HTC Desire HD

poruka: 1.689
|
čitano: 435.283
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC Desire HD".
16 godina
HTC Desire HD

Opet ste počeli, ako je ovo tema o desireu hd ne znam čemu se nadmetat koji je bolji jer ovo nije htc vs apple. ali ako netko u ovoj temi počne o iphoneu ne vidim zašto nebi mogao reći po čemu je( moje mišljenje) desire hd bolji.

Ali ja sam zadovoljan s onim kaj sam kupio i nek kupi iphone ko hoće  briga me. 

A zašto sam kupio desire hd a ne iphone 4?

Zbog većeg ekrana, bolje kamere, homescreena,androida, i aluminijskog kučišta.

eto , točka.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Funkcionira li skype na 3g moze li se neometano pozivati,i ima li HD djeljenje inteneta

0 0 hvala 0
16 godina
HTC Desire HD

Ajde nek netko ko ima rootan desire , ili bilo koji android , nek proba ovo. moj nije rootan. 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785136

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Pozdrav svima i sve naj u novoj.

još mi niko nije rekao kako da riješim problem s snimljenim hd sadržajem na HD-u

znači nemogu ga gledati na tv-u  preko usb-a

jer se snima u 3gp formatu.

baš me zanima dali če novim nadogradnjom (upadate) ili ubudučima 

to riješiti .znači da je izlazni format drugi?

ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: HTC Desire HD
gorki8701 kaže...

Funkcionira li skype na 3g moze li se neometano pozivati,i ima li HD djeljenje inteneta

Nisam isprobao Skype, al' mislim da radi po onom sto sam citao.

Sto se tice djeljenja interneta, imas sve sto mozes pomisliti:

USB Tethering - mobitelom se spojis na net, spojis se preko USB-a na komp, ukljucis ovu opciju i imas pristup na Internet na kompu preko mobitela

Internet Pass Through - ako ti je komp spojen na net (ADSL, kabelski internet, ...), preko USB kabla mozes tu istu konekciju dijeliti i s mobitelom, pa kad surfas preko mobitela nista ne trosis, a usput ti se i puni baterija.

Mobile Hotspot - nakacis se na net mobitelom i ukljucis ovo. Nakon toga ti mobitel glumi wireless router na kojeg se mogu spajati drugi uredjaji (mobiteli, tableti, laptopi, ...) i pristupati Internetu.

17 godina
stiv 24 kaže...

Pozdrav svima i sve naj u novoj.

još mi niko nije rekao kako da riješim problem s snimljenim hd sadržajem na HD-u

znači nemogu ga gledati na tv-u  preko usb-a

jer se snima u 3gp formatu.

baš me zanima dali če novim nadogradnjom (upadate) ili ubudučima

to riješiti .znači da je izlazni format drugi?

Za sada samo 3gp format. Hoce li biti ista drugo u buducnosti, ne znam, iako bi bilo lijepo kada bi mogli odabrati neki drugi format pa da izbjegnemo naknadno konvertiranje na kompu u zeljeni format.

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

jel tko insalirao posebno gingebread tipkovnicu iz 2.3 upadate.

vidim da se može posebno instalirati .

ako tko je neka kaže kako je zadovoljan njome i postupak instalacije

ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stiv 24 kaže...

jel tko insalirao posebno gingebread tipkovnicu iz 2.3 upadate.

vidim da se može posebno instalirati .

ako tko je neka kaže kako je zadovoljan njome i postupak instalacije

Ja sam instalirao, ali mi se ruši jer ima isto ime ( proces ne aplikacija) kao i froyo tipkovnica. trebao bi prije nju maknut i onda instalirat gingerbread tipkovnicu jer ne mogu postojat dva ista procesa.

A i meni se ne sviđa, bar moje mišljenje, ljepša mi je froyo tipkovnica.

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

krivi HTC

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 19:32 (gorki8701).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo, probah reinstalirati htc sense account ( kao što sam vidio preporuku na nekim stranim forumima), i sad imam još gluplju situaciju...naime, krenem sa regom preko kompa, i sve 5 dok ne dodjem do zadnjeg dijela "Sign in form Your phone" (kojeg, uzgred rečeno, nije bilo još prije nekuh 2 tjedna, bar se ne sjećam toga kada sam prvi puta kreirao account), i uputa kaže odite u All aps, pa Set up, i kad vidite HTC Sense screen obavite sign in...meni tijekom Set up-a pita za brdo gluposti, no kada dodjem na jedini ekran gdje se spominje htc sense, ne vidim nikakav sign in nego mi samo maže da sam kreirao account, i da sad mogu tome pristupitzi online...istovremeno i blejim u to online i kliknem gumb "I had log in on my phone", i niš se ne dešava...odnosno, vrti se onaj neki mali krugić lijevo od tog gumba, i ne pušta me u sajt....naglašavam da sam spojen na net preko svog kućnog rutera a signal je jak do bola ( čisto naglašavam da ne ispadne da mi je slaba veza na wi fi il tak nekaj...)....evo, znam da sam valjda već dosadan, al...pomagajte drugovi:) fakat nikad nemam problema sa tehnukom, al sad se osjećam ko zadnja bedačina, nikak na zelenu granu sa tim HTC senseom...da stvar bude još gora, da bih ponovno instalirao htc sense account morao sam pobrisati postojeći ( koji nije nikak šljakao, al bar je bio tamo), a sad ispada da enmrem niti dovršiti registraciju, zbog problema koje sam vam ovdje opisao....izludiću, fakat...
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

pozdrav.

dali neko zna program za konvertiranje videa snimljenog desireo hd

znači android aplikaciju koja bi snimljen sadržaj u 3gp formatu pretvorila u avi i dr..

a da radim na samom uređaju konvert a ne preko nekog programa na kompu.

ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC Desire HD

Isprobano na desireu hd:

Gameloft:

Asphalt 5 HD,

Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD,

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™HD,

N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance HD

sve radi savršeno :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.1.2011 20:47 (nsoul).

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
nsoul kaže...

Isprobano na desireu hd:

Gameloft:

Asphalt 5 HD,

Assassin's Creed™ Altaïr's Chronicles HD,

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction™HD,

N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance HD

sve radi savršeno :)

jel tko isprobao

Modern Combat Sandstrom

jel radi na desireu hd

o

i odakle se može skinuti

ANTOLOVIĆ
16 godina
neaktivan

ima ga na torentima. skinuo sam ga ali mi treba wi-fi veza koju nemam da bi skinuo jos podataka da bih mogao igrati. cim sutra ,prekosutra to rijesim javim ovdje kako sljaka...

17 godina
neaktivan
josozg kaže...

ima ga na torentima. skinuo sam ga ali mi treba wi-fi veza koju nemam da bi skinuo jos podataka da bih mogao igrati. cim sutra ,prekosutra to rijesim javim ovdje kako sljaka...

I još jedno pravilo vezano uz Gameloft igre, stavi ga u Avionski mod, navodno zbog zaštite igre.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Ti si kriva zbog mog piva, nemoj srećo, nemoj danas...
15 godina
neaktivan

skinuo sandstrom s torrenta instalirao na dhd.download-o daktoteku od 97M putem wi-fi-a.sve radi savrseno.naj igra meni do sad.

16 godina
neaktivan
stiv 24 kaže...

skinuo sandstrom s torrenta instalirao na dhd.download-o daktoteku od 97M putem wi-fi-a.sve radi savrseno.naj igra meni do sad.

jel bolja od nove ?

15 godina
neaktivan

meni osobno da

16 godina
josozg kaže...

ako skineš na torentima onda ti netreba wifi jer već skineš nekih stotinjak mega  s onim podacima koje bi mob inače skidao preko wifi-ja

AlienWare1 kaže...
josozg kaže...

I još jedno pravilo vezano uz Gameloft igre, stavi ga u Avionski mod, navodno zbog zaštite igre.

ovo prvi put čujem, kolke sam igre skinuo i instalirao bez uključenog avionskog moda

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
josozg kaže...

ako skineš na torentima onda ti netreba wifi jer već skineš nekih stotinjak mega  s onim podacima koje bi mob inače skidao preko wifi-ja

AlienWare1 kaže...
josozg kaže...

ovo prvi put čujem, kolke sam igre skinuo i instalirao bez uključenog avionskog moda

nisi u pravu ni za jedno ni za drugo,bar ne potpuno. za instalirati recimo (novu) moras imati ukljucen avionski mod dok za sandstorm skines s torenta instalacijski fajl koji je vec krekiran pa samo preko wifi skines ostali dio igre. tako je bar za te dvije a naravno da za mnoge druge skines sve preko torenta.

16 godina
josozg kaže...
nsoul kaže...
josozg kaže...

AlienWare1 kaže...
josozg kaže...

nisi u pravu ni za jedno ni za drugo,bar ne potpuno. za instalirati recimo (novu) moras imati ukljucen avionski mod dok za sandstorm skines s torenta instalacijski fajl koji je vec krekiran pa samo preko wifi skines ostali dio igre. tako je bar za te dvije a naravno da za mnoge druge skines sve preko torenta.

ovisi o igri, neke imaju sve datoteke u sebi a neke skidaju podatke nakon instalacije.

a ovo drugo  sam u pravu jer skinuo sam novu prije nekih tjedan dana, i instalirao bez uključivanja avio moda, bio mi je čak i wifi uključen. i sve normalno radi.

16 godina
neaktivan
nsoul kaže...
josozg kaže...
nsoul kaže...
josozg kaže...

AlienWare1 kaže...
josozg kaže...

ovisi o igri, neke imaju sve datoteke u sebi a neke skidaju podatke nakon instalacije.

a ovo drugo  sam u pravu jer skinuo sam novu prije nekih tjedan dana, i instalirao bez uključivanja avio moda, bio mi je čak i wifi uključen. i sve normalno radi.

izgleda da je tvoja verzija skinuta sa nekog drugog izvora. meni se cak nakon par dana kada sam se spojio preko kompa na net igra apdejtala i vise ju nisam mogao pokrenuti jer mi je blokiralo da kao nije original igra pa sam ju morao ponovo instalirati. pokusao sam prvi put dok sam ju instaliravao probati bez avionskog moda al nije islo(ova verzija izgleda sljaka samo na taj nacin)

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

moze jedno pitanje,sada nakon skoro 2 mjeseca kako je uredaj u vipu,kakvi su rezultati,dali batetrija izdrzi dva dana,i dali netko koristi skype svakodnevno,moze li se pozivati s 3G signala,

PS ako nema nitko dali bi mi netko mogao uciniti uslugu i to isprobati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gorki8701 kaže...

moze jedno pitanje,sada nakon skoro 2 mjeseca kako je uredaj u vipu,kakvi su rezultati,dali batetrija izdrzi dva dana,i dali netko koristi skype svakodnevno,moze li se pozivati s 3G signala,

PS ako nema nitko dali bi mi netko mogao uciniti uslugu i to isprobati

Baterija ne može izdržati dva dana, možda jedino ako ništa ne radiš na njemu, ali kakva onda svrha od tog mobitela...

Evo probao sam se spojiti na skype preko 3g-a i spoji se, ali ne mogu staviti na online mod. Ne znam dali postoji neki drugi način za to, ali meni neće.

I imam pitanje jedno, kak da update-am na 2.2.1 mob, odem na check updates i ništa ne nalazi...

EDIT: uspio sam otici na online mod u 3g mrezi, ne znam zašto mi maloprije nije htjelo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 22:49 (Crokilla).
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

Gdje se u ZG moze kupiti ovaj fon? Iz Banja Luke sam, kod nas ga nemaju{#}, pa bi dosao u ZG da ga kupim.

GO HARD or GO HOME
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

jos me nesto zanima,kakav je htc hd desirea sto se tice prijema 3g signala,dali ga dobro hvata ili,jer ja trenutno imam htc desire i galaxy s pored sebe i galaxy sisa desirea u 3g signalu strava,htc ga jos nije uhvatio a galaxy ga stalno drzi,zato me zanima dali htc HD desire hvata 3g bolje od obicnog desirea

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 0:38 (gorki8701).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zasad nisam imao problema sto se tice 3g signala. Al sto se tice recimo wifi signala, laptop mi ga bolje hvata nego dhd, tj. na vecu udaljenost, al nisam ga imao priliku usporediti sa nekim drugim mobitelom tak da jedino ovu usporedbu sa laptopom mogu rec... slobodno pitaj ako te jos nesto zanima.

A ja bi opet zamolio da mi netko kaze kak da instaliram 2.2.1 verziju androida
15 godina
neaktivan
Notorious kaže...

Gdje se u ZG moze kupiti ovaj fon? Iz Banja Luke sam, kod nas ga nemaju{#}, pa bi dosao u ZG da ga kupim.

Jesi gledao ovdje? http://www.univerzalno.com/index.php?action=kategorije&id=33 pise da ima dostava..{#}

15 godina
neaktivan

hvala,mene zanima samo to,mislim to mi je osnovno,jer moram korisitii skype svaki dan,a ako nemoze na njemu sta cu onda(mislim to sto kazes nisi bio online)ja sam malo prije probao na Desireu zove i cuje me druga strana ali na EDGU ali ja necujem drugu stranu,znaci izrazito trazi 3g ili wifi signal za uspostavu dvosmjernog poziva,

Gledao sada na youtube nitko nije uplodovao da mu skype vrti na HTC HD D.

aaaaa 

za 2.2.1 neznam,

15 godina
neaktivan
HTC Desire HD

jos me nesto zanima,posto je ovo uredaj za europsko trziste,nisam siguran da se moze korisiti u USA,recimo,idem tamo kao turista i nemam signala jer ne podljeze njihovim mrezama

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice