HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 749.702
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
14 godina
protjeran
HTC One X

Ne mozes stavljati teme ako si na na stocku. Jedino da stavis neki launcher (apex, nova su najfluidniji) i onda na njima promjenis temu koju skines sa Play-a. Za staviti neku temu da promjenis kompletan framework, trebas imati AOSP rom.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X
simeparanoja kaže...
simeparanoja kaže...

ekipa imate kakvu stranicu di se moze skinuti skinovi, teme, ikone za one x koji je na stock.u?

hvala

en'bodi?

Trg.  Play ili Blackmart alpha 

15 godina
Abalo kaže...

Isplati li se stavit custom rom, da li se popravi baterija osjetnije i ima li uopće stabilnih custom romova?
Nije mi loš ovi stock, ni sense..ali sigurno mora s custom romom bit fluidnije i brže.  

pise ti par postova prije .covijek sve lijepo napisao

16 godina
ATJLučko kaže...

Hmmmmmm, sada stvarno ne kužim, što točno konkretno ti želiš učiniti, i kako prebacivati stvari sa moba na komp, jer opcija danas za prebacivati ima prekonekoliko!

Meni je nekako najjednostavnije putem DROPBOX-a, ali nisam siguran da to tebe zadovoljava, obzirom HTC Sync se radi preko USB kabela, a obrnuto {#}, hmmmmmm ?!?!

Kad spojim mobitel na računalo, automatski mi otvori HTC sync.

Međutim, tu mi nudi samo prebacivanje s računala na mob.

Dal je moguće prebacivat obrnuto preko tog sofware-a ?

14 godina
zabranjeniples kaže...
ATJLučko kaže...

Hmmmmmm, sada stvarno ne kužim, što točno konkretno ti želiš učiniti, i kako prebacivati stvari sa moba na komp, jer opcija danas za prebacivati ima prekonekoliko!

Meni je nekako najjednostavnije putem DROPBOX-a, ali nisam siguran da to tebe zadovoljava, obzirom HTC Sync se radi preko USB kabela, a obrnuto {#}, hmmmmmm ?!?!

Kad spojim mobitel na računalo, automatski mi otvori HTC sync.

Međutim, tu mi nudi samo prebacivanje s računala na mob.

Dal je moguće prebacivat obrnuto preko tog sofware-a ?

Koliko se ja sjećam, da, trebalo bi se moći, ima negdje da to pokreneš!

Sada da nabadam napamet, obzirom nemam više Desire HD, ali ima moj prijatelj, ako ti nije kasno ili problem pričekat da saznam nešto konkretno, pogledam sutra kod njega na njegovom mobu, pa čim saznam, postam odgovor u ovu temo, only for you {#} !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
HTC One X

Može, hvala!

Nego, jel može netko odgovorit na moje pitanje, vezano za unlock bootloadera i root (na prijašnjoj stranici) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
HTC One X

Je, stigao mob... 4.04 mi je ponudio nadogradnju, koja je zadnja? mora ići jedna po jedna ili nema JB još? kupljen je u vipu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Je, stigao mob... 4.04 mi je ponudio nadogradnju, koja je zadnja? mora ići jedna po jedna ili nema JB još? kupljen je u vipu

Zadnja ti je JB 4.1.1!

17 godina
odjavljen
HTC One X

kako da uzmem od dropboxa onih 20-ak GB sa postoječim računom?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
skank666 kaže...

kako da uzmem od dropboxa onih 20-ak GB sa postoječim računom?!?!

Na teži način, pozovi 4 nova korisnika koji će navesti da si ih ti pozvao {#}!!!!

Na lakši način, kupi novi mob pa se regaj, ja sam po kupnji SGN II dobio 50Gb na dvije godine {#}!!!!

ATJ Lučko
17 godina
odjavljen
HTC One X

pa imam novi mob ali ne želim otvarat novi dropbox račun zbog tih 20gb prostora... al nema da ako već imaš acc pa da ti ga samo povečaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

pa imam novi mob ali ne želim otvarat novi dropbox račun zbog tih 20gb prostora... al nema da ako već imaš acc pa da ti ga samo povečaju?

Pa ulogiraj se sa sluzbenom dropbox aplikacijom preko mobitela... i trebao bi dobiti...

16 godina
HTC One X

Ja sam isto dobio samo 2.5gb, ne znam zašto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Ja sam isto dobio samo 2.5gb, ne znam zašto.

evo sad dobio mail da su mi proširili skladište... 

16 godina
skank666 kaže...

evo sad dobio mail da su mi proširili skladište... 

Šta trebam napravit ?

17 godina
odjavljen

niš, logiraj se s onom app koju si dobio s mobitelom i to bi trebalo biti to... barem je meni tako bilo. ovaj JB je dobar ali ICS je neupotrbljivo smeče

17 godina
odjavljen
HTC One X

ček, wallpaper se ne scrolla na JB?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jok {#}

16 godina
skank666 kaže...

niš, logiraj se s onom app koju si dobio s mobitelom i to bi trebalo biti to... barem je meni tako bilo. ovaj JB je dobar ali ICS je neupotrbljivo smeče

Ne znam, ja nikako da uspijem dobit dodatne GB.

Očito mi nije suđeno {#}.

14 godina
zabranjeniples kaže...
skank666 kaže...

Ne znam, ja nikako da uspijem dobit dodatne GB.

Očito mi nije suđeno {#}.

Kolega {#}, ako si kupio novi mob, javi se Dropbox-u, a oni ti šalju mail u kojem imaš kontakt kojim potvrđuješ aktivaciju, Gmail konkretnije, pozdrav {#}!!!!

ATJ Lučko
16 godina
HTC One X

Za svoje potrebe, ja sam skroz zadovoljan baterijom.

Na S3 mi je trajala duže, ali po svemu pročitanom, očekivao sam dosta lošiju stvar s one x.

Sinoć sam skinuo mobitel sa punjača, tako da ga nisam nešto extra koristio (ekran na 50%, wifi stalno upaljen, internet (rezultati, klađenje uživo), 3-4 poziva).

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 14:54 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Ekipa koja ima 16gb model, jedno pitanje za vas.

U postavkama, kad udjete u memoriju telefona,pa pod memorija aplikacije mi prikazuje da imam 5.47gb. Kad kliknem na nacinite vise prostora, prikazuje mi 2.09gb. 

Mozete li provjerit kakva je kod vas situacija i dali je to normalno?

Ili ako moze screenshot ovog (sto je meni 2.09gb) kod vas.

Nesto sam slucajno stisnuo, pa gledam da nisam sta poremetio.

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Kakvo divno iskustvo... odfuram htc u agram prekjucer, ovo zezanje s antenom. Gledam sad fino status i imam kaj fino vidjet. Uređaj neovlašteno otvaran, neorginalan ekran s digitizerom. 
Kakvo divno iskustvo... Eto djeco, ne kupujte preko njuskala jer je sve moguce... Svaka cast i respekt deckima u agramu, zamjenili su antenu (bez ikakve naknade) i valjda je sad sve ok, sutra cu ujutro po mob, a ovom majmunu vratim fino mob i pare nazad... covjece ja neznam jos ga pitam je otvarano i jel sve ok.  Kolko mob moze realno vrijedit ovak "bez gare" i kaj je vec mjenjan ekran.. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Zato uvijek uzimam da je novo/zapakirano, da ima račun/garanciju, da nije prošlo dugo od dana kupovine (10ak dana) i uvjerim se na licu mjesta da je sva upakirano.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...

Zvao sam ih i pitao... mislim kaj je fraer ocekivao , da se nece skuzit da je otvaran... cekam sad da se javi .. Ovaj je bio stanje novo, račun i garancija... sve je bilo pic mic.. al ja jednostavno nisam mogao znat da je otvaran, dok ne dode do "servisa".

13 godina
HTC One X

Kolege, evo danas sam si skrsio ekran na One X-u, evo sada pisem sa njega, ali digitizer je u poprilicno razbijen iako jos uvijek radi.

Jel zna itko kolika je cijena popravka i kome da se obratim da ne moram placati preko 1000kn agram servisu? Ako se ne varam kolega Pranja bi trebao biti jedna od opcija. Unaprijed zahvaljujem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One X

Ako ja uzimam mob na pretplatu da ga preprodam (znaci ganc novi),

onda nema kaj kutija biti otvarana, ili one sheme iz oglasnika "samo isproban".

Koj qurac ga on ima isprobavati ako je zapecacen u kutiji?

Kad kupac dođe, on ga isproba, pa ako nekaj ne valja, onda idu zajedno po novoga.

Treba se paziti oglasa, jer danas i najmanja stvar moze zavrsiti neugodnim iskustvom.

daniel
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

tocno to... eh eto , banana :D

14 godina
odjavljen
assassin.st kaže...

Kolege, evo danas sam si skrsio ekran na One X-u, evo sada pisem sa njega, ali digitizer je u poprilicno razbijen iako jos uvijek radi.

Jel zna itko kolika je cijena popravka i kome da se obratim da ne moram placati preko 1000kn agram servisu? Ako se ne varam kolega Pranja bi trebao biti jedna od opcija. Unaprijed zahvaljujem. 

Možeš se meni obratiti. {#}

Evo,baš sam neki dan imao jednu zamjenu-nešto u zadnje vrijeme ima dosta razbijenih HOX-ova. Na ekranu je folija.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax
14 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ako ja uzimam mob na pretplatu da ga preprodam (znaci ganc novi),

onda nema kaj kutija biti otvarana, ili one sheme iz oglasnika "samo isproban".

Koj qurac ga on ima isprobavati ako je zapecacen u kutiji?

Kad kupac dođe, on ga osobno isprobava, pa ako nekaj ne valja, onda idu zajedno po novoga.

Treba se paziti oglasa, jer danas i najmanja stvar moze zavrsiti neugodnim iskustvom.

Jedno vrijeme sam i sam kupovao preko "Plavog oglasnika", i kada sam dogovarao kupnju moba, uvijet da prvo uopće nešto počnemo dogovarati je bio da je kutija moba ZATVORENA, da je mob isključivo onakav kakav ja tražim, znači boja, model, marka i nešto sličnoga takvo!

Kada bi se našli na dogovorenom mjestu, nakon što bi lik izvadio iz auta, ruksaka, torbe, ne znam čega kutiju orugunal ambalaže, JA sam tu istu kutiju otvarao i provjeravao ispravnost moba sa svojom SIM karticom, pa ako mob slučajno nije prepoznao operatera kojeg ja usluge rabim, bilo bi kulturno zahvaljivanje i bye bye!!!! 

Usput budi rečeno, kupovao sam nekoliko mobova od samo jednog čovjeka, pa mogu reći da smo tadili na uzajamnom povjerenju, a kada nije imao mob koji sam ja tražio, nabavio ga je za maximalno dva tjedna, po vrlo povoljnim cijenama!

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice