeo za oko

Imaš dojmove u ovoj temi:

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/xperia-p/144340.aspx

17 godina
neaktivan
[Recenzija] Danyel: Sony Xperia P
Mobitel ima nekoliko jakih aduta zbog čega ga cijenim i više od razvikanog Samsunga S3 ili pak Iphonea 5. Osim niže cijene, nudi ekran qHD razlučivosti (560x940) od 4", jakog osvjetljenja (čak 970cd), dvojezgreni procesor A9 2x1GHz i Mali-400MP grafika, 1GB RAMa, stilizirano aluminijsko kućište i mineralno staklo. Dizajn je skandinavski hladan ali lijep i pomalo drugačiji od uniformnih android uređaja kakve rade konkurenti (Samsung i LG, npr.). A tu je i inače glavni aduti Sonya (Ericsson više nije s njima) - za odličnu fotografiju brine se fotoaparat od 8MP koji usput snima i HD video u 30sps. Uz to ide i odličan zvuk, al pari Appleovom Iphoneu. Android je out of box 4.0.4 koji ima mušice i trebat će vam nekoliko ''fixeva'' (za fotoaparat prvenstveno). Sony najavljuje 4.1/2 JB za veljaču iduće godine. Unutra su sve najnovije tehnologije koje možete zamisliti - NFC, Exmor-R, A-GPS, DLNA, HDMI, superbrzo punjenje, gyro, kompas, akcelerometar, fm radio s rdsom... Baterija je 1305 mAh Li-polymer i ''drži'' se solidno s obzirom na snagu uređaja i svjetlinu ekrana (dobra optimizacija). Po meni, daleko bolji i isplativiji izbor od dobrih, ali precijenjenih S3 i i5.
Ono što bih još dodao kao plus pred nekim drugim androidima je tipkanje s načinom ispravka nalik onom na Iphoneu (povećalo).
Jako korisno.
Sve u svemu, Sony je s ovim modelom napravio odličan posao.
ukupna ocjena
Moj PC  
4 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: [Recenzija] Danyel: Sony Xperia P

Malo okasnio :)

Trebalo mi je 6 mjeseci da izaberem novi mob i jedan od izabranih je bio Xperia P i na kraju sam sa njim i završio.

Izbor je bio Prestigio 4500 bijeli, Xperia SL, Xperia Z (trula jabuka mi je ružan telefon i svi ga imaju pa je odma ispao iz izbora), a svi Samsunzi mi djeluju preplastično ...

Izabrao Xperiu P jer kako je kolega naveo ima sve što čovjeku treba i ne treba, ima SONY iza sebe, 4" (po meni točno kolko treba) ... sve preporuke.

BTW za korisnike Xperia ako ne znate, ako regate Box sa xperia imate 50 GB umjesto 5 GB, vrijedi već dugo, sada još do kraja ove godine.

12 godina
Re: [Recenzija] Danyel: Sony Xperia P
Danyel kaže...
Mobitel ima nekoliko jakih aduta zbog čega ga cijenim i više od razvikanog Samsunga S3 ili pak Iphonea 5. Osim niže cijene, nudi ekran qHD razlučivosti (560x940) od 4", jakog osvjetljenja (čak 970cd), dvojezgreni procesor A9 2x1GHz i Mali-400MP grafika, 1GB RAMa, stilizirano aluminijsko kućište i mineralno staklo. Dizajn je skandinavski hladan ali lijep i pomalo drugačiji od uniformnih android uređaja kakve rade konkurenti (Samsung i LG, npr.). A tu je i inače glavni aduti Sonya (Ericsson više nije s njima) - za odličnu fotografiju brine se fotoaparat od 8MP koji usput snima i HD video u 30sps. Uz to ide i odličan zvuk, al pari Appleovom Iphoneu. Android je out of box 4.0.4 koji ima mušice i trebat će vam nekoliko ''fixeva'' (za fotoaparat prvenstveno). Sony najavljuje 4.1/2 JB za veljaču iduće godine. Unutra su sve najnovije tehnologije koje možete zamisliti - NFC, Exmor-R, A-GPS, DLNA, HDMI, superbrzo punjenje, gyro, kompas, akcelerometar, fm radio s rdsom... Baterija je 1305 mAh Li-polymer i ''drži'' se solidno s obzirom na snagu uređaja i svjetlinu ekrana (dobra optimizacija). Po meni, daleko bolji i isplativiji izbor od dobrih, ali precijenjenih S3 i i5.
Ono što bih još dodao kao plus pred nekim drugim androidima je tipkanje s načinom ispravka nalik onom na Iphoneu (povećalo).
Jako korisno.
Sve u svemu, Sony je s ovim modelom napravio odličan posao.

Gdje se nalazi kompas?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice