Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.141.025
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
17 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
Ajde ako nije problem napisi sto i kako.
Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Warrior kaže...

ekipa, kako da unrootam mob? tako da ovi u garantnom servisu ne vide da sam išta radio u slučaju da nešto bude.

probao sam floyo, no dosta je još pun bugova. više puta dnevno mi se reboota dok koristim wi-fi pa sam restorao na original. sad bi ga samo htio unrootat i vratit u tvorničko stanje. pa ako je netko voljan pomoći ;)

zasto bi unrootao?

to nema veze sa garancijom.

ima, rootanjem gubis garanciju..

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
ROOTANJEM se garancija NE gubi!
Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Raspitaj se malo bolje, GUBI SE...

napominjem, ovdje govorim o SE x8 od bonbon-a...a sumnjam da t-mobile, vip, tele2, tomato dozvoljavaju root i da se kod njih ne gubi..

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

kakve su predonsti adroida 2.1 u odnosu na 1.6........inace ja imam 1.6 al prilikom surfanja priko wlan-a ponekad ne mogu otvorit neku stranicu, pise web page not ewalible a uvijek ima signala jel neko zna u cemu je kvaka

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

kakve su predonsti adroida 2.1 u odnosu na 1.6........inace ja imam 1.6 al prilikom surfanja priko wlan-a ponekad ne mogu otvorit neku stranicu, pise web page not ewalible a uvijek ima signala jel neko zna u cemu je kvaka

omg pa updateaj ništa te ne košta i jako je jednostavno{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

evo napravio sam unroot tako što sam sa SE Update service ponovo nadogradio softver. provjerio sa root explorerom da je unrootan.

pričekat ću kad se usavrši neki ROM pa onda ponovo root!

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

a gdje da nađem taj 2,1 jel se moze skinit sa interneta

0 0 hvala 0
15 godina
hitmanr kaže...

a gdje da nađem taj 2,1 jel se moze skinit sa interneta

skini sony ericsson update service na PC i on će te voditi dalje...

16 godina
neaktivan
Uny kaže...
luka_cro kaže...

Raspitaj se malo bolje, GUBI SE...

napominjem, ovdje govorim o SE x8 od bonbon-a...a sumnjam da t-mobile, vip, tele2, tomato dozvoljavaju root i da se kod njih ne gubi..

ja i dalje tvrdim da se ne gubi....

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan
A da prestanete samo "tvrdit", pa da počnete i potkrijepljivat? Jer i mene zanima.
HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
rootom se garancija ne gubi, to je modificiranje softwarea i nevidim zasto bi se gubila garancija, ti mozes staviti na mob sto ti zelis...gospon gore je valjda to zamjenio npr. kada mjenjas product code na nokiji za custom rom onda se garancija gubi, al ovako ne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
rootom se garancija ne gubi, to je modificiranje softwarea i nevidim zasto bi se gubila garancija, ti mozes staviti na mob sto ti zelis...gospon gore je valjda to zamjenio npr. kada mjenjas product code na nokiji za custom rom onda se garancija gubi, al ovako ne.

ne nisam zamijenio, bas zbog tebe, pitao sam ih, i lijepu su mi rekli da gubi se...opet tvrdim to vrijedi za SE x8 kupljenog kod bonbon-a, ne znam kako stoji kod drugih operatera...znaci nemislim na nikakvo mijenjanje coda niti ista, mislim samo na root(davanje svih ovlasti)... pitajte dalje onda nekog, meni su tako rekli a valjda oni znaju, mislim rade tamo :)

16 godina
neaktivan
Uny kaže...
luka_cro kaže...

ne nisam zamijenio, bas zbog tebe, pitao sam ih, i lijepu su mi rekli da gubi se...opet tvrdim to vrijedi za SE x8 kupljenog kod bonbon-a, ne znam kako stoji kod drugih operatera...znaci nemislim na nikakvo mijenjanje coda niti ista, mislim samo na root(davanje svih ovlasti)... pitajte dalje onda nekog, meni su tako rekli a valjda oni znaju, mislim rade tamo :)

Pa tko ti je to rekel?

ekipa iz bonbona?

stvarno?

17 godina
neaktivan
Warrior kaže...

evo napravio sam unroot tako što sam sa SE Update service ponovo nadogradio softver. provjerio sa root explorerom da je unrootan.

Kakve veze root ima sa custom romom?

:)
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8
nema veze...
da, kolega je u pravu, ja sam se malo presao....
dakle rootanjem se gubi gara.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Uny kaže...
luka_cro kaže...

Pa tko ti je to rekel?

ekipa iz bonbona?

stvarno?

da ekipa iz bonbon-a, zato ti i velim, nisa nista lose mislio :)

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ako niste svakako probajte novi 2.3.3. J005 - meni najbolji do sad!

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji su mu bugovi (što ne radi)?

Koma
16 godina
neaktivan
Koma_Zd kaže...

Koji su mu bugovi (što ne radi)?

Pa jedino kamera(snimanje), koliko san dosad primjetia.

HOĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Po meni je trenutno 2.2.1 HackDroid najbolji.

BTW Tražim C++ programera,trebamo pomoć oko drivera za mutlitouch.

P.S.Dolaze mi s eBaya Sennheiser CX500 pa ću nabacit review :)

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Sony Ericsson Xperia X8

ne znam ljudi ja sam ga kupio u slobodnoj prodaji oko neki 1500kn

znaci ne moram ga dekortirat i mogu staviti karticu koju hocu, a u ostalom mobac je dobar

a kupio sam ga iskljucljivo zbog diktafona,a u trgovini sam ga kupio jer su mi rekli da ima

medutim ne mogu nigdje to da nadem pa vas molim za pomoc da mi pomognete oko toga

i dali ga uopce ima i zanima me gps tj navigacija dali se moze instalirati i to?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

Kakva je kamera na mobu?

Mislim u ponedjeljak kupiti mob.

Navest ću neke minuse koje sam do sad vidio na mobu u nekih pola sata korištenja.

- Mob nije nesto pretjerano kvalitetno napravlje, platike se uvijaju i sveukupno je previse plastike.

- Kamera je vrlo loša no vidio da postoje neki programi za poboljšanje no nevjerujem u neku veliku efiksanost isith.

- Zvučnik također nije nešto za razliku od nokie 5800 i 6233 koje rasturaju u tom segmentu, ali sa senhajzericama cx 250 je ok.

- display je relativno malen, rezolucija također, vide se pixeli, boje su nekako sive, umjetne, fale živosti, ali za TFT ekran solidno.

ako se sjetim još nečeg napisat ću. To sam probavao na Androidu 1.6

ne znam prijatelju vidim da je tema dosta stara,ali moram se nadovezat, zelim rec da ta tvoja metoda isprobavanja nije istinita.

recimo imao sam sve nokie dosad sto se tice zvuka bile su dobre ali ne i glasne,tako da za razliku x 8 od njih je dosta glasna

i dobro se cuje,a sto se tice maske i plastike i tu si promasio za sve nokie i ericssone x8 ili bilo koji drugi je plastika iste kvalitete,neka su manje a

neke su svrce tako da i maska nije bas takva kao sto si rekao i nista se ne uvija,a sto se tice camere je da ima malo piksela ali ti mogu rec da su slike cak bolje od onih sto imaju 5meg pix

isprobao sam pa sam to vidio i znam stoga je camera doista dobra i cijeli uredaj je doista dobar za 5,a to ti govorim iz moga iskustva, a i moram ti rec da mi se sony ericcson defenitivno

niti jedan ne svida ali je ova x8 sasvim solidan aparat pa cak i vise od ocekivanja onima koji su fan sony,toliko od mene

15 godina
neaktivan
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1004740

svi zeljni improviziranog dual toucha.

ZNACI NIJE PRAVI, NEGO TOCNIJE IMPROVIZIRANI SINGLE TOUCH PINCH TO ZOOM.
15 godina
TedWilliams kaže...

ZNACI NIJE PRAVI, NEGO TOCNIJE IMPROVIZIRANI SINGLE TOUCH PINCH TO ZOOM.

nema veze svjedno je dobar i nije los za sto je namjenjen dobar je cak je i od nekih koji su bolji digao je prasinu za te pare je savrsen,pa cak mislim da su neki koji su skuplji

su pusiona za njega jer sam gledao x10 koji je mozda zbog svojih 12 mgpix kao bolji a x8 ga sisa u svemu a jeftiniji je tako da ti je to to

15 godina
logic kaže...
Warrior kaže...

Kakve veze root ima sa custom romom?

mene zanima dali taj uredaj ima diktafon i kao dod do njega dali moze ntko pomoc?

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Ima ti aplikacija na marketu.

LP

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TedWilliams kaže...

ZNACI NIJE PRAVI, NEGO TOCNIJE IMPROVIZIRANI SINGLE TOUCH PINCH TO ZOOM.i ajde molim budi jasniji

16 godina
fight kaže...

mene zanima dali taj uredaj ima diktafon i kao dod do njega dali moze ntko pomoc?

Ja sam si instalirao "voice recorder", a imaš hrpu aplikacija za to na marketu.

I vidim da si gore komentirao mobitel pa evo moj osvrt na par stvari. Ne slažem se s tobom u vezi s plastikom i kamerom. Maske su mi očajne, već nakon par dana škripe i jedini način da se to spiječi je stavljat papirić ili nešto iza. Moram priznat da mi je to jako iritirajuće.

A vezano uz kameru, takva je kakve je, loša. Nema autofocus, 3Mpx, ali može poslužit preko dana :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 15:05 (Iggx).
16 godina
neaktivan
Iggx kaže...
fight kaže...

Ja sam si instalirao "voice recorder", a imaš hrpu aplikacija za to na marketu.

I vidim da si gore komentirao mobitel pa evo moj osvrt na par stvari. Ne slažem se s tobom u vezi s plastikom i kamerom. Maske su mi očajne, već nakon par dana škripe i jedini način da se to spiječi je stavljat papirić ili nešto iza. Moram priznat da mi je to jako iritirajuće.

A vezano uz kameru, takva je kakve je, loša. Nema autofocus, 3Mpx, ali može poslužit preko dana :)

Kamera je ok kad koristiš vignette, plastka je u globalu gledano ok ali da škripi škripi.[{#}{#}{#} (dosadno)]

Why So Serious?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice