HTC One

poruka: 33
|
čitano: 17.001
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One".
13 godina
Re: HTC One
mihaeeel kaže...

Narode... mogu ga u vipu za 1800 dobiti. 175 kn mjesecno. Do sada savrsenu tarifu placam 160.. da ga uzmem?

S mobitelom nećeš pogriješiti, ali debelo ćeš ga preplatiti, te odličnu tarifu zamijeniti sa lošijom.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
12 godina
neaktivan
mihaeeel kaže...

Narode... mogu ga u vipu za 1800 dobiti. 175 kn mjesecno. Do sada savrsenu tarifu placam 160.. da ga uzmem? 

Pripazi na tu tarifu, ako mislis na ovu akciju di imas 50% popusta na odabranu opciju to ti vrijedi samo 12 mjeseci a ugovor potpisujes na 24, tako da ce ti kasnije pretplata biti oko 250-300 kn, ovisi koju si kombinaciju odabrao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 9:33 (Gate).
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
mihaeeel kaže...

S mobitelom nećeš pogriješiti, ali debelo ćeš ga preplatiti, te odličnu tarifu zamijeniti sa lošijom.

Pripazi se malo ja sam ga u tele 2 na revoluciju nabavio dok je revolucija bila na akciji 135 kn i mob je bio 1650 kes

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice