Sony Ericsson XPERIA X10 mini Pro

poruka: 9
|
čitano: 9.485
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson XPERIA X10 mini Pro".
15 godina
neaktivan

e ako neko zna cijenu neka napišePlač

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

2700 VIP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan

Da ne otvaram novu temu:

frend mi nakon nadogradnje androida sa 1.6 na 2.1 ne moze na facebook zero;

izbacuje mu da mreza ne podrzava zero, a nekad samo da stranica nije dostupna.

na verziji 1.6 sve radi normalno. 

zna neko rjesenje?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 1:41 (mario1990).

0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

ZA: solidan ekran i kamera (ima prejak kontrast), dobar gps, kvalitetna tipkovnica zavidne upotrebljivosti, brzina, povezivanje na facebook i preuzimanje kontakata sa facebooka, android platforma s puno aplikacija na marketu, može se puniti putem USB sučelja, ima gumb na kućištu za slikanje, dobar odaziv na pritisak, 

PROTIV: prekratko trajanje baterije dan do dva, nemogućnost kupovine jače baterije, uređaj ima magnet (vjerojatno od zvučnika) koji nije preporučljivo držati u blizini bankovnih magnetnih kartica, fotoaparat nema nikakve dodatne funkcije (čak ni bljeskalicu ne možete natjerat da radi kad vi hoćete), slušalice za u uho solidne kvalitete s velikim problemom u slučaju vjetra, osnovni desktop treba obavezno nadograditi nezavisnim softverom (ADW je ok) jer na njega nemožete naljepiti ikonice, tastatura ima naopako namješteno z i y, ispodprosječna kvaliteta zvučnika, radio osrednje lovi stanice, dosta slab softver za računalo (ukoliko ne koristite outlook nemožete backupirat podatke, nema mogućnosti slanja SMS-a s računala), nema mape već ih morate kupiti ili se priključiti na internet kako bi koristili google maps, skype sa marketa nije podržan pa ga morate instalirati na divljaka, nema izbora profila za jačinu zvuka i melodije

ZAKLJUČAK: Solidan mobitel za manje zahtjevnu publiku, mlađu generaciju zakačenu na facebook i twitter, s obzirom da je Sony kvaliteta je prisutna ali kao i gomila nedostataka koji nisu pristuni kod sličnih mobitela drugin proizvođača

OCJENA: 6/10

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Frend mi ima Xperiu X10 mini Pro i kad želi ukucat pin pojavi mu se da upiše Pin za otključavanje SIM mreže za što ja pretpostavljam da je mobitel zaključan na određenu mrežu. Probali smo sa Vip i karticom. Zanima me kako se mobitel može otključat.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 mini Pro
TheRunner kaže...

Zanima me kako se mobitel može otključat.

Vjerojatno negdje u servisu.

17 godina
neaktivan

Di ima za kupiti ovaj mobitel bez pretplate jel neko pronasao?

[img]http://www.danasoft.com/sig/229143.jpg[/img]

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson XPERIA X10 mini Pro
juky kaže...

Di ima za kupiti ovaj mobitel bez pretplate jel neko pronasao?

Ne znam za ducane, al ima ih na njuskalu po 1000 kn.

- http://www.njuskalo.hr/sony-ericsson-x10/sony-ericsson-x10-mini-pro-oglas-3087646

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice