Sony Ericsson C510

poruka: 19
|
čitano: 14.059
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Sony Ericsson C510".
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson C510

Ništa posebno...frend ga kupio.

-moglo bi se reći, jedan od boljih SE dummy mobitela

-ekran je jako velik, rezolucija je dobra, prikaz uobičajeno dobar.

Još jedan iz serije Cybershot telefona, dakle kamera je dosta dobra. Klasičnih 3 Mpx, oštrina dobra.

Ima i onu opciju Smile Shutter, da "lovi" osmjehe.

Mobitel je jako lijep, pogotovo u crnoj boji, kada se povuče poklopac kamere, vidi se dosta efektna plava metalik boja....

Multimedijalne mogućnosti uobičajene za SE. Sve što treba prosječnom korisniku.

Tipkovnica je dobra.

Meni osobno je mobitel ipak malo previsok; ne znam, moža mi se čini, a možda je zbog male debljine od samo 13mm.

Inače ne volim baš puno takve tanke, visoke mobitele, ali ovaj može proći..

Iako, mislim da cijena nije opravdana...

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sony Ericsson C510
Alex55 kaže...

Ja mislim da je cijena opravdana... A i inače Sony Ericsson malo "precijenjue" svoje mobitele, a ovaj je ipak malo suzdržan u tome... A ja baš volim tanke, i taj je jedan od rijetkih koji je tako tanak...

Ima li IR?

Nema IR.

Evo, više detalja na: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c510-2640.php

Odličaj sajt što se mobitela tiče.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Ericsson C510

Jel ima zoom na kameri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Jel ima zoom na kameri?

Ima digitalni zoom. Ali nebih ti preporučio da to koristiš jer slika gubi na kvaliteti (tako ti je kod svakog mobitela).

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
Dodge_167 kaže...

Jel ima zoom na kameri?

Ima digitalni zoom. Ali nebih ti preporučio da to koristiš jer slika gubi na kvaliteti (tako ti je kod svakog mobitela).

Ma dobro je i to, jer na k770 je bio zoom samo na VGA rezi.

17 godina
neaktivan
Dodge_167 kaže...

Ma dobro je i to, jer na k770 je bio zoom samo na VGA rezi.

pa i C510 ima samo na VGA rezoluciji

btw. svaka pomoć dobrodošla ovdje

Bubamara na steroidima. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
neaktivan
Sony Ericsson C510

mene bas zanima taj mob...kakva mu je kamera i kolika mu je jacina zvucnika???

I Dont need to Get a life...I am a Gamer I have lots of lives...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

mene bas zanima taj mob...kakva mu je kamera i kolika mu je jacina zvucnika???

kamera je odlična kad se slikaju valjski prostori po danu, ali u zatvorenim prostorima gdje nema puno svjetla ili po noći, sliku nisu baš kvalitetne...

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
Sony Ericsson C510

Danas kupio navedeni mobitel i primjetio sam da je slikanje jako sporo, tj. manje od 30 FPS u modu slikanja za razliku od snimanja videa gdje sve teče fluidno, a i nema neke velike razlike u kvaliteti. Pitam se zašto je tako i kako mogu ubrzati mod slikanja??

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
crystal6 kaže...

Danas kupio navedeni mobitel i primjetio sam da je slikanje jako sporo, tj. manje od 30 FPS u modu slikanja za razliku od snimanja videa gdje sve teče fluidno, a i nema neke velike razlike u kvaliteti. Pitam se zašto je tako i kako mogu ubrzati mod slikanja??

Bilo tko?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

tako je kod i mene. nadogradio sam firmware i opet je isto. probat ću nadogradit na zadnji R1GA026

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
jurluk kaže...

tako je kod i mene. nadogradio sam firmware i opet je isto. probat ću nadogradit na zadnji R1GA026

Primjetio sam da je tako samo u interijerima, a vani radi ko urica. Čudno!

17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

e da, vidiš i kod mene. valjda jer vani ima puno više svjetla, pa se lakše fokusira... ne znam...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
16 godina
Sony Ericsson C510

nije to ti je zato jer ti je na scenama namjesteno na automatski, ako zelis veci fps po danu odaberi ''SPORT'' (za hvatanje brzih fotki), ukoliko zelis nesto drugo, kombiniraj.

btw, mob je odlican, sad sam ga kupio i prezadovoljan sam :)

HP 6830s 3gb RAM 320 HDD 17 inča 2.16 GH DualCore
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Ericsson C510

Prodajem novi SE C510 :) nikad upotrijebljavan dapače nikad nije izvađen iz kutijice,tako je to kad stara kupi mobitel na prepad a ja već imam svoj... ima netko zainteresiran?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
crystal6 kaže...

e da, vidiš i kod mene. valjda jer vani ima puno više svjetla, pa se lakše fokusira... ne znam...

Necete vjerovati ali to je normalno :) Ozbiljno, evo..ja imam C905 sa xenon blicom i ponekad zna zblesaviti (ne koliko C510 ali se osjeti) zbog manjka svjetlosti.

Polovicno resenje je da uvecate ekspoziciju i stavite na +0.3 do 0.5 (vise od ovog slika ce biti "oprana") ili da stavite na Twilight Portrait

Opcionalno W/B namjestite na Tungsten ili Cloudy.

Grubo receno, mobitel pokusava "nadoknaditi" ISO i tu se osjeti usporenje. Na zalost niti C510 pa niti C905 nemaju Manual ISO vec neko polovicno resenje kroz manualno stelanje expozicije.

Mozda vam se posreci da na www.esato.com pronadete modani camera driver pa da isprobate. Ja sam stavio i vrlo sam zadovoljan ali negativna strana tog modanog drivera je to sto su fileovi veci (to nije problem) zbog manjeg .jpg sazimanja i da takvu sliku ne mozete slati preko bluetootha (ovo je problem) i...brzina spremanja uslikane slike na MS je sporije sto povlaci na vrijeme okidanja (vrlo velik problem)

Ili da ne gnjavim....fabrika je fabrika..tu se ne moze nista (sta bi rekli nasi straci)

Sto se tice C905-ice ako je kamera namjestena na Twilight Landscape a pokusavate slikati unutra...nadrljali ste. Kamera se skoro smrzne

Sa ostalim opcijama nema problema i uzgred.. primjetio sam da i na "idot" kamerama kada je iskljucen blic a pokusavate slikati u losim uvjetima slikanje se uspori.

[edit]

Isklucite stabilizator, geotaging (Add position) i face detection. Sve ove funkcije uticu na kvalitetu i brzinu (negativno, dakako)

All your carefully picked arguments can easiliy be ignored! There are no real rules about posting. There are no real rules about moderating either - enjoy your ban
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 14:34 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan

koliko para

tljubas
16 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson C510

....Molim modove da izbrišu,poveselio se vidjevši da netko prodaje c510,a kasnije vidjeh da je post iz 2010. :/

Pirmjetih Veki. ;),doduše s zakašnjenjem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 23:18 (Azur89).
15 godina
neaktivan
Re: Sony Ericsson C510
Azur89 kaže...

....

Prošle su 3 godine, mislim da je odavno prodan mobitel{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice