HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 453.993
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
15 godina
neaktivan
Re: HTC Desire HD
zeleni kaže...
Nema ni u orginalnom ni u sense dialeru / imeniku. Ako zarovis na marketu, vjerovatno da ces naci nesto odgovarajuce.

Probao sam nekoliko dodatnih tipa GO Contacts, ali nema pretraživanje po svim poljima

Neka buhe tusuću deva preplave međunožje onoga ko ti je zajebao dan i neka njegove ruke budu prekratke da bi se mogao poćešati...
17 godina
HTC Desire HD

neznam dali je to bio bug i ako je bio kak se popravil, ali ugl. kad sam došao u drugi grad npr. iz Rijeke u Zg, nikad mi tam ispod vremena nije htjelo promjenit grad, uvijek sam uključivao gps i isprobavao svakakve gluposti, ali evo od prije tjedan dana, samo se spojim na obicnu 3g mrežu i napiše i tam neku zadnju vukojebinu u kojoj sam trenutno dok se vozim vlakom... nije došao nikakvi update ili tak nešto,ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Blade18 kaže...

neznam dali je to bio bug i ako je bio kak se popravil, ali ugl. kad sam došao u drugi grad npr. iz Rijeke u Zg, nikad mi tam ispod vremena nije htjelo promjenit grad, uvijek sam uključivao gps i isprobavao svakakve gluposti, ali evo od prije tjedan dana, samo se spojim na obicnu 3g mrežu i napiše i tam neku zadnju vukojebinu u kojoj sam trenutno dok se vozim vlakom... nije došao nikakvi update ili tak nešto,ne?

Ma to je bug vec duze vrijeme. Pogledaj pod settings > syncronisation da li ti je  weather sync ukljucen. Iskljuci pa ukljuci opet, obicno proradi.

Danas kada postajem pionir ...
18 godina
Cak i kad radis manual refresh vremenske prognoze, uglavnom ne prebacuje na novi grad ili mjesto. On to napravi sam kad on hoce.
18 godina
HTC Desire HD

Ima i toga da GSM baza na kojoj si registrovan nije dovoljno moderna da podrzava geoloc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

zeleni kaže...

Ima i toga da GSM baza na kojoj si registrovan nije dovoljno moderna da podrzava geoloc.

Kakve veze ima GSM bazna stanica sa GPS lociranjem?

:)
18 godina

GPS receiver u telefonu nije uvijek ukljucen, kako telefon zna gdje je ? Ako mislis da je magija, vjeruj mi nije...

Evo moj gps nije ukljucen, a na telefonu se tacno pokazuje u kojem sam dijelu grada, kad odem na posao, pokazuje samo opstinu.

Uostalom, i kad je gps ukljucen, i kad refreshas vremenski widget, ne pojavljuje se gps ikona gore u program baru, znaci widgetu ne treba gps signal da bi skontao gdje je, nego to radi triangulacijom gsm informacije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 12:26 (zeleni).
18 godina
neaktivan

A druze znam ja kako to funkcionise ali pogledaj sta je covjek napisao. Njemu GPS ne pomaze.

18 godina

Sve je do weather sync opcije i da li telefon zna gdje je po gsm triangulaciji. Ako ne zna, samo ce apdejtat prognozu za lokaciju gdje si zadnji put bio.

17 godina
HTC Desire HD

prije nije pomagao ni GPS ni ništa, ali evo tjedan dana sad vec radi odlicno... pitam se samo kad ce opet pocet zajebavati xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

se to samo meni desava ili ima jos netko probleme sa HTC hub-om?

htio sam instalirati neke widgete sa hub-a al kad se download zavrsi ne instaliraju se ://

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

Glass Sense tema za dhd

http://db.tt/zffLN56

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

je'l to za rootane mob ili i mi na stock-u možemo instalirati ? {#}

17 godina
bobo23 kaže...

netreba root, ja ga imam na stock romu, samo instaliraš, i odabereš

17 godina

Ako metko želi DHD zamijeniti(uz moju nadoplatu) za običan stock Desire ,neka se javi na PP.

HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...
bobo23 kaže...

netreba root, ja ga imam na stock romu, samo instaliraš, i odabereš

instalirao :)

15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Ako metko želi DHD zamijeniti(uz moju nadoplatu) za običan stock Desire ,neka se javi na PP.

na forumu za svako malo se žališ da ti desire ne radi,sad ovo sad ono pa root,pa unroot pa kartica...normalno da bi ga i ja htio zamjeniti da sam na tvom mjestu {#}

17 godina

Radi.Evo slike za dokaz.

HTC Desire Android
15 godina
HTC Desire HD

zna netko neku dobru aplikaciju za slušat mp3,osim winampa,i jel netko pokušao preko vlc playera spajat komp s mobom(gledat istu stvar na oboje)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD
pozdrav ekipo.recite mi jel tko zna imali kod nas gdje za kupiti ili naručiti HTC Media Link.

vidi mi se super stvar .to bi mi riješilo moj največi problem snimke u hd-u su u 3 gp formatu paih nemogu gledati na svom tv( lg lh 5000)

ovako bi to išlo glatko
ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stiv 24 kaže...
pozdrav ekipo.recite mi jel tko zna imali kod nas gdje za kupiti ili naručiti HTC Media Link.

vidi mi se super stvar .to bi mi riješilo moj največi problem snimke u hd-u su u 3 gp formatu paih nemogu gledati na svom tv( lg lh 5000)

ovako bi to išlo glatko

http://www.htcaccessorystore.com/uk/p_htc_item.aspx?i=207010

GO HARD or GO HOME
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

CAR PANEL...to radi samo s gps-om ili treba i data conection? 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Zamolio bih da mi pomognete u odabiru sledecih tel.Htc dhd,galaxy s2,lg optimus x2,iphone 4,po vama koja od ova 4 modela bi mi preporucili da kupim,iskreno mene najvise privlaci dhd...Unaprijed hvala

vm

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Stavi na papir sta zelis od moba i na osnovu toga izaberi.
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Radi.Evo slike za dokaz.

koji ti je ovo program na 4. slici dolje, ovo sa vijestima s buga?

17 godina
seljak007 kaže...
emerik kaže...

Radi.Evo slike za dokaz.

koji ti je ovo program na 4. slici dolje, ovo sa vijestima s buga?

bugdroid

15 godina
neaktivan

Imam problem s mobitelom, sada sam skuzio do prije par sati sve normalno radilo kada pokrenem poruke nema ih i stisnem Compose message i pise mi Sorry! This application Messages (process com.android.mms) has stopped unexpectedly. Please try again i Force close. Nezz sta da radim jesam ikako mogao pobrat kakav virus, rjetko skidam aplikacije danas skinuo nes bezz neki sound zezao se i SoundCloud i sada vidim ne radi, sta da instaliram neki Antivirusni nezz? Moze pls pomoc?

Pwned?
16 godina
neaktivan

Ako imas love i možeš sačekat moj ti je savjet samsung galaxy s2. Po svim recenzijama to bi trebao bit TOP1 uređaj ove godine,meni se osobno jako sviđa,tanak,lagan,vrhunski ekran i tehnologija u njemu. Ak ti se ne sviđa touch wiz samo puknes neki launcher i bok.

18 godina
neaktivan

Tako su govorili i za galaxy s a pogledaj thread ovdje na forumu. Kad njega citas tamo nista ne radi a i ako radi to je sporo i neupotrebljivo. Naravno mislim da ekipa malo pretjeruje ali prijavljuju vise problema nego za sve HTCove i SE zajedno.

16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Nijedan mobitel nije savršen,al već ima dovoljno review-ova (čak i novi Bug ga ima) da se dade zaključit kako je sigurno galaxy s2 ispred ovih koji su nabrojani uz njega. A ovo ti dolazi od osobe koja ima desire i iphone,doduše 3gs :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice