HTC Desire S

poruka: 7
|
čitano: 4.449
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire S".
16 godina
neaktivan
HTC Desire S

Yummy. Kad će, kad će kod nas? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Desire S

Zabrinjava me to što mi se čini da je to zapravo prepakirani desire, milimetar uži i tanji, za kojeg će se, za razliku od deirea nastaviti razvijati android OS.

Može li me itko razuvjeriti, koja su konkretna poboljšanja? Posjedujem desire i najbolji je mobitel kojeg sam imao no isplati li se kupiti desire s? Nigdje nisam našao podatak

koju će kameru implementirati i koje su joj specifikacije, iskreno sa desireovom nisam baš zadovoljan.

Postoji li razlog da se zamjeni desire sa desire s-om (osim naravno zbog fašističkih manevara kao uskraćivanje gingerbreada i sl.)?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Desire S

Sa Desirea na Desire S se definitivno ne isplati prelazak, osim ako ti baš toliko fali prednja kamera. Razlika jedva da ima, samo brži HSPA i još bar beznačajnih sitnica.

No ako govorimo o prelasku s nečeg slabijeg, primjerice Pulsea, Heroa i tome slično, mislim da bi se isplatilo. Osobno gledam na to ovako: bolesna snaga dvojezgrenog procesora u mobitelu mi nije potrebna, ekran od 3,7" mi je taman, rezolucija mi je isto super (hdpi, isto mi paše). Zapravo, osobi poput mene bi taman godio Desire, jedino što je već stariji (ne igra baš neku ulogu ako se roota, ali svejedno ostaje taj subjektivni dojam ako bih recimo sada kupio Desire, da sam uzeo slab mobitel. Iako nije istina, svejedno mi ostaje taj dojam). Tako da je meni Desire S baš ono što mi treba. Jedino ćemo vidjeti cijenu.

17 godina
neaktivan
Proz0r kaže...

Sa Desirea na Desire S se definitivno ne isplati prelazak, osim ako ti baš toliko fali prednja kamera. Razlika jedva da ima, samo brži HSPA i još bar beznačajnih sitnica.

No ako govorimo o prelasku s nečeg slabijeg, primjerice Pulsea, Heroa i tome slično, mislim da bi se isplatilo. Osobno gledam na to ovako: bolesna snaga dvojezgrenog procesora u mobitelu mi nije potrebna, ekran od 3,7" mi je taman, rezolucija mi je isto super (hdpi, isto mi paše). Zapravo, osobi poput mene bi taman godio Desire, jedino što je već stariji (ne igra baš neku ulogu ako se roota, ali svejedno ostaje taj subjektivni dojam ako bih recimo sada kupio Desire, da sam uzeo slab mobitel. Iako nije istina, svejedno mi ostaje taj dojam). Tako da je meni Desire S baš ono što mi treba. Jedino ćemo vidjeti cijenu.

Nikako ne biš 'uzeo slab mobitel'. Ne znam otkud ti takve ideje. Nema baš puno mobitela na tržištu s takvom hardverskom snagom.

16 godina
Kad izadje S, mislim da je Defy na dobrom putu da zamijeni Desirea. (Ako ne gledamo flashanje).
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Nikako ne biš 'uzeo slab mobitel'. Ne znam otkud ti takve ideje. Nema baš puno mobitela na tržištu s takvom hardverskom snagom.

Jesi pročitao post samo do te točke i stao kako bi odmah napisao odgovor? :)

Proz0r kaže...

... (ne igra baš neku ulogu ako se roota, ali svejedno ostaje taj subjektivni dojam ako bih recimo sada kupio Desire, da sam uzeo slab mobitel. Iako nije istina, svejedno mi ostaje taj dojam). ...

Ovog sam se i plašio da će netko tako shvatiti, sad da još malo razjasnim to. Moglo bi se vrlo lako reći da Desire = Desire S. Već ovo dokazuje koliko je Desire jak i koliko se dugo uspijeva održati na/pri vrhu. No, u tom i je stvar. Drži se već oko godinu dana. Normalno da je hardverski gotovo isti kao Desire S, no subjektivno mi samo radi starosti Desirea u glavi Desire S ostaje kao mnogo bolji mobitel, pa vidiš da je godinu dana noviji! ;) Sarkazam, naravno, no um često voli gledati na stvari tako. Barem moj. Većini ljudi neće biti primamljiv uređaj koji je na tržištu godinu dana, no HTC je ovoga svjestan. HTC je također svjestan kako je, usprkos tome, Desire još uvijek izvrstan uređaj sudeći po hardverskim karakteristikama i samo ga trebaju "osvježiti", odnosno prepakirati i to je to. Tako će zadovoljiti sve one kojima je potreban uređaj koji po snazi nije jači od Desirea. A zašto se oni ne mogu zadovoljiti tako što će jednostavno kupiti "stari" (hehe :)) Desire? Baš radi onog fenomena kojeg sam gore opisao. Ako uzmemo jedan uređaj, pričekamo godinu dana i prepakiramo ga u lijepo kućište i nabacimo par bling detalja (kamera, touch tipke), naravno da će ljudi uzeti ovaj prepakirani, premda su uređaji u principu isti. Psiha ljudi, njihova podsvijest im govori da starije ≠ dobro. U bilo kojem slučaju. Samo zato što je starije.

Vlasnicima Desirea se očito nimalo ne isplati prijeći na S model, no onima koji tek sad prelaze bit će primamljivije prijeći na S. Zato je HTC i izdao u ovo vrijeme kada ističu ugovori većini korisnika koji su kupili nešto tipa Hero ili slično prije godinu, odnosno onima koji žele i tek sad mogu prijeći na novi uređaj.

16 godina
odjavljen
HTC Desire S

Nikako mi nije jasno zašto oni još uvijek ne povećavaju tu internu memoriju. Svi imaju modele 16/32 GB, jedino oni sa po 1GB+sd kartica.

...
Moj PC  
6 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice