Da,tko bi rekao da se quad core procesor grije?
Da,tko bi rekao da se quad core procesor grije?
pa naravno da se grije. mene zanima koja je normala
pa naravno da se grije. mene zanima koja je normala
60 C je max što bi smjelo biti.
kako da saznam kolika je temp?
kako da saznam kolika je temp?
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.alldroid.apps.tempmonitor&hl=hr
evo sam da javim da sam poslo mobitel u agram u svom strošku od 50kn, danas su ga trebali preuzet do 15h al neznam jesu li jer se nejavljaju više a dotad smo ljepo četali, dalje ću vidjet dosad sam bio jako zadovoljan što posvete vrijeme razgovarajući i četajući na faceu ili stvarno nemaju pametnijeg posla hahah
jel su ti javili koliko moras čekat? Dal će bit nešto brže ako im direktno u Zagrebu u servis odnesem?
ni meni nije jasno zasto kadka otvorim task manager pise da 850MB/1GB a samo par stvari pokrenuto što ukupno nije 200MB. Što to znači? Da imam samo 150MB RAM-a za neke nove aplikacije?
evo sam da javim da sam poslo mobitel u agram u svom strošku od 50kn, danas su ga trebali preuzet do 15h al neznam jesu li jer se nejavljaju više a dotad smo ljepo četali, dalje ću vidjet dosad sam bio jako zadovoljan što posvete vrijeme razgovarajući i četajući na faceu ili stvarno nemaju pametnijeg posla hahah
jel su ti javili koliko moras čekat? Dal će bit nešto brže ako im direktno u Zagrebu u servis odnesem?
nisam zadovoljan predao sam ga u utorak i jos nista doduse isti dan su ga otvorili pregledali, narucili novi ekran i antenu e bit ću zadvoljan ako je antena integrirana pa da mi izmjene cijelo stražnje kućište
nisam zadovoljan predao sam ga u utorak i jos nista doduse isti dan su ga otvorili pregledali, narucili novi ekran i antenu e bit ću zadvoljan ako je antena integrirana pa da mi izmjene cijelo stražnje kućište
Neće, ostat će ti tvoje kućište.
Pise da je quadcore, zasto meni pise da je DualCore moj mobitel ?
Kako instalirati Flashplayer i Javu na njega.
hvala.
-------
Skuzio sam da imam LTE 4G verziju mobitela. Odlicno.
Ali i dalje me zanima kako instalirati flash i javu :D
Neće, ostat će ti tvoje kućiše
da upravo sam ih pito :) jbga, na mom su neki tragovi od silikonske maskice i nemoguih očistit nikako ..
Jeli moguće One X koristiti kao daljinski kao što se može Htc One, SGS4, Note 2 ili ne?
Baterija se cudno ponaša, sat i pol skoro dva mi prikaže 72% sa upaljenim wifi-jem, igrama , pa onda strmoglavo padne na 60 tako neš, pa još malo stoji na nekom postotku pa i tak. Jel treba kalibrirat ili?
MOze netko odgovoriti ?
jel netko otkljucavao skoro One X? kodiran mi je dripac na Vip a uskoro planiram preci na drugu mrezu. zasad sam nasao ovo - http://www.cellunlocker.net/unlock-htc-one-x.php
Zovi VIP da ti otkljucaju....nek bude regularnim putem..
Zar se to moze? samo pod uvijetom da se raskida ugovor i otplati uredaj? Daj malo vise reci pliz, neki link ili nes
EDIT: Takoder, kako znati posjedujem li LTE verziju HOXa?
jel netko otkljucavao skoro One X? kodiran mi je dripac na Vip a uskoro planiram preci na drugu mrezu. zasad sam nasao ovo - http://www.cellunlocker.net/unlock-htc-one-x.php
Zovi VIP da ti otkljucaju....nek bude regularnim putem..
Zar se to moze? samo pod uvijetom da se raskida ugovor i otplati uredaj? Daj malo vise reci pliz, neki link ili nes
EDIT: Takoder, kako znati posjedujem li LTE verziju HOXa?
http://www.kupac.hr/vijesti/vasa-pitanja/kako-otkljucati-mobitel-u-tele2-tmobile-i-vip-mrezi.aspx
evo danas mi izbacilo neki manji update softvera na 3.20.401.1 nešto više od 14mb, sve isto samo malo poboljšanje stabilnosti...
MOze netko odgovoriti ?
Google is your frend
Da mi je google frend naso bi. Jel toliki problem odgovorit ili moras prosipat pamet sa googlom ?
Ukucas u google "Flash apk" skines i instaliras.
A sta ce ti Java? Android je djelom baziran na Javi, tak da... a JRE kolko ja znam ne postoji za android.
eto ako je nekome "dosadio" mob, nudim
Novi Vanjski Hard Disk WD My Book® Essential™ 2TB USB 3.0"+ moju nadoplatu
kontakt na pp
evo danas mi izbacilo neki manji update softvera na 3.20.401.1 nešto više od 14mb, sve isto samo malo poboljšanje stabilnosti...
http://androidmuffins.com/update-htc-one-x-official-firmware-3-20-401-1-android-4-2-2-jelly-bean/
prema ovome, nadogradnja ti je sa 4.1.1 na 4.2.2 ...trebao bi osjetiti ubrzanje, stabilnost.
http://androidmuffins.com/update-htc-one-x-official-firmware-3-20-401-1-android-4-2-2-jelly-bean/
prema ovome, nadogradnja ti je sa 4.1.1 na 4.2.2 ...trebao bi osjetiti ubrzanje, stabilnost.
Sve točno piše u tom članku osim informacije da se radi o 4.2.2 androidu, već je u pitanju 4.1.1.
Update se općenito odnosi na popravak problema s WiFi signalom, barem su takva iskustva na XDA forumu.
ja imam neki osjecaj da nakon update-a brže curi baterija. Inace preko noci mi potroši par posto baterije a sinoc 10-11%. Mob mi je super (osim problema sa antenom) i et kad bi se nekako mogao produzit zivot na 48 sati bilo bi super
Zasto ja ne dobivam nikakav update na svoj mob ?
odi na check update i mora ti pisat
bas gledam i pise da nema... 3:17 verzija i dalje.
pa hebo ga dokle planiraju oni to popravljat , nakon 8 dana od dana kada je mob uso u servisnu proceduru nisu ni djelove nabavili, koliko pravo imaju zadrzat mob na servisu jel neko zna ?
Moj mobitel je otkodiran preko HTC.ove stranice sa kodom za njega.
Sad, ja bi htio napraviti reset na tvornicke postavke jer ne mogu nikako internet sloziti za njega. Upisem APN i sve ali jednostavno ne mogu se spojiti. U cem je problem ako netko zna.