Prvo što su korisnici primjetili bilo je jako kratko trajanje baterije, samo jedan dan. Zbog toga sam se dvoumio da ga uopće i uzmem ali nisam se pokajao. Baterija je imala solidnu autonomiju te izdržala izmedju 3 i 4 dana. Pohvale idu i na račun 3,2 mpx kamere sa Carl Zeiss lećama i autofokusom. Slike su (ipak je to mobitel a ne fotoaparat) me iznenadile čistocom i oštrinom. Noćno slikanje zaboravite jer ugradjene 2 led diode ipak ne mogu nadomjestiti bljeskalicu kao na punokrvnim fotoaparatima. Ekran veličine 240x320 sa 16 milijuna boja posao obavlja odlično i čak na suncu nema problema sa čitljivoscu. Kao prednost naveo bih i funkciju da putem AV kabela (koji se dobije u kompletu sa uredjajem) možete pregledavati slike, video isječke pa i slušati muziku na svom televizoru.
Kućiste na prvi pogled izgleda dosta robusno zbog aluminija a slide mehanizam je prilično čvrst i ne klepeta kao na starijim modelima (6280).
A sada loše strane (kako kome). Ako slučajno uklonite stražnji poklopac automatski prestaje komunikacija na relaciju memorijska kartica-uređaj. Nije baš nešto strašno ali mene osobno je to iritiralo. Također ako za dotični mobitel posjedujete torbicu koja se stavlja na remen oko pojasa, pazite da se ne zatvara na magnet jer ako je mobitelu tipkovnica zaključana u blizini magneta on se otključa?!
Eto ako vas uređaji sa symbianom ne privlace ovo je dobar izbor premda je to već stariji model mobitela.