LG Optimus 4X

poruka: 1.296
|
čitano: 287.108
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "LG Optimus 4X".
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Skini One Power Guard i sve lijepo namjesti. Rootaj ga ako nisi i izbriši aplikacije koje ne koristiš. Meni bat traje do 4 dana uz normalno korištenje ( pozivi, sms ) a dan i pol do 2 sa korištenjem interneta i svih gluposti.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: LG Optimus 4X

---

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 15:45 (cickova).
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

a sta trebam sve postavit u tome one poweru skino sam ga...kako ga trebat rootat kako se to radi?

najviše koristim internet i sms i pozive na mobu..mozda da stavim daily mode?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 16:36 (Cervantes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LG Optimus 4X

Evo sranja sa mobitelom,danas se vracam kuci po kisi sa motor,vodonepropusna jakna i propusti,gle ironije i naravno LG nastrada

izvadim bateriju,nije otislo puno vode,lijepo zagrijem fenom nekih petnaestak minuta,stavim rezervnu baterije,lijepo LG logo,cujem zvuk bootanja i onako ekran podijeljen pola/pola,artefakte kao kad graficka baca,znaci gotov je mobitel ?

cuje se zvuk bootanja u aplikacije,samo je ekran gotov,normalno prikaze LG logo i onda krenu artefakti ( jedna strana crna,druga sa artefaktima )

nadam se da cpu,gpu ili nesto nije otislo,jel to znaci da je otisao digitizer ili LCD,prije bi rekao LCD...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moje neko misljenje je da je GPU. Jer da je LCD onda nebi ni logo normalno prikazivao. Nevidim razlog da LCD radi prvo kako spada pa onda ne.

Probaj na garanciju hahah pravi se lud reci da je samo tako otislo od jedanput

16 godina
jura1992 kaže...

Moje neko misljenje je da je GPU. Jer da je LCD onda nebi ni logo normalno prikazivao. Nevidim razlog da LCD radi prvo kako spada pa onda ne.

Probaj na garanciju hahah pravi se lud reci da je samo tako otislo od jedanput

Ne,vidi nema mi to logike,prvo Logo prikaze u redu jer je logo na sredini pa je na obje strane i onda logo zatitra ( ne znam da li je to normalno ) i onda krene ovo opisano

a garanciju nece priznati jer imaju neki garant indikatori vlage pa odmah vide da je li bio u vodi iako teoretski nije bio u vodi nego je samo voda usla

da probam na garanciju ili ? mozda neko upuceniji zna za te indikatore i to

ko za *urac me jos i motor krenio zezati,kad ce kraj *ranjima {#}

14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

susenje fenom ti je bila jedna od vecih gresaka. kod takvih situacija mob raskopas kolko mozs, bacis u rizu (l nes slicno kaj guta vlagu) i PAR dana na toplo. nikako ne palit par dana

druga stvar, kolko ti je mob star? ako je mladji od 6 mjeseci postoji nacin da dobijes novi :)

0 0 hvala 0
16 godina
cickova kaže...

susenje fenom ti je bila jedna od vecih gresaka. kod takvih situacija mob raskopas kolko mozs, bacis u rizu (l nes slicno kaj guta vlagu) i PAR dana na toplo. nikako ne palit par dana

druga stvar, kolko ti je mob star? ako je mladji od 6 mjeseci postoji nacin da dobijes novi :)

Jbg tako sam procitao na netu,sad uopce vise nece upaliti,rastavio sam ga i natrpao u rizu i ako prodje,prodje.

Kupljen je u prvom mjesecu 2013.znaci jos sest mjeseci nije proslo,na pretplatu sam je kupljen,a zatim sam ja od tog lika kupio.

Koji nacin i kako ?  

14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

cekaj da ti nastancam PM, daj mi bar 10 min

0 0 hvala 0
16 godina
cickova kaže...

Nema problema,samo nadam se da ce uspjeti i da nije nesto izvan zakona da podlijeze policiji :P

14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...
cickova kaže...

Nema problema,samo nadam se da ce uspjeti i da nije nesto izvan zakona da podlijeze policiji :P

imas tri PM-a lol, sori, premasio sam debelo 2500 znakova i dio se izgubio (baterija mi je an tastaturi pri kraju i ne reagira mi svako malo -.-), al jasno ce ti bit kad ti posaljem :P

15 godina
neaktivan

Indikatori bi trebali biti bijeli papirici koji kada se smoci pocrveni, tako je to bilo na prijasnjim mobitelima

16 godina
LG Optimus 4X

@cickova hvala na detaljnom objasnjenju,hvala jos jednom,ali to mi je predugo

nikako ne mogu da prihvate garanciju jer su ti papiri pocrvenili pas mater

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mozda mozes probat nac nekog il iz starog mobitela izvuci papirce i zamjenit. To mi jedino pada na pamet.

14 godina
neaktivan
Pa poanta onoga kaj sam ti objasnio je da to mora dokazat trgovac, ne servis, al tvoja lova, kako hoces
15 godina
LG Optimus 4X

eventualno dat na dijagnozu u servis ,možda je svarno stradao samo LCD ,koji se da poprilično lako zamijeniti ,pa se naruči novi 

sad ga možeš i otvoriti i pogledati matičnu ploču u kakvom je stanju...jer garanciju nemaš...nažalost

iako, dok sam radio u servisu mobitela , rijetko je na smočenim mobitelima krepavala samo jedna stvar...

realno ,ako ima vidljivih fleka na LCD-u , bilo kakav pokušaj muljaže servisa "pada u vodu" jer se bude vidjelo po displayu i "listovima" između da je smočeno...

a markeri za vlagu mislim da nisu poljepljeni na matičnu... najčešće idu na kućište,bateriju i LCD.

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 23:36 (vrx).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
LG Optimus 4X

Znam nije ni skup LCD sa Ebaya,ne znam sta cu,uglavnom poklopilo se par stvari u nezgodno vrijeme i eto sranja

E,da je sada Xperia Z,ali sta ces :/

ma necu muljati niti pokusavati nesto,nisam takav tip osobe iako sam pitao,jos kad trebam ovo-ono,nemam volje niti obraza takvo nesto napraviti

najradje bi dao samo na garanciju da mi besplatno utvrde sta je otislo i da znam na cemu sam

gle mob je palio,cuo se boot zvuk i sve dalje,prckam slucajno po appovima,ali imam artefakte iako mi je nejasno kako LG logo moze biti normalno prikazan dok onda krenu artefakti i crni ekran

a fleka nemam na ekranu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
LG Optimus 4X

onda probaj sa dijagnozom na servisu,i moli se da nije stradala mbo...

iskreno, ne znam koji bi ti savjet bio pametan u ovoj situaciji...

računaj da će te servis i kakva zamijena (mbo ili lcd) koštati sigurno oko 1000kn...+- koja kuna...

eventualno pronač razbijenog polovnjaka...?

napokon dočekao DNF i Diablo 3
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sma mu dao savjet, sve po zakonu, ne zeli ga.

ako ti je mob pokisnuo i ne reagira, velika je vjerojatnost da ti je MB otisla, displej sumnjam. i to ti prakticki znaci da ti se vise isplati bacit mob u smece i uzet neki na njuksalu

16 godina
LG Optimus 4X

Evo da javim nakon 12 sati riže.
Nećete vjerovati,ali mobitel radi,nema artefakata,zvuk radi,pozivi rade,wifi/3g i ostalo sve radi,mob normalno boota kao da se nista nije dogodilo.

Pas mater,LG ce biti moj iduci mob.
Planiram ga ugasiti i jos 12 sati u rizi,a onda ako stara nadje silica gel.
Kad dodjem u Zagreb,da odnesem u neki servis da mi ociste i isuše do kraja ?
Agram servis ? 

MOBITEL RADIII ALEEE ALEEE ALEEEEE,ne mogu svladati euforiju 

{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 13:17 (doky01akablava).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

LG rocks,everybody else sucks!{#}

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Evo da javim nakon 12 sati riže.
Nećete vjerovati,ali mobitel radi,nema artefakata,zvuk radi,pozivi rade,wifi/3g i ostalo sve radi,mob normalno boota kao da se nista nije dogodilo.

Pas mater,LG ce biti moj iduci mob.
Planiram ga ugasiti i jos 12 sati u rizi,a onda ako stara nadje silica gel.
Kad dodjem u Zagreb,da odnesem u neki servis da mi ociste i isuše do kraja ?
Agram servis ? 

MOBITEL RADIII ALEEE ALEEE ALEEEEE,ne mogu svladati euforiju 

{#}

jeeeeeeeeeeeeeee :)

ne, nemoj u agram. totalno su neprofesionalni (na forum.hr pogledaj zadnjih par stranica teme o evo 3d, kaj su meni napravili od moba) i ako sve radi nemoj raskapat, nikad ne moze ko tvornicko to vise bit

pusti ti njega jos bar jedan dan, inace paljenje je najgore kaj mozes napravit kad je elektronika mokra, jer protjecanjem struje dolazi do elektrolize, pa korodira sve i zato krepa. Samo ti njega pusti bar jos jedan dan, silica bi bila idealna ak nadjes negdje

16 godina
LG Optimus 4X

U onolikoj euforiji sam kamere zaboravio pogledati i obje ne rade,bacaju artefakte i crasha app od kamere :/

ostaviti cu do sutra ujutro pa cemo vidjeti,sto mislite hoce li pomoci sta jos dan-dva u rizi da spasi kamere ( prednja i straznja ) ?

prednja je krenula raditi 5s i onda crnilo i nece vise,viditi cemo dalje

@cickova koji servis u ZG preporucas da mi detaljno ociste mobitel i ako bude trebalo kad dodje sa Ebaya kamera da zamijene ?

Nasao sam straznju kameru,a prednje nigdje nema 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e sa servisima ti bas ja nemam iskustva, ja sam to sebi sredim :). Također, budi uvjeren da ni jednom serviseru nece bit drago kad mu ti doneses nesto da ti to ugradi, jer i on od dijelova zivi.

postoji velika vjerojatnost da je sve skorodiralo oko kamera, one su ipak nekak "otvorene" i jako osjetljiva stvar, ali isto tako da kamerama nije nista, ali je skorodirao konektor na MB. e onda je sranje iako vjerujem da se da pocistit.

kad si spomenuo da ti se zamaglila prednja kamera, to ti je zbog susenja fenom. Eto, s obzirom na to da steta nije velika, mozes sad probat progurat ono moje, a neka te vuce (gle, nisam ni ja smece od covjeka) to da bi oni tebe sjebali kad god mogu (jer su i mene, ali samo jednom).

i da, ti shvacas da svakim umetanjem baterije u mob riskiras da nesto trajno krepa? kad mob padne u vodu, par dana ne smije ni prismrdit paljenju, znam da nemas zivaca cekat, ali skorodira za par sekundi doslovno, a kolko samo boot proces traje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 17:33 (cickova).
16 godina
LG Optimus 4X

Evo malo experimentiranja sa CM 10.1 ali build je 28.5

S obzirom da je prvo punjenje, odlicno je i drzala, pobrisano je smece, iskljucena sinkronizacija jer mi bas i ne treba.

Na mobilnom internetu je mob bio od pol 9 pa sve do 17:30 uz koristenje google maps-a i gps-a, podosta muzike, cackanja po netu, visenja na xda forumu preko tapatalk-a itd.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

ee moze li mi neko rec kako da stavljam nove temne i kako ih skidam na mob  i postavljam ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a koji ti je rom gore?

16 godina
Nocio kaže...

Evo malo experimentiranja sa CM 10.1 ali build je 28.5

EDIT: ups, malo sam se za*ebao. nisam bas pratio kak spada {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 11:28 (Nocio).
14 godina
neaktivan

nije se na tebe odnosllo, ak se ovo na mene odnosiu hahaha {#}

14 godina
neaktivan
LG Optimus 4X

Pozdrav ! Imam jedan veliki problem nakon instalacije Jelly Bean-a na 4x…. uglavnom kad me netko nazove ili kada ja nazovem nekoga, nakon par sekundi razgovora ekran pocrni i nemogu ga vise otkljucati dok ovaj s druge strane ne prekine !
Prije se to nije dogadalo, kada bi maknuo telefon od uha display bi se automatski palio!
Probao sam s kalibracijom senzora, palio gasio rotaciju ali uvijek isto ?!
Da li netko ima slicnih problema ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice