- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S kojim programom mogu gledati na DHD filmice s .mov ekstenzijom?
ekipa skydrive ima mogucnost spremanja na 25 giga a program sorami omogucuje korisnicima android-a da se povezu sa njim.stoga sa marketa skinite sorami na mob a SDexplorer skinite nas pc prijavite se na skydrive pomocu vaseg windows live racuna a ako ga nemate kreirajte ga. na skydrive kreirajte si raznorazne mape tipa ,igre,filmovi,programi itd... dobra stvar ,pogotovo ako duze koristite mob memorijskog prostora nikad dosta. ovo je za sve one koji to jos nisu probali.znam da neki od vas jesu ali za one koji nisu,moja topla preporuka. peace :)
ekipa skydrive ima mogucnost spremanja na 25 giga a program sorami omogucuje korisnicima android-a da se povezu sa njim.stoga sa marketa skinite sorami na mob a SDexplorer skinite nas pc prijavite se na skydrive pomocu vaseg windows live racuna a ako ga nemate kreirajte ga. na skydrive kreirajte si raznorazne mape tipa ,igre,filmovi,programi itd... dobra stvar ,pogotovo ako duze koristite mob memorijskog prostora nikad dosta. ovo je za sve one koji to jos nisu probali.znam da neki od vas jesu ali za one koji nisu,moja topla preporuka. peace :)
dobro za djeljenje manjih stvari jer ima limit 50mb po fajlu, i fali mi autosync kakav ima dropbox.
http://androidhr.blogspot.com/2011/02/sorami-daje-mogucnost-pristupa-skydrive.html
PROBLEM! mob mi se već par dana sam od sebe resetira a neznam uzrok.
need help!!!!
koja je razlika između dolby mobile i srs zvuka ?
koja je razlika između dolby mobile i srs zvuka ?
mislim da dolby daje malo dublji tvrdi zvuk, dok srs daje visi i imitira surround ili 3d zvuk.
hobi: androidhr.blogspot.com
need help!!!!
custom rom ili stock? koje su zadnje instalirane aplikacije unatrage tjedan dana? pomozi malo.
need help!!!!
custom rom ili stock? koje su zadnje instalirane aplikacije unatrage tjedan dana? pomozi malo.
stock...hvala svima na pomoći al shvatio sam u čemu je problem. stavio sal live wallpaper da mi se vrte 4 slike unazad par dana,makar mislio sam da je problem u nekoj aplikaciji ali nakon što sam stavio običan wallpaper problem je nestao.
da nisi ti to shvatio, mislim da ne bi nitko O_o
koji frikasti bug...
da nisi ti to shvatio, mislim da ne bi nitko O_o
koji frikasti bug...
a možda je samo kod mene. da se to ponavljalo napravio bi factory reset pa bi vidio...
koji je najstabilniji custom rom i dali ima takvih custom romova koji su bas po svemu bolji od stock ili ipak moras napraviti neki kompromis?
ako imate neki tutorial kak staviti taj rom, pls stavite link... ty!
koji je najstabilniji custom rom i dali ima takvih custom romova koji su bas po svemu bolji od stock ili ipak moras napraviti neki kompromis?
ako imate neki tutorial kak staviti taj rom, pls stavite link... ty!
leedroid je najbolji i najpoznatiji,ja imam android revolution HD i čist ok me služi,stock je prespor,sve 3D igre štekaju,i ima svojih bugova
Dali mi neko može pomoći? Zaključo sam Htc desire i nemogu ga otključati, govorim o paswordu na mobu, nigdje u upuststvima nema riješenje za ovaj problem. Eto ima nas svakakvih. Help me please!!!
nisam se još odlučio skroz za rom, nebi htio da mi ispade da je gori od stock-a, a opet me je trta ak se mob sjebe na neki način gubim garanciju...
Da li ima kod nas kupiti baterija za hd,vidim da ima na ebay kupiti,ako ju je netko kupio,kakva su iskustva,da li šta duže traje?
Da li ima kod nas kupiti baterija za hd,vidim da ima na ebay kupiti,ako ju je netko kupio,kakva su iskustva,da li šta duže traje?
zasad samo e bay
Bok Alen i svi ostali useri HTC DHD moba, samo ću napisati kako u RH ima za kupiti originalna baterija od 1200 mAh i košta 219 kuna. Kupljena je u TELE2 dućanu, a generalni dobavljač je kao i za HTC mobove, "Intelkom", Zagrebačka cesta 145a, i uz bateriju se dobije i garancijski list.
BTW; uzgred budi rečeno, ova nova baterija, bila je napunjena na 47%, tako da uz pravilno punjenje i formatiziranje baterije, tko zna, možda će trajati malkac dulje, uz pomalo subjektivni dojam, kao da bolje leži u mobu, od one koju sam dobio s njom!!
P.S. kada bih, a želim i mogu, kupio micro SD karticu od 16GB, class 6, 8 ili 10, dobio sam ovakav naputak, kao navodno da HTC DHD ne podržava full HD kod gledanja filmova s YouTube-a već samo HD, tako da mi kao nije niti potrebnija jača od class 4, ako netko "TAJ" detalj bolje kuži, molim neka ukratko isto elaborira, bio bih vrlo zahvalan na sveopću korist!!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
hobi: androidhr.blogspot.com
U utorak idem na pregovore za micro SD kartice, a u ponudi je za sada samo 16GB class 4, a košta oko 280 kuna, Toshiba. Ako znate koju konkretno bi šteli misleći na proizvođača, budite ljubazni, pa do ponedjeljka dostavite želje i prijedloge, po postu ili na PP, svima ću uzeti zahtjev u obradu i podnijeti izvješće o učinjenom.
Class 10/16GB bi mogla koštati oko 700 kuna, tako da bi nekome savjetovao oprez, da se ne nađe iznenađen s cijenom, ako mu nije too much!?
Zna li itko koja je otprilike cijena displaya za dhd? hvala onima koji odgovore..
Samo 400?To bi bilo super, ali ne vjerujem..
Ja sam cuo da je za iphone 1500 display..
a s obzirom da je za desirea 700... moglo bi biti vise od 400.
Da li netko zna gdje mogu i na koji način skinuti e-knjigu na hrvatskom? Da li mi skida šta sa računa ako koristim navigaciju?