HTC One X

poruka: 2.501
|
čitano: 750.745
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC One X".
16 godina
HTC One X

Zvao sam agram servis i kažu kako su popravili kontakt wifi antene i sada radi.Dakle uredjaj nije zamjenjen.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

I eto mobitel se vratio sa servisa kvar je uklonjen. Ali naravno kada je ekipa otvarala mobitel i ponovo ga zatvarala nije sve sjelo kako treba. volume - tipka ima lijepo klik kada ju stisnete dok volume + tipka kad ju stisnete kao da ste stisli u govno.ništa.funkcija tipki je ok i one rade iako ova v+ malo teže ali rade ali to nije to. i šta sad.da odem nekom glavu razbit.ja sam iz osijeka i sad opet trebam čekat deset dana.pop.... sam.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One X
Kill Frenzy kaže...

I eto mobitel se vratio sa servisa kvar je uklonjen. Ali naravno kada je ekipa otvarala mobitel i ponovo ga zatvarala nije sve sjelo kako treba. volume - tipka ima lijepo klik kada ju stisnete dok volume + tipka kad ju stisnete kao da ste stisli u govno.ništa.funkcija tipki je ok i one rade iako ova v+ malo teže ali rade ali to nije to. i šta sad.da odem nekom glavu razbit.ja sam iz osijeka i sad opet trebam čekat deset dana.pop.... sam.

ja sam imal slična iskustva sa samsugom s5230, koji se iz servisa bratil polusastavljeni... ljepo sam im vratil da servisiraju... pogotovo zato jer kad se meni pokvari mob ja inzistiram da mo kao zamjenski daju neki iz tog ranga ili jači, pa sam dobil nokiu e72 :D

16 godina
HTC One X

Mobitel sam vratio nazad i u prigovoru napisao da tražim novi uredjaj."Popravljan" uredjaj ne želim

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Mobitel sam vratio nazad i u prigovoru napisao da tražim novi uredjaj."Popravljan" uredjaj ne želim

Dobro si postupio, tim više što se radi o ne baš jeftinom uređaju... Budući da si ga dobio neispravnog, red je da ga se zamijeni. Popravke bih eventualno tolerirao na kvarovima koji su nastali tokom korištenja...

I possess a skill to google.
14 godina
steve90 kaže...

jel istina da je u vipu kod za otkljucavanje 100kn? kada sam trazio za desire-a prije skoro 2 god trazili su 500

I dalje tolko traze,ja sam prije 2 tjedna pitao za otkljucavanje,doduse iPhona,aliu su mi rekli da ce me to staja 490 i nesto sitno kuna.

16 godina
HTC One X

ATJLučko

Zar nebi trebali dati novi uredjaj a ne popravljati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One X

Ako ste mene pitali i tražili za mišljenje, savjet ili nešto treće, ovako stoje stvari, kontakt direktno iz HTC Europa!!!!

Ako je mobilni uređaj smrdan iz nekog razloga, znači bilo kojeg, bilo što, apsolutno se treba tražiti ZAMJENA za novi aparat, bilo gdje da ste ga kupili, misleć kod nas u hrvatskoj i.

Ako vas netko pokuša/va napraviti {#} ili {#}, ne moj savjet već preporuka da se i sami obratite direktno na HTC mailom i objasnite kakav imate problem i tko vam ga stvara, obzirom sam ja u nekoliko navrata napomenuo, kako istina pomalo subjektivno smatram "dizajnerski" HTC mobove najboljima, ALI, ALI SW i HW su lagano za {#}, te da neka pod hitno nešto učine sa tim, a ne da mi, kupci koji njima omogućavamo dobre plaće gubimo živce jer smo kod uvjerenja da smo kupili highend mob a dobili neko sfušano smeće, ali i da oni rasipavaju sami svoj teško stečen dobar ugled, koji je inače teže steći nego izgubiti, pa neka si misle!!!!

Svima, koji imaju bilo kakav fail, a da nije posljedica mehaničkog kontakta vašeg moba sa betonom, mramorom, vodom, ..., bilo čime, ako je to unfall kao na primjer sjene ako držite prst na displayu, odmah vratiti i tražiti, zahtijevati drugi novi mob, samo pripazite, kada kupujete, postoji rok od sedam ili možda čak osam dana, po Zakonu o sada se ne mogu sjetiti odmah, ali ako ste U TOM roku, to je to!!!!  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
HTC One X

Poslao sam i mail htcu prije kojih sat vremena pa ću vidjet šta će mi odgovorit.ako mi odgovore pozitivno printam mail i njega sutra nosim u ht

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.6.2012 21:45 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

Evo moja saga sa ovim mobom je gotova.

Ovako je to išlo u mom slučaju.

-prvi mob sa kvarom na ekranu

-drugi mob sa pokvarenom kamerom

-oba dva bila u Agram servisu po 7 dana

-onda sam kontaktirao prodaju da mi omoguće da mi se u dućanu da nekoliko uređaja da ja isprobam koji je ispravan pa da ga kupim.

Ovaj proces da mi to omoguće trajao je nekih 7 dana i milijun poziva i razgovora... (svaka čast operateru gđa. Jasminka ili Jasmina) koja mi se je izborila za taj ustupak. 

Nakon svega sam otišao u dućan u Rijeci i oni su mi dali 4 komada HTC one X-a (toliko su ih imali u dućanu....navodno).

Prvo sam pregledao serijske brojeve i svi su bili iz one serije iz 3. mjeseca, a ta serija je najviše u banani.

Nisam dalje niti htjeo otvarati kutije i testirati jer mi je iza leđa bio izložen primjerak Samsunga galaxy s3 i natpis uskoro u prodaji.

Zatim sam isprobao Samsunga i mogu vam reći da je puno ljepši, čvršči, a da ne govorim o fluidnosti i brzini izvođenja aplikacija i multitaskingu.

Pošto sam u razgovoru sa operaterima dogovorio da mogu uzet bili koji mob u njihovoj ponudi ja sam se odlučio za Samsung.

Naime iz Vipa su mi rekli da imaju informaciju da su HTC-i u banani, ali ih oni neće povući iz ponude, čak su mi i oni sami predložili da uzmem neki drugi uređaj.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One X

Evo meni su baš poslali mail iz htc i kažu kako znaju problem sa wifi antenom i kako će ga riješiti kroz par tjedana. Naravno oni misle na software problem a kod mene je bio hw problem a za gumb mi kažu da im vratim mob nazad.

I ja sam imao na umu uzeti drugi uredjaj tj samsung ali kako ga uzeti kad sam ja uzeo htc po extra total l tarifi koje više nema.neznam kako će mi napraviti cijenik samog uredjaja tj na koju će ga cijenu procijeniti.nisam siguran baš da ću uspjeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Kill Frenzy kaže...

Evo meni su baš poslali mail iz htc i kažu kako znaju problem sa wifi antenom i kako će ga riješiti kroz par tjedana. Naravno oni misle na software problem a kod mene je bio hw problem a za gumb mi kažu da im vratim mob nazad.

I ja sam imao na umu uzeti drugi uredjaj tj samsung ali kako ga uzeti kad sam ja uzeo htc po extra total l tarifi koje više nema.neznam kako će mi napraviti cijenik samog uredjaja tj na koju će ga cijenu procijeniti.nisam siguran baš da ću uspjeti

heh... sad če ti radit po extra total l+ tarifi obračun... jer su cijene mobi ostale jednake, odnosno tarife su skoro jednake samo nema uspostave poziva... ;)

16 godina
goodie kaže...

Naime iz Vipa su mi rekli da imaju informaciju da su HTC-i u banani, ali ih oni neće povući iz ponude, čak su mi i oni sami predložili da uzmem neki drugi uređaj.

Joj daj molim te, ne pričaj viceve, kakvu oni to "informaciju" imaju?

pa sam htc je objavio za probleme i zahtjevao povrat svih uređaja, ali ovi u vipu nisu vratili nego su prodavali jer su imali ekskluzivu i nisu to htjeli upropastiti.

sad kad im je došao s3 pričaju kako htc neće povući one x s tržišta, pa ajmo sad svim na skupi s3.

Nemaju oni nikakvu informaciju, znaju to od prvog dana , ali nisu vratili uređaje.

hobi:moj-android.net
16 godina
HTC One X

Malo sam se raspitao jel moguće da uzmem neki drugi uredjaj i ustvari moguće je ali moraš im pisat pa dok oni odgovore to bi sve ispalo 20 dana tak da ću vjerojatno ostat na htc-u. Kad budem gledao šta da gledam? Da su iz šangaja a ne iz tajvana?! Koliko sam čitao ovi i šangaja imaju manje grešaka.

Neznam kako je vama ali meni se čini da bi mobitel trebao biti dosta fluidniji.neki izbornici unutar samog mobitela rade dobro dok neki su užas. Ali mi se čini da sve kasni pola sekunde nakon što se uredjaju da neka naredba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kill Frenzy kaže...

Malo sam se raspitao jel moguće da uzmem neki drugi uredjaj i ustvari moguće je ali moraš im pisat pa dok oni odgovore to bi sve ispalo 20 dana tak da ću vjerojatno ostat na htc-u. Kad budem gledao šta da gledam? Da su iz šangaja a ne iz tajvana?! Koliko sam čitao ovi i šangaja imaju manje grešaka.

Neznam kako je vama ali meni se čini da bi mobitel trebao biti dosta fluidniji.neki izbornici unutar samog mobitela rade dobro dok neki su užas. Ali mi se čini da sve kasni pola sekunde nakon što se uredjaju da neka naredba.

jedina aplikacija koja mi ne radi kako treba je facebook, i mislim da joj ne pomoglo ni desetak jezgri i isto tolko rama.

a svi misle da treba fluidniji jer ima 4 jezgre, pa dobro ne koristi ih u meniju i sličnim stvarima, radi samo jedna jezgra. ostale su tu za neke zahtjevnije aplikacije i igre, a takvih nema puno jer nisu sve optimizirane za 4 jezgre.

probaj neku igru "običnu" i onu optimiziranu za tegru 3 pa vidi razliku.

hobi:moj-android.net
16 godina
HTC One X

Vjerujem i nadam se da će se sve to popraviti nadogradnjama sw-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One X
Odem danas ja po One X u VIP.
Dobar dan, dobar dan...blablabla....
I donese prodavac meni mob, otvara kutiju... Rekoh ja dajte mi ga trenutak da vidim nesto. Samo pogledam kameru, i ona naravno nije u sredini (naime kamera mi je prva po redu u check listi). Odmah mu ga vratim i kazem da hocu drugi uredjaj i zasto. Tip bez frke odmah donese drugi... Opet isto… Treci isto... Sad mu vec neugodno... Zove kolege, strka oko mene, oni donosu cetvrti uredaj....ISTO! Peti ISTO! SESTI SA IZLOGA ISTO!! HT24 serija... Tako sam ih pogledao al nisu oni krivi... Okrenem se i odem. Naravno oni su se nasmijali i rekli da ce ih vec nekome prodati. Ostale HW greske nisam ni gledao niti im govorio. LOL......
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
hrabri zec kaže...
I donese prodavac meni mob, otvara kutiju... Rekoh ja dajte mi ga trenutak da vidim nesto. Samo pogledam kameru, i ona naravno nije u sredini (naime kamera mi je prva po redu u check listi). Odmah mu ga vratim i kazem da hocu drugi uredjaj i zasto. Tip bez frke odmah donese drugi... Opet isto… Treci isto... Sad mu vec neugodno... Zove kolege, strka oko mene, oni donosu cetvrti uredaj....ISTO! Peti ISTO! SESTI SA IZLOGA ISTO!! HT24 serija... Tako sam ih pogledao al nisu oni krivi... Okrenem se i odem. Naravno oni {#} su se nasmijali i rekli da ce ih vec nekome {#} prodati. Ostale HW greske nisam ni gledao niti im govorio. LOL......

Evo sam popi*dio na ovaj tvoj članak, mam sam napisao mail HTC-u, kako nas kupce pojedinci kod pojedinih, ustvari svih teleoperatera tretiraju kao {#} ili {#} a u stvari nemaju niti ovolicko niti kulture, inteligencije, škole, nema kraja popisu!!!!

Baš me interesira kada i tko će me kontaktirati, obzirom sam precizirao da se radi o VIP-u kao teleoperateru, dijelu Vodafone brenda, a priprijetio sam da ću se duboko razočarati ako se nitko ne javi i  da ću im opet poslati mail, ali sa sasvim drukčijim smislom i sadržajem {#} !!!! 

ATJ Lučko
16 godina
HTC One X

Pa jel nije rečeno da to nije greška?

Nemogu nigdje na netu nać da se netko žali na to.Mom kamera nije bila u centru pa je radila odlično.Čak na svim slikama sa rewieva je kamera maloko van centra

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.6.2012 0:59 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
hrabri zec kaže...
I donese prodavac meni mob, otvara kutiju... Rekoh ja dajte mi ga trenutak da vidim nesto. Samo pogledam kameru, i ona naravno nije u sredini (naime kamera mi je prva po redu u check listi). Odmah mu ga vratim i kazem da hocu drugi uredjaj i zasto. Tip bez frke odmah donese drugi... Opet isto… Treci isto... Sad mu vec neugodno... Zove kolege, strka oko mene, oni donosu cetvrti uredaj....ISTO! Peti ISTO! SESTI SA IZLOGA ISTO!! HT24 serija... Tako sam ih pogledao al nisu oni krivi... Okrenem se i odem. Naravno oni {#} su se nasmijali i rekli da ce ih vec nekome {#} prodati. Ostale HW greske nisam ni gledao niti im govorio. LOL......

Evo sam popi*dio na ovaj tvoj članak, mam sam napisao mail HTC-u, kako nas kupce pojedinci kod pojedinih, ustvari svih teleoperatera tretiraju kao {#} ili {#} a u stvari nemaju niti ovolicko niti kulture, inteligencije, škole, nema kraja popisu!!!!

Baš me interesira kada i tko će me kontaktirati, obzirom sam precizirao da se radi o VIP-u kao teleoperateru, dijelu Vodafone brenda, a priprijetio sam da ću se duboko razočarati ako se nitko ne javi i  da ću im opet poslati mail, ali sa sasvim drukčijim smislom i sadržajem {#} !!!! 

Ma previše se ti uzdaš u te svoje mailove,na to generički uzvrati neki nisko rangirani zaposlenik koji nadrobi hrpu frazetina tipa kako će oni to ispitati bla,bla pazeći da ti ništa konkretno i obvezujuće ne kaže. Ne nadaj se uzaludno.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
HTC One X

Ja na to gledam ovako, ako bude problema, skinem i tvoj nezadovoljan post, prevedem ga i pošaljem, i bombardiram ih dok se nešto ne dogodi, u najgorem slučaju odustanem od kupnje nekog HTC moba, o onda neka si onaj niže rangirani kaj god već nešto zabije vrit, pa ako ih to usrećuje, i meni će biti "drago" {#} !! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Pa jel nije rečeno da to nije greška?

Nemogu nigdje na netu nać da se netko žali na to.Mom kamera nije bila u centru pa je radila odlično.Čak na svim slikama sa rewieva je kamera maloko van centra

Na mojem je kamera malo van centra, ali mobitel radi besprijekorno. Kuc kuc u bukvu...

16 godina
HTC One X

Poslao sam sliku kamere koja nije u centru i kažu da je to ok,normalno,tako treba biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

0 0 hvala 0
17 godina
4.0.4 znaci da se rijesavamo AOS buga !!!

cca 10% baterije vise !
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
HTC One X

nešto sam čitao na xda forumu da se zna zbog čega hox nekad zalaga.radi se o nekakom efektu na widgetima koji je u senseu. hoće li i to maknut?ima čak i peticija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC One X

koliko dugo moramo čekati na taj update ?

i još samo da se nadovežem na one rasprave od prije, u tim centrima (čitaj: vip, t-mobile i ostali) radi hrpa neznalaca, koji znaju ispuniti samo obrazac i raditi ostale "šablonske" poslove, dok s mobitelima i nemaju baš neke veze. Bio sam prije nekih tjedan dana u Osijeku u Radićevoj, i dečko koji radi tamo mi je na postavljeno pitanje odgovorio sa: "ne razumijem se previše u to" i poslao me u G-zonu (servis za mobitele pored), ok, svaka čast na iskrenosti, i cijenim to što me nije lagao i smarao sa nekim njihovim glupim pravilnicima i ostalim glupostima, ali ono što me najviše živcira je kada vidim one ženturače (nisam nekakav šovinist, dapače kao i većina nas ovdje, simpatiziram ženski rod {#}) koje su nervozne tjedan dana prije neg trebaju dobit, tjedan dok imaju i tjedan poslije, pa ti moraš doći u tih 5 sekundi kada nisu "nabrijane". Mislim da što se tiče tog posla ne moraš biti nešto previše pametan, ali trebali bih se malo raspitati o tome što rade (ti djelatnici), ipak od toga žive, a ne da ljudi moraju slati 100 mail-ova direktno HTC-u i doživiti nas koji smo dali 500 eura za mobitel malo više kao ljudska bića i što je najvažnije svoje kupce. Na svu sreću ja sa svojim One X-om nemam nikakvih problema, bar ne za sada {#}

BF:BC2 ingame nick: steve385
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One X

Imam htc one x i kada stisnem po rubovima ekrana one fleke se stvaraju.Da li imam pravo na zamjenu mobitela i da li bi mogao ga zamjeniti za samsung galaxy s3

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
B1tch kaže...

Imam htc one x i kada stisnem po rubovima ekrana one fleke se stvaraju.Da li imam pravo na zamjenu mobitela i da li bi mogao ga zamjeniti za samsung galaxy s3

A da ga odes zamjenit za novu S klasu uz nadoplatu?

16 godina
neaktivan

@ B1tch,

otidi i svadjaj se, te trazi da ti zamjene uredjaj. to mi je bio jedan od razloga zasto sam odustao od tog mobitela. ja sam isao uzeti mobitel, pa sam bio cicija i prvo gledao je li kamera u sredini, ni na jednom nije bila pa dalje nisam ni gledao..jos kad vidim na xda da imaju problema sa wifi-em zgadilo mi se. nisam nikakv fan, dapace, ali ipak za tu lovu hocu da bude 100 % ispravan, niti trazim 101% al necu ni prihvatiti 99%.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice