Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.171.171
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
16 godina
Sony Ericsson Xperia X8

hoće li ubrzo FroyoBread v0.19,mislim preći sa Floya 0.30 na Froyobread,dali da čekam da izađe 0.19 ili da odmah stavim Froyobread 0.18?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
antimadridista kaže...

hoće li ubrzo FroyoBread v0.19,mislim preći sa Floya 0.30 na Froyobread,dali da čekam da izađe 0.19 ili da odmah stavim Froyobread 0.18?

Stavi slobodno v 18 lagano ga updateas kad dode 19.Samo instaliraš zadni custom zip preko tog i sve radi.Ništa ti nece biti obrisano{#}Velika prednost froyobreada je to što ima puno,jako puno tema i zato mi se sviđa.I još je jako brz,ne ruši se i ne uočavam bugove.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
neaktivan
BoTiA kaže...
a zasto EMcho kaze da je kamera ogranicena na VGA? ako je rijec o videu onda je to isto kao i na stock-u

kamera ti je ograničena na svim 2.3 Romovima,a FroyoBread je 2.2.9 :D !

taj rom ima dosta stvari koje ima GingerBread pa izgleda kao i da je :))

nemaš problema,na FroyoBread-u ti je kamera 3MPX i video snimanje kako treba bit :))

XPERIA X8 White * 2.2.9 FroyoBread *
15 godina
neaktivan
Emcho kaže...

taj što si ti skinuo je ok.

Ali ovaj FroyoBread je po meni najbolji..ima najviše opcija i najbrži je ;)

.......za ROMove koje si skinio a da završavaju na .zip,njih samo ubaciš na SD karticu,bilo gdje i u xRecovery-u odeš na instal custom zip,instal custom zip from SD i nađeš gdje si stavio taj .zip i samo na njeg odeš i pričekaš da sve završi i to je to.. :))........

ovo vrijedi za FroyoBread v018 ,i naravno za  sve FroyoBread-e i za sve koji završavaju na (.zip)

di mogu skinut ovaj froyo sta ti koriatis? 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
16 godina
neaktivan
atiHD kaže...
Emcho kaže...

taj što si ti skinuo je ok.

Ali ovaj FroyoBread je po meni najbolji..ima najviše opcija i najbrži je ;)

.......za ROMove koje si skinio a da završavaju na .zip,njih samo ubaciš na SD karticu,bilo gdje i u xRecovery-u odeš na instal custom zip,instal custom zip from SD i nađeš gdje si stavio taj .zip i samo na njeg odeš i pričekaš da sve završi i to je to.. :))........

ovo vrijedi za FroyoBread v018 ,i naravno za  sve FroyoBread-e i za sve koji završavaju na (.zip)

di mogu skinut ovaj froyo sta ti koriatis? 

Mozes ovdje FroyoBread

Pošto su u zadnje vrijeme sad svi počeli hvaliti taj FroyoBread, a ja i dalje korisim rachtov Floyo 0.20, jel mi prepourčavate da pređem na FroyoBread, mislim jeli šta bolji, koliko drži baterija, da li se ruši, koliko je stabilan, brz, da li mi se uopće isplati prelazit sa floyo 0.20..?...

17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

stavil sam floyobread v18 i zakon izgleda,kak se teme stavljaju?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 16:40 (al zagorec).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

mi mozes rec kako si to stavio? 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

prvo sam rootao i instaliral xrecovery

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1046605

onda skines froyobread

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079463

kopiras u sdcard/

pokrenes xrecovery > install custom zip > nadjes "update-FroyoBread.v018.zip" > instaliras > reboot

to mozes sve radit pod uvjetom da imas 015 baseband,pogledaj u postavke > o telefonu > verzija osnovnog frekv. pojasa i zadnja tri broja moraju biti 015

ak nemas tako onda fleshas mob s SEUS-om

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
al zagorec kaže...

U Romu vec imas instaliran Theme Chooser.Da bi stavio temu skini neku temu od ovih.Instaliraj temu,Odi u Theme Chooser odaberi temu i restartiraj mob i trebalo bi raditi.{#}Ovako to kod mene izgleda {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 17:22 (Jebasu123).
15 godina
neaktivan

evi da se pohvalim da sam i ja ponosni vlasnik custom rooma xD...stavio sam si floyo 2.2.9 i za sad sve super radi nema bugova ni nista lijepo izgleda i sve je super kamera radi i sve...zanima me samo dal mogu aplikacije stavit na mem.karticu? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 18:42 (atiHD).
16 godina
Jebasu123 kaže...
al zagorec kaže...

U Romu vec imas instaliran Theme Chooser.Da bi stavio temu skini neku temu od ovih.Instaliraj temu,Odi u Theme Chooser odaberi temu i restartiraj mob i trebalo bi raditi.{#}Ovako to kod mene izgleda {#}

koja ti je to tema ako smijem pitati? ikonice mi odlično izgledaju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Jebasu123 kaže...
al zagorec kaže...

koja ti je to tema ako smijem pitati? ikonice mi odlično izgledaju.

Naravno{#} Tema je ovdje touchwizzed.U kombinaciji sa ovim  TouchWiz launcherom.Ovaj (Only Icons).{#}

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

kako da odaberem temu na floyou 0.30 jel netko zna? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
atiHD kaže...

kako da odaberem temu na floyou 0.30 jel netko zna? 

pogledaj post iznad svojeg zadnjeg posta {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 19:35 (al zagorec).
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

da al di skine tu aplikaciju theme chooser...malo sam noob jos uvijek sorry :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
atiHD kaže...

da al di skine tu aplikaciju theme chooser...malo sam noob jos uvijek sorry :S

vec ti je instalirana {#}

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

a di se nalazi... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
atiHD kaže...

a di se nalazi... {#}

aha, ti imas floyo

imas tu SE temu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136165

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Imam jedan problem.Rootao sam xperiu x8 i sve je ok (pisalo je your phone is rooted would you like to donate .stisnuo sam NO) i onda instaliram astro ,na mob stavim file od xrecovery i instaliram root explorer,pokrenem root explorer i piše mi "restart app ,root acess has not yet been obtained.click ok,then restart the app to try again,make sure you respond cprrectly to the su prompt.

molim vas pomozite.

:(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znači probaj izvadit bateriju i ponovno ju stavit,zna se desit da mu treba vremena nekad..;)

ja sam neki dan svoju xperiu brickao ,mob se nije palio dalje od SonyEricsson loga,poludio sam,nisam znao šta da radim,no sve sam vratio pomoću FlashToola :D

14 godina
neaktivan

TNX.majstore

radi

Ljudi ovaj čovjek je CAR :)

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Još mi sada samo trebaju ti ROM-ovi može mi netko preporuke dati?ugl. trebam neki dobar ROM koji podrzava multitouch u igrama tipa pes 2011

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sebo0801 kaže...

Još mi sada samo trebaju ti ROM-ovi može mi netko preporuke dati?ugl. trebam neki dobar ROM koji podrzava multitouch u igrama tipa pes 2011

x8 ne podrzava multitouch i neces moci igrati igre u kojima je to potrebno, postoji jedino taj pinch to zoom, ali niti to ne radi savrseno.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
neaktivan

Daš link od nekvog dobrog custom roma?

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Jel tko isprobao froyobread?Meni se instaliruje već 20 min ,jel to ok? s tim da je nakon 2 min.stao onaj kotač oko logoa...

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2011 16:24 (sebo0801).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Drago mi je da sam pomogao:))

custom rom-definitivno preporučam FroyoBread v019 ;)

i x8 ima dva tipa digitizera..jedan podržava multitouch (4 prsta) i to su večinom oni koji su kasnije kupljeni ,taj digitizer se zove Cypress digitizer,a za nas koji imamo Synaptics čip,za nas postoji pinch2zoom koji je solidan ;) radi na istom principu kao i pravi multitouch.

17 godina
neaktivan
sebo0801 kaže...

Jel tko isprobao froyobread?Meni se instaliruje već 20 min ,jel to ok? s tim da je nakon 2 min.stao onaj kotač oko logoa...

Pa i nije baš normalno.{#}Jesi napravio full wipe? Ako nisi onda izvadi beteriju stavi opet,flashaj,full wipe i onda reboot.Trebalo bi radit{#}

Btw. Ja koristim froyobread i definitivno najbolji rom za mene.Jako brz,stabilan,dobar battery life,ne trzucka i ima jako puno tema za njega.A kako se stavljaju objasnio sam u par postova iznad.{#}

14 godina
neaktivan

TNX.ljudi sve radi :)

15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

kako ubaciti fancy widget na froyobread, floyo ga ima u sebi, dali ga je moguce uopce ubaciti u froyobread! nadam se da zante o kojem widgetz se radi, HTC-ov onaj sat + dolje prognoza vremena...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
definho kaže...

kako ubaciti fancy widget na froyobread, floyo ga ima u sebi, dali ga je moguce uopce ubaciti u froyobread! nadam se da zante o kojem widgetz se radi, HTC-ov onaj sat + dolje prognoza vremena...

Skines ga sa marketa, samo više se ne zove tako i promijenili su iconu sad se zove Fancy Widgets

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice