Dobro kolko put vam moram ponoviti?
HTC je shvatio da ima problema s određenom serijom i to malo većih, i sve uređaje su zatražili natrag na servis, da bi nakon toga poslali novu seriju uređaja.
Operateri nisu vratili sve uređaje zbog zarade na njima.
ma koje serije...citam na xda-u, i nove HT25 serije imaju istih sr..a. tako da mogu kompletno povuci HOX sa trzista i izdati ga ponovno za par mjeseci kad bude kompletan uređaj, a ne da ga izdaju samo zato da bi bili prvi na trzistu, a mob sa 23413 gresaka

, čini mi se da je kvar u tvornici, kako da oni iz Kine ako se ne varam nemaju prijavljene kvarove, a imaju tri tvornice
????
!!!!
steta, jer mob je stvarno super...
želim osjetiti kako kvalitetu tako i masu u ruci, dočim sa uvjetno rečeno plastičnim mobom, ma kako on bio šmensy fensy, nisam baš sa kosti u grlu na mjestu 100%
!!
(nadam se da sada neće netko raći da je mišljenje kao i
, svatko ga ima, jel). Dakle, vlasnik sam uređaja već nekih cijelih dva mjeseca i nešto dana. Kada sam ga kupio, došao je sa VIP firmwareom. Naravno, našao sam RUU s generičkim europskim firmwareom (dakle bez VIP aplikacija ali ista revizija kao i VIPov) i veselo ga instalirao, bez i najmanjih problema. Stroj radio fantastično. Nakon nekih tjedan dva se sam nadogradio putem OTA na zadnju reviziju firmwarea (trenutnu). Nakon toga, iz početka je sve bilo uredu, no polako su počela čudna zastajkivanja i lagovi. Ne budi ljen, kada je izašao RUU s dotičnim firmwareom, dakle s istim koji je došao putem OTA, napravio sam opet klasični upgrade firmwarea s računala. Nakon toga, opet sve radi bez ikakovih problema, zastajkivanja, lagova i sličnih "divota". Baš onako kako bi i trebalo i kako čovjek i očekuje da radi mobitel od 500,00 €. Eto. Možda nekome i pomogne ovo moje iskustvo. Srdačan pozdrav! 
, a ispričati će se moći jedino ako nam pošalju svakom uz ispričnicu i ganc novi i besprijekorno ispravan mob, naravno ONE X, boja po želji
!!!!