- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kvragu vec sam pokusavao prije prebacit kontakte sa sim na phone pa nisam uspio a sad jesam.ne kuzim kako nisam prije mogao. u svakom slucaju hvala ;)
pozdrav-DANAS SAM POSTAO VLASNIK HTC DESIRE HD.MRAK MOBITE
JOŠ DA JE HRVATSKI MENI BIJO BIH PREZADOVOLJAN
imas hrvatski meni na android marketu. ukucaj more locale 2 i instaliraj si
Nakon prvog susreta s HTC-om sam i zaboravio i odvikao se da mobiteli trebaju imati lokalizirani jezik. Sad mi je glupo kad netko ima mob na hrvatskom. Prije sam se čudio što netko ima Windowse na HR (osobno ih nikad nisam imao), sad mi je pak čudno što je nečiji mob na HR. Totalno sam se odvikao toga i nimalo mi ne fali...
imas hrvatski meni na android marketu. ukucaj more locale 2 i instaliraj si
POGLEDAO SAM NA MARKETU
ALI DOBIVAM UPOZORENJE
PIŠE:WE HEARD THAT HARD RESET HAVE OCCURRED ON DROID X
NISAM NEKI STRUČNJAK ZA PRIJEVOD ALI MISLIM DA BI ZNAČILO DA ČE SE UREĐAJ RESETIRATI..
PA ZATO MOLIM NEKOGA DA MI TO BOLJE OBJASNI.NEBI HTIJO DA MI SE NEŠTO DOGODI NEŽELJENO
A TEK SAM GA KUPIJO.HVALA
Piše on droid X, a to nije desireHD već droid x...taj app valjda ne radi na drugom modelu...uostalom sad dok ti je novi ti i nije problem da ti se zblesira, napraviš hard reset i gotovo, problem je nakon više mjeseci kada budeš imao puno podataka u njemu
Piše on droid X, a to nije desireHD već droid x...taj app valjda ne radi na drugom modelu...uostalom sad dok ti je novi ti i nije problem da ti se zblesira, napraviš hard reset i gotovo, problem je nakon više mjeseci kada budeš imao puno podataka u njemu
HVALA NA INFORMACIJAMA.
ZNAČI NIJE SIGURNO DA ČE TA APLIKACIJA RADITI NA OVOM MODELU.
I NEMAM NIKAKVE BOJAZNI DA GA NA NEKI NAČIN NE UNIŠTIM TIM POSTUPKOM .NEZNAM DALI SU DRUGI
KOJI SU INSTALIRALI S TIME ZADOVOLJNI.NOVI SAM U TOME PA ME JE JOŠ SADA SVEGA STRAH!
HVALA NA INFORMACIJAMA.
ZNAČI NIJE SIGURNO DA ČE TA APLIKACIJA RADITI NA OVOM MODELU.
I NEMAM NIKAKVE BOJAZNI DA GA NA NEKI NAČIN NE UNIŠTIM TIM POSTUPKOM .NEZNAM DALI SU DRUGI
KOJI SU INSTALIRALI S TIME ZADOVOLJNI.NOVI SAM U TOME PA ME JE JOŠ SADA SVEGA STRAH!
ma o cem pricas? instaliraj si i koristi ga. radi 100 posto. poslije se mozes zahvaliti he he
Morelocale 2 radi odlično na desireu hd, sve je prevedeno.
meni je izsincao sve slike iz Facebooka sa kontaktima tako kad me netko zove vidim i njihov status zadnji.Baterija je jos uvijek dosta losa ako se koristi.također prijem wifi je slabiji neg na iphonu garant.jos je i zvuk tak tak ostalo je super
meni se nije popravila baterija nakon mjesec dana i valjda 60 punjenja.evo sam ga skinuo sa punjaca i pregledajednom face i otvorio operu na 4 minute i odstajao je sat vremena i vec je baterjia na 90.
wifi mi je slab u zahodu a 2 vrata su i zid ;-)
Danas na Badnjak je dostupan novi firmware upgrade na 2.2.1. Poboljsava kameru i overall system performance. Velicina je 40,79 MB.
ma iskljucen je i blutooth i gps stalno. imam onu trakicu. instaliran mi je a task killer.ok zaboravim smanjit brightness stalno je na max.3g zdere znam. ja cak i skoro pa ne pricam na njega uglavnom intenet i ako ga prek dana ne punim do 6 navecer je na 5 posto.
i dugo se puni takodjer.nj+ije ono ustekaj na sat kad je prazan i nda se napuni.bar 3 sata ak ne i vise treba za napunit ga od 5 do 100 posto
pozdrav.riješijo sam nedoumicu s prijevodom,instaliro more locale 2
i sve radi kako treba .čak i bez reseta.
imam jeno pitanje vezano uz gledanje video zapisa na tv-u
snimim video spojim ga na tv s usb-m konkretno model tv-a je LG LH 5000
odaberen disk na mobaču ali nemože ga nači za prikaz
slike i glazbu nađe ali snimljeni sadržaj ne.pa sada ako neko ima iskustva stim da
da se javi.hvala
ma iskljucen je i blutooth i gps stalno. imam onu trakicu. instaliran mi je a task killer.ok zaboravim smanjit brightness stalno je na max.3g zdere znam. ja cak i skoro pa ne pricam na njega uglavnom intenet i ako ga prek dana ne punim do 6 navecer je na 5 posto.
i dugo se puni takodjer.nj+ije ono ustekaj na sat kad je prazan i nda se napuni.bar 3 sata ak ne i vise treba za napunit ga od 5 do 100 posto
smanji brightness, ja ga unutra imam na 20-30%, a vani 80-100%, ne mora nutra bit na maxu, vidi se i na manjem osvjetljenju.
a meni se puni od 20 do 100% otprilike 2 sata, ali nisam siguran otprilike to velim.
pozdrav.riješijo sam nedoumicu s prijevodom,instaliro more locale 2
i sve radi kako treba .čak i bez reseta.
imam jeno pitanje vezano uz gledanje video zapisa na tv-u
snimim video spojim ga na tv s usb-m konkretno model tv-a je LG LH 5000
odaberen disk na mobaču ali nemože ga nači za prikaz
slike i glazbu nađe ali snimljeni sadržaj ne.pa sada ako neko ima iskustva stim da
da se javi.hvala
Ne znam dal ti tv ima dlna, ako ima to ti je najlakši način za gledat sadržaj s moba na tvu.
OVAJ MODEL NEMA DLNA.MADA I SAM ZNAM DA BI TAKO BILO NAJLAKŠE SPAJANJE .
VIDIO SAM NA NETU DA POSTOJI DLNA ADAPTER.ZA PRIJENOS.
ALI MORA POSTOJATI NEKI DRUGI NAČIN ZA GLEDANJE SNIMLJENOG HD VIDEA NA TV-U
SIGURNO NETKO IMA TAKAV SLUČAJ .PA MOLIJO BIH ODGOVOR.HVALA
Iako znam da cete me svi popljuvat htio sam napisati da sam ja prodao svoj HD, dobio sam 3400 kuna nakon mjesec dana upotrebe za njega, kupio Iphone 4 i cekam da mi dode postom. Koristio sam prije HDa, Htc Desire, znaci skoro isti mobitel, nakon 5-6 Nokia za koje sam pljunuo pravo bogatstvo, a dobio k, Android i Htc su mi bili "svemirski program"i bio sam odusevljen i jos sam, ali unatoc svemu pokleknuo sam i uzeo Apple,...znam,znam, izdajica sam itd ali neke stvari unatoc naprednom sustavu kao sto je Android i HTC moram reci da i Apple konja za utrku ima...kada bi sve bilo jednostavno kao na IOS mozda ne bi pobjegao sa HTCa, a o zaslonu da i ne govorim, 4 incha, amoled na proslom Desireu itd jednostavno nisu dovoljni..istina, aplikacije na Itunes se placaju ali vecinom samo jedan dolar..a to i nije puno, ionako ne zelim imat milijon gluposti na mobu..nedostatak mi je jedino pristup memoriji kao na Androidu, widgeti itd...zbogom HTC, zbogom Android s nadom da cu vam se vratiti.... (tek sada mogu reci da se Apple i HTC ne mogu usporediti nikako,svaki je dobar za sebe..)
Iako znam da cete me svi popljuvat htio sam napisati da sam ja prodao svoj HD, dobio sam 3400 kuna nakon mjesec dana upotrebe za njega, kupio Iphone 4 i cekam da mi dode postom. Koristio sam prije HDa, Htc Desire, znaci skoro isti mobitel, nakon 5-6 Nokia za koje sam pljunuo pravo bogatstvo, a dobio k, Android i Htc su mi bili "svemirski program"i bio sam odusevljen i jos sam, ali unatoc svemu pokleknuo sam i uzeo Apple,...znam,znam, izdajica sam itd ali neke stvari unatoc naprednom sustavu kao sto je Android i HTC moram reci da i Apple konja za utrku ima...kada bi sve bilo jednostavno kao na IOS mozda ne bi pobjegao sa HTCa, a o zaslonu da i ne govorim, 4 incha, amoled na proslom Desireu itd jednostavno nisu dovoljni..istina, aplikacije na Itunes se placaju ali vecinom samo jedan dolar..a to i nije puno, ionako ne zelim imat milijon gluposti na mobu..nedostatak mi je jedino pristup memoriji kao na Androidu, widgeti itd...zbogom HTC, zbogom Android s nadom da cu vam se vratiti.... (tek sada mogu reci da se Apple i HTC ne mogu usporediti nikako,svaki je dobar za sebe..)
Ma neću te popljuvati, evo i ja sam na nekom prijelazu sa desire-a na četvorku, baš se malo raspitujem u vezi nekih stvari, i još samo kada bi našao iphone za male pare ili samo zamjenu za desire odmah bi se trampao...
Imam hd mjesec dana, isprobao sam četvorku i nije to to. Ekran nije velika razlika ako ga usporedujem s hd-om, ta veća rezolucija se uopće ne primjeti. Imao sam jedan kraj drugog i hd bi i dalje bio moj izbor. Surfanje na većem ekranu, igranje na većem ekranu, i opet nije neka razlika u kvaliteti ekrana. Onda aplikacije, ima ih za iphone puno vise, ali ima ih i za android. Pa priče o bateriji, zvuku, ekranu, i ostalim glupostima su bezveze. Evo nakon jučerašnje nadogradnje mob je još brzi, i ljepše radi. I da, preveliki ekran? Haha, savršen je, sve je na dohvat ruke, i nebi sad sve ovo pisao da je toliki problem dosegnut sva slova
HD nebi ni ja mjenjao, ja govorim za običan desire, kojem multitouch ne radi za igre, gdje veličina ekrana ne igra toliko ulogu, gdje je puno panje interne memorije, gdje kamera ne snima bajno i koji ima slabiju bateriju. Tako da ako uspijem naći nekoga ko bi se mjenjao, ili uspijem prodati desire za dobru lovu i naći jeftinog iphona pa da opet budem na nuli...
Razumijem sta govorite ali kazem vam da sam imao i Desire i Desire HD mogu vam reci da IPhone skoro u nicemu ne oskudijeva, svaki je mob dobar za sebe, osim Nokie koju ne podnosim vise...i vec imam jedan Iphone koji sam curi kupio tako da sam isprobao prije zamjene, a da ne govorim kako sam ga u vipu dobio za 900 kuna??? Aj nadite htc za tu lovu negdje? I zaradio sam jos...
Razumijem sta govorite ali kazem vam da sam imao i Desire i Desire HD mogu vam reci da IPhone skoro u nicemu ne oskudijeva, svaki je mob dobar za sebe, osim Nokie koju ne podnosim vise...i vec imam jedan Iphone koji sam curi kupio tako da sam isprobao prije zamjene, a da ne govorim kako sam ga u vipu dobio za 900 kuna??? Aj nadite htc za tu lovu negdje? I zaradio sam jos...
U vipu je jedino desire povoljan ovi novi mobiteli poput desire hd,desire z,novih windows 7 phona te nokie n8 i svih high end mobiteli koji su došli su bezobrazno skupi iphone 4 je 1500kn jeftiniji od svakog a stari desire je dosta već slabiji uspoređujući ga s iphonom 4.
A i nisam spominjao desire nego desire hd koji sam imao prilike usporedit s iphone 4 i kupio sam desire hd