hoće li ubrzo FroyoBread v0.19,mislim preći sa Floya 0.30 na Froyobread,dali da čekam da izađe 0.19 ili da odmah stavim Froyobread 0.18?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
hoće li ubrzo FroyoBread v0.19,mislim preći sa Floya 0.30 na Froyobread,dali da čekam da izađe 0.19 ili da odmah stavim Froyobread 0.18?
Stavi slobodno v 18 lagano ga updateas kad dode 19.Samo instaliraš zadni custom zip preko tog i sve radi.Ništa ti nece biti obrisano
Velika prednost froyobreada je to što ima puno,jako puno tema i zato mi se sviđa.I još je jako brz,ne ruši se i ne uočavam bugove.
kamera ti je ograničena na svim 2.3 Romovima,a FroyoBread je 2.2.9 :D !
taj rom ima dosta stvari koje ima GingerBread pa izgleda kao i da je :))
nemaš problema,na FroyoBread-u ti je kamera 3MPX i video snimanje kako treba bit :))
taj što si ti skinuo je ok.
Ali ovaj FroyoBread je po meni najbolji..ima najviše opcija i najbrži je ;)
.......za ROMove koje si skinio a da završavaju na .zip,njih samo ubaciš na SD karticu,bilo gdje i u xRecovery-u odeš na instal custom zip,instal custom zip from SD i nađeš gdje si stavio taj .zip i samo na njeg odeš i pričekaš da sve završi i to je to.. :))........
ovo vrijedi za FroyoBread v018 ,i naravno za sve FroyoBread-e i za sve koji završavaju na (.zip)
di mogu skinut ovaj froyo sta ti koriatis?
taj što si ti skinuo je ok.
Ali ovaj FroyoBread je po meni najbolji..ima najviše opcija i najbrži je ;)
.......za ROMove koje si skinio a da završavaju na .zip,njih samo ubaciš na SD karticu,bilo gdje i u xRecovery-u odeš na instal custom zip,instal custom zip from SD i nađeš gdje si stavio taj .zip i samo na njeg odeš i pričekaš da sve završi i to je to.. :))........
ovo vrijedi za FroyoBread v018 ,i naravno za sve FroyoBread-e i za sve koji završavaju na (.zip)
di mogu skinut ovaj froyo sta ti koriatis?
Mozes ovdje FroyoBread
Pošto su u zadnje vrijeme sad svi počeli hvaliti taj FroyoBread, a ja i dalje korisim rachtov Floyo 0.20, jel mi prepourčavate da pređem na FroyoBread, mislim jeli šta bolji, koliko drži baterija, da li se ruši, koliko je stabilan, brz, da li mi se uopće isplati prelazit sa floyo 0.20..?...
stavil sam floyobread v18 i zakon izgleda,kak se teme stavljaju?
mi mozes rec kako si to stavio?
prvo sam rootao i instaliral xrecovery
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1046605
onda skines froyobread
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1079463
kopiras u sdcard/
pokrenes xrecovery > install custom zip > nadjes "update-FroyoBread.v018.zip" > instaliras > reboot
to mozes sve radit pod uvjetom da imas 015 baseband,pogledaj u postavke > o telefonu > verzija osnovnog frekv. pojasa i zadnja tri broja moraju biti 015
ak nemas tako onda fleshas mob s SEUS-om
U Romu vec imas instaliran Theme Chooser.Da bi stavio temu skini neku temu od ovih.Instaliraj temu,Odi u Theme Chooser odaberi temu i restartiraj mob i trebalo bi raditi.
Ovako to kod mene izgleda 
evi da se pohvalim da sam i ja ponosni vlasnik custom rooma xD...stavio sam si floyo 2.2.9 i za sad sve super radi nema bugova ni nista lijepo izgleda i sve je super kamera radi i sve...zanima me samo dal mogu aplikacije stavit na mem.karticu?
U Romu vec imas instaliran Theme Chooser.Da bi stavio temu skini neku temu od ovih.Instaliraj temu,Odi u Theme Chooser odaberi temu i restartiraj mob i trebalo bi raditi.
koja ti je to tema ako smijem pitati? ikonice mi odlično izgledaju.
koja ti je to tema ako smijem pitati? ikonice mi odlično izgledaju.
Naravno
Tema je ovdje touchwizzed.U kombinaciji sa ovim TouchWiz launcherom.Ovaj (Only Icons).
kako da odaberem temu na floyou 0.30 jel netko zna?
kako da odaberem temu na floyou 0.30 jel netko zna?
pogledaj post iznad svojeg zadnjeg posta 
da al di skine tu aplikaciju theme chooser...malo sam noob jos uvijek sorry :S
da al di skine tu aplikaciju theme chooser...malo sam noob jos uvijek sorry :S
vec ti je instalirana 
a di se nalazi... 
a di se nalazi... 
aha, ti imas floyo
imas tu SE temu
Imam jedan problem.Rootao sam xperiu x8 i sve je ok (pisalo je your phone is rooted would you like to donate .stisnuo sam NO) i onda instaliram astro ,na mob stavim file od xrecovery i instaliram root explorer,pokrenem root explorer i piše mi "restart app ,root acess has not yet been obtained.click ok,then restart the app to try again,make sure you respond cprrectly to the su prompt.
molim vas pomozite.
:(
znači probaj izvadit bateriju i ponovno ju stavit,zna se desit da mu treba vremena nekad..;)
ja sam neki dan svoju xperiu brickao ,mob se nije palio dalje od SonyEricsson loga,poludio sam,nisam znao šta da radim,no sve sam vratio pomoću FlashToola :D
TNX.majstore
radi
Ljudi ovaj čovjek je CAR :)
Još mi sada samo trebaju ti ROM-ovi može mi netko preporuke dati?ugl. trebam neki dobar ROM koji podrzava multitouch u igrama tipa pes 2011
Još mi sada samo trebaju ti ROM-ovi može mi netko preporuke dati?ugl. trebam neki dobar ROM koji podrzava multitouch u igrama tipa pes 2011
x8 ne podrzava multitouch i neces moci igrati igre u kojima je to potrebno, postoji jedino taj pinch to zoom, ali niti to ne radi savrseno.
Daš link od nekvog dobrog custom roma?
Jel tko isprobao froyobread?Meni se instaliruje već 20 min ,jel to ok? s tim da je nakon 2 min.stao onaj kotač oko logoa...
Drago mi je da sam pomogao:))
custom rom-definitivno preporučam FroyoBread v019 ;)
i x8 ima dva tipa digitizera..jedan podržava multitouch (4 prsta) i to su večinom oni koji su kasnije kupljeni ,taj digitizer se zove Cypress digitizer,a za nas koji imamo Synaptics čip,za nas postoji pinch2zoom koji je solidan ;) radi na istom principu kao i pravi multitouch.
Jel tko isprobao froyobread?Meni se instaliruje već 20 min ,jel to ok? s tim da je nakon 2 min.stao onaj kotač oko logoa...
Pa i nije baš normalno.
Jesi napravio full wipe? Ako nisi onda izvadi beteriju stavi opet,flashaj,full wipe i onda reboot.Trebalo bi radit
Btw. Ja koristim froyobread i definitivno najbolji rom za mene.Jako brz,stabilan,dobar battery life,ne trzucka i ima jako puno tema za njega.A kako se stavljaju objasnio sam u par postova iznad.
TNX.ljudi sve radi :)
kako ubaciti fancy widget na froyobread, floyo ga ima u sebi, dali ga je moguce uopce ubaciti u froyobread! nadam se da zante o kojem widgetz se radi, HTC-ov onaj sat + dolje prognoza vremena...
kako ubaciti fancy widget na froyobread, floyo ga ima u sebi, dali ga je moguce uopce ubaciti u froyobread! nadam se da zante o kojem widgetz se radi, HTC-ov onaj sat + dolje prognoza vremena...
Skines ga sa marketa, samo više se ne zove tako i promijenili su iconu sad se zove Fancy Widgets