Sony Ericsson Xperia X8

poruka: 3.109
|
čitano: 1.141.027
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson Xperia X8".
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson Xperia X8
robinho1o kaže...

e ovako sad :D

1. korak sam napravio hahah

2. skino rootexplorer i astro i sad nekuzim kako da inst rootexplorer :S

inace rooto sam mob...

Pa pomoću Astra nađi instalaciju za RootExplorer i instaliraj.

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Šta nije jednostavnije skinuti xrecovery instaler i tako instalirati?

A neće priko toga....

HOĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

evo uspio sam si stavit onaj ginger ROM...

sad me jos zanima zasto mi nece na 0.facebook.com? tmobile sam, nece mi preko preglednika uopce otvorit :S

jel treba sta u opcijama riktat?

takoder imam pitanje, imam onaj ginger rom(neznam tocno ime :D ) i zasto mi nece okretat mobitel vodoravno? stavio sam kvacicu u opcijama auto rotate tako nesto i nece :S

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 21:21 (robinho1o).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
robinho1o kaže...

evo uspio sam si stavit onaj ginger ROM...

sad me jos zanima zasto mi nece na 0.facebook.com? tmobile sam, nece mi preko preglednika uopce otvorit :S

jel treba sta u opcijama riktat?

takoder imam pitanje, imam onaj ginger rom(neznam tocno ime :D ) i zasto mi nece okretat mobitel vodoravno? stavio sam kvacicu u opcijama auto rotate tako nesto i nece :S

Mislim da u tom rpomu nerade neki senzori, taj acelometar i to i da ti ga zato neće okrenuti vodoravno.

Why So Serious?
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

da, neradi ni kamera, koje sranje... :S

koji je najbolji ROM? da najvise stvari radi...? tj. koji ima najmanje bugova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
robinho1o kaže...

da, neradi ni kamera, koje sranje... :S

koji je najbolji ROM? da najvise stvari radi...? tj. koji ima najmanje bugova?

skini si floyo v0.15,ja ga imam i samo snimanje videa i radio ne rade,kamera radi normalno i sve ostalo normalno radi...

16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

da, floyo je super svida mi se jako. :)

ali i dalje mi ne radi 0.face.... pls help help to me muci :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Evo ja sam upravo probao floyo v0.15, i da ZADIVLJEN sam! :D

Hvala puno svima koji su pomogli, posebno Antimadista i Pandza. ;)

I još, koliko vidim, uspijeli ste srediti multitouch.... Okej može sad tut ili link na tut? :D

HOĆU NOVI NICK!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Evo ja sam upravo probao floyo v0.15, i da ZADIVLJEN sam! :D

Hvala puno svima koji su pomogli, posebno Antimadista i Pandza. ;)

I još, koliko vidim, uspijeli ste srediti multitouch.... Okej može sad tut ili link na tut? :D

tko je sredio multitouch?

na x8 ga nema jos.

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
16 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

tko je sredio multitouch?

na x8 ga nema jos.

Ja sam to zaključia iz Pandzinog prošlog potpisa.

HOĆU NOVI NICK!
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo ja cu staviti tutorial za instaliranje ovih romova na mobitel...

prvo sto trebate je rootan mob...mobitel rootate pomocu programa superoneclick kojeg mozete naci ovdje(tu su i sve upute kako ga koristiti):http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=811457

prije nego pocnete sa rootanjem morate izvaditi memorijsku karticu iz mobitela i ukljuciti usb debuging (postavke-aplikacije-razvoj-uklanjanje programskih gresaka)

kad ste rootali mobitel morate skinuti xRecovery koji se nalazi ovdje:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426

kada skinete xRecovery u zip formatu sa te stranice,extractajte ih na memorijsku karticu...zatim pokrenite root explorer(kojeg dobijete automatski kad rootate mob) i kopirajte te fileove (mislim da ih je 3) u system/bin na mobitelu,pazite kad uđete u mapu system/bin da ste mapu postavili na r/w sto znaci read/write,kada uđete u tu mapu preko root explorera imati cete u gornjem desnom kutu tu opciju,na pocetku ce vam biti r/o (read-only),vi samo kliknite na to r/o i prebaciti ce vam na r/w (ako ne napravite ovaj korak necete moci kopirati fileove)...kada ste kopirali te fileove instaliran vam je xRecovery...xRecovery pokrenete tako da kada vam se pali mobitel i pise bijelim slovima sony ericsson pritiscete tipku back na mobitelu...

kada uđete u xRecovery prvo napravite backup svoga trenutnog OS-a tako da ga mozete poslije vratiti u stanju kakvom je u tom trenutku...

zatim sa ove stranice  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=914513  skinete rom koji vas zanima i kojeg zelite instalirati,ukljucite mobitel i spojite ga u racunalo i tada extractate rom u mapu xrecovery/backup na memorijskoj kartici...

kada ste extractali rom na memorijsku,ugasite mobitel i pokrenite xRecovery,idite u opciju backup and restore i uđite u restore...tada ce te vidjeti dvije opcije...prva vam je onaj backup koji ste ranije napravili od starog os-a,a druga vam je rom koji ste skinuli sa xda developersa (vidjete ce te po nazivu o kojem romu se radi)...znaci tada samo kliknete na naziv tog roma i krece restore...nemojte gasiti mobitel dok se to ne napravi,na kraju ce vam pisati restore complete i tada samo pritisnete reboot phone u xRecoveryu...

to bi bilo sve od mene,nadam se da ste sve razumjeli,a ako niste slobodno pitajte sto vas zanima!

kada idem kopirati 3 filea u system/bin nemam opciju za r/w...kako da to namjestim da mogu kopirati???u opcijama u root exploreru nema ništa.

edit: sve riješeno. stavljam floyo.

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 21:56 (Warrior).
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

imam pitanje u vezi mobitela .. nadogradio sam ga na 2.1 update ... zatim sam ga otkljuvao i ubacio vip karticu

sada bi ga htio nadograditi na novi update koji je dosao ... pitanje je dali ce se mob zakljucati??

dado
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nece. Kako ga ne mozes otkljucati preko firmwarea neces ga ni zakljucati tako.

:)
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

zna li tko kako da na floyo v0.15 sredim mobilni internet?

Proud member of: TorrentHR I GFT I TL I B*N I PTN I BCG I IPT I PTM I RMT I MMA-T I MyAM I Demonoid I

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I cesto mi se zna unmountat SD kartica i onda rebootat mob. Da li se to jos nekome dogada?
16 godina
neaktivan
Warrior kaže...
I cesto mi se zna unmountat SD kartica i onda rebootat mob. Da li se to jos nekome dogada?

da, meni.

taj ROM je pun bugova, ustvari svi su i ja ne kuzim kako dobijem vise bodova na benchmarku od galaxy s a angry birds, doodle jump i dalje steka

Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
14 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

e je probao netko mozda instalirat flash player na taj floyo

0 0 hvala 0
15 godina
spaceninj kaže...

meni ga nece instalira,mislim da procesor nije kompatibilan sa flashom...

15 godina
antimadridista kaže...
spaceninj kaže...

meni ga nece instalira,mislim da procesor nije kompatibilan sa flash playerom...

17 godina
antimadridista kaže...
spaceninj kaže...

meni ga nece instalira,mislim da procesor nije kompatibilan sa flashom...

tako je, može se instalirati, ali ne radi

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
14 godina
protjeran
Sony Ericsson Xperia X8

mislim ono, kupim si mob za soma kn u bonbon da mogu surfat i sad na kraju su ovi u bonbon ukinuli dnevni paket i stavili 10 put skuplji + nemogu flash player imat

u 3 p materine

1 0 hvala 0
15 godina
spaceninj kaže...

mislim ono, kupim si mob za soma kn u bonbon da mogu surfat i sad na kraju su ovi u bonbon ukinuli dnevni paket i stavili 10 put skuplji + nemogu flash player imat

u 3 p materine

a sto si ti mislio dobit za 1000kn? budi sretan sto imas mobitel sa androidom...

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

da li netko zna kako se odjavit sa facebook-a ocito da nisam dobro pretrazio kad nisam nasa

0 0 hvala 0
17 godina

Ako misliš na facebook aplikaciju, pokreneš ju, odeš na glavnu stranu, tamo di imaš news feed, profile, frends, messages... otvoriš izbornik i odeš na logout.

15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Da napravim mali update :)

Velika je vjerovatnost da će se dualtouch napraviti za X8.

Posebno hvala ljudima sa XDA medu kojima ima i nekoliko naših Rvata :)

Floyo V0.15 je više manje odličan,reboota mi se jedanput u tjedan dana,native app2SD radi savršeno kao i kamera

ali bez video snimanja.

Gingerbread i Honeycomb nisam probao niti namjeravam iako bi Gingy ubrzo trebao biti dovršen kao i Floyo.

A da za multitouch.Vodi se rasprava na xda i ljudi su uspjeli ubaciti driver za touch,probano s nekoliko njih-na zadnjem je radio touch ali nije dual-

vjerovatno zato što nije pravi driver od X8.Vjerujem da će doći ubrzo,i ako dođe prvi ćete saznat.

Zasad sve od mene.Ako vam treba pomoć oko roota i takvih stvari javite se :)

P.S.V0.15 i Gingy v0.9 zahtjevaju najnoviji kernel i baseband  015.

To provjerite u About phone.

Jedan on najljepših postova u temi:

"Device drivers support 2 fingers"

LINK na temu!

LP

I have not failed.I've just found 10,00 ways to do it wrong.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 0:40 (pandza94).
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

jel neko zna kako izbrista kontakte pohranjene na mobitel

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 13:12 (hitmanr).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ekipa, kako da unrootam mob? tako da ovi u garantnom servisu ne vide da sam išta radio u slučaju da nešto bude.

probao sam floyo, no dosta je još pun bugova. više puta dnevno mi se reboota dok koristim wi-fi pa sam restorao na original. sad bi ga samo htio unrootat i vratit u tvorničko stanje. pa ako je netko voljan pomoći ;)

16 godina
neaktivan
Warrior kaže...

ekipa, kako da unrootam mob? tako da ovi u garantnom servisu ne vide da sam išta radio u slučaju da nešto bude.

probao sam floyo, no dosta je još pun bugova. više puta dnevno mi se reboota dok koristim wi-fi pa sam restorao na original. sad bi ga samo htio unrootat i vratit u tvorničko stanje. pa ako je netko voljan pomoći ;)

zasto bi unrootao?

to nema veze sa garancijom.

17 godina
neaktivan

ja sam mislio da garancija ne vrijedi ako je mob rootan pa bi ga zato unrootao dok se ne sredi neki ROM kako spada.

14 godina
neaktivan
Sony Ericsson Xperia X8

Pozdrav, ja sam svoj xperia x8 upgradeao s 2.1 na Froyo 2.2 prije 10 minuta i prvi su dojmovi ne samo da je tri puta brži nego prije nego leti,i sučelje je puno ljepše i ima puno više opcija... Poslije vam mogu javiti još dojmova i reći što vas sve zanima ako me pitate i uhvatim slobodnog vremena...

EDIT:Osvojio je 1025 bodova na quadrantu,treći je po redu, odmah iza Moto Droida X

Koma
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 21:20 (Koma_Zd).
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice