HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 742.166
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
odjavljen
HTC One X

Da,tko bi rekao da se quad core procesor grije?

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X

pa naravno da se grije. mene zanima koja je normala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: HTC One X
Keklja kaže...

pa naravno da se grije. mene zanima koja je normala

60 C je max što bi smjelo biti.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron
16 godina
neaktivan

kako da saznam kolika je temp?

13 godina
odjavljen
16 godina
neaktivan
Over(C)lock kaže...

evo sam da javim da sam poslo mobitel u agram u svom strošku od 50kn, danas su ga trebali preuzet do 15h al neznam jesu li jer se nejavljaju više a dotad smo ljepo četali, dalje ću vidjet dosad sam bio jako zadovoljan što posvete vrijeme razgovarajući i četajući na faceu ili stvarno nemaju pametnijeg posla hahah

jel su ti javili koliko moras čekat? Dal će bit nešto brže ako im direktno u Zagrebu u servis odnesem?

16 godina
neaktivan
HTC One X

ni meni nije jasno zasto kadka otvorim task manager pise da 850MB/1GB a samo par stvari pokrenuto što ukupno nije 200MB. Što to znači? Da imam samo 150MB RAM-a za neke nove aplikacije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Keklja kaže...
Over(C)lock kaže...

evo sam da javim da sam poslo mobitel u agram u svom strošku od 50kn, danas su ga trebali preuzet do 15h al neznam jesu li jer se nejavljaju više a dotad smo ljepo četali, dalje ću vidjet dosad sam bio jako zadovoljan što posvete vrijeme razgovarajući i četajući na faceu ili stvarno nemaju pametnijeg posla hahah

jel su ti javili koliko moras čekat? Dal će bit nešto brže ako im direktno u Zagrebu u servis odnesem?

nisam zadovoljan predao sam ga u utorak i jos nista doduse isti dan su ga otvorili pregledali, narucili novi ekran i antenu e bit ću zadvoljan ako je antena integrirana pa da mi izmjene cijelo stražnje kućište

13 godina
Over(C)lock kaže...
Keklja kaže...
Over(C)lock kaže...

nisam zadovoljan predao sam ga u utorak i jos nista doduse isti dan su ga otvorili pregledali, narucili novi ekran i antenu e bit ću zadvoljan ako je antena integrirana pa da mi izmjene cijelo stražnje kućište

Neće, ostat će ti tvoje kućište.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina
HTC One X

Pise da je quadcore, zasto meni pise da je DualCore moj mobitel ?

Kako instalirati Flashplayer i Javu na njega.

hvala. 

-------

Skuzio sam da imam LTE 4G verziju mobitela. Odlicno.

Ali i dalje me zanima kako instalirati flash i javu :D 

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 18:36 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
assassin.st kaže...
Over(C)lock kaže...
Keklja kaže...
Over(C)lock kaže...

Neće, ostat će ti tvoje kućiše

da upravo sam ih pito :) jbga, na mom su neki tragovi od silikonske maskice i nemoguih očistit nikako ..

14 godina
HTC One X

Jeli moguće One X koristiti kao daljinski kao što se može Htc One, SGS4, Note 2 ili ne?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
16 godina
Ne, nema IR. Jedino sa SnartTV koji je na istoj mrezi mozes. Imas brdo appova.
ptspclan.com | visit us ^^
13 godina
neaktivan
HTC One X

Baterija se cudno ponaša, sat i pol skoro dva mi prikaže 72% sa upaljenim wifi-jem, igrama , pa onda strmoglavo padne na 60 tako neš, pa još malo stoji na nekom postotku pa i tak. Jel treba kalibrirat ili?

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

MOze netko odgovoriti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Srednji kaže...
Solidus kaže...

jel netko otkljucavao skoro One X? kodiran mi je dripac na Vip a uskoro planiram preci na drugu mrezu. zasad sam nasao ovo - http://www.cellunlocker.net/unlock-htc-one-x.php

Zovi VIP da ti otkljucaju....nek bude regularnim putem..

Zar se to moze? samo pod uvijetom da se raskida ugovor i otplati uredaj? Daj malo vise reci pliz, neki link ili nes

EDIT: Takoder, kako znati posjedujem li LTE verziju HOXa?

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 22:39 (Mojpismonosa).
13 godina
Mojpismonosa kaže...
Srednji kaže...
Solidus kaže...

jel netko otkljucavao skoro One X? kodiran mi je dripac na Vip a uskoro planiram preci na drugu mrezu. zasad sam nasao ovo - http://www.cellunlocker.net/unlock-htc-one-x.php

Zovi VIP da ti otkljucaju....nek bude regularnim putem..

Zar se to moze? samo pod uvijetom da se raskida ugovor i otplati uredaj? Daj malo vise reci pliz, neki link ili nes

EDIT: Takoder, kako znati posjedujem li LTE verziju HOXa?

http://www.kupac.hr/vijesti/vasa-pitanja/kako-otkljucati-mobitel-u-tele2-tmobile-i-vip-mrezi.aspx

17 godina
neaktivan
HTC One X

evo danas mi izbacilo neki manji update softvera na 3.20.401.1 nešto više od 14mb, sve isto samo malo poboljšanje stabilnosti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

MOze netko odgovoriti ?

Google is your frend

Gadget freak
13 godina
HTC One X

Da mi je google frend naso bi. Jel toliki problem odgovorit ili moras prosipat pamet sa googlom ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One X

Ukucas u google "Flash apk" skines i instaliras.

A sta ce ti Java? Android je djelom baziran na Javi, tak da... a JRE kolko ja znam ne postoji za android.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

eto ako je nekome "dosadio" mob, nudim

Novi Vanjski Hard Disk WD My Book® Essential™ 2TB USB 3.0"

+ moju nadoplatu

kontakt na pp

Ne kradi! - vlada mrzi konkurenciju..
13 godina
crash_cro kaže...

evo danas mi izbacilo neki manji update softvera na 3.20.401.1 nešto više od 14mb, sve isto samo malo poboljšanje stabilnosti...

http://androidmuffins.com/update-htc-one-x-official-firmware-3-20-401-1-android-4-2-2-jelly-bean/

prema ovome, nadogradnja ti je sa 4.1.1 na 4.2.2 ...trebao bi osjetiti ubrzanje, stabilnost.

ja
13 godina
bender_007 kaže...
crash_cro kaže...

http://androidmuffins.com/update-htc-one-x-official-firmware-3-20-401-1-android-4-2-2-jelly-bean/

prema ovome, nadogradnja ti je sa 4.1.1 na 4.2.2 ...trebao bi osjetiti ubrzanje, stabilnost.

Sve točno piše u tom članku osim informacije da se radi o 4.2.2 androidu, već je u pitanju 4.1.1.

Update se općenito odnosi na popravak problema s WiFi signalom, barem su takva iskustva na XDA forumu.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
16 godina
neaktivan
HTC One X

ja imam neki osjecaj da nakon update-a brže curi baterija. Inace preko noci mi potroši par posto baterije a sinoc 10-11%. Mob mi je super (osim problema sa antenom) i et kad bi se nekako mogao produzit zivot na 48 sati bilo bi super

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Zasto ja ne dobivam nikakav update na svoj mob ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

odi na check update i mora ti pisat

13 godina
HTC One X

bas gledam i pise da nema... 3:17 verzija i dalje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

pa hebo ga dokle planiraju oni to popravljat {#} , nakon 8 dana od dana kada je mob uso u servisnu proceduru nisu ni djelove nabavili, koliko pravo imaju zadrzat mob na servisu jel neko zna ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One X

Moj mobitel je otkodiran preko HTC.ove stranice sa kodom za njega.

Sad, ja bi htio napraviti reset na tvornicke postavke jer ne mogu nikako internet sloziti za njega. Upisem APN i sve ali jednostavno ne mogu se spojiti. U cem je problem ako netko zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice