a za koji ROM kažu da je najbolji? neka preporuka
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kolko traje garancija i jel se gubi ako se stavi custom rom?
Garancija traje 2 godine i jamstvo ne uvažava rootan uređaj.
Znači, sve treba bit vračeno na tvorničke postavke kad ga nosiš na servis (samo nisam vidio kako to sve funkcionira kod htc-a, jer dosad sam bio na samsungu).
Garancija traje 2 godine i jamstvo ne uvažava rootan uređaj.
Znači, sve treba bit vračeno na tvorničke postavke kad ga nosiš na servis (samo nisam vidio kako to sve funkcionira kod htc-a, jer dosad sam bio na samsungu).
onda cu se stripit još godinu i par mjeseci do rootanja osim ako ne stanu izdavat updateove za mob jer im je trebalo stvarno dugo da dode jelly bean update
onda cu se stripit još godinu i par mjeseci do rootanja osim ako ne stanu izdavat updateove za mob jer im je trebalo stvarno dugo da dode jelly bean update
A gledaj!!
Ne znam kakva je situacija s ovim, ali na samsungu se sve dalo riješit (mislim na vračanje na stock).
Imao sam rootan i s2 i s3 i nikad problema.
Jbg, rizik možda i je, ali mislim da je prilično teško nešto sxebat, ako se pridržavaš svega što ti se napiše/kaže u uputama.
Vani otkljucani bootloaderi ne prolaze. Kod nas na reklamacji samo mora bit stock ROM i zakljucani (RELocked) bootloader. Ja svoj sutra nosim u agram, posto sam skuzio da zeza wi fi ...
Tako da nema straha, otkljucaj bootloader i neka zabava pocne :)
Vani otkljucani bootloaderi ne prolaze. Kod nas na reklamacji samo mora bit stock ROM i zakljucani (RELocked) bootloader. Ja svoj sutra nosim u agram, posto sam skuzio da zeza wi fi ...
Znači, ako sam dobro shvatio.
Samo treba nabacit stock rom i napravit relocked bootloadera ??
Nikakav postupak unroota tu ne treba radit ?
Iskreno neznam, mislim da bi se trebao unroota-t ... al kaj ti je to vratit kasnije ...
Prema informacijama direkt iz Agrama (usput, to sam već jednom pisao negdje) ako nosiš uređaj na servis pod garancijom, uvjet za priznavanje garancije je da na njemu bude stock (tvornički-službeni) ROM, a bootloader može biti otključan i uređaj rootan. Ali ako vraćaš na stock ROM onda u tom postupku se mora i ponovo zaključati bootloader jer bez toga ne možeš flešati RUU (original ROM). Jedino ako si u početku samo otključao bootloader i napravio root ali ostao ti je stock ROM(što inače nema smisla ako ne stavljaš custom ROM-ove), onda ne moraš zaključavati bootloader radi ostvarenja jamstva. Naravno, opet će biti onih koji će pokušati ovo relativizirati pa će biti guranja teorije ŠBB-KBB (šta bi bilo kad bi bilo) - aludiram na prijašnje postove tipa "A šta ako overclockaš proc i skuriš matičnu i svašta nešto? - e onda ti ne vrijedi garancija jer si drko po nečemu u što se ne razumiješ. Kao što neko reče, otključaj slobodno bootloader and let's have fun!
Saznao sam da se zbog otkljucavanja uredaja na drugu mrežu be gubi garancija
ne gubi se garancija ako pritom nije stavljan nesluzbeni software.
Pozdrav,
moguće da ti zeza wi-fi zato što moraš ponovno prelemiti kontakte antene. To ti je 10 minuta posla ako imaš alat.
Pritisni mobitel malo poviše sredine sa desne strane po rubu dok je spojen na wireless, pa gledaj da li se automatski i signal pojača.
Imao dosad 20 takvih slučajeva. ;)
LP
Zezat+ ti wi-fi zato što moraš ponovno prelemiti kontakte antene. To ti je 10 minuta posla ako imaš alat.
Imao dosad 20 takvih slučajeva. ;)
LP
rađe nek odnese na servis jer ako sam radi sljedeci put mu nece uvažiti garanciju
ekipa imate kakvu stranicu di se moze skinuti skinovi, teme, ikone za one x koji je na stock.u?
hvala
Ma ne treba ništa lemiti, ako zna rastaviti kućište dovoljno je da malo savine pinove od antene da bolje naliježu na kontakte na kućištu. Ja sam tako riješio problem nakon što sam stavio novo kućište. Ono što postoji na YouTube nekakve žice što leme i sl. to nije potrebno, vjerujte mi.
Pozdrav prijatelju , kak se hxonja drzi :D
Zeza me wi fi zbog kontakta, te je tocno to sto si napisao, na pritisak se mreza pojaća. No stvar je da je mobitel pod garancijom... jest da bi to rade sam rejsio u 10 minuta, nego cekao tjedan, dva , no ako dode do nekog zesceg kvara sam onda banana. Mob je pod garom i to je jedino bitno.
Steta sto citam po netu da se to poprilicno cesto desava... mislim da mi sensation lovi bolje neg hox. Ostah razocaran :/
i tako se ja sa tipom dogovorim da se nađemo na pol puta između zadra i paga (jer je tvrdio da je mog u odličnom stanju)... i našli se mi i ono po ekranu show. odmah sam odustao od kupnje. tražimo dalje..
i tako se ja sa tipom dogovorim da se nađemo na pol puta između zadra i paga (jer je tvrdio da je mog u odličnom stanju)... i našli se mi i ono po ekranu show. odmah sam odustao od kupnje. tražimo dalje..
jos prodajes 8x?
jel može netko tko ima dvije različite kartice provjerit jel mu mob otključan
jel može netko tko ima dvije različite kartice provjerit jel mu mob otključan
Zašto i kakve veze ima, ako nisi naveo gdje ga misliš uzet?
Moj je kupljen u tele 2 (produženje ugovora) i otključan je na sve mreže.
know da felling bro :'(
koji ROM glasi kao najstabilnji za HOX? što vi koristite?
koji ROM glasi kao najstabilnji za HOX? što vi koristite?
Ja koristim ARHD v19.2 (i sve verzije prije sam koristio). Stvarno stabilan ROM, sve na njemu funkcionira kao na stocku, brz je i jako mala potrošnja bakterije, uz moje korištenje izdrži mi dva puna dana uz uključen sync, wifi, dnevno oko 45min razgovora, pregled i slanje mailova, SMS ne šaljem, bez igranja i nepotrebnog paljkanja ekrana samo da vidim koliko je sati. Koristio sam u par navrata IceColdJelly AOKP ali uvijek je nešto štekalo, nije mi se pokazao stabilnim i neke funkcije mu ne rade kako spada, rušio se povremeno, ali je zato brz ko munja. ARHD 
@mislav
Da da kužim. Ma samo sam htio da znaš u čemu je problem; točnije da se radi o serijskoj hardverskoj grešci u većini slučajeva, već znam sve mane i prednosti HOX-a pošto mi ih je prošlo stvarno dosta kroz ruke ( kolega mi ima fetiš na smartfonove jebiga, kako njemu tako i meni ).
U vrijeme kada sam ja nabavio svoj crni 32 GB, toliko je bilo uređaja (HTC) na reklamacijama da se trebalo čekati tjedan dana samo da ti mob dođe na red.
Ako već budeš slao na jamstveni servis, napomeni da prilikom ponovnog sastavljanja stave novo ljepilo, kako bi mob bio jednako čvrst kao i sada.. kasnije ćeš imati problema sa wobble kućištem koje će ti utjecati i na prikaz na ekranu prilikom malo jačeg pritiskanja ( iscrtavanje ljubičasto-crnog obrisa na displayu ).
HX se drži odlično, uskoro će goniti dvije 7970 u CFXu, do kraja godine tri-way. Iskreno, totalno je nečujan, prezadovoljan sam. :D
Dal je moguće preko htc synca na računalu, prebacivat stvari s mobitela ?
Ovo za prebacivanje na mobitel je ok, al nikako da skužim ovo obrnuto.
Nego, dali je ovo najbolji/najjednostavniji način za unlock bootloadera ?
I dali je ovo najbolji/najjednostavniji način za root telefona ?
Kakvi su vaši rezultati u quadrantu ?
BTW, baterija je došla na svoje nakon prva dva punjenja i sad je to nešto normalnije.
koliko ti traje baterija sad? daj mi malo usporedbe (iako je kasno, sutra mi dolazi crni, 32gb model ) na 8x mi je bez beda izdržala dan i pol...
koliko ti traje baterija sad? daj mi malo usporedbe (iako je kasno, sutra mi dolazi crni, 32gb model ) na 8x mi je bez beda izdržala dan i pol...
Sutra ću se malo više poigrat, pa ću malo detaljnije reć kakvo je trajanje.
Dal je moguće preko htc synca na računalu, prebacivat stvari s mobitela ?
Ovo za prebacivanje na mobitel je ok, al nikako da skužim ovo obrnuto.
Hmmmmmm, sada stvarno ne kužim, što točno konkretno ti želiš učiniti, i kako prebacivati stvari sa moba na komp, jer opcija danas za prebacivati ima prekonekoliko!
Meni je nekako najjednostavnije putem DROPBOX-a, ali nisam siguran da to tebe zadovoljava, obzirom HTC Sync se radi preko USB kabela, a obrnuto
, hmmmmmm ?!?!
Isplati li se stavit custom rom, da li se popravi baterija osjetnije i ima li uopće stabilnih custom romova?
Nije mi loš ovi stock, ni sense..ali sigurno mora s custom romom bit fluidnije i brže.
ekipa imate kakvu stranicu di se moze skinuti skinovi, teme, ikone za one x koji je na stock.u?
hvala
en'bodi?