HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 741.791
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
13 godina
odjavljen
HTC One X

U MMM Agramservisu rade toliko nesposobni ljudi da je to strašno. I ja sam sa njima imao okršaja,što zbog sebe što zbog uređaja od drugih ljudi.

Često koriste popravke unutar garancije da bi izvukli novac od davatelja jamstva i na taj način zaradili sa strane.

Grozni su-uvijek savjetujem da ljudi slikaju uređaj prije nego li im ih daju u ruke jer oni sa njima igraju nogomet (naravno,ne doslovno).

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One X

imam amo rec primjedbe na prednju kameru:

1. nekako je zrnata slika

2. nije na sredini

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One X
Pranja kaže...

U MMM Agramservisu rade toliko nesposobni ljudi da je to strašno. I ja sam sa njima imao okršaja,što zbog sebe što zbog uređaja od drugih ljudi.

Često koriste popravke unutar garancije da bi izvukli novac od davatelja jamstva i na taj način zaradili sa strane.

Grozni su-uvijek savjetujem da ljudi slikaju uređaj prije nego li im ih daju u ruke jer oni sa njima igraju nogomet (naravno,ne doslovno).

slažem se...  upravo sam im poslao pismo da mi uplate pare ili pošalju novi mob ili cu ih prijavit inspektoratu... ;)) šta misliš ima li od toga išta?

call of duty mw2
16 godina
HTC One X

Da ONI tebi uplate pare ili ćeš ih prijavit inspektoratu?{#}

Zbog čega to točno ćeš ih prijavit inspektoratu? Zato što su ti dijagnosticirali kvar i lijepo te obavjestili koliko će popravk koštati?!

Koji je tebi k....?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 23:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
cod__kiLL3r kaže...

slažem se...  upravo sam im poslao pismo da mi uplate pare ili pošalju novi mob ili cu ih prijavit inspektoratu... ;)) šta misliš ima li od toga išta?

Trebao isuzeti mob nazad pa onda to raditi-moguće da će ti uspjeti.

Kill Frenzy kaže...

Da ONI tebi uplate pare ili ćeš ih prijavit inspektoratu?{#}

Zbog čega to točno ćeš ih prijavit inspektoratu? Zato što su ti dijagnosticirali kvar i lijepo te obavjestili koliko će popravk koštati?!

Ako im je čovjek dao uređaj sa ispravnom matičnom,a matična je poslije "pregleda" neispravna i servis odbija obaviti popravak-to je za inspektorat.

MMM Agramsranje se često prave blesavi-to im jako dobro ide.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
16 godina
HTC One X

Kako on zna da je matična ispravna? Testirao ju je? Otvarao mobitel? Nije barem niej rekao.Lovi u mutnom i dečki će mu se samo lijepo nasmijati.

Ne branim taj servis niti me boli kita za njih al nekad ljudi previše fantaziraju. ti kao netko ko popravlja mobitele i na tome zarađuje bi trebao znat da ukoliko se desi to što se njemu dogodilo da može bit svašta.To što je ekran polomljen ine znači samo da je on otišao.LOL

A to što je mobitel davao neke znake života ne znači baš ništa.Moj pc je radio dvije godine sa poluispravnom pločom..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Kako on zna da je matična ispravna? Testirao ju je? Otvarao mobitel? Nije barem niej rekao.Lovi u mutnom i dečki će mu se samo lijepo nasmijati.

Ne branim taj servis niti me boli kita za njih al nekad ljudi previše fantaziraju. ti kao netko ko popravlja mobitele i na tome zarađuje bi trebao znat da ukoliko se desi to što se njemu dogodilo da može bit svašta.To što je ekran polomljen ine znači samo da je on otišao.LOL

A to što je mobitel davao neke znake života ne znači baš ništa.Moj pc je radio dvije godine sa poluispravnom pločom..

Sa dotičnim članom sa razmijenio par privatnih poruka-prema onome što je on rekao-ekran je ostao djelomično funkcionalan,digitizer je još uvijek radio i on je mogao koristiti uređaj.

A ja kao osoba koja popravlja mobitele kažem da je ploča ispravna-ploča ne može raditi pa ne raditi. I baš zato što sam popravljao desetak tih uređaja,znam kako se rastavljaju što su u agramu zeznuli.

Meni su moj ultra-očuvani uređaj doslovno poslali nazad u komadima sa uništenim kučištem-dva mjeseca sam se sa njima natezao-3 puta su mijenjali kučište dok ga nisu vratiti u stanje u kojem je bio i nakon dva mjeseca se pet desio kvar zbog kojeg sam ga i prvotno bio poslao na servis.

16 godina
HTC One X

Ja sam svoj hox 1 puta slao u agramservis i nije bilo većih problema. moje je mišljenje da je sje** mobitel i sad pokušava nešto izvuć što mu neće uspjet. Možda bi mobitel sa ovom sada pločom radio ali ne potpuno ispravno i zato su mu rekli da treba nova.Možda bi se mrznuo,restart i sl. Ne slažem se da kad je ploča u pitanju mobitel ili radi ili ne.

Mislim da si ti previše nadrkan(opet ne branim servis jer me opet kažem boli kita za njih) na njih i ne razmišljaš uopće racionalno. Iz servisiranja x stvari različite najmjene znam da kad se nešto pokvari  to obično vuče još nešto zasobom tako i ovo.

A on sa ovim zvanjem inspekcije si može obrisat guzicu. nema teorije da utvrdi da je ploč prije bila ispavna (ako je bila) i da su ju oni sad sjeb***

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 19:06 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

Ja sam svoj hox 4 puta slao u agramservis i nije bilo većih problema. moje je mišljenje da je sje** mobitel i sad pokušava nešto izvuć što mu neće uspjet. Možda bi mobitel sa ovom sada pločom radio ali ne potpuno ispravno i zato su mu rekli da treba nova.Možda bi se mrznuo,restart i sl. Ne slažem se da kad je ploča u pitanju mobitel ili radi ili ne.

Mislim da si ti previše nadrkan(opet ne branim servis jer me opet kažem boli kita za njih) na njih i ne razmišljaš uopće racionalno. Iz servisiranja x stvari različite najmjene znam da kad se nešto pokvari  to obično vuče još nešto zasobom tako i ovo.

Taj servis nikda ne bi odbio lovu (1400 kn koliko su tražili za popravak).

Taj servis je trebao biti već 3 puta zatvoren,ali neki ljudi vuku konce i uvijek ih na kraju puste.

Od ovog boldanog me hvata proljev-pa bok te mazo 3 godine sam radio u privatnom servisu elektronike i popravljao mobitele-ti meni govoriš da nemam iskustava?!

Ploča u stvarno iznimnim slučajevima je uništena i ne funkcionira,ali to je samo kada je cijeli uređaj uništen/oštećen/podvrgnut nenormalnim uvjetima.

16 godina
HTC One X

Gdje ja to tebi govorim da si neiskusan? Molim te nadji pocrtaj i istakni ili se ispričaj....ustvari o tvom iskustvu bi se dalo raspravljat na temelju iskustava nekih forumaša.

Da nebi vjerovo da jedna stvar/komponenta povuče drugu i crknu obje.Dogodi se. {#}

ukoliko je udarac bio toliko jak da razbije staklo hox-a koje je dobro čisto sumnjam da je uspio otići samo ekran.praviš se mutav a svjestan si da mu je moglo otići ili je otišlo još x stvari u mobitelu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HTC One X

Što bi se dalo raspravljati? Da je netko lijen spakirati uređaj u bolju kutiju pa ga stavi u papirantu kutiju sa pola kile papira i opreme? O tome bi raspravljao?

Imaš metalnu ploču između ekrana i matične,a još i sam ekran ima metalnu ploču. Pogledaj si ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/popravak-htc-one-x/166163.aspx

Ne možeš potrgati ploču osim da prepiliš/prelomiš/pregaziš čitavi uređaj. Možeš ju potrgati prilikom rastavljanja što je kod agrama vrlo vjerojatno.

Neka cod-killer stavi slike svog HOX-a pa da vidimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Opet kažem u koliko je došlo do jakog udarca mislim da ploča može riknut bez obzira na zaštitu.pa nije od kevlara.i sam znaš da se  pogotovo novi mobitelu kidaju/odlaze ko iz pi*** i sa puno manje oštećenja(bez puknutog ekrana). uopće ne mora bit nekog vidljivog oštećenja da bi mobitel bio ne popravljiv.Udarac-kratku spoj=arivederči.

takodjer mislim da je agram servisu u interesu uzet tih 1400 kn nego u ovom slučaju ništa.

meni je stara n95 ispala i otišlo je sve živo.od kliznog mehanizma,displaya,blica... a na mobitelu nisi bile dvije crtice vidljive da je ispao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HTC One X

Ova rasprava nema smisla-neka stavi slike da vidimo što se tu desilo.

Ja ću mu pregledati mob ako treba.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Mali OT, dečki, što ste se uzbudili kao čopor pjetlića, volio bih vas vidjeti da imate ove mobove uz "OVAKVE" cijene, tko to nebi pazio kada popravlja, i kako, a i onaj koji šalje, sigurno ne šalje HP EXPRES-om ili DHL-om {#} !!!!

LINK1; http://most-expensive.net/cell-phone-mobile

LINK2; http://www.luxury.gresso.com/

BTW; u cijeloj priči su u svemu, po mojem skromnom razmišljanju uvelike krivi i dizajneri/tvorci pojedinih mobova, u zrci za što tanjim i lakšim mobom oni ne prezaju od raznih gluposti kao mob će biti prekrhak ili premalo žilav da istrpi udarac ili kakvu drugu deformaciju inače benignog tipa da je dodao samo 0,75 mm deblju stijenku ili još i 45% više gumirao plastiku, ali ne, onda bi mob bio kako je jednom jedan kolega forumaš rekao "CHUBY", e pa od "kostura ili praznih tankih ljuštura" se ne živi, i još slabije funkcionira {#}!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

glupo mi je sad... nemam slike razbijenoga moba... ali dobit cu mob nazad za par dana pa cu uplodat...

call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
cod2playahhh kaže...

2. nije na sredini

Bilo već.. 

Uzmi komadić tkanine i nekako špicem olovke ili penkala očistu leću.

Razlika je drastična.

Vrlo lako se zapraši, a ispuhivanje ne pomaže.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 9:13 (Damok).
17 godina
cod2playahhh kaže...

2. nije na sredini

Ne razumijem ovo nije na sredini {#}. Kako to misliš?

16 godina
HTC One X

Jel netko uspio napraviti update na JB? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Teško da je netko uspio, osim ako na forumu ima ekipe iz npr. Indije
Zasada je čini mi se JB pušten samo u dijelu Azije
14 godina
HTC One X

jel podržava taj naš One X LTE ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Gdje ja to tebi govorim da si neiskusan? Molim te nadji pocrtaj i istakni ili se ispričaj....ustvari o tvom iskustvu bi se dalo raspravljat na temelju iskustava nekih forumaša.

Da nebi vjerovo da jedna stvar/komponenta povuče drugu i crknu obje.Dogodi se. {#}

ukoliko je udarac bio toliko jak da razbije staklo hox-a koje je dobro čisto sumnjam da je uspio otići samo ekran.praviš se mutav a svjestan si da mu je moglo otići ili je otišlo još x stvari u mobitelu

Meni je osoba od 60 kg stala na mobitel i klizala ga po betonu i imao sam isti kvar kao što je osoba gore rekla. Znam o izdržljivosti mobitela tako da matična nije mogla otići od samog pada mobitela.

17 godina

hočeli One X dobiti podršku za 4.2?

BF3:crna_bandera
13 godina
neaktivan
Wolf88 kaže...

hočeli One X dobiti podršku za 4.2?

Kako izbacuju 4.1 sumnjam da će doći 4.2.

14 godina
HTC One X

Zar nije ovo malo čudno, u ponudi T Com-a više nema HOX-a, WHY, možda zato jer dolazi HOX+ ili/i onaj XXL HTC, u svakom slučaju, ovo je malo sad i bad news {#} !!

LINK;  https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-novi-ugovor?brandid=419&characteristicsid=

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...

Zar nije ovo malo čudno, u ponudi T Com-a više nema HOX-a, WHY, možda zato jer dolazi HOX+ ili/i onaj XXL HTC, u svakom slučaju, ovo je malo sad i bad news {#} !!

LINK;  https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-novi-ugovor?brandid=419&characteristicsid=

ak mi nebudu izdavali updeatove ovako ce to izgledat 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
neaktivan
HTC One X

evo samo zao mi je sto nema slika di mob radi... ovo su mi poslali iz agremservisa i napomenu da ga nisu uspjeli upaliti... a vjerujte mi da mob radi 100%

HTC ONE X HTC ONE X
call of duty mw2
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A zašto na nalogu pod model telefona piše HTC Sensation? Jel to njihova greška ili su ti poslali krivi nalog?

13 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Ne razumijem ovo nije na sredini {#}. Kako to misliš?

kad slikas, slika ti nije na toj strani.

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
15 godina

Ako je stvarno u nalogu navedeno Sensation (ne razumijem se baš u to, al kolko vidim je), onda sve govori koliko je to ''ozbiljna'' firma/servis.

16 godina
neaktivan
HTC One X

Zna li ko kad dolazi službena nadogradnja na 4.1 ?

Za Vip korisnike možda :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice