Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.171.213
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

imate kakvu preporuku teme? :)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
Jebasu123 kaže...
al zagorec kaže...

stavil sam floyobread v18 i zakon izgleda,kak se teme stavljaju?

U Romu vec imas instaliran Theme Chooser.Da bi stavio temu skini neku temu od ovih.Instaliraj temu,Odi u Theme Chooser odaberi temu i restartiraj mob i trebalo bi raditi.{#}Ovako to kod mene izgleda {#}

na ovoj zadnjoj slici se vidi da piše ispod svega šta je šta kak da to namjestim??

sry na dp-u

hvala unaprijed

17 godina
neaktivan
teo7 kaže...
Jebasu123 kaže...
al zagorec kaže...

stavil sam floyobread v18 i zakon izgleda,kak se teme stavljaju?

U Romu vec imas instaliran Theme Chooser.Da bi stavio temu skini neku temu od ovih.Instaliraj temu,Odi u Theme Chooser odaberi temu i restartiraj mob i trebalo bi raditi.{#}Ovako to kod mene izgleda {#}

na ovoj zadnjoj slici se vidi da piše ispod svega šta je šta kak da to namjestim??

sry na dp-u

hvala unaprijed

To je dio ovog Touchwiz launchera.Only icons ovaj.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
14 godina
neaktivan
Emcho kaže...

Drago mi je da sam pomogao:))

custom rom-definitivno preporučam FroyoBread v019 ;)

i x8 ima dva tipa digitizera..jedan podržava multitouch (4 prsta) i to su večinom oni koji su kasnije kupljeni ,taj digitizer se zove Cypress digitizer,a za nas koji imamo Synaptics čip,za nas postoji pinch2zoom koji je solidan ;) radi na istom principu kao i pravi multitouch.

Možeš mi još samo objasniti kako da instaliram taj cypress digitizer ili da kupim synaptics čip...??

Pa da bacim jedan uefa champions league na pes 2011...

17 godina
neaktivan
sebo0801 kaže...
Emcho kaže...

i x8 ima dva tipa digitizera..jedan podržava multitouch (4 prsta) i to su večinom oni koji su kasnije kupljeni ,taj digitizer se zove Cypress digitizer,a za nas koji imamo Synaptics čip,za nas postoji pinch2zoom koji je solidan ;) radi na istom principu kao i pravi multitouch.

Možeš mi još samo objasniti kako da instaliram taj cypress digitizer ili da kupim synaptics čip...??

Nemozes to nista instalirati, kupiti, to je hardverski.

kak se opce provjeri koji cip imam?

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
sebo0801 kaže...
Emcho kaže...

Nemozes to nista instalirati, kupiti, to je hardverski.

kak se opce provjeri koji cip imam?

Mislim na cypress digitazer.Ovaj tu frajer ga je instalirao

A i ako je hardverski pa što ionako sam mob kupio prije mjesec dana...

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Jel može meni netko objasnit kako napravit ovaj app2sd, mob sam rootao i imam xrecovery ?

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

evo samo da i ja iznesem svoje dojmove...nakon ovih nekoliko dana sta koristim floyo 2.2.9...sve pohvale nema bugova i sve savrseno radi... :D 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Jel može meni itko odgovorit na moje pitanje ? pliz {#}

Prof. dr. sc. torrentologije
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Možete provjeriti jel imate cypress ili synaptics chip tako da otvorite aplikaciju Terminal Emulator i upišete sljedeće: dmesg | grep cyttsp-i2c. Ako vam nakon toga piše ovo: cyttsp_i2c_probe:Successful registration cyttsp-i2c imate cypress chip i vaš ekran podržava dual-touch, možete slobodno ax8mt.ko modul ubaciti i pokrenuti komandu za instalaciju istog u Terminal Emulatoru, Dual touch će vam raditi.

Ako nakon pokretanja dmseg | grep cyttsp-i2c dobijete poruke da je failure, ili bilo koju drugu poruku osim ove koje sam ja naveo, imate synaptics chip i vaš ekran ne podržava dual touch.

Ljudi, to sve imate na xda forumu, pod sekcijom general, ima sigurno 7-8 tema o tome, a i rootanju(za ovog dečka što je pitao kako apps2sd radi). Već smo sigurno pisali o tome, pogledaj od stranice 28/29/30/31 itd, nemoj biti lijen čitati. Pogledajte malo, ima tona informacija tamo, mi vam u biti samo prevodimo odande.

Sve vam je što će vam ikada trebati o ijednom modulu, romu, dual-touchu, temama, igama...

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=846

Skinite si sito xda slućbeni app, možete i na mobitelu pratiti, samo dodate taj forum u favorite.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brzi97 kaže...

Jel može meni netko objasnit kako napravit ovaj app2sd, mob sam rootao i imam xrecovery ?

Skini ROM koji želiš instalirati. Ako je od Rachta, nakon što ekstraktiraš zip prebaci tu datoteku u Xrecovery, backup. Restartaj mob, kad ti se pojavi sony ericsson logo stići tipku back. Odi u xrecovery, uđi u back and restore, odi restore, i odabrei da restoraš ROM koji si skinio.

Ako si uzeo od Doxianha Froyobread, ostavi u zipu, prebaci na SD karitcu i odi samo update Zip u xrecoveryu.

To je to. Ti romovi već dolaze s predefiniranom apps2sd funkcijom, s tim da možeš birati gdje želiš instalirati app(interno/eksterno). Ako još uvijek imaš 2.1 ecclair, skini s marketa links2sd aplikaciju.(mislim da se tako zove).

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Imam sljedeci problem, koristim rachtov Floyo 0.30 i za slikanje koristim aplikaciju lgCamera (sa obicnom aplikacijom koja dode uz room ne mogu uslikati dvije slike uzastopno jer se sve zamrzne), slikanje sve super radi ali kad kasnije gledam slike sa aplikacijom Galerie slike su u redu, ali cim je otvorim (klikl na nju da se uveca) pojavi se neka druga slika koju sam prije slika...Nadalje kad prebacim sliku na racunalo, lijepo izgleda, takoder kad je otvorim (klik na nju) slika je suzena i to toliko da se uopce ne vidi sta je na njoj)...primjer slike mozete skinuti OVDJE (ako vam se otvori u browseru, snimite ja na racunalo pa otvorite)

Da li se jos kome ovo desava?..

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 18:48 (Uny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Mene zanima ako postoji x8 gesture za froyobread v19...jer sam našao samo za neke druge http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004740

hvala unaprijed .:)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dal postoji tipkovnica za mob??
17 godina
neaktivan
sebo0801 kaže...

Mene zanima ako postoji x8 gesture za froyobread v19...jer sam našao samo za neke druge http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004740

hvala unaprijed .:)

Pa u froyobreadu vec imaš to.{#}

17 godina
neaktivan
Uny kaže...

Imam sljedeci problem, koristim rachtov Floyo 0.30 i za slikanje koristim aplikaciju lgCamera (sa obicnom aplikacijom koja dode uz room ne mogu uslikati dvije slike uzastopno jer se sve zamrzne), .....

i pogledo na netu, i skinuo, i slika je normalna :o

16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
Uny kaže...

Imam sljedeci problem, koristim rachtov Floyo 0.30 i za slikanje koristim aplikaciju lgCamera (sa obicnom aplikacijom koja dode uz room ne mogu uslikati dvije slike uzastopno jer se sve zamrzne), .....

Otvorio u win 7 sa njihovim standardnim viewerom?..(Windows Photo viewer)...ajde ok ak otvara u drugim bez problema, al dok je ne otvorim u paintu i ponovno ne spremim i dalje je sve isto, i cak ne mogu ni uploadat na fb javi gresku sa slikom..

17 godina
neaktivan
Uny kaže...
Mikovic_xD kaže...
Uny kaže...

Otvorio u win 7 sa njihovim standardnim viewerom?..(Windows Photo viewer)...ajde ok ak otvara u drugim bez problema, al dok je ne otvorim u paintu i ponovno ne spremim i dalje je sve isto, i cak ne mogu ni uploadat na fb javi gresku sa slikom..

otvorio na sedmici, sa svim (par) nestandardnih viewera je sve 5, ali sa ovim defaultom zeka :/

16 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
Uny kaže...
Mikovic_xD kaže...
Uny kaže...

otvorio na sedmici, sa svim (par) nestandardnih viewera je sve 5, ali sa ovim defaultom zeka :/

Eto, nest zeza a ne znam sta, valjda tokom slikanja ne kreira sliku kako treba, a izgleda da kos svih ostalih sa custom roomovima sve super radi.

16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

evo izašao je FroyoBread v021,ja bi ga volio staviti na mobitel ali nemam volje sve ispočetka namještati i sve programe instalirati pa me zanima dali postoji kakvo rješenje da instaliram taj novi rom,ali da mi ostanu svi programi,postavke i podaci sa starog roma (trenutno koristim FroyoBread v020)?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo izašao je FroyoBread v021,ja bi ga volio staviti na mobitel ali nemam volje sve ispočetka namještati i sve programe instalirati pa me zanima dali postoji kakvo rješenje da instaliram taj novi rom,ali da mi ostanu svi programi,postavke i podaci sa starog roma (trenutno koristim FroyoBread v020)?

Mozes, evo bas gledam taj nova verzija nije RC0, a to znaci da ti ostaju svi podaci, postavljas samo system, data ti ostaje...tako da slobodno mozes stavit novi rom, ne bude ti nista otislo...

Dolje kod install instrucstion pise ti "All versions, except RC0, will preserve your DATA partition." a taj novi v021 nije RC0

15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

moze preporuka nekok dobrog messengera... (da ima MSN + Facebook chat)

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
definho kaže...

moze preporuka nekok dobrog messengera... (da ima MSN + Facebook chat)

Ebuddy predobar je {#} samo je mali bummer što moraš imat ebuddy acc al njega nije teško napravit.

14 godina
neaktivan
jučer sam ubacio floyo 0.2 i normalno pokrenuo telefon. radio je bez problema, međutim jutros kad sam ga upalio ne pokreće ništa i kaže da je DSP manager stopiran. probao sam backupom vratiti na staro ali ništa se ne događa.
pomoć
15 godina
neaktivan
jelačić kaže...
jučer sam ubacio floyo 0.2 i normalno pokrenuo telefon. radio je bez problema, međutim jutros kad sam ga upalio ne pokreće ništa i kaže da je DSP manager stopiran. probao sam backupom vratiti na staro ali ništa se ne događa.
pomoć

Probaj u xrecoveryu obrisati dalvik cache.

14 godina
neaktivan

probao sam i to ali sada je totalno trokirao. sada samo pokrene sony ericsson na ekranu i ništa

15 godina
neaktivan
jelačić kaže...

probao sam i to ali sada je totalno trokirao. sada samo pokrene sony ericsson na ekranu i ništa

Flashaj mobitel opet sa seusom, vrati 2.1 dakle , napravi factory reset, probaj opet dići ROM iz Xrecoverya.

14 godina
neaktivan

probati ću prebaciti floyo na sd card preko čitača kartica pa ga probati dignuit sa xrecovery

17 godina
neaktivan
Zkj socijalni fb ne radi na romovima ni floyo ni froyobread
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Jel iko proba ovaj najnoviji ROM ?

Meni je ovaj sporiji, i to ne malo....

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC