Windows7 problem

poruka: 15
|
čitano: 4.136
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows7 problem

Pozdrav.

Evo naiso sam na problem,pa sam odlucio da potrazim pomoc na ovome forumu.

Dakle, imam Xp i 3 particije tvrdog diska. 1-100GB Xp    2-100GB za buducu Win7   i  3-300GB za igre,filmove,.........

Windows 7 sam dobio i instalirao na 2. particiju

Sve radi perfektno i nista ne zeza,dok nisam instalirao igre.

Svaki put kad bi usao u igru(bilo kja,vise njih) nakon par minuta igranja slika se zamrzne i zvuk zatrokira.

PC nereagira niti na tipkovnicu niti mis...jendostavno mrtav,ali slika stoji

Preostaje mi samo da restartam PC i pokusam ponovno,ali badava...problem se javlja uvjek iznova,samo sto zasteka koju minutu ranije odnosno kasnije.

Ajde da je problem takav samo na 7-mici,nego se sad to desava i na Xp na kojemu je do sada sve glatko islo.......

moja konfa

2x 4890Vapor-x 1 GB

4GB rama DDR2

AMD phoneom IIx4 955 3,20 GHz

Evo toliko od mene,nadam se da cu dobit pomoc oko ovog problema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 23:26 (4890 Vapor-X).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows7 problem

Ako bilo tko ista zna,neka napise sta uciniti.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 10:43 (4890 Vapor-X).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows7 problem

Ako se to desava u obe instalacije Windowsa znaci da je stvar hardverske prirode, moja pretpostavka je pregrijavanje graficke kartice ili je do  preslabog napajanja.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 10:47 (Kristyans).
16 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Ako se to desava u obe instalacije Windowsa znaci da je stvar hardverske prirode, moja pretpostavka je pregrijavanje graficke kartice ili je do  preslabog napajanja.

Ali se do sada nista nije desavalo.

Napajanje mi je sigurno jako,a sto se tice pregrijavanja,pratim temperaturu i sve je u normalnim granicama.

16 godina
neaktivan
4890 Vapor-X kaže...
Kristyans kaže...

Ali se do sada nista nije desavalo.

Napajanje mi je sigurno jako,a sto se tice pregrijavanja,pratim temperaturu i sve je u normalnim granicama.

Koliko ti je jako napajanje. Instaliraj nove drivere.

16 godina
neaktivan
Windows7 problem

Pozz ljudi imam problem s windows7 prije par dana pocelo mi je javljat da windos nije orginalan....zna li ko mozda u cemu je problem.....pojavilo mi se to i prije nekoliko mjeseci al frend mi je nest poslao to sam pokrenuo komp se resetiro i sve je bilo u najboljem redu do prije nekoliko dana ako ko ima nest slicno i zna kak se rijesi bio bih vrlo zahvalan....Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows7 problem

Problem je u tome što ti windows nije originalan...Cool

He who dares, wins
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows7 problem

Nista novo .

To su ti popratne nuspojave kod piratskih Windowsa .

3,2,1 ..

Baci pogled na privatne poruke , mislim da se jedan od moderatora sjetio tebe pa ti poslao lijepu miroljubivu poruku .

** ¤ ** STATUS VEZE : Još Ulažem u MOTOR .. :P ♥ ** ¤ **
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 11:31 (xXxBIMBOxXx).

0 1 hvala 0
18 godina
edooo kaže...

Pozz ljudi imam problem s windows7 prije par dana pocelo mi je javljat da windos nije orginalan....zna li ko mozda u cemu je problem.....pojavilo mi se to i prije nekoliko mjeseci al frend mi je nest poslao to sam pokrenuo komp se resetiro i sve je bilo u najboljem redu do prije nekoliko dana ako ko ima nest slicno i zna kak se rijesi bio bih vrlo zahvalan....Pozdrav

Kupi original.

Na forumu nema mjesta za pirastvo=ilegalno Cool

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
18 godina
4890 Vapor-X kaže...

Pozdrav.

Evo naiso sam na problem,pa sam odlucio da potrazim pomoc na ovome forumu.

Dakle, imam Xp i 3 particije tvrdog diska. 1-100GB Xp    2-100GB za buducu Win7   i  3-300GB za igre,filmove,.........

Windows 7 sam dobio i instalirao na 2. particiju

Sve radi perfektno i nista ne zeza,dok nisam instalirao igre.

Svaki put kad bi usao u igru(bilo kja,vise njih) nakon par minuta igranja slika se zamrzne i zvuk zatrokira.

PC nereagira niti na tipkovnicu niti mis...jendostavno mrtav,ali slika stoji

Preostaje mi samo da restartam PC i pokusam ponovno,ali badava...problem se javlja uvjek iznova,samo sto zasteka koju minutu ranije odnosno kasnije.

Ajde da je problem takav samo na 7-mici,nego se sad to desava i na Xp na kojemu je do sada sve glatko islo.......

moja konfa

2x 4890Vapor-x 1 GB

4GB rama DDR2

AMD phoneom IIx4 955 3,20 GHz

Evo toliko od mene,nadam se da cu dobit pomoc oko ovog problema.

Najvjerojatnije ti je do neke igrice koju si instalirao (los crack, patch...), deinstaliraj je i pogledaj dali je onda u redu.

2x 4890Vapor-x 1 GB - Jel to znaci da imas 2 graficke ili...?

Da li si nesto novo stavljao u komp u zadnje vrijeme (hardware, software)?

Probaj nesto istekat (ram, graficka...) pa vidit da ti nije neki konflick s tim stvarima

Zadnja stvar skini sve win dole i nanovo ih instaliraj (preporuka je ostavi samo win 7)

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode.
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.8.2010 11:39 (djigibao).
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
edooo kaže...

Kupi original.

Na forumu nema mjesta za pirastvo=ilegalno Cool

Molim??? Citaj moj odgovor dolje...

malina22 kaže...

Problem je u tome što ti windows nije originalan...Cool

Nije u tome problem. Ja sam koristio ''piratsku verziju QWin 7''. Za rođendan sam dobio od frenda original Windows 7 Professional (x64) - DVD (English) i radi isto kao što i radi ''piratska'' verzija. On je na faksu (MIT) dobio bespaltno. Cool 4890 Vapor-X uopce nije vezan za originalnost Windowsa. A ako neko pita koji je najbolji aktivator za Win - odgovor je: Windows Loader by Daz. Trenutno je aktualna verzija 1.9.1.

18 godina
Windows7 problem

Jesi aktivirao windowse?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows7 problem

@Njambris

Kod njega jeste problem sto ima piratsku verziju...uostalo čovjek kaze lijepo da mu izbacuje poruku da nije original...i sta sad ti pametujes

I sta si ti ocekivao da originalna radi drugacije od piratske...pa to je isti windows samo jedan nije original drugi jeste a sve ostalo je isto...sem u slucajevima kada pojedinci sami prave svoje instalacije pa dodaju u instalaciju dodatne programe...

He who dares, wins
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
malina22 kaže...

@Njambris

Kod njega jeste problem sto ima piratsku verziju...uostalo čovjek kaze lijepo da mu izbacuje poruku da nije original...i sta sad ti pametujes

I sta si ti ocekivao da originalna radi drugacije od piratske...pa to je isti windows samo jedan nije original drugi jeste a sve ostalo je isto...sem u slucajevima kada pojedinci sami prave svoje instalacije pa dodaju u instalaciju dodatne programe...

Pa napisao sam mu kako moze aktivirati Windowse. Ja sam odgovarao 4890 Vapor-X. Ocito ti nisi citao moj post do kraja. I ne moras odmah vrijeđati.  Nisam znao da ti odgovaras korisniku edooo. Ok sad???

15 godina
neaktivan
Windows7 problem

ljudi imam problem sa logiranjem u windows7.. dakle kad palim kompjuter sve normalno ide do biranja accaunta i logiranja... ja kliknem na svoj acc i cini se sve normalno da ce se uplait i uci mi u destkop ali nece samo se vrati u prvobitno stanje (biranje accaunta) i onda moram uci u drugi acc (normalno ude) ali u moj i dalje nece... plzz pomoc...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice