A i nisam spominjao desire nego desire hd koji sam imao prilike usporedit s iphone 4 i kupio sam desire hd
Pa dobro to sam i ja rekao i napisao, zar ja ne kupujem dobar mobitel? HD desire, prije toga Desire, jos prije Nokie, N97, N96, N95, N79...itd..i svaki me kostao brdo love,a govorim da sam otisao na IPhone i da ne mogu reci da je los iako sam smatrao da je smece kao i svi ljubitelji Androida itd...IPhone je klasa za sebe i za vecinu stanovnistva je odlican, sta ce mojoj curi vise od IPhona ...no, novi Iphone kosta 7 tisuca,a to sto smo ga mi platili manje isticem kao pozitivnu stranu jer sam jos i zaradio nakon prodaje HTC Desire HD.... razlika u cijeni nije mala, a razlika u mogucnostima usporedujuci je sa cijenom je jos manja..kuzite me? I ne pada mi na pamet da koristim mobitel duze od jedne godine, lud sam, znam ali tako se ucim i zabavljam, zato i kuzim pola stvari na svakom uredaju..hehehe...

pa mi recite da li vam šljaka ona fora sa HTC Sense gdje se ( kao) može napraviti preko kompa da mob počne tuliti ako ga, npr. ne možete naći doma, pa remote wipe i sl:? Ja probavam, i probavam...i probavam....probavam....probavam...sam već napomenuo da sam probao?:PPPP i ne šljaka mi:(