HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 436.540
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
18 godina
Re: HTC Desire HD
Navigon!
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Navigon i Sygic nisu free, a kod nas Market za paid apps još ne radi.... Ja sam probao pirate i ok su aplikacije, ali ja bih se volio držati originala...

Inače od nedavno Google Maps nudi cacheanje željenih područja tako da ga možete komotno offline koristiti.

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
I navigon i sygic su free, samo treba potraziti. Onaj tko zeli orginale, neka kupuje. Ja od srca preporucujem Mireov Dont panic jer za samo 50 kn se dobiju karte Hrvatske, a navigacija je odlicna, ljudi su prezadovoljni, kao i ja.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
HTC Desire HD

Ja budem isto najvjerovatnije kupil Don't panic, jer za sad izgleda super...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Da li je kome proradilo kupovanje na Marketu na DHD-u?
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Imam jedan mali problem, jedan broj kada me zove nemoze me dobit odmah mu se odbije poziv. Kada stavim svoju karticu u drugi mob moze me dobiti, znaci problem je u mom htc-u.

Imam Cyanogenmod7 nightly najnoviji wipao sam dalvik cache i stavio ga danas, znam da ima opcija u tom modu za zabranu poziva itd ali to nije nista aktivirano, a recimo black list onaj program nemam na mobu.

zna netko mozda sta da napravim?

0 0 hvala 0
17 godina
TomCat kaže...
Da li je kome proradilo kupovanje na Marketu na DHD-u?

Jos nist za sad... ja koristim tele2, mozda je do njih, jer neki t-mobilovci imaju kupovanje...

17 godina
neaktivan
Igor_zgb kaže...

Imam jedan mali problem, jedan broj kada me zove nemoze me dobit odmah mu se odbije poziv. Kada stavim svoju karticu u drugi mob moze me dobiti, znaci problem je u mom htc-u.

Imam Cyanogenmod7 nightly najnoviji wipao sam dalvik cache i stavio ga danas, znam da ima opcija u tom modu za zabranu poziva itd ali to nije nista aktivirano, a recimo black list onaj program nemam na mobu.

zna netko mozda sta da napravim?

Probaj neki drugi kernel ili možda imaš neki stari radio...

p.s. meni je Locus predobar, ima prilično detaljne OSM mape koje se mogu skinuti na uređaj, i to se prilično precino može odabrati područje koje želite skinuti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 17:14 (FioPro).
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Pozdrav svima..Novi sam ovdje,citam svaki dan,al nesto nisam uspio naci pa bih molio pomoc malu ako moze..

Znaci ovako..

Problem mi je u racunu..Od kog sam kupio mobilni,on je imao svoj racun i stalno isao preko njega..

Medjutim,ja sam napravio svoj racun,ali uvjek mi javlja Obavjest onog drugog racuna da trebam lozinku,

E sad bi ja htio obrisat traj racun,ali neide,trazi me da vratim sve na tvornicke postavke?

Sad neznam sta gubim time,sve ili?

Zanima me nadogradnje softvera dali ce ostati,trenutno je android gingerbread 2.3.3..??

Molio bih pomoc ako moze..

Hvala..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sbeslic kaže...

Pozdrav svima..Novi sam ovdje,citam svaki dan,al nesto nisam uspio naci pa bih molio pomoc malu ako moze..

Znaci ovako..

Problem mi je u racunu..Od kog sam kupio mobilni,on je imao svoj racun i stalno isao preko njega..

Medjutim,ja sam napravio svoj racun,ali uvjek mi javlja Obavjest onog drugog racuna da trebam lozinku,

E sad bi ja htio obrisat traj racun,ali neide,trazi me da vratim sve na tvornicke postavke?

Sad neznam sta gubim time,sve ili?

Zanima me nadogradnje softvera dali ce ostati,trenutno je android gingerbread 2.3.3..??

Molio bih pomoc ako moze..

Hvala..

Ajde MOLIM bilo tko..Ne mogu ni na Market,trazi me lozinku od onog drugog korisnika,a nemogu je obrisati jer su vec neke aplikacije na njoj instalirane?!

Ako vratim sve na tvornicke,sta onda,novi sam na HTC-u pa ako ima tko malo vremena da malo pojasni sta bi mogo!?

15 godina
Izvadi bateriju i onda probaj. Ako ne zeli, stavi ga na tvornicke postavke. Naravno, sve ce ti se izbrisati osim updatea. Ako ni tada ne zeli, onda ja kvar druge naravi.
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
15 godina
I daj tocno opisi koji je problem, sto s racunom?
14 godina
neaktivan
jurica_m kaže...
I daj tocno opisi koji je problem, sto s racunom?

Znaci ovako..

Odem na postavke,racuni i sinkronizacija,i tamo ima Upravljanje racunima..Jedan moj xxx@gmail.com ..i drugi od tog lika sto sam uzeo mobilni yyy@gmail.com..

Medjutim,stalno imam obavjest da se prijavim na google,ali uvjek taj yyy racun,ne izbacuje mi moj xxx..Vjerovatno zato sto je na onom vec spremita adresa i samo treba lozinku upisat npr ``Pogreška prijave na yyy@gmail.com `` ..sad bi ja taj yyy racun htio obrisat,ali kaze da je racun potreban nekim aplikacijama i ukloniti smao vracanjem na tvornicke postavke..

To me zaebava,i jos negdje neka aplikacija sto treba racun,i uvjek me trazi taj yyy...

Neznam sada jesi me shvatio?

Samo me zanima,kad bi radio tvornicke postavke,dali bi mi ostala ova verzija androida sto je sada android gingerbread 2.3.3 ..??

I da se obriši,dali je problem  staviti novu?

15 godina
Ostaje ti update, samo ga vrati na tvornicke postavke i kreiraj svoj racun koji imas i to bi trebalo biti to. Probaj pa javi je li uspjelo.
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

E hvala..Sve radi ok..Obriso sam racun,update ostao..

0 0 hvala 0
15 godina
Drago mi je. Uzivaj
16 godina
neaktivan

ekipa ima li tko problem kao ja?ne uspijevam nikako dobiti update na ginger .pokusavam svaki dan vise puta rucno updejtati a i u postavkama mi je na automatskom updejtu.pa ne mogu da vjerujem da tako dugo ne mogu nista ne napraviti. ima li itko takvih problema ili je to samo kod mene slucaj ???

15 godina
josozg kaže...

ekipa ima li tko problem kao ja?ne uspijevam nikako dobiti update na ginger .pokusavam svaki dan vise puta rucno updejtati a i u postavkama mi je na automatskom updejtu.pa ne mogu da vjerujem da tako dugo ne mogu nista ne napraviti. ima li itko takvih problema ili je to samo kod mene slucaj ???

Ne beri suviše brigu, imaj ga stalno na WiFi signalu i kada u gornjem taskbaru skužiš dvije zakrivljene strelice koje tvore kružnicu, mob će te sam izvjestiti o pristiglom update-u bilo koje vrste, pa tako i na Gingerbread, samo da ga nanjuši, ali i na novi ostatak update-a {#}!!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
josozg kaže...

Ne beri suviše brigu, imaj ga stalno na WiFi signalu i kada u gornjem taskbaru skužiš dvije zakrivljene strelice koje tvore kružnicu, mob će te sam izvjestiti o pristiglom update-u bilo koje vrste, pa tako i na Gingerbread, samo da ga nanjuši, ali i na novi ostatak update-a {#}!!

hvala ti ;)  i dalje mi je smijesno da vec mnogi od vas jesu dobili a ja nikako.ostali programi se updejtaju uredno svakodnevno ali ginger nista.ajd strpljen - spasen !!!

18 godina
Ne samo da smo dobili Ginger nego i update gingera...
18 godina
Proradilo je kupovanje na Marketu, DHD@VIPNet.
17 godina
neaktivan
TomCat kaže...
Proradilo je kupovanje na Marketu, DHD@VIPNet.

Meni ne... Koji ROM i verziju Marketa imaš?

18 godina
Ginger 2.3.3., i novi Market.
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Ja najnoviji CM7 nightly i također vipnet i novi market i još ne mogu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 12:35 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ja mislim da to mora imati veze za Gmail accountom tj. e-mail adresom, a ne sa operaterom ili verzijom androida.
14 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Imam DHD i nekoliko ozbiljnih problema sa mobom. Često se javim ili odbijem oziv slučano dok mi zvoni u đepu (postoji li nekakav free slajder ljevo desno), senzor nakod zvučnika naprijed mi šteka neradi kao prije tj. negasi uvijek ekran pa često gasim vezu ili stavim vezu na čekanje itd. instalirao sam Proximity Recalibrator ali mi javlja grešku. Imam Gingerbread najnoviji update od jučer mob mi nije rootan. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Mislim da za proximity calibrator treba biti rootan mobitel. Ako instaliraš CM7 ili neki sličan ROM, imaš više opcija kako izgleda ekran za javljanje poziva, a jedna od opcija je baš i slider kao na vanilla verziji, a ima i rotacijski i slider prema dolje za odabrati.

@TomCat Mislim da mora imati i veze sa operaterom jer se prikazuje u marketu ime operatera. A ako recimo stavim market enabler na Verizon (US), onda mogu gledati market onako kako oni vide, vidim sve paid apps. Jedino ih ne mogu kupiti jer mi Google checkout javlja da se registrirana kartica (MasterCard Zaba) ne može korisiti za tu kupnju

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 17:16 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
HTC Desire HD

kako maknut ono unlockanje sim kartice kod ponovnog paljenja moba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Desire HD

jucer mi je frend koji ima iphone4 nakon kaj je isprobao moj dhd rekao da zumiranje slika i skrolanje stranica u browseru radi glade  i osjetljivije nego na njegovom iphoneu. pa sad da cujem one silne koji tvrde da sense i android trzaju

hobi: androidhr.blogspot.com

1 0 hvala 0
15 godina
nsoul kaže...

jucer mi je frend koji ima iphone4 nakon kaj je isprobao moj dhd rekao da zumiranje slika i skrolanje stranica u browseru radi glade   i osjetljivije nego na njegovom iphoneu. pa sad da cujem one silne koji tvrde da sense i android trzaju

To je ono što i ja cijelo vrijeme tupim i tvrdim, dok nemaš i jednog i drugog na uvid, ne možeš o ničemu diskutirati, pogotovu kada imaš jednog privatno, na dulje vrijeme i drugog ti bude omogućeno na neki način imati izvjesno vrijeme, barem ha a 2 sata, na korištenje, uporedo naravno.

Nikada mi ne pada na pamet pljuvat po Iphone-u, ali ako nisi 1 na 1 sa oba dva moba, to u tom slučaju nije komentar vrijedam spomena i.

ATJ Lučko
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice