HTC 8S

poruka: 882
|
čitano: 467.337
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HTC 8S".
14 godina
neaktivan
HTC 8S

1) Mene živcira kad razgovaram "preko slušalica" i želim još nešto pogledati, stalno me vraća na razgovor, ili npr. pišem nešto (face ili sms) opet vraća na razgovor, ili "blinka - treperi" vamo tamo, zaslon se pali i gasi nekoliko puta u par sekundi...užasno živcira.

2) Također to lomljenje SMS-a, imam T-Mobile karticu u njemu a tamo SMS-ovi nisu besplatni. Facebook notifikacije, za inbox ne rade uopće a ove ostale svake prestupne godine.

3)Marketplace, US je pun aplikacija a kod našeg jad i bijeda. Ne kužim zašto ne puste sve app na sve regije, Nokia Drive će valjda za 3 godine doći (skinuo sam ga ali javlja SIM card unsupported MCC:219).

4) Update - mobitel sam preuzeo u VIP-u 30.12., nije zaključan na VIP i uopće nije bilo do sad ni nema nikakvog OS update-a, jel to moguće? Jer sam vidio da ste neki tu pisali kako vam je došao update.

bmak.help@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 16:01 (studentvz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC 8S

Ne mogu slati poruke za parking u ZGu. Dobijem povratnu poruku "Molimo provjerite postavke formata SMS-a Vaseg telefona (mora biti TEKST) i ne koristite dijakriticke znakove." Zvao vip službu i oni isto ne znaju, kažu da je kod njih sve ok. Postavke za format poruke nema nigdje, ili nisam uspio naći. Jel se netko susreo s ovim ili ima sugestiju?

EDIT: Koja retardacija - kad kliknem na kontakt 103 i pritisnem pošalji sms onda dobim normalnu potvrdu parkinga. Kad idem na poruke i upišem isto dobim da je krivi format poruke?!? Pa ne šalje valjda mmsove po defaultu. inače, prvo sam pokušavao s aplikacijom croparking s kojojm isto dobivam poruku o formatu

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 16:50 (Chronosus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

molio bih da mi netko objasni šta napravit da imam us market.... neda mi se prčkat i isprobavat...i koje su posljedice toga.... jel bude sat pokazivao njihovo vrijeme itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC 8S

bilo je nešto, mislim da moraš tablicu napisat malim slovima. WP problem.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
Mitsuoka kaže...

bilo je nešto, mislim da moraš tablicu napisat malim slovima. WP problem.

Je, sa malim slovima prolazi. Znači ne mogu koristiti aplikaciju jer ona automatski prebacuje sve u veliko. Super. Ajde, bar mogu platiti parking nekako sada.

Hvala ti.

15 godina
odjavljen
HTC 8S

Zna li tko kakvu dobru navigaciju za WP8?

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

molio bih da mi netko objasni šta napravit da imam us market.... neda mi se prčkat i isprobavat...i koje su posljedice toga.... jel bude sat pokazivao njihovo vrijeme itd

Ja sam samo postavio regiju na US/UK ili neku drugu i napravio restart. Ovo za sat ne znam.

bmak.help@gmail.com
14 godina
HTC 8S

htio stavit mPBZ ali link koji dobijem ne zeli otvorit.. savjet any1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kaj postoji za WP8 app mPBZ?? nisam ni znao, daj mi molim te ako mozes stavi link...zahvaljujem

15 godina

Ne postoji, slao sam im mail:

"Poštovani,

zahvaljujemo na Vašem upitu.

Želimo Vas obavijestiti da za sada nije omogućeno korištenje aplikacija na Windows Phone operativnom sustavu te trenutačno nemamo informaciju kada će biti omogućeno.

U slučaju potrebe, kao i za sve ostale informacije, budite slobodni ponovno nam se obratiti e-mailom ili pozivom na broj Direkcije za kontakte s klijentima 0800 365 365 (za pozivatelje iz inozemstva +385 1 4891 310) svakim danom od 7:30 do 21:00 sat.

S poštovanjem.."

EDIT: Šaljite im i vi mailove, možda odluče napraviti kad vide da postoji interes... 

Winter is coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 22:53 (kratos091).
17 godina
moderator
Koristi CroParking, zadnji update upravo radi 8S forsira mala slova.
Domagoj
15 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

EDIT: Šaljite im i vi mailove, možda odluče napraviti kad vide da postoji interes... 

Poslao mail prije 6 dana, dobio isti odgovor... Iskreno, nemam osjećaj da će se baš pretrgnut sa izradom aplikacije za WP.

Nemam 14 godina
15 godina

A čuj.. Ako u roku mjesec dana dobio 50+ upita, moglo bi biti nešto...

Winter is coming...
16 godina
odjavljen
HTC 8S

Hi, folks, koliko bi mogao dobiti za mjesec dana star 8s sa svom opremom?

0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
alankish kaže...

LOL! što bi?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...
alankish kaže...

LOL! što bi?

Ništa :) Pojavili se neki drugi prioriteti, a bez smartphonea mogu koji mjesec :)

12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pozdrav,

Nova sam ovdje, morala sam se priključit ovoj temi radi famoznog htc 8s {#}. Naime, imam pitanje, i ako netko zna molim vas da mi odgovorite čim prije.

Naime, imam htc 8s, i trebam skinuti neku apps za blokiranje poziva i poruka, probala sam milijun toga, i nisam našla ništa. Dali netko zna ime te apps koje možda ima na marketu njegovom, ili slično, mučila sam se dosta, sad odustajem, a vrlo mi je hitno, ako ko uspije i rješi moj problem plaćam čevape {#}

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
culakica kaže...

Pozdrav,

Nova sam ovdje, morala sam se priključit ovoj temi radi famoznog htc 8s {#}. Naime, imam pitanje, i ako netko zna molim vas da mi odgovorite čim prije.

Naime, imam htc 8s, i trebam skinuti neku apps za blokiranje poziva i poruka, probala sam milijun toga, i nisam našla ništa. Dali netko zna ime te apps koje možda ima na marketu njegovom, ili slično, mučila sam se dosta, sad odustajem, a vrlo mi je hitno, ako ko uspije i rješi moj problem plaćam čevape {#}

priznaj da si muško pa ćemo ti pomoć a ne tu igraš na kartu napaljenih geekova. pih, plačam čevape. moš mislit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
odjavljen
HTC 8S

A da mi o softwareu raspravljamo u http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/wp8-opcenito/171719.aspx ? Ovak se raspravlja i tu, i u temi o htc8x, i tamo...

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

jok, zensko, kunem se {#}

15 godina

TITS or GTFO.. {#}
Šalim se, naravno.

Winter is coming...
14 godina
neaktivan
HTC 8S

Mob mi se upravo smznuo, ništa ne mogu...što da radim? Gdje je reset ili sl.?

Edit: Riješeno

bmak.help@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 20:40 (studentvz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC 8S

zanima me da li postoji ikakva mogucnost da se na 8s stavi android?

na netu nista ne pronalazim, tako da pretpostavljam da ne, ali da ipak provjerim, kad znam da je npr. hd2 mogao imati i android i wm.. ;)

0 0 hvala 0
15 godina

99.99% ne.. HD2 je posebna biljka...

Winter is coming...
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Pozdrav !

Evo ovako, imam 17 godina i za oko mi je zapeo HTC 8s, ali prije toga u vipu sam narucio u tarifi bez limita 222 iphone 4, narucio sam iphone 4 14.11.2012 i još mi nije stigao i planiram ovaj tjedan otic do VIP-a i uzet HTC, pa sad zanima me šta vi mislite o tome, i dali se isplati uzimat HTC

Hvala :D

1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC 8S

Kak se radi screenshot?

0 1 hvala 0
15 godina
HTC 8S

evo, ovako.

POWER + START

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 21:17 (definho).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
HTC 8S

Koliko vam traje baterija na 8s ? ako može usporedba s nekim drugim mobom koji ste imali da se znam orjentirat. Trebo bi uzet taj mob , do sad sam bio na lumio 710 i 800.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

dovoljno da izdrzi dan.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
bik kaže...

Koliko vam traje baterija na 8s ? ako može usporedba s nekim drugim mobom koji ste imali da se znam orjentirat. Trebo bi uzet taj mob , do sad sam bio na lumio 710 i 800.

Ujutro skinut s punjača, cca 1h poziva, 50ak poruka vibera,whatsappa, 10-20 mailova, malo surfanja, pol sata gejmanja - stavljam ga punit drugi dan navečer sa u prosjeku 20% baterije.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice