Automatsko ažuriranje podataka na webstranici?

poruka: 4
|
čitano: 2.368
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Automatsko ažuriranje podataka na webstranici?
Dobar dan. Znam da vec postajem dosadan sa ovim svojim temama "KAKO OVO NAPRAVIT", ali ovo mi bas nekako treba. Ima li neki program da kad promjenim datoteku na svom racunalu (u tocno određenom folderu) da je prebaci na webstranicu, pod istim imenemom nego da se ja moram navigirat stalno i nanovo radit rucni copy-paste?
486 PWNZU!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Automatsko ažuriranje podataka na webstranici?
bur3k kaže...
Dobar dan. Znam da vec postajem dosadan sa ovim svojim temama "KAKO OVO NAPRAVIT", ali ovo mi bas nekako treba. Ima li neki program da kad promjenim datoteku na svom racunalu (u tocno određenom folderu) da je prebaci na webstranicu, pod istim imenemom nego da se ja moram navigirat stalno i nanovo radit rucni copy-paste?

Wait, what?

Isprogramirat ću igricu na kojoj ću zaraditi milione. Ali ne znam programirati.
15 godina
neaktivan
bur3k kaže...

A u kojem programu radiš? Dreamweaver, Netobjectsfusion, neki drugi, jel ti stranica možda u Joomli, Wordpressu, nekom drugom CMS - u ili ručno kodiraš?

14 godina
neaktivan

Postoji. Ja znam za desetke nacina, no moras objasniti sto konkretno radis i sto konkretno zelis. Mozes sa automatskim programima, skriptama, sinhronizatorima unutar nekog programa, wraperima direktorija, automirroriranjem itditdiidi...

Objasni tocnije sto zelis, postavi pravo pitanje, malo je teze odgovoriti na nepostavljeno pitanje.

Odgovor na tvoje pitanje se moze svesti na 2 slova: DA. A taj odgovor te, pretpostavljam ne zadovoljava ;)

Zar ne ?

http://postica.net/ - Šalje besplatno elektronske čestitke
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice