HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 454.015
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
18 godina
neaktivan
Re: HTC Desire HD
Hehehehe ja to za iphone govorim stalno ;)
:)
17 godina
HTC Desire HD

teme  za dhd :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

S kojim programom mogu gledati na DHD filmice s .mov ekstenzijom?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Desire HD

ekipa skydrive ima mogucnost spremanja  na 25 giga  a program sorami omogucuje  korisnicima android-a da se povezu sa njim.stoga sa marketa skinite sorami na mob a  SDexplorer  skinite nas pc  prijavite se na skydrive pomocu vaseg windows live racuna a ako ga nemate kreirajte ga. na skydrive kreirajte si raznorazne mape tipa ,igre,filmovi,programi itd... dobra stvar ,pogotovo ako duze koristite mob memorijskog prostora nikad dosta. ovo je za sve one koji to jos nisu probali.znam da neki od vas jesu ali za one koji nisu,moja topla preporuka. peace :)

0 0 hvala 0
17 godina
josozg kaže...

ekipa skydrive ima mogucnost spremanja  na 25 giga  a program sorami omogucuje  korisnicima android-a da se povezu sa njim.stoga sa marketa skinite sorami na mob a  SDexplorer  skinite nas pc  prijavite se na skydrive pomocu vaseg windows live racuna a ako ga nemate kreirajte ga. na skydrive kreirajte si raznorazne mape tipa ,igre,filmovi,programi itd... dobra stvar ,pogotovo ako duze koristite mob memorijskog prostora nikad dosta. ovo je za sve one koji to jos nisu probali.znam da neki od vas jesu ali za one koji nisu,moja topla preporuka. peace :)

dobro za djeljenje manjih stvari jer ima limit 50mb po fajlu, i fali mi autosync kakav ima dropbox.

http://androidhr.blogspot.com/2011/02/sorami-daje-mogucnost-pristupa-skydrive.html

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

PROBLEM! mob mi se već par dana sam od sebe resetira a neznam uzrok. {#} need help!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
Probaj prvo izvaditi bateriju. Ako se i dalje javlja, napravis tvornicki reset. Ako i tada ostaje na isto, nosi ga na servis. Imas garanciju i odnesi ga na servis.
15 godina
HTC Desire HD

koja je razlika između dolby mobile i srs zvuka ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
john_ryder kaže...

koja je razlika između dolby mobile i srs zvuka ?

mislim da dolby daje malo dublji tvrdi zvuk, dok srs daje visi i imitira surround ili 3d zvuk.

hobi: androidhr.blogspot.com
16 godina
bobo23 kaže...

PROBLEM! mob mi se već par dana sam od sebe resetira a neznam uzrok. {#} need help!!!!

custom rom ili stock? koje su zadnje instalirane aplikacije unatrage tjedan dana? pomozi malo.

15 godina
neaktivan
LIX kaže...
bobo23 kaže...

custom rom ili stock? koje su zadnje instalirane aplikacije unatrage tjedan dana? pomozi malo.

stock...hvala svima na pomoći al shvatio sam u čemu je problem. stavio sal live wallpaper da mi se vrte 4 slike unazad par dana,makar mislio sam da je problem u nekoj aplikaciji ali nakon što sam stavio običan wallpaper problem je nestao.

16 godina

da nisi ti to shvatio, mislim da ne bi nitko O_o

koji frikasti bug...

15 godina
neaktivan
LIX kaže...

da nisi ti to shvatio, mislim da ne bi nitko O_o

koji frikasti bug...

a možda je samo kod mene. da se to ponavljalo napravio bi factory reset pa bi vidio...

17 godina
HTC Desire HD

koji je najstabilniji custom rom i dali ima takvih custom romova koji su bas po svemu bolji od stock ili ipak moras napraviti neki kompromis? 

ako imate neki tutorial kak staviti taj rom, pls stavite link... ty!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Blade18 kaže...

koji je najstabilniji custom rom i dali ima takvih custom romova koji su bas po svemu bolji od stock ili ipak moras napraviti neki kompromis? 

ako imate neki tutorial kak staviti taj rom, pls stavite link... ty!

leedroid je najbolji i najpoznatiji,ja imam android revolution HD i čist ok me služi,stock je prespor,sve 3D igre štekaju,i ima svojih bugova

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

{#}Dali mi neko može pomoći? Zaključo sam Htc desire i nemogu ga otključati, govorim o paswordu na mobu, nigdje u upuststvima nema riješenje za ovaj problem. Eto ima nas svakakvih. Help me please!!!{#}

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Desire HD

nisam se još odlučio skroz za rom, nebi htio da mi ispade da je gori od stock-a, a opet me je trta ak se mob sjebe na neki način gubim garanciju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Da li ima kod nas kupiti baterija za hd,vidim da ima  na ebay kupiti,ako ju je netko kupio,kakva su iskustva,da li šta duže traje?

0 0 hvala 0
15 godina
alen714 kaže...

Da li ima kod nas kupiti baterija za hd,vidim da ima  na ebay kupiti,ako ju je netko kupio,kakva su iskustva,da li šta duže traje?

zasad samo e bay

18 godina
Ja sam kupio za 10 USD dvije baterije od 1600mAh i punjac baterija za zidnu uticnicu. Baterije mi traju kao i originalna, dakle, do dan i pol. Super je sto uvijek jednu punu furam u novcaniku i nemam straha :-) Ebay je zakon.
15 godina
alen714 kaže...

Bok Alen i svi ostali useri HTC DHD moba, samo ću napisati kako u RH ima za kupiti originalna baterija od 1200 mAh i košta 219 kuna. Kupljena je u TELE2 dućanu, a generalni dobavljač je kao i za HTC mobove, "Intelkom", Zagrebačka cesta 145a, i uz bateriju se dobije i   garancijski list.

BTW; uzgred budi rečeno, ova nova baterija, bila je napunjena na 47%, tako da uz pravilno punjenje i formatiziranje baterije, tko zna, možda će trajati malkac dulje, uz pomalo subjektivni dojam, kao da bolje leži u mobu, od one koju sam dobio s njom!!

P.S. kada bih, a želim i mogu, kupio micro SD karticu od 16GB, class 6, 8 ili 10, dobio sam ovakav naputak, kao navodno da HTC DHD ne podržava full HD kod gledanja filmova s YouTube-a već samo HD, tako da mi kao nije niti potrebnija jača od class 4, ako netko "TAJ" detalj bolje kuži, molim neka ukratko isto elaborira, bio bih vrlo zahvalan na sveopću korist!! 

ATJ Lučko
15 godina
Atj, niti ti ne treba gledanje u takvom formatu kada ionako na mobitelu izgledaju fenomenalno, jel se slažeš? Ja imam Desire i predobra mi je slika, puno sam filmova gledao i stvarno je dobro gledati, bez obzira ako netko veli da je premali ekran za filmove, priča gluposti. Inače, ja ti preporučam karticu veće klase jer je i veća brzina kopiranja, ali i učitavanja. Ako ćeš kupovati karticu, javi mi gdje si kupio i cijenu jer i ja razmišljam o kupnji nove i veće klase jer mi je ovih 4 GB malo malo. :+)
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.
17 godina
HTC Desire HD
Ja bi kupio 16gb klase 8 ili 10 pa ako netko zna gdje nek slobodno javi.
hobi: androidhr.blogspot.com

0 0 hvala 0
15 godina
nsoul kaže...
Ja bi kupio 16gb klase 8 ili 10 pa ako netko zna gdje nek slobodno javi.

U utorak idem na pregovore za micro SD kartice, a u ponudi je za sada samo 16GB class 4, a košta oko 280 kuna, Toshiba. Ako znate koju konkretno bi šteli misleći na proizvođača, budite ljubazni, pa do ponedjeljka dostavite želje i prijedloge, po postu ili na PP, svima ću uzeti zahtjev u obradu i podnijeti izvješće o učinjenom.

Class 10/16GB bi mogla koštati oko 700 kuna, tako da bi nekome savjetovao oprez, da se ne nađe iznenađen s cijenom, ako mu nije too much!?

ATJ Lučko
16 godina
HTC Desire HD
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Zna li itko koja je otprilike cijena displaya za dhd? hvala onima koji odgovore..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ja bih rekao da je oko 400 kn s obzirom da toliko dodje i za GayPhone.
15 godina
neaktivan
TomCat kaže...
Ja bih rekao da je oko 400 kn s obzirom da toliko dodje i za GayPhone.

Samo 400?To bi bilo super, ali ne vjerujem..

Ja sam cuo da je za iphone 1500 display..

16 godina

a s obzirom da je za desirea 700... moglo bi biti vise od 400.

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Da li netko zna gdje mogu i na koji način skinuti e-knjigu na hrvatskom? Da li mi skida šta sa računa ako koristim navigaciju?

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice