Suradnici za indie PC point n click avanturu

poruka: 1
|
čitano: 232
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Suradnici za indie PC point n click avanturu

Lijep pozdrav svima.

U preliminarnoj sam fazi za izradu point n click avanture u maniri Broken Sword naslova iz 90ih.

Inače sam grafički dizajner i crtač, tako da svi vizualni elementi su riješeni, kao i fabula i scene, te voiceover i pozadinska glazba.

Intencija je koristiti Visionaire Studio Engline, koji je napravljen upravo za point n click avanture. pronaći kompanjona, ili više suradnika, jer iako nije potrebno poznavanje koda pri korištenju Visionaire enginea, vjerujem da nekome s iskustvom će ići bolje i brže aranžirati sve parametre.

Riječ je o vedroj, humorističnoj detektivskoj temi. Igra bi bila na engleskom jeziku, no radnja bi bila u jednom hrvatskom gradu. Ideja je da probudimo nostalgiju kod starije publike, kao i privući interes mlađe publike, koji se gnušaju avantura jer im je dosadno i mmonotono (naučili su na brze akcijske igre - znam po svojim klincima), no lijepom grafikom i zanimljivom pričom i zagonetkama vjerujem da ih možemo privući, te velikom količinom humora koji je u maniri Netflix popularnim crtića za odrasle.

Inicijalna ideja je da ukupni gameplay traje desetak sati, prvo bi napravili DEMO u trajanju od 45min do 1h10min. za PC Windowse, zatim bi, ovisno o uspjehu demoa napravili kickstarter kampanju i tražili investiciju za izradu cijele igre. Visionaire nudi i opciju modificiranja za ostale platforme, Mac, Linux, konzole, android, iphone.

Kako je riječ o indie projektu, nemam zacrtani timeline i rok za izradu, jer naravno sve ovisi o brzini izrade. Vjerujem da bi većina radila u slobodno vrijeme i vikendima, tako da izrada demoa bi bila nekoliko mjeseci.

Ukoliko imate tehničku vještinu korištenja Visionaire Enginea i zanimljiv vam je projekt, te imate avanturistički i poduzetni duh, te volite point n click avanture iz 90ih, slobodno me kontaktirajte u inbox za sve detalje i informacije.

Srdačan pozdrav!

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 8:59 (Yvan).

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice